- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.721
anadolu sağlık merkezi gerçekten çok abartmış fiyatları.medikalpark araştırılabilir,onların yenidoğan yoğun bakımları var mı hiç bilmiyorum ben
canım dün eltim medikalparka gitmişti yenidoğan yoğun bakımı olduğunu görmüş ...gebzedekinden bahsediyorum....fiyattan haberim yok bide her hastane haftasına göre alıyomuş bu önemli mesela burası belki 32 den öncesini almaz sormak lazım ..
Kislar oncelikle herkese slmuzun zamndr yazamiorum amasizitakip ediorum hemen hemen hergun delikis ,mehmetderya ve basak1984 arkdslrima rabbim hyrlisyla saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin ins cok sewindim:) dgr arkdslrda 36 hftyi hepmiz goruruz ins die dua ediyorum ve bebklrimizi saglikli kucgmiza almyi ve buyutup hyrli ewlatlr olmyi nasip edr ins bn bgn 28 hftmdayim bgn kntrolemiz var baklm neler syliycek dr ins guzl haberler alirim ve bu hafta ayin 24 annem gelio turkiyeden ve coo mutluyum en azindan daha henz 14 aylik oln kizima bakar cnku onun bakimi temizlk yemk derkn cok yoruluyorum ee bide annemi cok ozlemistim:))) bn bukdr simdlk kizlar kalin saglickla rabbime emanetsiniz:)
çok sevindim, gözünüz aydın. nasıl birbirlerinin ağlamalarına tepki veriyorlar mı? farkediyorlar mı birbirlerini? umarım en kısa zamanda toparlar kendisini. gerçekten mucize gibi. çok küçük doğru bebeğin. çok sevindim. nihayet bir araya geldiniz, mutluluklar diliyorum.
kızlar bana yardım edin gözünüzü sewiyim.. doktor korkma diyo ama elimde değil benim şaşırdım ne yapacağımı.. 5 haftalık hamileyim iki kese gördü ikiz olabilir dedi.. benim adetimden 8 gün önce kahwe lekelenmem başladıı 2 haftadır dewam ediyo 2 gündür yoktu bugün arttı daha fazla akıntım sarıyla karışık kahwe gibi ..progestan en başından beri içiyorum 200 mg ... 2 hafta sonra gel dedi bana ama dayanamıcam erkenden gidecem galiba ..korkuyorum elimde değil farkındayım bişe olacaksa olacak rabbim neye ol dediyse o olur ama korkmadan da yapamıyorum ..sizde de böle şeyler yaşayanlar war mı ? bunu sorup duruyorum genelde olanda war ama ben bu korkuyu nasıl yenecem .. bişe olur mu yaa((
Yeni doğum yapan arkadaşlar birşey soracağım, sezaryanı genel anestezi ile mi yoksa epidural anestezi ile mi oldunuz?
Doktorum bugün epidural anesteziyi tavsiye etti, olayı takip etmek, bebeklerle iletişim halinde olmak, hızlı emzirebilmek açısından mutlaka faydalı ancak süreci canlı yaşamak biraz geriyor, tecrübe edenler görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim...
kızlar bana yardım edin gözünüzü sewiyim.. doktor korkma diyo ama elimde değil benim şaşırdım ne yapacağımı.. 5 haftalık hamileyim iki kese gördü ikiz olabilir dedi.. benim adetimden 8 gün önce kahwe lekelenmem başladıı 2 haftadır dewam ediyo 2 gündür yoktu bugün arttı daha fazla akıntım sarıyla karışık kahwe gibi ..progestan en başından beri içiyorum 200 mg ... 2 hafta sonra gel dedi bana ama dayanamıcam erkenden gidecem galiba ..korkuyorum elimde değil farkındayım bişe olacaksa olacak rabbim neye ol dediyse o olur ama korkmadan da yapamıyorum ..sizde de böle şeyler yaşayanlar war mı ? bunu sorup duruyorum genelde olanda war ama ben bu korkuyu nasıl yenecem .. bişe olur mu yaa((
nehircim kızçeleri büyütmüşün maşallah.inşallah şekerinde normale döner canım..ben doğumu epidural sezeryan yapıcam.bebeklerim dünyaya gelişini görmek istiyorum..bu çok önemli benim için.epiduralin riskleri ne kulaklarımı tıkadım çünkü genel anestezininde bir sürü rüski var.allaha emanet....onların bedenime yerleştiği anıda gördüm ben dünyaya geldikleri anıda yaşamak istiyorum..
amin sağolasınArkadaşlar selam,
Öncelikle Başak, Delikız, Mehmetderya hepinizin adına çok mutlu oldum, şöyle bir oh deyin hasret giderin, Allah sağlıklı günlerde birlikte olmayı nasip etsin, Allah ayırmasın:)
Ben bugün 28 hafta bitiminde kontrole gittim, çok şükür kızlar iyi biri 1185, diğeri 1050 gr. Doktor normal olduğunu söyledi, pozisyon değiştirmişler birbirlerine çok yakınlardı ölçmekte zorlandı zaten. Suları filan genel durum iyi çok şükür:) Şeker çıkmıştı bende daha önce yazmıştım, endokrinolog ile görüştük birde, şimdilik diyete sıkı şekilde devam edip günde 4 kez ölçümle açlık - tokluk şeker takibi yapıcaz, seviye yükselirse insülin başlanacak, ne kadar idare edebilirsem böyle kardır. Bu diyetle istediğin hiçbir şeyi yiyemeden hatta biraz aç gezmek, habire parmakları delmek de kolay değil tabi ama ne yapalım bu uğurda herşeye katlanıyoruz. Tedavi sürecinin başından beri delikli fıçıya döndüm yeminle:)
Kızlarımı gördüm bugün çok mutluyum bin şükür:)))
Bebek şekerleri çok güzelmiş örneklerde gönderdiğiniz siteye de bakıcam, yavaş yavaş onu da halletmek lazım.
Yeni arkadaşlar var yine hepiniz hoşgeldiniz:)
Allah her dönemdeki anne adaylarının ve annelerin yardımcısı olsun, cennet annelerin olduğu yerde orası kesin:)
ben genel anestezi oldum ,epidural yapamazdım çünkü gözüm açık hayatta bir işlem yaptıramam ,masadan kalkarım çok heyecanlandım çünkü ,genel anesteziden bir sıkıntım olmadı öyleki ben ameliyathanede uyandım zaten :))Yeni doğum yapan arkadaşlar birşey soracağım, sezaryanı genel anestezi ile mi yoksa epidural anestezi ile mi oldunuz?
Doktorum bugün epidural anesteziyi tavsiye etti, olayı takip etmek, bebeklerle iletişim halinde olmak, hızlı emzirebilmek açısından mutlaka faydalı ancak süreci canlı yaşamak biraz geriyor, tecrübe edenler görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim...
sağolasın darısı başına inşKislar oncelikle herkese slmuzun zamndr yazamiorum amasizitakip ediorum hemen hemen hergun delikis ,mehmetderya ve basak1984 arkdslrima rabbim hyrlisyla saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin ins cok sewindim:) dgr arkdslrda 36 hftyi hepmiz goruruz ins die dua ediyorum ve bebklrimizi saglikli kucgmiza almyi ve buyutup hyrli ewlatlr olmyi nasip edr ins bn bgn 28 hftmdayim bgn kntrolemiz var baklm neler syliycek dr ins guzl haberler alirim ve bu hafta ayin 24 annem gelio turkiyeden ve coo mutluyum en azindan daha henz 14 aylik oln kizima bakar cnku onun bakimi temizlk yemk derkn cok yoruluyorum ee bide annemi cok ozlemistim:))) bn bukdr simdlk kizlar kalin saglickla rabbime emanetsiniz:)
sağolasınDelikiz skerler cok guzel eminim evdeki iki sekerin gibidirguzel bi hatira kaliyo herkeste erkenden hazirlamakta fayda var
çok güzellerrrr...
sağolasın darısı başınaMaşallah canım kuzucuklarına sağ salim evlerinde olmalarına çok sevindimAllah sağlıklı,mutlu ömür versin
sağolasınÇok şekerlermiş gerçekten
Zaten kuzucuklara ait hersey çok güzel oluyor.
sağolasınbebek şekerlerrin çok güzel. ben hiç bir yerde karşılaşmadım iki bebekli şekerlerden. özel mi yaptırdın. bu arada sütünün iyi olmasına sevindim. umarım ilerleyen zamanlarda da yeter. bu arada bebeklerin çok sık ağlıyorlar mı? ya da sadecemihtiyaçları olduğu zaen mı ağlıyorlar. sürekli bir huzursuzluk durumu var mı? birbilerinin seslerine nasıl tepki veriyorlar. gaz gibi problemleri var mı? kolay gelsin.
canım gözün aydın çok sevindim, Rabbim sağlıkla bir ömür boyu birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah...
canım seninde gözün aydın, ay ne güzel haberler alıyoruz bu günlerde, maşallah maşallah
canım inşallah geçer sancıların, benimde iki gündür sancılarım sıklaştı, dünde bugünde hastanedeydim, sancılarım tavan yapıyor ama çok şükür düzensiz, servikal uzunluğa bakıldı 265mm çıktı, doktor iyi dedi, 36. hataya kadar idare ederiz dedi, dinlenmem şart ama, neredeyse bir haftadır sürekli yatıyorum artık gına geldi, bebişlerde büyüdü, ne sağa ne sola yatamıyorum, benimkilerin biri sağda biri solda, yan yatınca sıkışıp beni ve birbirlerini tepmeye başlıyorlar, sırt üstü yatarsan keyiflerine diyecek yok, oda benim belime baskı yapıyor, ağrıdan uyuyamıyorum, iyi olan haberler kızım 2.085 kg, oğlum 2.350 kg olmuş, sağlıkları ve suları iyi, tabi ben yine her hafta olduğu gibi proloton diye iğne vurunacağım doğumu geciktirmek için, Rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin, bebeklerimizede sağık ve uzun ömür :)
delikız seninde gözün aydın, çok sevindim bebişinin çıkmış olmasına, Rabbim bir daha ayırmasın, sağlıklı uzun ömürler versin inşalah...
doğum heyecanı biz kadınları alıyor beyler bi güzel uyuyor :)))
son ilacımı aldım çok şükür sancı yok gibi... ama uykumun olmadığı kesin
günaydın arkadaşlar nasılsınız? benim gibi çalışan var mı bu satte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?