2013 ikiz anne adayları buraya

anadolu sağlık merkezi gerçekten çok abartmış fiyatları.medikalpark araştırılabilir,onların yenidoğan yoğun bakımları var mı hiç bilmiyorum ben

canım dün eltim medikalparka gitmişti yenidoğan yoğun bakımı olduğunu görmüş ...gebzedekinden bahsediyorum....fiyattan haberim yok bide her hastane haftasına göre alıyomuş bu önemli mesela burası belki 32 den öncesini almaz sormak lazım ..

canım yenidoğaon yoğun bakımını devlet %100 ödüyor diye biliyorum. benim hastanem yani akademi hastanesi öyle. hiç fiyat farkı almıyorlar. haftasına göre bir şey de yok. hastanenin medikal muhasebesine sorun bence.

gözün aydın. moral olur sana annenin gelmesi. biraz daha rahatlarsın. doğuma yaklaşıyoruz yavaş yavaş. kolaylıklar diliyorum.

Yaaa imrendim sizin doğum fiyatlarına. Bizim yılbaşı öncesi 2 bindi, bakalım kaç oldu şimdi. Yani hem doktorunuz çok iyi ve ilgili hem de fiyatlar oldukça düşük. Neyse iyi olsunlar da bebeişlerimiz sağlık olsun, para gelir yerine. Bu arada sinemisen senin vakit yaklaşıyor, umarım iyisindir. Darısı bizlere. Bu hafta öyle ağırlaştım ki, sanki senin haftalarını göremeyecekmişim gibi geliyor
Sürekli huzursuzum, sertleşme oluyor karnımda korkuyorum...[/QUOTE]

bakalım canım ya,şimdilik fiyatlar uygun gözüküyor...seninki de fazlaymış gerçi insan burda 10.000 leri falan duyunca seninkide az kalıyor onların yanında.ben iyi olmaya çalışıyorum şimdilik çok şükür bebeklerimde iyi,insan 32 den sonra daha da bi ağırlaşıyor,sağa sola dönmek oldukça zorluyor.
sertleşme oluyor ara sıra ama gaz sancısı gibi,özellikle yemeklerden sonra taş gibi oluyorum bazen.düzenli ve sık bi kasılma olmadıkça korkma bence.
Rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp evlerimize getirmeyi nasip etsin inşallah...
delikız ve mehmetderya dan sonra darısı başımıza inşallah...

Cok tesekkur ederm ntugbagoksin,gercekten mucize gibi.farkedi yolar birbirlerini,biri azicik ses cikarsn,oburudebasliyo dusunun artik gerisini

Arkadaşlar selam,
Öncelikle Başak, Delikız, Mehmetderya hepinizin adına çok mutlu oldum, şöyle bir oh deyin hasret giderin, Allah sağlıklı günlerde birlikte olmayı nasip etsin, Allah ayırmasın:)

Ben bugün 28 hafta bitiminde kontrole gittim, çok şükür kızlar iyi biri 1185, diğeri 1050 gr. Doktor normal olduğunu söyledi, pozisyon değiştirmişler birbirlerine çok yakınlardı ölçmekte zorlandı zaten. Suları filan genel durum iyi çok şükür:) Şeker çıkmıştı bende daha önce yazmıştım, endokrinolog ile görüştük birde, şimdilik diyete sıkı şekilde devam edip günde 4 kez ölçümle açlık - tokluk şeker takibi yapıcaz, seviye yükselirse insülin başlanacak, ne kadar idare edebilirsem böyle kardır. Bu diyetle istediğin hiçbir şeyi yiyemeden hatta biraz aç gezmek, habire parmakları delmek de kolay değil tabi ama ne yapalım bu uğurda herşeye katlanıyoruz. Tedavi sürecinin başından beri delikli fıçıya döndüm yeminle:)
Kızlarımı gördüm bugün çok mutluyum bin şükür:)))

Bebek şekerleri çok güzelmiş örneklerde gönderdiğiniz siteye de bakıcam, yavaş yavaş onu da halletmek lazım.

Yeni arkadaşlar var yine hepiniz hoşgeldiniz:)
Allah her dönemdeki anne adaylarının ve annelerin yardımcısı olsun, cennet annelerin olduğu yerde orası kesin:)

Yeni doğum yapan arkadaşlar birşey soracağım, sezaryanı genel anestezi ile mi yoksa epidural anestezi ile mi oldunuz?
Doktorum bugün epidural anesteziyi tavsiye etti, olayı takip etmek, bebeklerle iletişim halinde olmak, hızlı emzirebilmek açısından mutlaka faydalı ancak süreci canlı yaşamak biraz geriyor, tecrübe edenler görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim...

kızlar bana yardım edin gözünüzü sewiyim.. doktor korkma diyo ama elimde değil benim şaşırdım ne yapacağımı.. 5 haftalık hamileyim iki kese gördü ikiz olabilir dedi.. benim adetimden 8 gün önce kahwe lekelenmem başladıı 2 haftadır dewam ediyo 2 gündür yoktu bugün arttı daha fazla akıntım sarıyla karışık kahwe gibi ..progestan en başından beri içiyorum 200 mg ... 2 hafta sonra gel dedi bana ama dayanamıcam erkenden gidecem galiba ..korkuyorum elimde değil farkındayım bişe olacaksa olacak rabbim neye ol dediyse o olur ama korkmadan da yapamıyorum ..sizde de böle şeyler yaşayanlar war mı ? bunu sorup duruyorum genelde olanda war ama ben bu korkuyu nasıl yenecem .. bişe olur mu yaa ((

bu progestonun ilacını alıyorsunya onun iğnesi var bence doktoruna sorup ondan vurul.hem ilaç olarak alınca onun bünyeyide çok zorladığını biliyorum baş dönmesi bulantı falan.bu şekilde lekelenmesiolan herkese hastanelerde hemen bu iğneler yapılır.başka da yapılcak bişey yok zaten.

nehircim kızçeleri büyütmüşün maşallah.inşallah şekerinde normale döner canım..ben doğumu epidural sezeryan yapıcam.bebeklerim dünyaya gelişini görmek istiyorum..bu çok önemli benim için.epiduralin riskleri ne kulaklarımı tıkadım çünkü genel anestezininde bir sürü rüski var.allaha emanet....onların bedenime yerleştiği anıda gördüm ben dünyaya geldikleri anıda yaşamak istiyorum..

Gecmis olsun. Hayir gordugumuz ser, ser gordugumuz hayir olabilir.. saglikli bebekse annesine tutunur insallah sen icini ferah tut cnm. İ sallah bisey olmaz..

doğum heyecanı biz kadınları alıyor beyler bi güzel uyuyor :)))
son ilacımı aldım çok şükür sancı yok gibi... ama uykumun olmadığı kesin

Evet canım büyümüşler şükür:) "Kızçe" diyorsun sen Balkan dolaylarından mısın ? Arnavut kökenliyim ben anne tarafından, bizim oralılar öyle der hemşerimiyiz:)) evet çok güzel söylemişsin transfer anlarını dualar ve gözyaşları içinde izlemiştim, dünyaya gelişlerini de canlı gözle görmek önemli ve özel...
Allah yardımcımız olsun:))

amin sağolasın
geçmiş olsun ,maş. kızlarına da
şekeri dikkatli taki edersen zamanla düşecektir ,sadece doktorun dediklerini yap yeter ,bende de hafif yüksekti diyete uydum geçti çok şükür

ben genel anestezi oldum ,epidural yapamazdım çünkü gözüm açık hayatta bir işlem yaptıramam ,masadan kalkarım çok heyecanlandım çünkü ,genel anesteziden bir sıkıntım olmadı öyleki ben ameliyathanede uyandım zaten :))
narkozla aram ii sanırım :))
her insanda aynısı olabilirmi bilmem ..
benim ilk 2 gün sütüm geldi ama az malum sezeryandı ama 3.günden sonra süt sağdığım için de gayet güzel sütüm geldi ..
süt kafada bitiyor ,stres asla yok ,bol su içeceksin ve sütün sağarsan mutlaka geliyor sağdıkça ...
şuan 1 haftalık sezeryanlıyım çok şükür eski hayatıma döndüm
ilk4-5 gün eğilip kalkamıyorsun aynı hamilelik sürecindeki gibi oluyorsun ama ondan sonra toparlıyorsun
ben mi erken ayağa kalktım bilmiyorum ama bende öyle oldu
gerçi ben hastaneden çıktıktan sonra bebeklere süt götüreyim emzireyim diye ayaktaydım eğilip kalkamasam da kuzulara gidiyordum ..

sağolasın darısı başına inş inş.RABBM sağ salim zamanında doğum nasip eder
Delikiz skerler cok guzel eminim evdeki iki sekerin gibidir guzel bi hatira kaliyo herkeste erkenden hazirlamakta fayda var
sağolasın evet belli olmuyor valla ,herşeyi hazır etmek lazım ,en sağlamı bendim ama benimkiler bile beklemedi içerde
çok güzellerrrr...

Maşallah canım kuzucuklarına sağ salim evlerinde olmalarına çok sevindim Allah sağlıklı,mutlu ömür versin
sağolasın darısı başına
amin inş.
Çok şekerlermiş gerçekten
Zaten kuzucuklara ait hersey çok güzel oluyor.
sağolasın
evet onların kendisi güzel olduktan sonra onlara ait olan nasıl güzel olmasın
sağolasın
evet her zamank gibi özel yaptırdım
aslında bu külahtı sadece ,üzerine bebekleri yapıştırmalarını ben istedim ,içindeki badem şekerlerini eşimle ikimiz aldık doldurduk ,isim çıktılarını da biz yazdırdık zımbbaladık böyle birşey çıktı ortaya
bebekler bebekten bebeğe değişir aslında genelleme yapmak yanlış olur
bizimkiler şuan için klasik altı pislenince acıkınca gazı olunca ağlıyor
ama çok zırlak değiller ,3 saatte bir rutin altını değiştir yedir gazını çıkar uyut modunu uyguluyorum ,onlar da zaten kurulmuş saat gibi 3 saate bir acıkıp uyanıyorlar
şimdlik böyle gidiyor ben memnunum yani inş. hep böyle gider
ama dedimya bebekten bebeğe değişir ,mesela kız akşam bayağı inat etti ,kucak istiyor belli ,herşeyini yapıp beşiğe koyuyorum 2 dakikaya başlıyor zırlamaya ,kucağa alınca susuyor zilli ,belliki kucak istiyor ,bayağı bir uğraştan sonra ağladı almadık kucağa filan ama sonunda pesetti uyudu
benimkiler birbirlerinin sesinden çok etkilenmiyor ,biri uyurken diğerinin işini görebiliyorum
ama genelde aynı uyanıyorlar çünkü ben aynı vakitlerde işlerini yapıp uyutuyorum ..

amin inş. daırıs başına
geçmiş olsun ,sadece dinlen dikkatli ol gerisini ALLAHA bırak
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş.

ben üç ay boyunca o kahverengi lekelerle ve kanamalarla uğraştım
kahverengi leke kanamanın daha önce olduğunu gösteriyorr
progestanı ben fitil şeklinde kullandım bir de puruloton depot diye bir iğne var
haftada bir hala onu yaptırıyorum
ben çok faydasını gördüm, bunu doktoruna danışabilirsin
bol su iç
ve dinlen
inşallah bir şey olmaz yavrularına

doğum heyecanı biz kadınları alıyor beyler bi güzel uyuyor :)))
son ilacımı aldım çok şükür sancı yok gibi... ama uykumun olmadığı kesin

kendini dinlememeye çalış dosbacım
sana diyorum ama ben de pek uygulayamıyorum
bana da sanki göbeğim aşağı indi gibi geliyor
düşününce korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum

uyku mu? o da ne? 2.30 gibi uyudum 7 de de kalktım
işin garibi uykum da yok, cin gibiyim

Bende ilk zamanlarında 2 hafta kahverengi lekelenme yaşadım ikiz gebeliklerde çok oluyor sanırım özelliklede tedaviyle olmuşsa proluton diye bir iğne var doktorum onu yaptığı gün kesilmişti lekelenmem.Dinlenmen gerekiyor ve bol su iç.

Sorunsuz ve mutlu bir gün dilerim anneler ve bebişlerine...
Sabah sabah bir bayılma hissi yaşadım. Camı açıp soğuk hava almamla kendime geldim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…