2013 ikiz anne adayları buraya

Merak ettim seni ne yaptın gittinmi doktora?

Ben bu jeli 4 ay kullandim sonra sari degil resmen siyah pihti seklinde toplar geldi dr.um kesti progestona basladim hala da vajinal kullaniyorum
dr.una sor icin rahat etsin ama korkulacak bisey degil

canım eğer jeli bıraktıysan başka şekilde bi progestan destek iste.ben hala fitil kullanıyorum.neredeyse 30.haftama giricem.sakın hiçbişey kullanmadan devam etme daha önünde uzunbi yol var çünkü..

kızlar merhaba
bugün biraz dışarı çıkayım dedim, aman allahım resmen sırt ağrısından öldüm, kasıklara inanılmaz bir baskı hissettim
eve gelip yatıp dinlenince kendime geldim, ki neredeyse hiç yürümedim, heryere araba ile gittiğim halde
dah sonraki haftalarımı düşünemiyorum
haftası benden geri olan arkadaşlar hazırlıklarınızı erken tamamlayın, benim haftamda alış veriş neredeyse imkansızzz
ben resmen bitmişim

Ben son 3haftadir duzenli yatiyorum
Alisveris imkansiz oluyor netten almaya caliyorum bazi seyleri..
Kesinlikle ilerleyen zamana birakmayin derim bende

Merak ettim seni ne yaptın gittinmi doktora?

cnm aradım doktoru 2 gündür lekelenmemim arttığını söledim tedirgin olma ilaçlarını düzenli al dedi kırmızı gelirse gel dedi. 1 hafta sonra için çağırdı cnm..bakalım çok tşk ederim dualarını eksik etme cnm ...daha yeni olduğu için bekletiyo galiba beni kalp atışlarına 2 haftaya yakın zaman war sanki zaman geçmiyo hiç

[SUB][/SUB]
Ben son 3haftadir duzenli yatiyorum
Alisveris imkansiz oluyor netten almaya caliyorum bazi seyleri..
Kesinlikle ilerleyen zamana birakmayin derim bende

Bende haftaya işi bırakıcam artık yasal süremden 2hafta erken ama yapacak bişey yok bütün gün oturmak bi de yol zorluyo beni

[SUB][/SUB]

Bende haftaya işi bırakıcam artık yasal süremden 2hafta erken ama yapacak bişey yok bütün gün oturmak bi de yol zorluyo beni

canım geç bile kalmışsın... tabii senin seçimin ama şağıya baskı artmadan önlem almak lazım
senin haftanda bana dr.um artık yavaş yavaş yatak istirahatine geçmelisin demişti... ki ben çalışmıyorum evde sadece kendi işlerimi yapıyordum
bi de temizliğe falan kadın geliyordu
neyse ki şu an kayınvalide iyi bakıyor sağolsun ama ben dayanabilcek miyim bilmiyorum

günaydınlarrrrrrrr arkadaşlarrrrrrrr....günaydın dememe bakmayın bende gece boyunca uyuyamadım sırt,bel,vede oturarak yatıncada boyun ağrısından 5 dk.uyuyor,5.dk. uyanıyorum.bide gece dolaşınca yada bilgisayarı açınca eşimin uykusu kaçıyo,rahat edemiyo ,bi yerim ağrıyo aznnediyo,bende bi wc ye gidiyom sonra yatağın içinde oturuyom sabaha dek ....diyorum bebişlerim olsada en azından gece zaman geçer ,böyle geçmiyoda vallaaa..

delikız, ben şu hasta bezlerine baktım da şimdi internetten. can ped in bir sürü ürünü var. emici külodu var, normal hasta bezi bezi var. sen hangisini aldın? bedeni ne olmalı sence? bir de bezin bel kızmı ameliyat yarasının altında mı kalıyor yoksa yukarı mı çıkıyor? sen tammolarak hangisi kullandın. ben de not alayım.

dünkü ayrıntılı utrasonumuz Allahıma şükürler olsun çok iyi geçti
hamsilerimde hiçbir sorun çıkmadı ikisinin bütün değerleri aynı çıktı ama bir haftada 30gr kadar çok az kilo almışlar
utrasondayken komik bir olay oldu. kızım üste başı sağda oğlum altta başı solda kızımın ayakları oğlumumun kafasını tekmeliyordu görüntü çok komikti
çok güzel bir duygu onları hissedebilmek Allahım onları bizden mahrum etmesin ve isteyen herkese nasip etsin

inşallah sorun yoktur senınle haftamız aynı beraber o gunlerı goruruz ınsaalah. Senı buradan takip ediyorum kolay gelsın

şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı.bütün değerler haftasıyla uyumlu.sende bir sorun var mı? Gebeliğin nasıl gidiyor?

bende gebeliğimi ilk duyduğumda kullanmaya başladım 14.haftada rahim ağzına dikiş atıldıktan sonra bıraktım şuan hiçbirşey kullanmıyorum. Bende hiç akıntı yapmadı.kullanırken beyaz tortu halinde dışarı çıkıyordu

Canım çok sevindim,gözün aydın,Allah bebeklerinin sağlıklarını daim etsin,hep böyle hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah...

Canım çok sevindim,gözün aydın,Allah bebeklerinin sağlıklarını daim etsin,hep böyle hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah...
çok teşekkür ederim canım inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz bir gebelik yaşarım allahım tüm anne adaylarına böyle güzel haberler almayı nasip etsin :)

detaylı ultrason sonucu çok önemli, bir şey çıkmamış çok şükür ki. bundan sonra da sorunsuz devam eder umarım. kolaylıklar diliyorum.

Hayırlı Cumalar olsun... Rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı -hayırlısıyla- kabul eder inşallah...

Gözün aydın canım, çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Allah daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…