- 21 Ocak 2009
- 310
- 76
- 298
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.781
canım benim doğal yolla hamile kaldım 2 kese gözüktü ama tabi kesin değil en başından beri kahwerengi lekenelenmem war ama 2 gündür arttı işte doktoru aradım 2den sonra müsait olabilecekmiş galiba dayanamıcam gidecem hastaneye . inş dediğin giibidir .herhangi bi ağrımda yok..tek yapabileceğim dediklerin zaten cnm rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsib tşkler :) 2 ocak 29 4 ocak 85 7 ocak 400 12 ocakta da 2300 çıktı cnm aslında değerlerim normal arttı gibi ama doktor değere pek bakma dedi bakalım hakkımızda hyırlısı
merhaba kizlar. ne guzel bebislerini kucagina alan arkadaslarimiz var. allahim bebeklerinize saglikli uzun omurler versin. anali babali mutlu buyusunler.
size bir sey danismak istiyorum. ben asilama oldugum gunden beri crinone vajinal jel kullaniyordum. progesteron hormonu iceriyor. bir haftadir doktorum jeli kesti. son bir kac gundur koyu sari yesilimsi yogun bir akinti basladi. icinizde bu jeli kullanmis olan varsa boyle bir durumla karsilastiniz mi? umarim jelden kaynaklaniyordur.
merhaba kizlar. ne guzel bebislerini kucagina alan arkadaslarimiz var. allahim bebeklerinize saglikli uzun omurler versin. anali babali mutlu buyusunler.
size bir sey danismak istiyorum. ben asilama oldugum gunden beri crinone vajinal jel kullaniyordum. progesteron hormonu iceriyor. bir haftadir doktorum jeli kesti. son bir kac gundur koyu sari yesilimsi yogun bir akinti basladi. icinizde bu jeli kullanmis olan varsa boyle bir durumla karsilastiniz mi? umarim jelden kaynaklaniyordur.
Ben son 3haftadir duzenli yatiyorumkızlar merhaba
bugün biraz dışarı çıkayım dedim, aman allahım resmen sırt ağrısından öldüm, kasıklara inanılmaz bir baskı hissettim
eve gelip yatıp dinlenince kendime geldim, ki neredeyse hiç yürümedim, heryere araba ile gittiğim halde
dah sonraki haftalarımı düşünemiyorum
haftası benden geri olan arkadaşlar hazırlıklarınızı erken tamamlayın, benim haftamda alış veriş neredeyse imkansızzz
ben resmen bitmişim
Merak ettim seni ne yaptın gittinmi doktora?
Ben son 3haftadir duzenli yatiyorum
Alisveris imkansiz oluyor netten almaya caliyorum bazi seyleri..
Kesinlikle ilerleyen zamana birakmayin derim bende
kızlar hepimiz gece kuşu olmuşuz
[SUB][/SUB]
Bende haftaya işi bırakıcam artık yasal süremden 2hafta erken ama yapacak bişey yok bütün gün oturmak bi de yol zorluyo beni
inş. hepiniz çabucak toparlanırsınız ..bugün arkadaşlar geldi ,diyorlarki biz seni hasta yatakta bekliyoruz turp gibisin sen sanki hiç ameliyat olmamış gibisindedimki şartlar öyle gerektirdi bu tempoda ayakta kalmak zorundaydım ,gerçekten mecburiyetten ve benim yapım gereği hasta dolaşmayı hiç sevmem ,ameliyattan çıkar çıkmaz gözlerimi açmamdan belli olacakki böyle biriyim ben ,vucudum dirençli çok şükür ,kendim de isteyince hemen toparlandım ..
inş. böyle gider tek temennim bu ,RABBİM inş. size de bu günleri göstersin..
yarın hamsilerin kontrolü var duanızı esirgemeyin..
sağolasın amin inş.
süt makinesi her hastanede var mutlaka merak etme..
size söyle bir tavsiyem var ,kilot falan giyemiyorsunuz ameliyattan sorna çnkü sıkıyor ,en ideali kilot şeklinde olan hasta bezleri ,direk hasta kilodunu takıp hem kilot hem bez olarak kullanın ben öyle yaptım çok rahat oldu ,zaten kimse görmüyor ,kilot ilk başta giyemezsiniz hem ameliyat yerine geliyor hem sıkıyor ,oturup kalkarken acıtıyor lastikleri filan ..
ben canped hasta kilodu şeklindeki bezlerden almıştım m beden ,gayet güzel oldu çok memnun kaldım ,kanamam şuan az ama rahatlığından hala onu kullanıyorum
dışarı taşma vs olmuyor ,kilot gibi kullanıyorum ..
çamaşır olarak da dar bişey almayın sıkıyor ,çorap alın ayağınızı üşütmemek için ...
aklıma gelen bunlar ,zaten hasta kilodu kullanırsanız geceliğiniz de batmıyor tek gecelikle bile hastaneden çıkarsnız
inşallah sorun yoktur senınle haftamız aynı beraber o gunlerı goruruz ınsaalah. Senı buradan takip ediyorum kolay gelsın
merhaba kizlar. Ne guzel bebislerini kucagina alan arkadaslarimiz var. Allahim bebeklerinize saglikli uzun omurler versin. Anali babali mutlu buyusunler.
Size bir sey danismak istiyorum. Ben asilama oldugum gunden beri crinone vajinal jel kullaniyordum. Progesteron hormonu iceriyor. Bir haftadir doktorum jeli kesti. Son bir kac gundur koyu sari yesilimsi yogun bir akinti basladi. Icinizde bu jeli kullanmis olan varsa boyle bir durumla karsilastiniz mi? Umarim jelden kaynaklaniyordur.
dünkü ayrıntılı utrasonumuz Allahıma şükürler olsun çok iyi geçti
hamsilerimde hiçbir sorun çıkmadı ikisinin bütün değerleri aynı çıktı ama bir haftada 30gr kadar çok az kilo almışlar
utrasondayken komik bir olay oldu. kızım üste başı sağda oğlum altta başı solda kızımın ayakları oğlumumun kafasını tekmeliyordu görüntü çok komikti
çok güzel bir duygu onları hissedebilmek Allahım onları bizden mahrum etmesin ve isteyen herkese nasip etsin
çok teşekkür ederim canım inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz bir gebelik yaşarım allahım tüm anne adaylarına böyle güzel haberler almayı nasip etsin :)Canım çok sevindim,gözün aydın,Allah bebeklerinin sağlıklarını daim etsin,hep böyle hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah...
hamsilerimde hiçbir sorun çıkmadı ikisinin bütün değerleri aynı çıktı ama bir haftada 30gr kadar çok az kilo almışlar
utrasondayken komik bir olay oldu. kızım üste başı sağda oğlum altta başı solda kızımın ayakları oğlumumun kafasını tekmeliyordu görüntü çok komikti
çok güzel bir duygu onları hissedebilmek Allahım onları bizden mahrum etmesin ve isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?