- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.801
Merhaba
Sizler deneyimlisiniz burada soruma cevap alabilirim diye umut ediyorum.Beta değerleriniz % kaç artmıştı ilk haftalarda?
Benim ilk artışım 4,5 kat oldu.Değerlerimi yazayım da daha net olsun :26:
8 ocak-22
10 ocak-98,96
11 ocak-BAT
17 ocak-2554,68
Değer düşük olup da ikiz olanlar var dedi dr.Artış kat sayısının fazla olması önemli dedi.
Bir de 8 ocaktan beri 2 kg aldım ben:26:Çok aşırı da yemedim ama almışım.Gazımda çok fazla.Bir de 2 lt süt taşıyamıyoum artık.Kasıklarım çok acıyor.Normal gebelikte böyle şeyler olmuyormuş.Arkadaşlarımda olmamış.Sizce ihtimalim varmı sizi gibi olmak için?
En büyük hayallerimden biridir ikiz annesi olmak..
Her iki ailede de ikiz var ama 3-4.göbekte falan.Yakın akrabalarda yok yani:26::26::26::26:
merhabalar bende ikiz annesi adayıyım hepimize allah yardım etsin.
dünkü ayrıntılı utrasonumuz Allahıma şükürler olsun çok iyi geçti
hamsilerimde hiçbir sorun çıkmadı ikisinin bütün değerleri aynı çıktı ama bir haftada 30gr kadar çok az kilo almışlar
utrasondayken komik bir olay oldu. kızım üste başı sağda oğlum altta başı solda kızımın ayakları oğlumumun kafasını tekmeliyordu görüntü çok komikti
çok güzel bir duygu onları hissedebilmek Allahım onları bizden mahrum etmesin ve isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım kaç haftalıksın? Bu arada aminnnnn cümlemizeee
Bende değerin önemli olmadığını artış miktarının önemli olduğunu biliyorum senin maşallah kat kat artmış,bana kalırsa çoğul olabilir büyük ihtimal ama yinede cok heveslenme bellide olmaz.Allah kalbine göre versin.
Hoş geldin canım, Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı haftandasın?
İnşallahTeşekkür ederim cevap verdiğin için Merak içindeyim ve kimse cevap vermiyor sorularıma.İyi yada kötü bi yorum bekliyor insan Bide duygusallık çöktü bu aralar.Vara yoğa ağlar oldum.BTÇ kürü ile Çakşır kürü yapmıştık eşimle.Çakşır otunu yiyen hayvanlarda çoğul gebelik oluyormuş hep.İnsanlarda da tespit edilmiş bu.Batmalarımda çift taraflı olunca iyice umutlanıyor insan.Elimizi boş çevirmesin inşallah Rabbim..
İnşallahTeşekkür ederim cevap verdiğin için Merak içindeyim ve kimse cevap vermiyor sorularıma.İyi yada kötü bi yorum bekliyor insan Bide duygusallık çöktü bu aralar.Vara yoğa ağlar oldum.BTÇ kürü ile Çakşır kürü yapmıştık eşimle.Çakşır otunu yiyen hayvanlarda çoğul gebelik oluyormuş hep.İnsanlarda da tespit edilmiş bu.Batmalarımda çift taraflı olunca iyice umutlanıyor insan.Elimizi boş çevirmesin inşallah Rabbim..
Normalde tek taraflı oluyormuş bende her iki tarafta da oluyor o yüzden şüphelendim.Doktorumda tek taraflı olması lazım dedi.Allah gönlüne göre versin canım ama, henüz bebişleri hissetmen için çok erken bir dönem. Rahmin genişlemesinden kaynaklanıyordur o batmalar.
İkiz olması aslında senden kaynaklanıyor canım çift yumurta ikizi olursa o ay iki yumurta atmış oluyorsun.ikiz geni anneden gelirmiş.Keseyi görmeye bir haftan filan var sanırım hakkında hayırlısı olsun
canped emici kilot,kilot gibi giyilebilir hasta bezi diyor ,ben medıum aldım gayet rahat oldu ,hayır bez ta göbek üstüne çıkıyor ,ameliyat yerini rahatsız etmiyordelikız, ben şu hasta bezlerine baktım da şimdi internetten. can ped in bir sürü ürünü var. emici külodu var, normal hasta bezi bezi var. sen hangisini aldın? bedeni ne olmalı sence? bir de bezin bel kızmı ameliyat yarasının altında mı kalıyor yoksa yukarı mı çıkıyor? sen tammolarak hangisi kullandın. ben de not alayım.
çok sevindim maş.dünkü ayrıntılı utrasonumuz Allahıma şükürler olsun çok iyi geçti
hamsilerimde hiçbir sorun çıkmadı ikisinin bütün değerleri aynı çıktı ama bir haftada 30gr kadar çok az kilo almışlar
utrasondayken komik bir olay oldu. kızım üste başı sağda oğlum altta başı solda kızımın ayakları oğlumumun kafasını tekmeliyordu görüntü çok komikti
çok güzel bir duygu onları hissedebilmek Allahım onları bizden mahrum etmesin ve isteyen herkese nasip etsin
günaydınlarrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr
tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhh ( amin )
bu mübarek günde RABBİM tüm melekleri korusun ,hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.Eki Görüntüle 608922
Günaydııın....
Hayırlı,dualı,sağlıklı,bereketli,güzel bir gün olması dileğiyle...
malesef öyle olmuyor..eğer ki küçük doğarlarsa mecbursun süt sağmaya ..hastanelerde süt sağma makinası olup olmadığı konusunda hiç bir fikrim yoktu. varsa çok güzel gerçekten. eve dönüncew süt gelir zaten. gerisi bizim bebişlerimizin güzel ağızlarına, emişlerine kalmış. umarım çok zorlanmadan emerler.
bir de şu husus var. belki kimine kolay diye sağıp vermek daha mantıklı gelebilir ama bebeğin emmesi anneyle bebek arasında çok güçlü bir bağ kuruyor. umarım makineye hiç gerek kalmaz.
süt içemiyorum çok gaz yapıyor...sevmiyorumda...marka olarak neyi öneriyorsunuz arkadaşlar?
laktozsuz sütten baksediliyor bilioyrmuuuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?