2013 ikiz anne adayları buraya

Merhaba
Sizler deneyimlisiniz burada soruma cevap alabilirim diye umut ediyorum.Beta değerleriniz % kaç artmıştı ilk haftalarda?
Benim ilk artışım 4,5 kat oldu.Değerlerimi yazayım da daha net olsun :26:
8 ocak-22
10 ocak-98,96
11 ocak-BAT
17 ocak-2554,68

Değer düşük olup da ikiz olanlar var dedi dr.Artış kat sayısının fazla olması önemli dedi.
Bir de 8 ocaktan beri 2 kg aldım ben:26:Çok aşırı da yemedim ama almışım.Gazımda çok fazla.Bir de 2 lt süt taşıyamıyoum artık.Kasıklarım çok acıyor.Normal gebelikte böyle şeyler olmuyormuş.Arkadaşlarımda olmamış.Sizce ihtimalim varmı sizi gibi olmak için?
En büyük hayallerimden biridir ikiz annesi olmak..
Her iki ailede de ikiz var ama 3-4.göbekte falan.Yakın akrabalarda yok yani:26::26::26::26:

Bende değerin önemli olmadığını artış miktarının önemli olduğunu biliyorum senin maşallah kat kat artmış,bana kalırsa çoğul olabilir büyük ihtimal ama yinede cok heveslenme bellide olmaz.Allah kalbine göre versin.

Ne güzel herşey iyi çıkmış Maşallah darısı bizim başımıza.23. haftada mı giriliyor ayrıntılı ultrasona ne kadar sürüyor süresi?

Kızlar bugün Dr.kontrolum vardı 2 hafta önce kiloları normal olan bebeklerimin bu hafta gelismedigini söyledi Dr. Biri 1800 digeri 1350 kg. Bebeklere az kan gittiğini söyledi ....bu arada 32+2 deyim. Böyle bir durumla karşılasan var mı ? Çok üzüldüm ben yaklaşık 2 kg olurlar diye düşünmüştüm.yorumlariniz önemli arkadaslar ...

İnşallah Teşekkür ederim cevap verdiğin için Merak içindeyim ve kimse cevap vermiyor sorularıma.İyi yada kötü bi yorum bekliyor insan Bide duygusallık çöktü bu aralar.Vara yoğa ağlar oldum.BTÇ kürü ile Çakşır kürü yapmıştık eşimle.Çakşır otunu yiyen hayvanlarda çoğul gebelik oluyormuş hep.İnsanlarda da tespit edilmiş bu.Batmalarımda çift taraflı olunca iyice umutlanıyor insan.Elimizi boş çevirmesin inşallah Rabbim..

Allah gönlüne göre versin canım ama, henüz bebişleri hissetmen için çok erken bir dönem. Rahmin genişlemesinden kaynaklanıyordur o batmalar.

İkiz olması aslında senden kaynaklanıyor canım çift yumurta ikizi olursa o ay iki yumurta atmış oluyorsun.ikiz geni anneden gelirmiş.Keseyi görmeye bir haftan filan var sanırım hakkında hayırlısı olsun

Allah gönlüne göre versin canım ama, henüz bebişleri hissetmen için çok erken bir dönem. Rahmin genişlemesinden kaynaklanıyordur o batmalar.
Normalde tek taraflı oluyormuş bende her iki tarafta da oluyor o yüzden şüphelendim.Doktorumda tek taraflı olması lazım dedi.

Doktorla görüştüm gelsen görürüz keseyi dedi.Değerim 2554 dün çıkan.Ama ben haftaya cumartesi gideceğim.Daha geçen cumaydı batım. Kısmet artık.Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

cnaım merhaba aynı dönem galiba...benim SAT 15.12.2012 seninki?
benim değerlerim 10.gün 454 12.gün 1332 14.gün 2804
bizde yarın tam 5 haftalıkken keseleri görmeye gitcez bakalım...hayırlısı

bunu yorumlamak çok zor diye cevap yazmamıştım ama umarım allah gönlğne göre verir,yanlız şeyi anlamadım 2lt süt yazmışın o kadar süt mü içiyorsun...gazdan çatlarsın abartmışın umarım yaanlış anlamışımdır.500 ml süt içsen ve 1 kase yoğurt yesen yeter ki şuan bebişler senden besleniyor yediklerinden değil.kabız falan olursan mazallah şuan daha riskli dönemdesin.

süt içemiyorum çok gaz yapıyor...sevmiyorumda...marka olarak neyi öneriyorsunuz arkadaşlar?
laktozsuz sütten baksediliyor bilioyrmuuuz?

Son düzenleme:
canped emici kilot,kilot gibi giyilebilir hasta bezi diyor ,ben medıum aldım gayet rahat oldu ,hayır bez ta göbek üstüne çıkıyor ,ameliyat yerini rahatsız etmiyor
bak işte bu
Canped Emici Külot Fiyatı | Medikal Blog

çok sevindim maş.
bazı haftalar az alabilirler onu kafaya takma sen önemli bir durum değil

RABBİM herkese bu duyguyu nasip etsin inş.
günaydınlarrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr
tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhh ( amin )

Eki Görüntüle 608922

Günaydııın....

Hayırlı,dualı,sağlıklı,bereketli,güzel bir gün olması dileğiyle...
bu mübarek günde RABBİM tüm melekleri korusun ,hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.
malesef öyle olmuyor..eğer ki küçük doğarlarsa mecbursun süt sağmaya ..
sebepleri şunlar
bebekler çok kçük oldukları için emme refleksleri zayıf oluyor emseler de hemen yoruluyorlar ve emdikleri süt onlara yetmiyor
mama vermek istemeyeceğin için de sütünü sağıp biberonla vermeyi tercih etmelsiin
kaldıki çok sütün çıkmasını istiyorsan mutlaka sürekli sütünü sağmalısın ,
3 saatte bir sütünü sağ ,önce emzir bebekleri ki emmeye alışsınlar sonra biberondan sütünü ver doysunlar
doktor bana böyle anlattı
ben çok dikkat ederek emzirmeme ve sütümü vermeme rağmen bugün kontrole gittim kilo alamamışlar ,doktor normal dedi ama emerken yorulurlar mutlaka biberonla her öğün 50 cc içmeleri lazım güzel büyümeleri için dedi
ben de emmeyi unutmasınlar diye önce emzirip sonra o miktarda biberon veriyorum
bir de sütün devamlı gelmesi ve artması için sağman şart ,sağdıkça derya gibi geliyor süt ...
bir de ben dolaba dondurucuya da atıyorum ilerde yetmezse lazım olur diye çok süt geldiği zamanlarda..
öyleki bi gece öyle taşmıştıki sütüm akıyordu resmen yerlere ama bu durumu sağmaya borçluyum siz de sağın ki sütünüz gelsin bol bol

süt içemiyorum çok gaz yapıyor...sevmiyorumda...marka olarak neyi öneriyorsunuz arkadaşlar?
laktozsuz sütten baksediliyor bilioyrmuuuz?

bendede çok gaz yaptığı için bi süre laaktozsuz içtim.tadı değişik değil aslında ama illada süt içmene gerek yok yoğurt ye daha bile iyi sütten yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…