2013 ikiz anne adayları buraya

bu çok normal. hamilelikte kalça genişler çünkü. onun ağrısı olur. benim de oldu senin haftlarında. hatta kuyruk sokumu kemiği fena halde ağrıyodu. nasıl oturacağımı şaşırıyordum.

ay iyi sevindim. Korkmaya başlamıştım artık yada çok hareketsiz kaldım diye düşünüyordum randevumada bir hafta var daha. içimi rahatlattın teşekkür ederim. :)

merhabalar bende ikiz annesi adayıyım hepimize allah yardım etsin.
hoşgeldin aramıza sağlıklı ve sorunsuz gebelik geçirmen dileğiyle paylaşımlarını bekliyoruz

Ne güzel herşey iyi çıkmış Maşallah darısı bizim başımıza.23. haftada mı giriliyor ayrıntılı ultrasona ne kadar sürüyor süresi?
bir yerde okuduğum yazıya göre 22.haftadan sonra bakılan ayrıntılı utrasonlar daha garanti sonuç veriyormuş. beenim yaklaşık 35-40 dk sürdü

teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun. Evet doğum tarihimizde aynı görünüyor. Senin ne gibi şikayetlerin var şu an?

Sağol canım.Benim bulantılar fena.Bulantı ilaçlarına başladıktan sonra kusma sayısı azaldı ama yine var.4 kg verdim.Bir de geçen hafta biraz kanamam oldu hastaneye yattık.Düşük riskin var dedi doktor.Ama o şu anda iyi çok şükür.Aslında daha problemler var ama (uykusuzluk, ağrı gibi) onlar daha basit şeyler bahsetmiyorum bile
Senin nasıl geçiyor?

benim de bulantılarım çok oldu halen var ama şiddeti azaldı. Ağrılarım çok var belimde falan. Onun dışında ben kilo vermedim aksine fazla bile aldım şimdiden 6 kilo hemde. Yemek yapamadığım ve yiyemediğim için kahvaltılık şeyleri dolayısıyla da ekmeği çok kaçırıyorum. Bulantı zor inşallah çabul atlatırız.

Ben bugün doktora gittim bebeklerimin biri 6+2 diğeri 5+2 günlüktü altı haftalık olanın kalp atışını duyduk diğerininkinin duyamadık doktorum büyük olasılıkla zamanla eriyip kaybolacağını söyledi. sizinde olmuşmuydu böyle pek umut verici konuşmadı bende çok üzüldüm size sormak istedim nede olsa artık sonlara yaklaşmışsınız siz

canım bende 22. haftamdayım..bende ikiz olduğunu bilmiyordum ,,,normal yolla gebe kaldım,,,,çoğunlukla oturuyordum mesela ayağa kalkınca sağ kasığımda kramp ,batma gibi bişey hissediyordum ..bir hafta sonra bu çift taraflı olmaya başladı tam hatırlamıyom ama 3 ayıma yani karnım belirginleşene dek devam etti.bide benim ilk 1. ayımdaki muayenemde ayrıntılı ultrasona girmeme rağmen doktor kese hiç yok bişey var ama şekilsiz dış gebelik olabilir demişti ve ben çok ağlamıştım kürtajdan korkuyodum..bunu bana maltepe sema hastanesinde bi kadın dok. söylemişti.sonra asm ye gittim.15-20 gün sonra şükür rabbimehiçde öyle değilmiş...iki kızım olacak,allahım sanada hayırlısını versin gönlünü ferah tut...haberlerini bekliyoruzzzz

canım biliyomusun bende bunları yaşadım demin ayse arkadaşımızada yazdım..istersen başka bi doktora yine görün çünkü banada bitana bile kese yok dediler günüm geçtiği halde..yıklmıştık eşimde bende yoksa olmuycakmı diye şükür bi kızım var ama kardeş istiyoduk sema hastanesi böle dedi.tabii biz başımıza gelmediği için ikinci kez aynı dokyora gittik,bu kez bize kalp atışı çok zayıf dedi bekleyin dedi ..geldik eve kanamam oldu halı yıkamıştım da,,soınra gece acile gittik 2 kese var 2 kalp atışı var ,,doktorunuz bunu nasıl görmez dedi biz şok olduk hemen hastanemi değiştirdim ben bide fmf hastası olduğum için gebzenin en iyi hastanesini asm yi seçyik orda kontrol oluyom yani doktor çok çok önemli,kendini yıpratma bence başka dok. fikir al hayırlısı olsun canım ...

papatya canım yazdıkların için teşekkürler ..ben 22.haftamdayım daha şimdiden ayakta fazla kalınca yoruluyom,bide vajinada ağrı oluyo 1-2 haftadır. daha önce hamile olduğumu unutuyodum artık mümkünmü,,,eşime diyorum**bak ileriki haftalarda ne kadar zorlanıcam arkadaşlar yazmış**oda çok rahat bi yapısı olduğu için 36 ya çok var diyor illa sen 36 yı görürsün diyor bende çıldırıyorum. normal yolla gebe kaldığım için benim gibi o korkmuyo ama bunun kızım gibi olmadığının ikizin çok farklı olduğunu bilemiyor bu akşam yazını eşimede okutucam ...ben şimdi başlarsam anca bitiririm diye düşünüyom tecrübelerini, yazılarını bekliyommm teşekkürlerrr.

mrb paradokx,ben sana deneyimimi analtayım,ben 52 gün önce doğum yaptım,bebeklerimden bi tanesine kan akışı azalmıştı,33.hafatada doğum yaptım,biri 2200,diğeri 865 gr dı,yani çoooook fark vardı,büyük 16 gün,diğeri 47 gün küvezde kaldı,daha 5 gün önce çıktı,benim küçük mucizem hayata tutundu,rabbim bize bağışladı,zor günler gecirdik,sizinkiler daha iyi,inş.dahada iyi olurlar,ama moralınızı bozmayın,neler neler var....

Slm kizlar merak ettigim bisey var ikiz gebelikte cinsiyet kacinci haftada belli oluyor.normalde 13-14gibi belli oluyor sanirim ikiz gebelikte farkli mi?
Bir de ben hic kilo almadim daha gobusum dumduz sizin karinlariniz kacinci haftalarda belli oldu?

cinsiyet aynı 13 te bi tahmin 15 de kesin:) kilo bünyeye göre değişiyor aslında ama 20.hafta ve 30.hafta dönüm noktası gibi..ben çok zayıtfım hamile kaldığım abndan itibaren düzenli kilo aldım.hatta24.haftadan bu yana yavaşladı bile alışım ama toplamda 17 kg aldığım için ne kadar yavaşladı desek az:) herhalde 25 e kadar alırım:)

mehmetderya ve delikız bebişlerle aranız nasıl merak ediyorum,uyku,beslenme nasıl,bi düzen oturttunuz mu,mama veriyo musunuz falan filan:)

öncelikle hayırlı olsun bebeklerin,inşallah sağ salim kavuşursun. Ben 12. Haftamda gittim doktora 15 te yine gidicem kesin belli olur dedi. Benim göbeğim 6. Haftadan itibaren düzenli olarak büyüdü şuan gören hamile olduğumu rahatlıkla anlıyor 6 kilo aldım doktor hatta çok almışsın dedi.

öncelikle hayırlı olsun bebeklerin,inşallah sağ salim kavuşursun. Ben 12. Haftamda gittim doktora 15 te yine gidicem kesin belli olur dedi. Benim göbeğim 6. Haftadan itibaren düzenli olarak büyüdü şuan gören hamile olduğumu rahatlıkla anlıyor 6 kilo aldım doktor hatta çok almışsın dedi.

İki bebişime de aldım bakalım, inşallah iyi olur. Bu arada teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için hakkımızda hayırlısı olur inşallah allaha emanet miniklerimiz

Canım sen aldın mı? Ben de almak istiyorum ama kararsız kaldım, sepete ekledim öyle bakıyorum. Aziz Bebe iyi marka sonuçta, %100 pamuk da diyor. 5'li setler bile pahalıyken fiyatı da uygun geldi doğrusu.

ben tulumu aldım,bide burayya koymamışlar ama prematüre takımları var onlardan aldım.15 tl inanmazsın gayet kaliteliler.ben mağzadan aldım ama buradanda alınır sorun olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…