- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.841
bu çok normal. hamilelikte kalça genişler çünkü. onun ağrısı olur. benim de oldu senin haftlarında. hatta kuyruk sokumu kemiği fena halde ağrıyodu. nasıl oturacağımı şaşırıyordum.
hoşgeldin aramıza sağlıklı ve sorunsuz gebelik geçirmen dileğiyle paylaşımlarını bekliyoruzmerhabalar bende ikiz annesi adayıyım hepimize allah yardım etsin.
bir yerde okuduğum yazıya göre 22.haftadan sonra bakılan ayrıntılı utrasonlar daha garanti sonuç veriyormuş. beenim yaklaşık 35-40 dk sürdüNe güzel herşey iyi çıkmış Maşallah darısı bizim başımıza.23. haftada mı giriliyor ayrıntılı ultrasona ne kadar sürüyor süresi?
teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun. Evet doğum tarihimizde aynı görünüyor. Senin ne gibi şikayetlerin var şu an?
Sağol canım.Benim bulantılar fena.Bulantı ilaçlarına başladıktan sonra kusma sayısı azaldı ama yine var.4 kg verdim.Bir de geçen hafta biraz kanamam oldu hastaneye yattık.Düşük riskin var dedi doktor.Ama o şu anda iyi çok şükür.Aslında daha problemler var ama (uykusuzluk, ağrı gibi) onlar daha basit şeyler bahsetmiyorum bile
Senin nasıl geçiyor?
Normalde tek taraflı oluyormuş bende her iki tarafta da oluyor o yüzden şüphelendim.Doktorumda tek taraflı olması lazım dedi.
Doktorla görüştüm gelsen görürüz keseyi dedi.Değerim 2554 dün çıkan.Ama ben haftaya cumartesi gideceğim.Daha geçen cumaydı batım.Kısmet artık.Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Ben bugün doktora gittim bebeklerimin biri 6+2 diğeri 5+2 günlüktü altı haftalık olanın kalp atışını duyduk diğerininkinin duyamadık doktorum büyük olasılıkla zamanla eriyip kaybolacağını söyledi. sizinde olmuşmuydu böyle pek umut verici konuşmadı bende çok üzüldüm size sormak istedim nede olsa artık sonlara yaklaşmışsınız siz
kızlar merhaba
bugün biraz dışarı çıkayım dedim, aman allahım resmen sırt ağrısından öldüm, kasıklara inanılmaz bir baskı hissettim
eve gelip yatıp dinlenince kendime geldim, ki neredeyse hiç yürümedim, heryere araba ile gittiğim halde
dah sonraki haftalarımı düşünemiyorum
haftası benden geri olan arkadaşlar hazırlıklarınızı erken tamamlayın, benim haftamda alış veriş neredeyse imkansızzz
ben resmen bitmişim
Kızlar bugün Dr.kontrolum vardı 2 hafta önce kiloları normal olan bebeklerimin bu hafta gelismedigini söyledi Dr. Biri 1800 digeri 1350 kg. Bebeklere az kan gittiğini söyledi ....bu arada 32+2 deyim. Böyle bir durumla karşılasan var mı ? Çok üzüldüm ben yaklaşık 2 kg olurlar diye düşünmüştüm.yorumlariniz önemli arkadaslar ...
Slm kizlar merak ettigim bisey var ikiz gebelikte cinsiyet kacinci haftada belli oluyor.normalde 13-14gibi belli oluyor sanirim ikiz gebelikte farkli mi?
Bir de ben hic kilo almadim daha gobusum dumduz sizin karinlariniz kacinci haftalarda belli oldu?
Slm kizlar merak ettigim bisey var ikiz gebelikte cinsiyet kacinci haftada belli oluyor.normalde 13-14gibi belli oluyor sanirim ikiz gebelikte farkli mi?
Bir de ben hic kilo almadim daha gobusum dumduz sizin karinlariniz kacinci haftalarda belli oldu?
4541 10 LU SET | SEZONSUZ | Aziz Bebe Online Sat Sitesi | Aziz Bebe Online Sat Sitesi | www.azizbebeshop.com
canım biliyomusun bende bunları yaşadım demin ayse arkadaşımızada yazdım..istersen başka bi doktora yine görün çünkü banada bitana bile kese yok dediler günüm geçtiği halde..yıklmıştık eşimde bende yoksa olmuycakmı diye şükür bi kızım var ama kardeş istiyoduk sema hastanesi böle dedi.tabii biz başımıza gelmediği için ikinci kez aynı dokyora gittik,bu kez bize kalp atışı çok zayıf dedi bekleyin dedi ..geldik eve kanamam oldu halı yıkamıştım da,,soınra gece acile gittik 2 kese var 2 kalp atışı var ,,doktorunuz bunu nasıl görmez dedi biz şok olduk hemen hastanemi değiştirdim ben bide fmf hastası olduğum için gebzenin en iyi hastanesini asm yi seçyik orda kontrol oluyom yani doktor çok çok önemli,kendini yıpratma bence başka dok. fikir al hayırlısı olsun canım ...
Canım sen aldın mı? Ben de almak istiyorum ama kararsız kaldım, sepete ekledim öyle bakıyorum. Aziz Bebe iyi marka sonuçta, %100 pamuk da diyor. 5'li setler bile pahalıyken fiyatı da uygun geldi doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?