- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.881
Güzel ve sorunsuz bir gün yaşamak dileğiyle...
Kızlar ben 5 gündür baş ağrısı çekiyorum. Bazen artıyor, sol gözüme vuruyor bazen de azalıyor ama kesilmiyor. Arada bir de kalp çarpıntısı hissediyorum.
Birkaç gün önce de bayılma hissi yaşadım. Benzer şeyler yaşayanınız oldu mu? Yüksek tansiyondan şüpheleniyorum ki inşallah değildir... Gelişme geriliğinin de habercisi olabiliyormuş.(Allah korusun).:18:
Evdeki ölçümler sağlıklı olmuyormuş, hamilelerin tansiyonu farklı ölçülüyormuş sanırım, bugün acile gidip tansiyonuma baktırayım diyorum. Dua edin de kötü bir durum çıkmasın.
canım ihmal etme sakın, mutlaka ölçtür, varsa da bir problem hemen önlemini al
çok çok geçmiş olsun
Dosbacim bu haftalarda anladım ikiz annesi olmanın ne kadar zorlu bir süreç olduğunu.hamilelik iyi yada kötü süprizlere dolu,36. Haftaya gelebilmeyi hedeflemiştim ama artık haftanın bir önemi yok benim icin çünkü bebeklerim yeterince beslenmiyor.canım seninle güne gün aynıyız
biliyosun geçen haftada ben sancı nedeniyle korktum
seni çok iyi anlıyorum , oğlum 1600 kızım 1980 gibi bişey çıkmıştı, dr.um geçen hafta doğurursam artık bebeklerime bişey olmaycağını sadece hastanede bakıma ihtiyaçları olacağını söyledi...
tabii insan küvezden korkuyor ama biz ikiz anneleri artık bu fikre çok soğuk bakmamalıyız sanırım
ama yine de moralini çok yüksek tut sadece bizi korkutuyo yaramazlar
eminim bu hafta herşey daha güzel olacak
kendini fazla yormadan oyalan canım
bak görürüsün dosbacım, korka korka yüreğin ağzında gidiyorsun ama sen daha şubatın ortalarını da göreceksin inşallah
sanırım sıramız
nurhan
sinemisen
dosba
ben
ntugbagöksin
diye devam ediyor
kimse sırayı bozmasın inşallah
ben bu haftaya kadar problemsiz geliyordum ama artık yataktan kalktığımda sol elimi kullanmıyorum
ödemden dolayı kasılıp kalıyor, neredeyse hareket ettiremiyorum
bugün o acıyı sağ elimde de hissettim maalesef
ki ben tuzu hayatımdan çıkaralı bir ayı geçti
hafif hafif ayaklarımda da ödem oluşmaya başladı
yani benim için günler zorlaşıyor, bir de hiç iş falan yapmıyorum
sağolsun annem bakıyor
haftası benden geri olanlar turp gibiyim diye sakın güvenmeyin kendinize kızlar
nasıl göbek ve kilo birden büyüyorsa problemler de birden ortaya çıkıyor
çok çok dinlenin, tuzu hayatınnızdan çıkarın
ve en önemlisi tüm işlerinizi halledin ki son ahatalara bir şeyiniz kalmasın
inanın moral bozmak için yazmıyorum, ama durumum şu an için bu
Kızlar merhaba,
Perşembe günü ikili test için randevum var. İkili testte ense kalınlığı vs. ölçülüyormuş. Bunu açıkcası yaptırmak istemiyorum. Çünkü tahmini bir sonuç verecekler ve belki de bu tahminler yüzünden canım sıkılacak. Bunu yaptırmak zorunda mıyım yoksa yaptırmama hakkım var mı? Sizlerin tavsiyesi nedir?
Artı, ben şu sıra çatlaklara karşı Madecassol kullanıyorum. İlk başlarda da badem yağı kullanmıştım. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Geçen pazar netten sipariş vermiştim,bu gün elime ulaştı nihayet. Bebefox' un Eki Görüntüle 609954 ve Eki Görüntüle 609943 battaniyelerini bir de Doremi' nin yine mavi ve pembe 3' lü setini aldım. Görseniz öyle güzeller ki, Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Ben markafoniden aldım ama bugün butikbebede gördüm aynı battaniyeleri hatta 99 kr daha uygun. Göz atmak isterseniz buradan bakabilirsiniz arkadaşlar, battaniyeler yumuşak ve gayet kaliteli tavsiye ederim.
http://www.butikbebe.com/urunlist.aspx?id=1846&kid=1822
Burdan gitmek istemiyorum ben:26:
Bende kurmaya alıştığım bebeklerim cümlelerini devam ettirmek istiyorum.Herşeyi 2 kez hesaplıyorum.2 yatak,2 hastane çıkışı,2 bebek şekeri,bi sürü biberon:26::26::26::26: O kadar istiyorum ki sağlıklı bi şekilde evlatlarımı taşımayı ve doğurmayı...Tek kelime kullanamaz oldum.Rabbim elimi boşa çıkarmaz inşallah.Tek olsa da seveceğim elbet.Ama iş de insanın gönlünden geçenin olması bi başka.Rabbim ol diyiverirse bu dileğime de...Diğerleri gibi...Hamileliğim gibi...O'nun herşeye gücü yeter elbet.Bana da bu mutluluğu çok görmesin inşallah.Haftaya bu saatler kese göreceğim inşallah.Kalp atışları bile duyulabilir çok hızlı büyüyor dedi.LAR diye düzeltecektim zor tuttum dilimi...Hepinizin kalbine göre versin Rabbim
canım karpal tunel sendromu diye araştırırsan ellerinin neden öyle olduğunu anlarsın. benim ellerim felaket durumdaydı. şuan bu sendrom için üretilmiş özel bir bandaj kullanıyorum. gece çok rahat uyuyorum en azından. gündüz de takıyorum iş yapmadığım zamanlar. benim el ağrım çok şiddetliydi. hala bile şöyle 2 saat takmazsam bandajı çok şiddetli ağrıyor. tavsiye ederim.
tabiki yaptırmak zorunda değilsinKızlar merhaba,
Perşembe günü ikili test için randevum var. İkili testte ense kalınlığı vs. ölçülüyormuş. Bunu açıkcası yaptırmak istemiyorum. Çünkü tahmini bir sonuç verecekler ve belki de bu tahminler yüzünden canım sıkılacak. Bunu yaptırmak zorunda mıyım yoksa yaptırmama hakkım var mı? Sizlerin tavsiyesi nedir?
Artı, ben şu sıra çatlaklara karşı Madecassol kullanıyorum. İlk başlarda da badem yağı kullanmıştım. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Kızlar merhaba,
Kızlar merhaba,
allahım gönlüne göre versin inşallah canım
rabbim hayırlısıyla sana ol desin canım
sen yazdığında okumuştum canım netten
hafta içi gideceğim doktora, çünkü her gün durumum daha da vahimleşiyor
tabiki yaptırmak zorunda değilsin
ama ense kalınlığı ölçümü önemli canım, ben yaptırmıştım
merhabalar benim doktorum ikizler için ikili test yapılmıyor dedi ama siz farklı birşey söylüyorsunuz. 12.haftamda ultrasonda ense kalınlıklarına baktı sadece. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
ikili testte bir kan testi yapılıyor bir de ultrasonda bakılıyor bebeklere
kan sonucu doğru neticeler vermiyor ikiz gebelikte
ama ultrason önemli
çünkü bu testte dawn sendromu riski araştırılıyor
bunun için de bebeklerin ense kalınlıkları ölçülüyor ve burun kemik ölçümleri yapılıyor
eğer iyi bir doktorun varsa zaten herşeyi görüyor ultrasonda
AYŞE MERHABA,sende mi ikiz istiyorsun?
Kızlar nasılsınız?Doğum yapanlara hayırlı olsun,doğumu yaklaşanlarda Allah ım kolaylık versin inşallah...
Benim minik oğlanlar sütümle doymuyor,anca mama yiyorlar teyzeleri :) Emiyorlar ama çerez niyetine.Sonradan da üstüne mama veriyoruz.Özellikle de geceleri ikisi birden uyanıp ağlamaya başlayınca hemen mama vermek zorunda kalıyoruz.1 kutu mamamız bitti bile...İnşallah zamanla sütüm daha da artar.En azından doyuramasam da kuzucuklarımı ne emseler o kar anne sütü olarak.Bende durumlar böyle teyzelerimiz.Günler yorucu geçiyor.İlk günlerde kıyafetleri çok fazla değiştirmek zorunda kalıyoruz.Göbekleri düşmediği için bezlerini çok yukarı çekemiyoruz,bu nedenle de çişleri kıyafetlerini ıslatıyor bazen.O kadar aldığımız hastane çıkışı ve kıyafetleri zar zor yetişiyor.E birde kış günü kurumaları zor oluyor.iyiki de fazla fazla almışız.Aklınızda bulunsun kış bebklerine kıyafet daha çok alın.Çünkü kat kat giydiriliyor.Bu arada uykusuzluk hat safhada oluyor.Geceleri bir akın bir anıl uyanıyor.Dün ilk defa yatağıma uzandım kayınvaldem ben bakarım bebişlere dedi.Saat 12 ye kadar da emzirdim ikisinide.Gecede kv mama vermiş.Saat 7 ye kadar uyumuşum 9 gündür ilk defa...
Delikız-başak sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?