- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.861
Slm kizlar merak ettigim bisey var ikiz gebelikte cinsiyet kacinci haftada belli oluyor.normalde 13-14gibi belli oluyor sanirim ikiz gebelikte farkli mi?
Bir de ben hic kilo almadim daha gobusum dumduz sizin karinlariniz kacinci haftalarda belli oldu?
benim de bulantılarım çok oldu halen var ama şiddeti azaldı. Ağrılarım çok var belimde falan. Onun dışında ben kilo vermedim aksine fazla bile aldım şimdiden 6 kilo hemde. Yemek yapamadığım ve yiyemediğim için kahvaltılık şeyleri dolayısıyla da ekmeği çok kaçırıyorum. Bulantı zor inşallah çabul atlatırız.
Öncelikle hayırlı olsun.Hayırlısı nasılsa öyle olsun.Rabbim bize kaç can verdiyse o oluyor sonuçta.Ben bugün doktora gittim bebeklerimin biri 6+2 diğeri 5+2 günlüktü altı haftalık olanın kalp atışını duyduk diğerininkinin duyamadık doktorum büyük olasılıkla zamanla eriyip kaybolacağını söyledi. sizinde olmuşmuydu böyle pek umut verici konuşmadı bende çok üzüldüm size sormak istedim nede olsa artık sonlara yaklaşmışsınız siz
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?birşey sormak istiyorum acaba ist.da oturanlar hangi hastanelere gidiyor ya da doğum yapacaklar bn hala karar veremedim.Bilgi verirseniz sevinirim.Bir de doğum şekillerinde epidural iyi diyorlar hangi hastanede yaptırmak doğru olur bilemiyorum
Epey almışsın sen doktorum bana şimdi kilo alma 20. haftadan sonra kocaman olacaksın dedi.Ben zaten almak yerine veriyorum ama bu da iyi değilmiş artık çok vermişim.Çok alırsak sonlarda taşımak daha zor olacakmış.Sana yemek yapabilecek kimse yok mu yakınlarında?Benim annem ve kayınvalidem sırayla akşam yemeğimizi yapıyorlar.Bana göre az yağlı yiyebileceğim şeylerden.
kendi dr un varmıydı.
mrb paradokx,ben sana deneyimimi analtayım,ben 52 gün önce doğum yaptım,bebeklerimden bi tanesine kan akışı azalmıştı,33.hafatada doğum yaptım,biri 2200,diğeri 865 gr dı,yani çoooook fark vardı,büyük 16 gün,diğeri 47 gün küvezde kaldı,daha 5 gün önce çıktı,benim küçük mucizem hayata tutundu,rabbim bize bağışladı,zor günler gecirdik,sizinkiler daha iyi,inş.dahada iyi olurlar,ama moralınızı bozmayın,neler neler var....
Slm kizlar merak ettigim bisey var ikiz gebelikte cinsiyet kacinci haftada belli oluyor.normalde 13-14gibi belli oluyor sanirim ikiz gebelikte farkli mi?
Bir de ben hic kilo almadim daha gobusum dumduz sizin karinlariniz kacinci haftalarda belli oldu?
Kızlar bugün Dr.kontrolum vardı 2 hafta önce kiloları normal olan bebeklerimin bu hafta gelismedigini söyledi Dr. Biri 1800 digeri 1350 kg. Bebeklere az kan gittiğini söyledi ....bu arada 32+2 deyim. Böyle bir durumla karşılasan var mı ? Çok üzüldüm ben yaklaşık 2 kg olurlar diye düşünmüştüm.yorumlariniz önemli arkadaslar ...
bugün kısmetse bebek odam ve eşyaları geliyor ... en azından kafa dağıtacak bişey bulurum :)
bu arada ilk defa bu gece 1 kere doğum sancısı nedir öğrendim çok şükür devamı gelmedi yoksa şu an hastanede olurdum
hayırlıca en azından bu ayı tamamlamak nasip olsun
doğuma bu kadar yakın hissetmek heyecanlandırıyor insanı...
benden önce nurhan ve sinemisen var değil mi sırada ?? başka ??
insallah dosbacim buayi tamamlarsin. en iyisimi sen sirayi bozma sirani bekle:) bu bebkleee kan akisinin gitmemesj neden oluomus yatis pozisyonundan fark edermi sirt ustu yatmak mesela ..
bugün kısmetse bebek odam ve eşyaları geliyor ... en azından kafa dağıtacak bişey bulurum :)
bu arada ilk defa bu gece 1 kere doğum sancısı nedir öğrendim çok şükür devamı gelmedi yoksa şu an hastanede olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?