2013 ikiz anne adayları buraya

aynen dediklerine katılıyorum arkadaşım.ben 16. haftada ve 22. haftada ayrıntılı ultrasona girdim.bayabi uzun sürdü çok güzel inceledi,dok. bebişlerimi en sonkine pazartesi gitmiştim sırf solumdaki bebişimin burnunu ölçemediği için 20 dk. sola dönük bekledim..sabırla inceledi..dediğin gibi doktor çok önemli ve risk gördüklerinde amniosentez öneriyolar...bide kolunun uzunluğuna,poposunun ölçümüne, bacak boyuna ,gözlerine ,beynine baktı ve tek tek anlattı..

ben de kıyafetlerini ne kadar alsam diye düşünüp duruyordum. şimdilik çok az var. her parçadan 5 er tane olsa yeter mi sence?

valla bende çok şey hazırladım daha doğrusu yenilerden ziyade doğum yapan bebeği 9 aylık olan kuzenimin bebeğinin miniklerini aldım yıkadım ütüledim ohhh misss..nerdeyse 15 tane tulum almışlar ilk hevesle:) hepsi işime geldi tabii..ayrıca daha bi sürü hediyede gelir ya herkesten çifter çifter:) altın takamıyoya artık insanlar nasıl çoğaldığını aanlamayız valla kıyafetlerin...bu arada ucuz bulduğum şeyleri paylaşıyorum onlarada bakın internette fiyatlar fena değil...

**arkadaşlar eltiminde ikizleri olduğu için ondanda fikir alıyorum..özellikle zıbın çıtçıtlı olanlar ,10 ar tane olsun diyor.takımlarda aynı şekilde...kayınvalidem akrabalarda getirir fazla alma dedi. oda kimse bana ilk aylar giydireceğim kadar küçük getirmedi diyor aslında doğru bizimkiler normale göre küçük olacağından uymaz..millet nerden bilicek en az 1 yaşa göreydi eltimin hediyeleri...ben biraz fazla alıcam galiba . bide kızkardeşim yeni doğum yaptı maşallah onunki tek olduğu için hemen büyüdü,hepsi yepyeni duruyo.oda benimkileride al diyo yine idare eder demi....

Yok :) Baktım sen cevap vermişsin bende vereyim görmemezlikten geldi olmasın diye :))) Allah yavrularını sana bağışlasın.Bana da nasip etsin inşallah.

amin canım allah gönlüne göre versin inşallah. Güzel bir duygu bir beklerken iki haberini almak gerçekten anlatılmaz bir durum. Umarım sende güzel haberi bizle paylaşırsın yakında.

Kızlar ben 5 gündür baş ağrısı çekiyorum. Bazen artıyor, sol gözüme vuruyor bazen de azalıyor ama kesilmiyor. Arada bir de kalp çarpıntısı hissediyorum.
Birkaç gün önce de bayılma hissi yaşadım. Benzer şeyler yaşayanınız oldu mu? Yüksek tansiyondan şüpheleniyorum ki inşallah değildir... Gelişme geriliğinin de habercisi olabiliyormuş.(Allah korusun).:18:
Evdeki ölçümler sağlıklı olmuyormuş, hamilelerin tansiyonu farklı ölçülüyormuş sanırım, bugün acile gidip tansiyonuma baktırayım diyorum. Dua edin de kötü bir durum çıkmasın.
[/QUOTE]

canım ne yaptın? inşallah bir sorunun yoktur.hayırlı haberini bekliyoruz

amin canım allah gönlüne göre versin inşallah. Güzel bir duygu bir beklerken iki haberini almak gerçekten anlatılmaz bir durum. Umarım sende güzel haberi bizle paylaşırsın yakında.

Haftaya cumartesi kese ve kalp atışı için gideceğim doktoruma.Değerim çok çabuk yükselince daha çok ümitlendik ama bakalım Rabbim ol dedi mi yavrularımaGerdek gecemde bile namazımın arkasından sağlıklı hayırlı ikiz erkek evlat diye dua ettim.Kendimi bildim bileli duam budur.Allahım şu ezanlar vakti boş göndermesin ellerimi. İkisini bir yaşayım istedim.Eğer bu duam da kabul olursa bu ay alacağım 2.müjdem olacak.3.cüsünü de alırım inşallah bu ay bitmeden

haftaya cumartesi bende cinsiyetlerini öğrencem haberleşelim gerçekten çok istediğin belli.haftaya güzel haberini bekliyorum canım.

haftaya cumartesi bende cinsiyetlerini öğrencem haberleşelim gerçekten çok istediğin belli.haftaya güzel haberini bekliyorum canım.

Ayyy ne güzel...Gönlünüze göre cinsiyetler öğrenirsiniz inşallah Zaten çift kese görülürse ilk burda haykırırım mutluluğumu.

Göbeğimin altında ilk çatlaklarım oluşmuş aynayla kontrol ederken gördüm :)

evettt başladı çatlaklar:) benn göremiyorum ama göbeğimin altı acaip tatlı tatlı kaşınıyo, uyuz olmadığıma göre kesin çatladııı:) izne çıkmadınmı halaaaa....ben izinden döncem nerdeyse... :)

çok istiyorsun anlıyorum canım amaa...allah hayırlısı ile sana bi hamilelik nasip etmiş tadını çıkar canım...kaç yıl aradık biz o tek kuzuyu...allah hayırlısı neyse onu nasip etsin..

arkadaşım kesinlikle katılıyorum özellikle daha 20. haftalarda olan arkadaşlar size söylüyorum ; 31. haftaya girdim 10 kilo aldım göbeğim hariç hiç bir yerim büyümedi herkes şaşırıyordu ne rahatsın ne güzel diye pat diye rahim açılması oluştu geçen hafta sonu yatış verdi doktor 25. haftadan sonra herşeyinizi hazırlayın bence neyin ne olacağı hiç belli olmuyor işte herşey yolunda giderken birden kendinizi yatmış buluyorsunuz. daha vaktin var yaparsın diyenleri beklemediğim için yataklarımız hariç herşeyimizi tamamladık biz çok şükür. inanın hiç belli olmaz odalarınızı kıyafetlerinizi erkenden hazırlayın tadını çıkara çıkara sonra sizin yerinize başka birileri yapmak zorunda kalırsa üzülürsünüz.

Umarım sıkıntıların geçmiştir şu an yatıyormusun hastanede ? Ben daha dışarıdan hiçbirşey almadım yeğenlerimin eskileri var onlarda duruyor poşette.24. haftadan sonra başlamayı düşünüyordum sizce ne zaman başlamak lazım ?

Allah hayırlısını versin sana kuzum gerdek gecesinde bile ikiz olarak düşündüysen gerçekten çok istiyorsun belli :) Haftaya benimde cinsiyetler kesinleşecek bakalım senide merakla bekliyorum

evdeyim sürekli yatıyorum artık işleri güçleri bıraktım bi doktora gidiyorum bi tuvalete kalkıyorum çok sıkıcı yatmak neyse diyorum sonu iyi olsun da biraz daha beklesinler en azından bir ay daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…