- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.901
AYŞE MERHABA,sende mi ikiz istiyorsun?
ikili testte bir kan testi yapılıyor bir de ultrasonda bakılıyor bebeklere
kan sonucu doğru neticeler vermiyor ikiz gebelikte
ama ultrason önemli
çünkü bu testte dawn sendromu riski araştırılıyor
bunun için de bebeklerin ense kalınlıkları ölçülüyor ve burun kemik ölçümleri yapılıyor
eğer iyi bir doktorun varsa zaten herşeyi görüyor ultrasonda
Sorduğun ayşe ben isem.Evet.Çok hemde çoook istiyorum ikiz olmasını
ben de kıyafetlerini ne kadar alsam diye düşünüp duruyordum. şimdilik çok az var. her parçadan 5 er tane olsa yeter mi sence?
Sorduğun ayşe ben isem.Evet.Çok hemde çoook istiyorum ikiz olmasını
valla bende çok şey hazırladım daha doğrusu yenilerden ziyade doğum yapan bebeği 9 aylık olan kuzenimin bebeğinin miniklerini aldım yıkadım ütüledim ohhh misss..nerdeyse 15 tane tulum almışlar ilk hevesle:) hepsi işime geldi tabii..ayrıca daha bi sürü hediyede gelir ya herkesten çifter çifter:) altın takamıyoya artık insanlar nasıl çoğaldığını aanlamayız valla kıyafetlerin...bu arada ucuz bulduğum şeyleri paylaşıyorum onlarada bakın internette fiyatlar fena değil...
ortalığı karıştırdım galiba :))
Yok :) Baktım sen cevap vermişsin bende vereyim görmemezlikten geldi olmasın diye :))) Allah yavrularını sana bağışlasın.Bana da nasip etsin inşallah.
amin canım allah gönlüne göre versin inşallah. Güzel bir duygu bir beklerken iki haberini almak gerçekten anlatılmaz bir durum. Umarım sende güzel haberi bizle paylaşırsın yakında.
Haftaya cumartesi kese ve kalp atışı için gideceğim doktoruma.Değerim çok çabuk yükselince daha çok ümitlendik ama bakalım Rabbim ol dedi mi yavrularımaGerdek gecemde bile namazımın arkasından sağlıklı hayırlı ikiz erkek evlat diye dua ettim.Kendimi bildim bileli duam budur.Allahım şu ezanlar vakti boş göndermesin ellerimi. İkisini bir yaşayım istedim.Eğer bu duam da kabul olursa bu ay alacağım 2.müjdem olacak.3.cüsünü de alırım inşallah bu ay bitmeden
haftaya cumartesi bende cinsiyetlerini öğrencem haberleşelim gerçekten çok istediğin belli.haftaya güzel haberini bekliyorum canım.
Göbeğimin altında ilk çatlaklarım oluşmuşaynayla kontrol ederken gördüm :)
Haftaya cumartesi kese ve kalp atışı için gideceğim doktoruma.Değerim çok çabuk yükselince daha çok ümitlendik ama bakalım Rabbim ol dedi mi yavrularımaGerdek gecemde bile namazımın arkasından sağlıklı hayırlı ikiz erkek evlat diye dua ettim.Kendimi bildim bileli duam budur.Allahım şu ezanlar vakti boş göndermesin ellerimi. İkisini bir yaşayım istedim.Eğer bu duam da kabul olursa bu ay alacağım 2.müjdem olacak.3.cüsünü de alırım inşallah bu ay bitmeden
kendini fazla yormadan oyalan canım
bak görürüsün dosbacım, korka korka yüreğin ağzında gidiyorsun ama sen daha şubatın ortalarını da göreceksin inşallah
sanırım sıramız
nurhan
sinemisen
dosba
ben
ntugbagöksin
diye devam ediyor
kimse sırayı bozmasın inşallah
ben bu haftaya kadar problemsiz geliyordum ama artık yataktan kalktığımda sol elimi kullanmıyorum
ödemden dolayı kasılıp kalıyor, neredeyse hareket ettiremiyorum
bugün o acıyı sağ elimde de hissettim maalesef
ki ben tuzu hayatımdan çıkaralı bir ayı geçti
hafif hafif ayaklarımda da ödem oluşmaya başladı
yani benim için günler zorlaşıyor, bir de hiç iş falan yapmıyorum
sağolsun annem bakıyor
haftası benden geri olanlar turp gibiyim diye sakın güvenmeyin kendinize kızlar
nasıl göbek ve kilo birden büyüyorsa problemler de birden ortaya çıkıyor
çok çok dinlenin, tuzu hayatınnızdan çıkarın
ve en önemlisi tüm işlerinizi halledin ki son ahatalara bir şeyiniz kalmasın
inanın moral bozmak için yazmıyorum, ama durumum şu an için bu
arkadaşım kesinlikle katılıyorum özellikle daha 20. haftalarda olan arkadaşlar size söylüyorum ; 31. haftaya girdim 10 kilo aldım göbeğim hariç hiç bir yerim büyümedi herkes şaşırıyordu ne rahatsın ne güzel diye pat diye rahim açılması oluştu geçen hafta sonu yatış verdi doktor 25. haftadan sonra herşeyinizi hazırlayın bence neyin ne olacağı hiç belli olmuyor işte herşey yolunda giderken birden kendinizi yatmış buluyorsunuz. daha vaktin var yaparsın diyenleri beklemediğim için yataklarımız hariç herşeyimizi tamamladık biz çok şükür. inanın hiç belli olmaz odalarınızı kıyafetlerinizi erkenden hazırlayın tadını çıkara çıkara sonra sizin yerinize başka birileri yapmak zorunda kalırsa üzülürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?