2013 ikiz anne adayları buraya

kızlar yine ben hcg değerlerim yüksek çıkınca panik yapıp ikizim olacak düşüncesiyle buraya koşmuştumda sonra muayenede tek kese çıkınca doktorda çoğul gebelik hiç sanmıyorum diyince bu hevese veda etmiştim şimdide kese boyutuma takıldım illa ikiz doğurcam ben taktım kafaya şimdi bana bi akıl verin kızlar 5+2 günlük bebeğin kese boyutu 14 mm ikiz anneleri tek yumurta ikizlerinde kese boyutunuz bu haftada kaç çıkmıştı bi umut var içiimde yine

bonny** nasıl oldun dok. a gittinmi..

canım ne yaptın? inşallah bir sorunun yoktur.hayırlı haberini bekliyoruz

Çok sağ olun kızlar, hafiften baş ağrım olsa da daha iyiyim çok şükür. Ana sınıfı öğretmenimiz ziyaretime geldiği için evden ancak 16.00 civarı çıkabildim. Tansiyonum 11' e 7 çıktı, çok şükür normalmiş. Acildeki doktor "Karnın büyüdüğü için bu haftalarda böyle şeyler görülebilir. Belirtiler tansiyon düşüklüğünden kaynaklanabileceğini gösteriyor ama yine bayılma hissi olursa muhakkak doktoruna bildir ve bir nöroloji uzmanına görün, bol bol su iç ve kanın rahat dolaşabilmesi için sol tarafına yat" dedi.. Sıvı takviyesi serum verdi. 1,5 saat kadar acilde onun bitmesini bekledik. İçinde ne vardı bilmem ama maşallah bebişlerimin ikisi birden coştu valla.Belki de ben psikolojik olarak rahatladığım içindir.

Allah iyilikler versin canım, bebişlerine sağlık ve mutlulukla kavuşmanı dilerim.

Son düzenleme:
bonny3845
Çok sağ olun kızlar, hafiften baş ağrım olsa da daha iyiyim çok şükür. Ana sınıfı öğretmenimiz ziyaretime geldiği için evden ancak 16.00 civarı çıkabildim. Tansiyonum 11' e 7 çıktı, çok şükür normalmiş. Acildeki doktor "Karnın büyüdüğü için bu haftalarda böyle şeyler görülebilir. Belirtiler tansiyon düşüklüğünden kaynaklanabileceğini gösteriyor ama yine bayılma hissi olursa muhakkak doktoruna bildir ve bir nöroloji uzmanına görün, bol bol su iç ve kanın rahat dolaşabilmesi için sol tarafına yat" dedi.. Sıvı takviyesi serum verdi. 1,5 saat kadar acilde onun bitmesini bekledik. İçinde ne vardı bilmem ama maşallah bebişlerimin ikisi birden coştu valla.Belki de ben psikolojik olarak rahatladığım içindir.

canım çok geçmiş olsun,iyi olduğuna sevindim,sen yine dikkat et kendine ve bebiklerine...

Kizlar sabahtan beri yatiiyorumm
bebek odam cok guzel oldu... Annemlerde kiyafet olayini abartmis ama iyi de yapmislar...kis gunu yika kurut derdi olmaz... Cok sekerler
tabii benim yaramazlar bu kadar ilgiyu gorunce sancim basladi
dr.umu aradim tekrar ilaca basladim
kendimi hic yormadim... Hatta size foto koyacaktim ama kalkmaya korkuyorum insallah baska zaman

Bonny tansiyonunun ii olmasina sevindim daha cok dinlen canim

evet sirayi bozmayakim ve hepimiz en az 36yi gorelim insallah

Bebek odanda yavrulari. Saglicakla yataelar insallah. Sende heyecan yaptin sanirim dikkAt et kendine
SanslisiniKi ilk cocuklariniz benim oglumdan oturmam mumkun olmuyo napcam bilmiyorum..

Bebek odanda yavrulari. Saglicakla yataelar insallah. Sende heyecan yaptin sanirim dikkAt et kendine
SanslisiniKi ilk cocuklariniz benim oglumdan oturmam mumkun olmuyo napcam bilmiyorum..

Amiiin canim insallah... Hepimize kismet olsun
yakin arkadasiminda bi oglu var ve ikiz hamile... Allah size cok yardim etsin

canım merhaba. Benim tek yumurta ikizlerim olacak inşallah. 4 haftalıkken kesem görünmüştü ve 3.8 mm idi. Hatta tahminen 6.haftada bebeklerim 10.5 mm idi. Kese boyutun büyük geldi bana yanlış hatırlamıyorsam benimkiler böyleydi. Umarım istediğin gibi olur belkide üçüzdür. :)

ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümünü benim dr sormadan yaptı.ikili test sağlıklı sonuç vermiyormuş o yüzden bana bıraktı.yaptırma taraftarı değilken araştırma hastanesine gittiğimde çok istememe rağmen yaptılar.neyseki sonuçlar güzel.çatlaklar için daha ilk haftalarda zeytinyağı kullanmaya başladım.şimdi ise bübchen çatlak önleyici kullanıyorum

11. haftada birinin erkek olduğunu öbürünün de %70 erkek olduğunu söyledi dr.ama 15. haftada % 70 lik olanın kız olabileceğini ama kesin olmadığını söledi.önümüzdeki hafta netleşir inşallah.ben de çok merak ediyorum.kilo konusuna gelince benim 6. haftalarda artış başladı.göbeğim de mütemadiyen büyüdü.şimdiye kadar malesef 8 kilo aldım.senin almamış olman çok iyi.zaten bundan sonra ister istemez alırsın

yarın pazartesi 31. haftaya giriyorum. çok şükür görünürde çatlak yok. her şey normal doğuma kadar giderse bebeklerin şimdiki ağırlıkların 2 katı olması gerek. bu demek ki karnım daha çok büyüyecek. bu durumda karnımı günde 2 kez yağlayayım diyorum.
normalde günde bir kez sürekli ayvalıktan satın aldığım saf sızma zeytin yağıyla yağlıyorum. sonradan yağın üzerine lierac kremi sürüp yağ ile iyice emdiriyorum cildime.kremi tek başıma sürüğümde derim hemen emmiyor ve çok fazlaca sürmek zorunda kalıyorum. ama yağdan sonra sürünce klay yayılıyor ve emiliyor.
göbeğimde daha öyle kaşıntılar olmadı. şuan vücudumdaki en güzel yerim göbeğim bence. çok sağlıklı görünüyor. ama ilerleyen zamanlarda ne olacak bilimem. günde 2 defa uygulamaya karar verdim. umarım az çatlakla atlatırım.
bence elinizde ne yağ olursa olsun kullanın. önemli olan derinin elastikiyet kazanması.

bonny, haeşimed ve dosba geçmiş olsun.
bu zamana kadar doktora her gittiğimde tansiyonum hep 11-8 çıktı. umarım böyle devam eder.
dosba, odanız hayırlı olsun. ne güzel yanında ailen var. ben yalnızım gelenim gidenim yok. ben de yataklarını, karyolalarını halısını falan aldım ama, nevresim takımı battaniye falan kayınvaldem aldı, daha getirmedi. oda dağınık halde. daha düzenleyemedim. yoksa ben de fotoğraf çekip koymak istiyorum. bir perdemiz kaldı. onun dışında herşeyimiz tam sayılır.
bebeklerimin şimdilik 3 er parça giysileri var. burada yazan arkadaşlar bebeklern gisileri çok olsun, kışın kurutmak zor ve hediye gelenler büyük diye yazmışlar. o da doğru. fazlaca alacağım o yüzden. en azından zıbınları ve çıt çıtlı badilerini çok almak gerek.
umarım doğum sırasını bozmayız. birbirmizin güzel haberlerini alırız. kendinize çok dikkat edin.

kızlar sanki benim göbeğim aşağı indi
sizde durumlar nasıl?
geçen haftalarda göğüslerim tam göbeğimin üzerinde kalıyordu
ama sanki bu hafta göğüslerim boşta kaldı gibi
annem de aynı şeyi söyleyince iyice korkmaya başladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…