- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.921
bonny** nasıl oldun dok. a gittinmi..
canım ne yaptın? inşallah bir sorunun yoktur.hayırlı haberini bekliyoruz
arkadaşım kesinlikle katılıyorum özellikle daha 20. haftalarda olan arkadaşlar size söylüyorum ; 31. haftaya girdim 10 kilo aldım göbeğim hariç hiç bir yerim büyümedi herkes şaşırıyordu ne rahatsın ne güzel diye pat diye rahim açılması oluştu geçen hafta sonu yatış verdi doktor 25. haftadan sonra herşeyinizi hazırlayın bence neyin ne olacağı hiç belli olmuyor işte herşey yolunda giderken birden kendinizi yatmış buluyorsunuz. daha vaktin var yaparsın diyenleri beklemediğim için yataklarımız hariç herşeyimizi tamamladık biz çok şükür. inanın hiç belli olmaz odalarınızı kıyafetlerinizi erkenden hazırlayın tadını çıkara çıkara sonra sizin yerinize başka birileri yapmak zorunda kalırsa üzülürsünüz.
canım çok geçmiş olsun,iyi olduğuna sevindim,sen yine dikkat et kendine ve bebiklerine...
Bonny tansiyonunun ii olmasina sevindim daha cok dinlen canim
evet sirayi bozmayakim ve hepimiz en az 36yi gorelim insallah
Kizlar sabahtan beri yatiiyorumm
bebek odam cok guzel oldu... Annemlerde kiyafet olayini abartmis ama iyi de yapmislar...kis gunu yika kurut derdi olmaz... Cok sekerler
tabii benim yaramazlar bu kadar ilgiyu gorunce sancim basladi
dr.umu aradim tekrar ilaca basladim
kendimi hic yormadim... Hatta size foto koyacaktim ama kalkmaya korkuyorum insallah baska zaman
kıyamam sana ya zor geçiyor son haftalar.30 geldim gözüm korkmayya başladı iyice.iyi haberlerini bekliyoruz.
Bebek odanda yavrulari. Saglicakla yataelar insallah. Sende heyecan yaptin sanirim dikkAt et kendine
SanslisiniKi ilk cocuklariniz benim oglumdan oturmam mumkun olmuyo napcam bilmiyorum..
Amiiin canim insallah... Hepimize kismet olsun
yakin arkadasiminda bi oglu var ve ikiz hamile... Allah size cok yardim etsin
evettt başladı çatlaklar:) benn göremiyorum ama göbeğimin altı acaip tatlı tatlı kaşınıyo, uyuz olmadığıma göre kesin çatladııı:) izne çıkmadınmı halaaaa....ben izinden döncem nerdeyse... :)
kızlar yine ben hcg değerlerim yüksek çıkınca panik yapıp ikizim olacak düşüncesiyle buraya koşmuştumda sonra muayenede tek kese çıkınca doktorda çoğul gebelik hiç sanmıyorum diyince bu hevese veda etmiştim şimdide kese boyutuma takıldım illa ikiz doğurcam ben taktım kafayaşimdi bana bi akıl verin kızlar 5+2 günlük bebeğin kese boyutu 14 mm ikiz anneleri tek yumurta ikizlerinde kese boyutunuz bu haftada kaç çıkmıştı bi umut var içiimde yine
Kızlar merhaba,
Perşembe günü ikili test için randevum var. İkili testte ense kalınlığı vs. ölçülüyormuş. Bunu açıkcası yaptırmak istemiyorum. Çünkü tahmini bir sonuç verecekler ve belki de bu tahminler yüzünden canım sıkılacak. Bunu yaptırmak zorunda mıyım yoksa yaptırmama hakkım var mı? Sizlerin tavsiyesi nedir?
Artı, ben şu sıra çatlaklara karşı Madecassol kullanıyorum. İlk başlarda da badem yağı kullanmıştım. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Slm kizlar merak ettigim bisey var ikiz gebelikte cinsiyet kacinci haftada belli oluyor.normalde 13-14gibi belli oluyor sanirim ikiz gebelikte farkli mi?
Bir de ben hic kilo almadim daha gobusum dumduz sizin karinlariniz kacinci haftalarda belli oldu?
Göbeğimin altında ilk çatlaklarım oluşmuşaynayla kontrol ederken gördüm :)
evettt başladı çatlaklar:) benn göremiyorum ama göbeğimin altı acaip tatlı tatlı kaşınıyo, uyuz olmadığıma göre kesin çatladııı:) izne çıkmadınmı halaaaa....ben izinden döncem nerdeyse... :)
bir şeyler kullanmana rağmen mi oldu.bize tavsiyen var mı?örneğin ben kaşımamak gerektiğini duydum.güya kaşıyınca daha çok çatlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?