- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.941
Merhaba, paylaşımın icin çok teşekkür ederim.bebegin çok uzun süre kalmış kuvezde umarım şimdi saglıgı yerindedir .allah ikisinede uzun ömür versin...benim merak ettigim 2 hafta önce 1584 kg.olan bebek ve bu haftaya kadar sorunsuz devam eden hamileliğim neden şimdi böyle oldu?bastan gelişiminin yavaş olduğunu bilseydim bu kadar şaşırmadım.dr.a sordum kilo kaybına mı uğradı bebeğim ,Dr. Ultrasonun hatalı ölçüm yapabildiğini söyledi.
Senin bebeğinin gelişimi nasıldı? Doğumdan önceki ultrasonlarda da 865gr. Olarak mı ölçülü ? Yani ultrason ile dogum kiloları aynı mı oluyor?cevaplarsan çok sevinirim.
bonny, haeşimed ve dosba geçmiş olsun.
bu zamana kadar doktora her gittiğimde tansiyonum hep 11-8 çıktı. umarım böyle devam eder.
dosba, odanız hayırlı olsun. ne güzel yanında ailen var. ben yalnızım gelenim gidenim yok. ben de yataklarını, karyolalarını halısını falan aldım ama, nevresim takımı battaniye falan kayınvaldem aldı, daha getirmedi. oda dağınık halde. daha düzenleyemedim. yoksa ben de fotoğraf çekip koymak istiyorum. bir perdemiz kaldı. onun dışında herşeyimiz tam sayılır.
bebeklerimin şimdilik 3 er parça giysileri var. burada yazan arkadaşlar bebeklern gisileri çok olsun, kışın kurutmak zor ve hediye gelenler büyük diye yazmışlar. o da doğru. fazlaca alacağım o yüzden. en azından zıbınları ve çıt çıtlı badilerini çok almak gerek.
umarım doğum sırasını bozmayız. birbirmizin güzel haberlerini alırız. kendinize çok dikkat edin.
kızlar sanki benim göbeğim aşağı indi
sizde durumlar nasıl?
geçen haftalarda göğüslerim tam göbeğimin üzerinde kalıyordu
ama sanki bu hafta göğüslerim boşta kaldı gibi
annem de aynı şeyi söyleyince iyice korkmaya başladım
siz çok alın deyince kendimi kaybettim birden haaa:) hepsi 100 tl kızlar.joker den aldım internetten.Eki Görüntüle 610687 Eki Görüntüle 610688 Eki Görüntüle 610689 Eki Görüntüle 610690 Eki Görüntüle 610691 Eki Görüntüle 610692
kızlar yine ben hcg değerlerim yüksek çıkınca panik yapıp ikizim olacak düşüncesiyle buraya koşmuştumda sonra muayenede tek kese çıkınca doktorda çoğul gebelik hiç sanmıyorum diyince bu hevese veda etmiştim şimdide kese boyutuma takıldım illa ikiz doğurcam ben taktım kafayaşimdi bana bi akıl verin kızlar 5+2 günlük bebeğin kese boyutu 14 mm ikiz anneleri tek yumurta ikizlerinde kese boyutunuz bu haftada kaç çıkmıştı bi umut var içiimde yine
**günaydınlarrrrr arkadaşlarrrrr iyi pazarlar hepinize..
canım yardım edecek kimsen yoksa daha fazla bekleme derim
hoş kayıvaliden gelince kendisi yapsın
saolsun valla benimkini hep o yaptı ,
giysiye gelince herkes büyük hediye alıyo... bencede biraz fazla alınmalı
benimkileri görünce çoook mutlu oldum valla....
Rabbim hayırlıca kullanmayı nasip etsin inşallah
siz çok alın deyince kendimi kaybettim birden haaa:) hepsi 100 tl kızlar.joker den aldım internetten.Eki Görüntüle 610687 Eki Görüntüle 610688 Eki Görüntüle 610689 Eki Görüntüle 610690 Eki Görüntüle 610691 Eki Görüntüle 610692
herkese gunaydin.... bu basligi baska bi basliktan tanidigim hil-bur arkadadimdan ogrendim..benimde kismetse 2kizom olacak...yataklari falam hazir...benim cok fazla yorgunlugum oluyo ama boyle elumi kaldiramiyorum,disari cikinca tansiyonum dusuyo sanki boyle hemen biyere uzanasim geliyo.....kalp carpintisi oluyo... bi de yatamiyorum bazen ne bileyim degisik bi duygu....
ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümünü benim dr sormadan yaptı.ikili test sağlıklı sonuç vermiyormuş o yüzden bana bıraktı.yaptırma taraftarı değilken araştırma hastanesine gittiğimde çok istememe rağmen yaptılar.neyseki sonuçlar güzel.çatlaklar için daha ilk haftalarda zeytinyağı kullanmaya başladım.şimdi ise bübchen çatlak önleyici kullanıyorum
canım yardım edecek kimsen yoksa daha fazla bekleme derim
hoş kayıvaliden gelince kendisi yapsın
saolsun valla benimkini hep o yaptı ,
giysiye gelince herkes büyük hediye alıyo... bencede biraz fazla alınmalı
benimkileri görünce çoook mutlu oldum valla....
Rabbim hayırlıca kullanmayı nasip etsin inşallah
bende göbek yerinde ama sertleşme var
dr.um artık eliyle karnıma dokunarak muayene ediyor
yer yer sertlikler oluşuyor malum kasılmalarım var buna bakarak daha bekler diyor
gözümüzle gördüğümüzün bi anlamı olmayabilir en yakın kontrolün ne zaman?? ozaman rahim ağzının ne kadar olduğunu sor bakalım??
benim gözle bişey görünmüyor ama aşağıya baskı artmış ve kısalmış
kızlar sancım geçti gibi ama şimdi de bu ilaçlardan başım çok ağrıyo...uyuyamıyorum saatlerdir(
herkese gunaydin.... bu basligi baska bi basliktan tanidigim hil-bur arkadadimdan ogrendim..benimde kismetse 2kizom olacak...yataklari falam hazir...benim cok fazla yorgunlugum oluyo ama boyle elumi kaldiramiyorum,disari cikinca tansiyonum dusuyo sanki boyle hemen biyere uzanasim geliyo.....kalp carpintisi oluyo... bi de yatamiyorum bazen ne bileyim degisik bi duygu....
Canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendineÇok sağ olun kızlar, hafiften baş ağrım olsa da daha iyiyim çok şükür. Ana sınıfı öğretmenimiz ziyaretime geldiği için evden ancak 16.00 civarı çıkabildim. Tansiyonum 11' e 7 çıktı, çok şükür normalmiş. Acildeki doktor "Karnın büyüdüğü için bu haftalarda böyle şeyler görülebilir. Belirtiler tansiyon düşüklüğünden kaynaklanabileceğini gösteriyor ama yine bayılma hissi olursa muhakkak doktoruna bildir ve bir nöroloji uzmanına görün, bol bol su iç ve kanın rahat dolaşabilmesi için sol tarafına yat" dedi.. Sıvı takviyesi serum verdi. 1,5 saat kadar acilde onun bitmesini bekledik. İçinde ne vardı bilmem ama maşallah bebişlerimin ikisi birden coştu valla.Belki de ben psikolojik olarak rahatladığım içindir.
Allah'ım hepinize hayırlı doğumlar, hayırlı bebekler nasip etsin.. o kadar duygulanıyorum kii okurken.. ne kadar muhteşem bir duygudurr hamilelik ,ANNE olmak !
Rabbim utandırmasın hiç birinizi..2 evlat annesı olarakk tümm annelerle ve tüm anne adaylarıylaa gurur duyuyorum...
en başta da KADIN oldugum için gurur duyuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?