2013 ikiz anne adayları buraya

Cok sukur kuzularim iyi,evet,uzun ve zor gunler atlattik :-( benim 26.haftaya kadar hersey normaldh,kilolari basabas gidiyodu,ama ondan sonra kucukte yavaslama basladi,dr.kordonda kan akimi yavas dedi,ben dogum yaptigm gun kontrole gitmistm zaten,o gun dr 1100 olcmustu ve 865dogdu,ben sok olmustm,buyugude 2050 olcmustu ama 2200 dogdu...ins.sen saglicakla zamaninda kucagina al,ve ciger gelistiri igneni mutlaka yaptir,son zamana birakma,moralinide bozma,o da cok etkiler.

canım yardım edecek kimsen yoksa daha fazla bekleme derim
hoş kayıvaliden gelince kendisi yapsın
saolsun valla benimkini hep o yaptı ,
giysiye gelince herkes büyük hediye alıyo... bencede biraz fazla alınmalı
benimkileri görünce çoook mutlu oldum valla....
Rabbim hayırlıca kullanmayı nasip etsin inşallah

bende göbek yerinde ama sertleşme var
dr.um artık eliyle karnıma dokunarak muayene ediyor
yer yer sertlikler oluşuyor malum kasılmalarım var buna bakarak daha bekler diyor
gözümüzle gördüğümüzün bi anlamı olmayabilir en yakın kontrolün ne zaman?? ozaman rahim ağzının ne kadar olduğunu sor bakalım??
benim gözle bişey görünmüyor ama aşağıya baskı artmış ve kısalmış

kızlar sancım geçti gibi ama şimdi de bu ilaçlardan başım çok ağrıyo...uyuyamıyorum saatlerdir (

tulumların bebeklere olmadığını söylemişti doğum yapanlar. büyük geliyormuş. ben iki parça pijama takımı alacağım hep. tulumları ilerleyen zamanlarda giyerler. çok güzel aldıklarn. güle güle kullansınlar.

Aynı ben Cumartesi tek kese görürsem bende senin gibi olurum kesin.Hatta doğuncaya kadar acaba biri saklanıyormu bile diyebilirim
İnşallah ikizlerin seninledir.Ve inşallah benim ikizlerim de benimledir....

**günaydınlarrrrr arkadaşlarrrrr iyi pazarlar hepinize..

herkese gunaydin.... bu basligi baska bi basliktan tanidigim hil-bur arkadadimdan ogrendim..benimde kismetse 2kizom olacak...yataklari falam hazir...benim cok fazla yorgunlugum oluyo ama boyle elumi kaldiramiyorum,disari cikinca tansiyonum dusuyo sanki boyle hemen biyere uzanasim geliyo.....kalp carpintisi oluyo... bi de yatamiyorum bazen ne bileyim degisik bi duygu....

Aldıklarınızı güle güle kullanın,
insanın bebişlerine aldığı giysiler, eşyalar kendilerine aldıklarından daha çok mutlu ediyormuş insanı...

Sana da günaydın canım, hoş geldin. Bebişlerini sağ-salim kucağına alırsın inşallah. Bu aralar seninle aynı belirtileri ben de yaşıyorum+ baş ağrım var. Hatta dün acile gittim sıvı takviyesi verdiler. Birkaç sayfa öncesinde yazmıştım göz atarsan. Özetle "Bol su iç ve sol tarafına doğru yat" dediler. Kontrolde durumunu doktoruna mutlaka belirt. Geçmiş olsun.

kızlar ben başından beri uni'nin vazelinini kullanıyorum ve çok şükür şimdilik hiç çatlağım yok.zeytinyağı ve badem yağı da kullanmıştım en başında ama onlar benim karnımı çok nemli tutmadı.vazelini annem söylemişti,uni nin kokusu da yok,ve yapış yapış da yapmıyor.2 günde bir banyodan sonra sürüyorum sadece.
ama bazılarıda genetik diyor,benim annemde de çatlak yok,bakalım son 2 hafta da çatlamazsam iyi olacak

Kızlar bu kapılmalar nasıl bişey yemeklerden sonra karnım sertleşiyo ama kasılma farklı bişey sanırım?

Merhaba kızlar...Nasılsınız?

Bugün hava çok güzel...
Çıkıp biraz yürüyüş yapmayı bir bankta oturup güneşlenmeyi planlıyoruz.

kızlar sancım geçti gibi ama şimdi de bu ilaçlardan başım çok ağrıyo...uyuyamıyorum saatlerdir (

Canım geçmiş olsun...

Nidilat mı kullanıyorsun sende?Bana çok baş ağrısı yapıyor ve tansiyonumu inanılmaz düşürüyor.

Hepsi çok şirin canımSağlıkla,güle güle kullansın minişler inş.:103:

hoşgeldin canımmm..burası kalabalık bol bebişli bi aileee....kızlar senide beni yanlızz bırakmadıklaarı gibi asla yanlız bırakmaz canım..

Canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

Kızlar bende 3,4 gündür bir takım değişiklikler var.
Kasıklarımda zaman zaman batma gibi değişik bir ağrı başgösterdi :26:
Karın bölgemdede bir ağrı var ama ben gerginliğe bağlıyorum.:26:

Afedersiniz gaz ve hazım problemi geri döndü...

Buarada doktorum ult.kontrolü sırasında suyumun biraz artmış olduğundan bahsetti ama detaya girmedi.Israrla bir sorun varmı diye sorsamda yok dedi :26:Ama ben tedirgin oldum...

Haftalar ilerledikce,endişelerde artıyor sanırım...Neyin ne olduğundan emin olamamak,hangisi normal,hangisi anormal ayırt edememek zor.Allah bebeklerimizi korusun sağlık,iyilik,vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah...

Allah'ım hepinize hayırlı doğumlar, hayırlı bebekler nasip etsin.. o kadar duygulanıyorum kii okurken.. ne kadar muhteşem bir duygudurr hamilelik ,ANNE olmak !

Rabbim utandırmasın hiç birinizi..2 evlat annesı olarakk tümm annelerle ve tüm anne adaylarıylaa gurur duyuyorum...

en başta da KADIN oldugum için gurur duyuyorum :)

Amin,inşallah,çok teşekkürler canım
Allah hayırlı,bilinçli,iyi anne,babalar olabilmeyi nasip etsin inşallah,evlatlarımızada sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…