2013 ikiz anne adayları buraya

Merhabalar herkese. Yazdıklarınızı her gün okuyorum ama yazmaya takatim yok nedense. Psikolojik olarak kendimi zayıf hissettiğim bir hafta geçirdim. Bir yandan yazılı ve not işlemleri, diğer yandan 2.kez enfeksiyon olmamın yarattığı sıkıntı. Doktorun verdiği antibiyotiği kullandım ama 4-5 gün önce daha önceki enfeksiyonda olduğu gibi akıntıyla beraber çamaşırımda ıslaklık oluşturacak şekilde su geldi. Doktorum önceki gibi enfeksiyon kaynaklı olacağını söyledi. Ama bu durum 3 gün sürünce dün acilde aldık soluğu. Çünkü internette okuduğumuza göre su birden bacaklara akıp çok geleceği gibi akıntıyla karışacak derecede az az da gelebiliyormuş. Sancı da olmayabiliyormuş. Neyse acilde Bebeklerin suyu iyi dedi dr. ama öyle nts.ye falan bağlamadılar. Bi ped verdiler, gelen suyun bebeklerin suyu olup olmadığını anlamak için. Bakalım şimdilik gelen bişey yok, akşamları oluyor genelde. Ama insan huzursuz oluyor. Üzülüyorum bu duruma, bebeklerin de huzursuz olmasından korkuyorum. Bu kadar erken gelmelerinden de tabi. Biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var bu fikirden ama elimde değil, gece gündüz aynı fikir yoruyor beni... Allah hepimize bebeklerimize vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

HERKESE selam geçmişe bakamadım sadece dün kıyafet aldım aklıma geldi hemen size yazmak
kesinlikle normal kıyafetler olmuyor bebişlere ,bi 5 kat büyük geliyor
bizimkiler ufak doğacağı için sakın noırmal kıyafet almayın ben aldım duruyor kenarda
bebekleri sarıp sarmalamıyor üşüyebilirler
gittik biz de dün prematüre kıyafetler aldık 2 takım bir ay toparlanana kadar yıkayıp yıkayıp giydiririm diyorum
diğerleri ancak 1-1,5 ay sorna filan giydirilir herhalde belki de daha ileriki dönemde
prematüre de her yerde bulunmuyor biz tek dükkanda bulduk bulduğumzu da aldık
netten prematüre almayın büyük gelebilir gidin gözünüzle seçip alın
çünkü bizim baktığımız dükkanda iki farklı kıyafet vardı ikisi de prematüre ama biri normal bebekler için gibi nasıl prematüre ise
diğeri de gerçek prematüre tam oldu üzerlerine hamsilerin
bu arada bakın aldığım kıyafetler ve hamsilerin üzerinde duruşunu göstereyim size fikir olsun
bi de son hallerini görmüş olursunuz
hemen albüme gelin bi zahmet

canım ya çok geçmiş olsun,Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.kendini üzme ve sürekli aynı şeyleri düşünme,stres bizi çok etkiliıyor biliyorsun.ultrasonda baktılarsa zaten iyidir suları,sen bol bol su içmeye de çalış bu arada.sancın yoksa nstye bağlamazlar zaten.
bende öyle akıntı ya da enfeksiyon olmadı ama bazen çamaşırım ıslanır gibi oluyodu,çok değil ama.doktor suları iyi dediği müddetçe kötü şeyler getirme aklına.kontrollerin ne sıklıkta oluyor bu arada?kendi doktorunun da haberi var değil mi olanlardan?insan doğum vakti yaklaştıkça tuhaf şeyler getiriyor aklına ama öyle düşünme bence,güzel düşün güzel olsun inşalllah...

Canım benim amin,inşallah

Hepimizde durum aynı...

Haftalar ilerledikce bizi tedirgin eden acabalarımızda artıyor.

Birde okuduklarımızdan,duyduklarımızdanda etkileniyoruz sanırım.

Benimde akıntımda artış var son günlerde...Enfek.dan şüpheleniyorum,ilk fırsatta test için gideceğim.
Bol ıstırahat,bol dua canım

Yerim ben senin hamsilerini 41 kere maşallah Baktıkça moralim inanılmaz düzeliyor,yüzümde kocaman bir tebessüm beliriyor.Çok şekerler,Rabbim nazarlardan korusun,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inş.Önerilerin içinde çok teşekkürler canım

bugün izmit'te tam bir bahar havası var. sahile indik, güzel bir yürüyüş yaptık. uzun zamandır güneşli bir havada bu keyifli bir yürüyüş yapmamıştım. iyi geldi. artık bir daha ki sefere böyle güzel bir yürüyüşü yine böyle bir havada nisan mayıs gibi bebek arabalarında bebeklerimizle yaparım.iyi pazarlar diliyorum herkese.

İyi yapmışsın canım,gerçekten çok büyük geliyor kıyafetleri.Normal kıyafetler ancak 1-2 aya olur...Ama albüm nerde?Çok merak ettim ve görmek isterim bebişleri...

Umarım her şey yolundadır sen kendi doktorunla da ne olur ne olmaz durumu görüş tekrar.Ben de en ufak bir ağrıda sıkıntıda eyvah kötü birşey mi var doktora mı gitmeliyim diye endişeleniyorum.Bana kalsa her gün kontrole gidicem.Kendimi zor tutuyorum.

Bebeklerini ben de görmek istiyoruuum zor kısmı atlattınız siz şimdi onları sarıp sarmalamak kaldı.Ben de bebeklerime kavuşmak için sabırsızlanıyorum

Göremedim resimleri

canım geçmiş olsun dediğin gibi bende de olmuştu ve doktorun ısrarla sormuştu çamaşırında ıslaklık çok oluyomu diye panik yapma ama tedbirli ol canım allah kolaylıklar versin...

Bebeklerini ben de görmek istiyoruuum zor kısmı atlattınız siz şimdi onları sarıp sarmalamak kaldı.Ben de bebeklerime kavuşmak için sabırsızlanıyorum
arkadaş olduk merak etme görebilirsin
darısı başına inş. sağlıkla alırsın kucağına
İyi yapmışsın canım,gerçekten çok büyük geliyor kıyafetleri.Normal kıyafetler ancak 1-2 aya olur...Ama albüm nerde?Çok merak ettim ve görmek isterim bebişleri...
albümüm profilimde
sağolasın
RABBİM sana da yaşatsın inş. darısı başına...
amin inş. RABBİM hepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar versin
ağırlık ilerledikçe olabilecek şeyler bunlar ,geçmiş olsun ama kafana takma rahat olmaya çalış
RABBİM yardımcın olsun

kızlar sancım geçti gibi ama şimdi de bu ilaçlardan başım çok ağrıyo...uyuyamıyorum saatlerdir (
hadi geçmiş olsun ,baş ağrısı stresten de olabilir
gerilme rahat olmaya çalış
ben baştan beri aynı vakitte uyutup uyandırıp besliyorum ...
aralarında en fazla yarım saat oluyor bu rutinde ..
o da birinin işini hallederken geçen zaman oluyor ...
ben baştan beri sütümü sağdım götürdüm küveze
emiyorlar benimkiler ama doktor yetmeyeceğini söyledi
biberonla takviye şart dedi çünkü çeneleri çabuk yorulurmuş ve sen doydu sanarsın doymaz dedi
ben de 3 saate bir sütümü sağıp hem emziriyorum hem biberondan sütümü veriyorum
mama vermeyi hiç düşünmüyorum
sütüm oldukça sağıp vereceğim
bende de geceleri 2 saatte bir uyandığımdan uykusuzluk oluyor ama şimdlik öyle büyük sıkıntıları yok çok şükür
geceleri de ben kalkıyorum ,eşim annem yardım ediyor ,ben rutine alıştım artık
2,5 -3 saatte bir altını alıp besleyip uyutuyorum ,benim düzen bu şekilde
doktor da uyusalarda uyandıracaksın bu rutine uyacaksın dedi
uyanmalarını beklemeden bunu uyguluyorum çünkü bebeklerin kan şekeri düşermiş çok uyurlarsa sürekli beslemek gerekiyormuş
bende de durumlar böyle ..
güle güle kullnsınlar inş.

ikinize de geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

Çok sağ ol canım, şimdi daha iyiyim. Sana da geçmiş olsun, sen de dikkat et kendine ve tatlı bebişlerine.
Öyle bir haldeyiz ki çektiğimiz ağrının bebişlere bir zararı olmadığını, sadece hamilelikten kaynaklanan rutin ağrılar olduğunu bilsek kat kat fazlasını çekmeye razıyız.
Neden kaynaklandığı ya da sonuçlarının ne olacağını bilmediğimizden en küçük bir ağrı bile tedirgin ediyor bizleri...

Canım geçmiş olsun, kolay değil biliyorum ama rahat olmaya çalış. Doktorum bana "28' i görsek rahatlarız" dedi. Maşallah sen 30. haftandasın şimdiden, dahası da gelecek Allah'ın izniyle. Doktorunun takibindesin, not işlemlerini de bitirmişsin, rahatla artık, bol bol dinlen. Üzme kendini, bebişlerini de tedirgin etme.

güle güle kullnsınlar inş.

ikinize de geçmiş olsun

Çok sağ ol canım, güzel dileklerin için.

geçmiş olsun
sakin olmaya çalış ,ne kadar sakin olursan o kadar geç gelirler biliyorsun stresle su gelmesinin bağlantısı çok ...
RABBİM inş. zmanında hayırlısıyla gelmelerini nasip eder..

kızlar merhaba, sizde oluyormu bilmem ama son 4-5 gündür karnım sıklıkla hatta günde 10-15 kere taş gibi oluyor bilemiyorum kasılmamı yoksa bebeklerin pozisyon değiştirmesimi :18: birde sertleştiği zaman bende çok kötü oluyorum terliyorum kalp atışım hızlanıyor ellerim titremeye başlıyor :18: sizdede oluyormu bu haftalarda normalmi kontrolüme bir hafta var doktora daha erken gitsemmiki karar veremedim

geçmiş olsun canım, inşallah gelen suyun değildir, enfeksiyonun ne kadar kötü birşey olduğunu bilirim, benimki çok ilerlemiş olduğu için serumla hastanede 5 gün tedavi görerek düzeldim, inşallah sende öyle olmaz, Allah acil şifalar versin

Merhaba kızlar,
Yazılarınızı sıklıkla takip ediyorum ama yazmakta geri duruyorum, nedense((
Benim de inş iki kızım olacak, bir tane daha var suan 2 yaşında dünyalar tatlısı ve bir o kadar da yaramaz bir kız:)))
Kızımı 34 haftalık doğurdum, amniyon sıvısı sürekli azaldıgı içindi.
Bu gebeliğimde herşey yolunda giderken gecen hafta kasılmalarım sıklaştı, evet semooo bahsettiğin tipik doğum kasılmaları, ben de alelacele dr uma gittim, önce nst sonra vajinal ult. Filan yapıldı ve drum bu aralar biraz yoruldun mu sen hemen istirahate geciyorsun dedi, gercekten de gecen hafta fazla hareket etmiştim. Neyse dr herşey yolunda bebeklerİn durumu gayet ii ama artık kritik günleesin bol sıvı al ve soluna yat dedi, 3-4 gun kadar dikkat ettim ve kasılmalarım azaldı, doktora gittiğim gün saatte 2 dafa kasılır olmustum. Aslında problem 20 dk da 3 kasılma yaşamamızmıl, bu sıklık doğum habercisi oluyormus. En son cuma gittim, şükür şuan herşey yolunda. Sana da bol bol dinlenmeni tavsiye ederim.

mehmetderyacım,bende sizleri merak ediyodum,valla senin anlatıklarının üstüne tek kelime edemiycem,aynısıyız,bi tek ben öyleyim sanıyodum,moralim bozuluyodu,valla sütüm çok değil,bende mama veriyorum,napıyım sütüm çok da ben mi vermiyorum sanki, zararlı bişey de vermiyorum çocuklarıma,zaten 4-5 aydan sonra ek gıdaya gececez,napalım bizde erken baslamıs oluyoruz,önce emziriyorum,az az içiyolar,sonra mama veriyoruz,çoğunlukda aynı anda baslıyolar,mecburen birini emziriyosam,öbürüne mama veriyorum,valla delikıza hayranım,maşaallah çocukları hem emzirmeyle doyuyo,hemde sütü çıkıyoki arkasından sütünü veriyo demekki,keşke öyle olsaydım ama hiç içememelerinden az da olsa içmeleri iyidir,uyku desen geceleri sürekli uyanıyolar,aralıksız 2 saat uyduklarını görmedim,zaten eşim yanımda yok,annemle beraber kalıyoruz yanlarında,birine annem birine ben bakıyorum,çünkü biri uyansa,bağırtısıyla diğeride uyanıyo,ne uyku ne de beslenmemiz düzenli değil,yani su saatte emiyolar,su saatte doyuyolar diyemiyorum,inş.bi düzene oturur ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…