2013 ikiz anne adayları buraya

batma şeklinde tek taraflı kasık ağrısı bende de iki gündür sıklaştı.bunun için yarın doktora gidecem.ben de şimdiden endişelenmeye başladım.bunda sanırım doktorların payı da büyük.gittiğim her doktorun ikiz gebeliğin riskli gebelik olduğunu söyleyip durması beni her daim korkutuyor

Sen tedbiri elden bırakma tabi ama sakin olmaya çalış cnm

Hamilelik nasıl gidiyor ? Kaç kilo aldınız dogum yapan arkadaşlar yazar mısınız? Ben oturruken ya da eğilirken zorlanıyorum bu haftalarda böyle problemler yaşayanınız var mı?
ben toplamda 20 kilo aldım ,doğum yaptığım bir hafta içinde 15 kilosunu verdim ,geriye 5 kilom kaldı ,bakalım o da yavaş yavaş erir herhalde

Hamilelik nasıl gidiyor ? Kaç kilo aldınız dogum yapan arkadaşlar yazar mısınız? Ben oturruken ya da eğilirken zorlanıyorum bu haftalarda böyle problemler yaşayanınız var mı?

ben şuana kadar toplam 7kilo aldım. geçen haftaya kadar herşey güzel gidiyordu bu hafta birden göbeğim büyüdü ve birden 1,5 kilo aldım

sağlıklı, huzurlu ve bol tekmeli bir hafta geçirmeniz ve yüzünüzdeki tebessümün hiç eksik olmaması dileğiyle iyi haftalar

Kızlar teşekkür ederim hepinize umarım hepimizin bebeklerini kucağına almak nasip olur ben bunları size yattığım yerden yazıyorum malesef hamileliğim çok zor geçiyor allah hepimize kolaylık versin

günaydın sevgili anne adayları,nasılsınız?bn daha yolun başındayım galiba hamileliğimden göbiş dışında henüz bir şey anlamadım.bnim de 2si erkek dediler ,sonra başka dr.1 i kız 1i erkek dedi 4 şubatta ayrıntılıda anlayacağız bakalım.çookk merak ediyorum.

Kızlar teşekkür ederim hepinize umarım hepimizin bebeklerini kucağına almak nasip olur ben bunları size yattığım yerden yazıyorum malesef hamileliğim çok zor geçiyor allah hepimize kolaylık versin

Allah yardımcın olsun ben de aynı durumdayım 2 aydır yatıyorum napalım dayancaz artık

kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?1 şubata kalp atışı için randevu verdiler

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun.. Doktoruna bildir tabi ki, ihmal etme. O batmalar bende de oluyordu. Doktoruma sorduğumda "Rahmin büyüyerek bazı liflere baskı yapmasından kaynaklanıyor" demişti. Umarım seninki de o tür bir ağrıdır. Güzel haberlerle dönersin inşallah.

kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?1 şubata kalp atışı için randevu verdiler

Hayırlı olsun keseniz. :) Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Nasılsınız?Biz çok şükür iyiyiz...

Hamiş olanlar okuyorumda kafanıza çok takmayın sorunları.Hepimiz yaşadık aynı şeyleri,içinizi ferah tutun,iyi düşünün iyi olacak inşallah.Allah ım hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.Gerek hamilelik sürecimde gerekse doğumdan sonraki süreçte anladım ki çoğul gebelikler gerçekten zor geçiyor.Hem riskeri var,hem daha ağır geçiyor.Binlerce kez şükürler olsun tabiki,bunları yazarken olumsuz düşündüğüm için değil,sadece durumu izah etmek açısından yazıyorum.Hastanede bebişim küvözde ikende gördüm,6-7 aylık doğum yapan okadar ikiz annesi var ki.Yani her an olabilir düşüncesi taşıyor insan kafasında.Ama inşallah hepiniz son haftalara kadar bebişlerinizi göbüşünüzde taşırsınız.Ben tam 37 haftam bittiği gün sezeryan oldum.Bazı sorunlar vardı,sağlıkla ilgili ama dr um ideal bir hafta demese ben doğum için 1-2 hafta daha sabredebilirdim diye düşünüyorum.Tabi Allah bilir,vakti saati şaşmaz ama ben ertesi gün sezeryan olacağım ama gece 2 daha ayaktayım,iş yapıyordum,sandalyeye bile çıkıp inebiliyordum,yere oturup kalkıyordum,rahat rahat eğilebiliyordum.Tabi arada sıkıntılar olmuyor değildi ama gözünüzde büyütürseniz hiç geçmez inanın.Ben tek gebelik olsaydı yada bebişleriniz ikiside doğum pozisyonunda olsaydı bu hareketlilikle rahat normal doğum yapardım galiba.Çünkü sezeryan beni çok kötü etkiledi.11 gün oldu ama,hala ağrılarım devam ediyor karın bölgemde...

64 kg ile hamile kaldım,80-81 le doğuma girdim,şuan 69-70 geliyorum.5-6 kg fazlam var.Göbeğim şiş biraz.O da zamanla gider inşallah...

Canım dünden beri sütümü sağıyorum 3 saatte bir.Her öğünde uyandıklarında birine sütümü diğer bebişede mama veriyorum.Böyle daha düzenli oluyor.Dr da demişti her öğün birine ver anne sütü diye.Yoksa ikisi birden yarım yarım olunca aç kalıyorlar tekrar ikisine mama vermek zorunda kalıyorum.Ama böyle çok daha iyi oldu.Mesela gece 3 te sağdığım sütümü sabah 7 de uyandı oğluşuma verdim,tekrar 8 de sağdım diğer oğluş 9 da uyandı onu da ona verdim.Elhamdülillah,inşallah sağdıkça artacak.Memeyi direk versem emerken yorluyorlar ve her göğsümü yarım saat emseler bile yine mama vermek zorunda kalıyorum.Şimdilik en iyi çözüm bu oldu...

İki erkek olacak benım de az degıl simdiye kadar 15 kilo aldım ve bır anda aldım 20. haftadan sonra ondan önce kınse anlamıyordu ben de tuzu keseyım artık . oyle tekme atıyorlar kı kıpır kıpır içim cok mutlu edıyo benı

sütün yeterli geliyorsa mama verme bence ama yetmiyorsa tabiki mama vereceksin..
benim sütüm yetiyor her ikisine de o yüzden mama vermiyorum
mama daha çok kilo aldırıyor orası bir gerçek ama ben sütten yanayım ..

perşembe ben de bi sağlıkocağında tarttırayım bebişleri ,sarılık değerlerini ölçtüreyim diyorum ..
bakalım kilo almışlarmı ,gerçi ilk 10 gün kilo kaybı oluyormuş doğum kilolarına ancak erişiyorlarmış ama yine de baktırayım diyorum ...
ben de mesela ikisi de uyuyorken 2,5 saate bir hangisi önce yediyse uyandırıp besleyip altını alıyorum onun işini halledene kadar yarım saat geçiyor sonra diğerini uyandırıyorum
ikisinin de işi bitince beraber uyutuyorum ..
aynen memeden benimkiler zaten öyle yarım saat emmiyor en fazla 15 dakika ,sonra da yorulup biberon almıyorlar aç kalıyorlar
mecbur bir dönem toparlyana kadar biberona yaslanacağım ama en azından o da süt sonuçta diyorum
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.

Hayirlisi olsun canim saglikli olsunlarda allah gonlune gore versin.

Delikiz mehmetderya masallah yyavrularinizi saglikla buyutun ne guzel bi duzen kurmussunuz insallah bende sizin gibi duzene koyabilirim.. Yazdiklarinizi esime anlataiyom bole bole yapiyolar diye bizlerede iyi olur insallah. Cepten girdigimmicicn yazmaknzor oluyor bazen. Buarada delikiz yavrularin cok tatli masallah subanallah..

S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…