- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.001
Kızlar bende 3,4 gündür bir takım değişiklikler var.
Kasıklarımda zaman zaman batma gibi değişik bir ağrı başgösterdi :26:
Karın bölgemdede bir ağrı var ama ben gerginliğe bağlıyorum.:26:
Afedersiniz gaz ve hazım problemi geri döndü...
Buarada doktorum ult.kontrolü sırasında suyumun biraz artmış olduğundan bahsetti ama detaya girmedi.Israrla bir sorun varmı diye sorsamda yok dedi :26:Ama ben tedirgin oldum...
Haftalar ilerledikce,endişelerde artıyor sanırım...Neyin ne olduğundan emin olamamak,hangisi normal,hangisi anormal ayırt edememek zor.Allah bebeklerimizi korusun sağlık,iyilik,vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah...
Kızlar Merhaba bende aranızdayım
batma şeklinde tek taraflı kasık ağrısı bende de iki gündür sıklaştı.bunun için yarın doktora gidecem.ben de şimdiden endişelenmeye başladım.bunda sanırım doktorların payı da büyük.gittiğim her doktorun ikiz gebeliğin riskli gebelik olduğunu söyleyip durması beni her daim korkutuyor
ben toplamda 20 kilo aldım ,doğum yaptığım bir hafta içinde 15 kilosunu verdim ,geriye 5 kilom kaldı ,bakalım o da yavaş yavaş erir herhaldeHamilelik nasıl gidiyor ? Kaç kilo aldınız dogum yapan arkadaşlar yazar mısınız? Ben oturruken ya da eğilirken zorlanıyorum bu haftalarda böyle problemler yaşayanınız var mı?
Hamilelik nasıl gidiyor ? Kaç kilo aldınız dogum yapan arkadaşlar yazar mısınız? Ben oturruken ya da eğilirken zorlanıyorum bu haftalarda böyle problemler yaşayanınız var mı?
Sen tedbiri elden bırakma tabi ama sakin olmaya çalış cnm
sabahın beşinde uyandım batmalar devam ediyorsakin olmak elde değil.inşallah akşama güzel paylaşımlarda bulunurum
inşallah bir sorun yoktur hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz
Kızlar teşekkür ederim hepinize umarım hepimizin bebeklerini kucağına almak nasip olur ben bunları size yattığım yerden yazıyorum malesef hamileliğim çok zor geçiyor allah hepimize kolaylık versin
batma şeklinde tek taraflı kasık ağrısı bende de iki gündür sıklaştı.bunun için yarın doktora gidecem.ben de şimdiden endişelenmeye başladım.bunda sanırım doktorların payı da büyük.gittiğim her doktorun ikiz gebeliğin riskli gebelik olduğunu söyleyip durması beni her daim korkutuyor
kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?1 şubata kalp atışı için randevu verdiler
artık zorlanmaya başlaman normal ben 17 kg aldım sanırım rekor bendeama ödemim falan yok çok şükür tabi ben yaklaşık 4 aydır tuz yemiyorum onun ödem olmamasında çok etkisi var.sen asıl şimdi başlarsın kilo almaya.cinsiyetleri ne bakalım kuzuların..tekmeler şiddetlenmiştir artık..
Canım dünden beri sütümü sağıyorum 3 saatte bir.Her öğünde uyandıklarında birine sütümü diğer bebişede mama veriyorum.Böyle daha düzenli oluyor.Dr da demişti her öğün birine ver anne sütü diye.Yoksa ikisi birden yarım yarım olunca aç kalıyorlar tekrar ikisine mama vermek zorunda kalıyorum.Ama böyle çok daha iyi oldu.Mesela gece 3 te sağdığım sütümü sabah 7 de uyandı oğluşuma verdim,tekrar 8 de sağdım diğer oğluş 9 da uyandı onu da ona verdim.Elhamdülillah,inşallah sağdıkça artacak.Memeyi direk versem emerken yorluyorlar ve her göğsümü yarım saat emseler bile yine mama vermek zorunda kalıyorum.Şimdilik en iyi çözüm bu oldu...
günaydın sevgili anne adayları,nasılsınız?bn daha yolun başındayım galiba hamileliğimden göbiş dışında henüz bir şey anlamadım.bnim de 2si erkek dediler ,sonra başka dr.1 i kız 1i erkek dedi 4 şubatta ayrıntılıda anlayacağız bakalım.çookk merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?