2013 ikiz anne adayları buraya

Manisa merkezdeyim canım, neden sordun, ürünlere sürekli netten baktığım için mi?

evett:) bide ben eminönünden malzemleri alıcam bu netteki modelleri kendim yapcam çok kolaylar çünkü...
hazr kesilmi tal pullu organze tl bu adresteki malzemelerden cocobonbondaki modeller yapılabilir.o beyaz kesede renki şekeler varya üzrerinde mavi pembe emzikler var,işte o mesela.tahmin ediyorum cocobonbondan ucuz olu.50 tane tül 8 tl,kurdelalar 20 metre 10 tl.emzik figürleri 24 tanesi 12 tl bide şeker alırsın pastaneden..al sana el emeği göz nuru:)

Gerçekten uygunmuş fiyatları. Ben tek şekerde iki cinsiyet de olsun istiyorum. Birazını pembe birazını mavi alsam, akraba milletini bilirsiniz "Pembe alalım,ay dur bir de mavi alalım" derler, bizim şekerler kısa sürede hikaye olur. :) Henüz Manisa' daki şekerlere bakamadım, eşim bu hafta şehir dışına çıkacak gelsin keşfe çıkarız inşallah, fikir edinmek için de nete bakıyorum, hatta uygun bulursam netten de alabilirim.

aynı fikirdeyim oyüzden beyaz yapıp pembe mavi kurdelalar aynı anda bağlıycam..çift etiket yapıcam üstüne hem kızımın hem oğlumun adını yazdırıcam hani paylaştığım stkerlar vardı ya onları bastırıcam...eee artık o zamanda 2şer tane isteyenlere lohusa bunalımını kullanarak bi carlarım...oldu bitti:)

Hoşgeldin. İnşallah sorunsuz, mutlu bir hamilelik geçirirsin.

Tüp bebek cnm. Fiyatlar konusunda haklısın. Diğer sitelere de bakıyorum. Zaten büyük indirime girdiği zaman alıyorum. Kızkardeşim, teyzem gibi faktörlerin olmayışı, beni düğünümde çok hazırlıksız yakalamıştı. Aynı şeyi doğum öncesinde de yaşamak istemediğim için erken davranıyorum diyebilirim. Beni şaşırtan prematüre kıyafetler konusu oldu. Alıp almamak konusunda kesin karara varamıyorum. Sanırım en azından bu husus konusunda beklemeliyim. Çünkü son haftalarda bebeklerin kilosu belli olunca harekete geçmek daha iyi olur gibi. Sen bu hususta ne yapmaya karar verdin?

hoşgeldin şanslı anne.....bende 48 kg ile hamile kaldım 30.hafta itibari ile 66 kg yum....hazır ol dobişko olmaya:) ama çok keyifli kendimi hiç böyle görmemiştim bir dahada görmem heralde:)

Rekor bende o halde, 61 ile hamile kaldım, 81 oldum(((
20. Haftadan sonra kilolar üçer beşer alınıyor, dikkat edin kızlar.

kızlar dr.um vardı bugün
nst de aralıklı sancı çıktı bununla doğurmazsın dedi..
ilacı 8 saatte alıp bırakacağım
dr.um tatile gidecek ama tarihi belli değil o 3 gün doğurma dedi... haftaya başka dr.da kontrolüm var ona bıraktı beni...
bebişlerimin kilosu iyi çok şükür...
3 hafta kadar dayan diyor inşallah kızlar ya erken gelmesinler

anladım ,RABBİM sütünü artırsın inş. evet haklısın memeyle doymuyorlar çabuk yoruluyorlar kesinlikle takviye şart
ben eskiden sütümü sağar dolaba atar azar azar verirdim ama şimdi düşündüm ki her öğüne sağayım taze direk vereyim ,hem anne sütünün sıcaklığı korunsun hem taze olsun hem ısıt derdi olmasın diye düşündüm ve denedim ..baktım ki gerçekten de o an sağıp verdiğimi daha ii içiyorlar anne sütüne daha yakın oluyor sıcaklık derecesi sanırım
sen de bu yolu deneyebilirsin..

Ben bebişleri göremedim ama,nerden bakacağım canım?

önce arkadaş olmamız lazım sonra profilime girip bakabilirsin

ben aldım canım prematüre çünkü her halikada max 2500gr olur bebekler.yani içine mutlaka prematüre giydirip üstüne diğerlerinden giydirmek gerekicek.bulunmasında fayda var.altlı üstlüler var ebebekte fiyatlarıda çok uygun içlerine onlardan al olmazsa.nerdesin istanbudamı?

3 aylık evlisiin ve neredeyse 3 aylık da hamilesinnnnn
maşallah size

üçüzmü üçüz olması imkansız gibi ya benim doğal gebelik ama işte bi heves bişi sorcam canım sana senin tek kesemi 6. haftada 10,5 di yoksa tek yumurta ikkizlerimi hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bebeklerini kucagına almayı nasip etsin Nazar

Aynı ben Cumartesi tek kese görürsem bende senin gibi olurum kesin.Hatta doğuncaya kadar acaba biri saklanıyormu bile diyebilirim
İnşallah ikizlerin seninledir.Ve inşallah benim ikizlerim de benimledir....
amin canım güzel dileklerin için senin doğal gebelikmi

**iyi akşamlar kızlar**umarım ufak tefek sorunların dışında herkes iyidir..hergün okuyorum yazılarınızı ama yazamıyorum, bu günlerde bir ağırlık var üstümde,bide karındaki sertleşmeler bende de oluyo hele yolda yürürken .hiç kıpırdamak istemiyorum o an .1 dk sürmüyor ama sık sık oluyo.bu günde göbek çevremde ,yanlarımda bi ağrı var sabahtan beri,şu baş dönmemde hala geçmedi,kurulmuş saat gibi heregün kızımı okula bırakıp geliyorum başlıyoo...benim şikayetlerim şimdiden arttı ,ileriki haftaları bilemiyom.inşallah hepimiz 36 yı görürüz yarabbim...

Son düzenleme:
Canim ben ikili test sonucundan anlamam ama matematik ogretmeniyim.sayisal degerlerin hepsinin 1/250 den kucuk olmasi gerektigi gorunuyor testte senin sonuclarinin hepsi 1/250 den kucuk bence normal.

gebeliğin hayırlı uğurlu olsun.Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…