- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.041
Manisa merkezdeyim canım, neden sordun, ürünlere sürekli netten baktığım için mi?
Gerçekten uygunmuş fiyatları. Ben tek şekerde iki cinsiyet de olsun istiyorum. Birazını pembe birazını mavi alsam, akraba milletini bilirsiniz "Pembe alalım,ay dur bir de mavi alalım" derler, bizim şekerler kısa sürede hikaye olur. :) Henüz Manisa' daki şekerlere bakamadım, eşim bu hafta şehir dışına çıkacak gelsin keşfe çıkarız inşallah, fikir edinmek için de nete bakıyorum, hatta uygun bulursam netten de alabilirim.
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum. 12+2 gunluk hamıleyım ikizlerime..Doğal yolla hamile kaldım ben, benim ailemde ikiz vardı ve bende o şanslı anneler arasına katıldım... Bugun ikili testimiz vardı. Bir kızım birde oglum olacakmıs içimize doganda öyleydi doktorumuzda onaylayınca dünyalar bizim oldu ....26 yaşındayım 47 kilo ile hamile kaldım ve suan 49 kg olarak devam ediyorum.. mide bulantılarım yaklasık bır hafta once son buldu ve yavas yavas eskı enerjıme de kavustum diyebılırım :) bebişlerimin ikisininde boyu ve gaırlıgı aynı bırlıkte devam edıyorlar büyümeye... cok heyecAnlı değilim normalde ama onları ultrasonda gördüğüm an anlıyorum gerçekten hamıle oldugumu ve heyecanlanıyorum... Allahım isteyene herkese nasip etsin... herkese güzel hamılelikler allah kucagımıza almayı nasıp etsın...
merhaba testler konusunda haklısın ve bu tercih meselesi doktorunla karşı karşıya gelincek bi durum değil bence seni anlıycaktır.merak ettiğim bişey var doğal ikizmi yoksa tedavimi seninde...? bahsettiğin sitelerde ki fitaylardan çok daha uygun yerler var bence bi araştır.biz doğumu gerçekleşen arkadaşların tavsiyelerine göre hareket etmeye çalışıyoz ama başa gelmeden bilinmiycek sanırım...tek bildiğim 3 aylıkların bizim 6 ayımızda anca olacağı..ve kış sebebi ile kurutma makinan yoksa az alırsan zorlanabileceğin...senin alışverişin için biraz erken bence.yani genelde 24.haftada başladık alışverişlere tabi insan zor dayanıyor ama sen bilirsin.herşey gönlünce olsun..
Hoşgeldin. İnşallah sorunsuz, mutlu bir hamilelik geçirirsin.
hoşgeldin şanslı anne.....bende 48 kg ile hamile kaldım 30.hafta itibari ile 66 kg yum....hazır ol dobişko olmaya:) ama çok keyifli kendimi hiç böyle görmemiştim bir dahada görmem heralde:)
anladım ,RABBİM sütünü artırsın inş. evet haklısın memeyle doymuyorlar çabuk yoruluyorlar kesinlikle takviye şartCanım şuan için ikisine yatiştirmeye çalışıyorum ama inşallah artacak.Bugün gece 3 te sağdığımı sabah 7 de içirdim ilk uyanan oğluma.O doydu tekrar sütümü sağdım,diğerine verdim saat 9 da.Sonra tekrar sağdım ikisi birden uyandı.Birine mama birine sağdığım sütü verdim.Şuan da uyuyorlar o arada tekrar sağdım 60 cc çıktı 2 kez sağmayla ancak.O nu da uyanırlarsa birine mama birine süt şeklinde tekrar vereceğim inşallah...Zamanla daha da artarda inşallah ozaman mama yerine süt veririm her zaman...
Kızlar ben pompa almayı düşünmemiştim açıkçası geçen haftaya kadar ama,inanın anne göğsünü emip doyup uyumuyorlar.Çünkü küçük oldukları için hem çok çabuk yorluyorlar hemde emme refleksleri çok fazla gelişmiş olmadığı için zorlanıyorlar.Benim oğluşlar meme verince uyuyup kalıyorlar,memeyi çekince de doymamış oldukları için uyanıp ağlıyorlar.O nedenle pompaya ihtiyaç duydum ben.Tek bebiş olsa belki gerek yok ama,iki tane olunca sağıp dolapta uyanmalarını beklemek daha iyi bence...
Ben bu pompayı kullanıyorum ve memnunum...
Ameda Lactaline Elektirikli ve Pilli Süt Pompası - e-bebek.com
Biberon olarakta bunu kullanıyorum.İlk aylarda cam almadım özellikle...Bebişler biraz toparlasın cama öyle geçeceğim...
CHICCO SB.PP %0BPA 150ml Kauçuk Emzikli Biberon 0+ay Turuncu
Ben bebişleri göremedim ama,nerden bakacağım canım?
Tüp bebek cnm. Fiyatlar konusunda haklısın. Diğer sitelere de bakıyorum. Zaten büyük indirime girdiği zaman alıyorum. Kızkardeşim, teyzem gibi faktörlerin olmayışı, beni düğünümde çok hazırlıksız yakalamıştı. Aynı şeyi doğum öncesinde de yaşamak istemediğim için erken davranıyorum diyebilirim. Beni şaşırtan prematüre kıyafetler konusu oldu. Alıp almamak konusunda kesin karara varamıyorum. Sanırım en azından bu husus konusunda beklemeliyim. Çünkü son haftalarda bebeklerin kilosu belli olunca harekete geçmek daha iyi olur gibi. Sen bu hususta ne yapmaya karar verdin?
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum. 12+2 gunluk hamıleyım ikizlerime..Doğal yolla hamile kaldım ben, benim ailemde ikiz vardı ve bende o şanslı anneler arasına katıldım... Bugun ikili testimiz vardı. Bir kızım birde oglum olacakmıs içimize doganda öyleydi doktorumuzda onaylayınca dünyalar bizim oldu ....26 yaşındayım 47 kilo ile hamile kaldım ve suan 49 kg olarak devam ediyorum.. mide bulantılarım yaklasık bır hafta once son buldu ve yavas yavas eskı enerjıme de kavustum diyebılırım :) bebişlerimin ikisininde boyu ve gaırlıgı aynı bırlıkte devam edıyorlar büyümeye... cok heyecAnlı değilim normalde ama onları ultrasonda gördüğüm an anlıyorum gerçekten hamıle oldugumu ve heyecanlanıyorum... Allahım isteyene herkese nasip etsin... herkese güzel hamılelikler allah kucagımıza almayı nasıp etsın...
üçüzmü üçüz olması imkansız gibi ya benim doğal gebelik ama işte bi heves bişi sorcam canım sana senin tek kesemi 6. haftada 10,5 di yoksa tek yumurta ikkizlerimi hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bebeklerini kucagına almayı nasip etsin Nazarcanım merhaba. Benim tek yumurta ikizlerim olacak inşallah. 4 haftalıkken kesem görünmüştü ve 3.8 mm idi. Hatta tahminen 6.haftada bebeklerim 10.5 mm idi. Kese boyutun büyük geldi bana yanlış hatırlamıyorsam benimkiler böyleydi. Umarım istediğin gibi olur belkide üçüzdür. :)
amin canım güzel dileklerin için senin doğal gebelikmiAynı ben Cumartesi tek kese görürsem bende senin gibi olurum kesin.Hatta doğuncaya kadar acaba biri saklanıyormu bile diyebilirim
İnşallah ikizlerin seninledir.Ve inşallah benim ikizlerim de benimledir....
Manisa merkezdeyim canım, neden sordun, ürünlere sürekli netten baktığım için mi?
Canim ben ikili test sonucundan anlamam ama matematik ogretmeniyim.sayisal degerlerin hepsinin 1/250 den kucuk olmasi gerektigi gorunuyor testte senin sonuclarinin hepsi 1/250 den kucuk bence normal.Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz ben de ikiz bebek bekliyorum. Doktorum ikili test yaptı ve sonuçlarını az önce internetten baktım. Aranızda bilen varsa yorumlayabilir mi? Doktoruma 2 hafta sonra gideceğim ve çok merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
[/TD]
[TABLE="class: r10"]
[TR]
[TD="colspan: 9"][TABLE="class: a12"]
[TR]
[TD="class: a50"]1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, ÇOĞUL, USG
[TD="class: a51"][/TD]
[TD="class: a52"][/TD]
[TD="class: a53"][/TD]
[TD="class: a54"][/TD]
[TD="class: a55"] 21.01.2013
[/TD]
[TD="class: a64"] USG ve BİYOKİMYA TARİHİ
[/TD]
[TD="class: a65"] 12.01.2013
[/TD]
[TD="class: a66"] gün,ay,yıl
[/TD]
[TD="class: a67"]
[/TD]
[TD="class: a68"][/TD]
[TD="class: a69"][/TD]
[TD="class: a64"] Yaş
[/TD]
[TD="class: a65"] 30
[/TD]
[TD="class: a66"] yıl
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] Ağırlık
[/TD]
[TD="class: a65"] 50
[/TD]
[TD="class: a66"] kg
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] Sigara Kullanımı
[/TD]
[TD="class: a65"] YOK
[/TD]
[TD="class: a66"][/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] İnsüline Bağımlı DM
[/TD]
[TD="class: a65"] YOK
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD="class: a65"] 15.10.2012
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] Fetus Sayısı
[/TD]
[TD="class: a65"] 2
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] Fetus 1
[/TD]
[TD="class: a65"] 23.07.2013
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] Fetus 2
[/TD]
[TD="class: a65"] 23.07.2013
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 12+4
[/TD]
[TD="class: a66"] hafta + gün
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 12+4
[/TD]
[TD="class: a66"] hafta + gün
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 58,7
[/TD]
[TD="class: a66"] mm
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 60
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 1,50
[/TD]
[TD="class: a66"] mm (MoM)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 1,52
[/TD]
[TD="class: a66"] mm (MoM)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] VAR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] VAR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] ANNE YAŞI RİSKİ
[/TD]
[TD="class: a65"] 1/548
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a68"] < 1/250
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 1/3743
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 1/3776
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 1/12020
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a65"] 1/12143
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] ANNE YAŞI RİSKİ
[/TD]
[TD="class: a65"] NEGATİF
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] FETUS 1
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] FETUS 2
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] FETUS 1
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a64"] FETUS 2
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 9"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: r10"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="class: a75"] 1 / 1 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım geçmiş olsun.. Doktoruna bildir tabi ki, ihmal etme. O batmalar bende de oluyordu. Doktoruma sorduğumda "Rahmin büyüyerek bazı liflere baskı yapmasından kaynaklanıyor" demişti. Umarım seninki de o tür bir ağrıdır. Güzel haberlerle dönersin inşallah.
teşekür ederim. çok şükür minişlerim iyiler.dediğin gibi doktor da batmaların normal olduğunu söyledi.ama bende iki gündür sıklaştığı için tedbiren haftalık proluton depota başlıcaz.
5 gün kaldı
İnşallah Cumartesi günü benimkiler de ikizmiş diye çığlıklar atacağım topiğinizde
Biliyorum beni tanımıyorsunuz daha.Ama lütfen dualarınızda unutmayın.Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.Sağlıkla ve hayırla gelsin en büyük dualarım
Rekor bende o halde, 61 ile hamile kaldım, 81 oldum(((
20. Haftadan sonra kilolar üçer beşer alınıyor, dikkat edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?