2013 ikiz anne adayları buraya

Süt sağma makinesini önce almaya gerek yok, sonra iznim biteceği zaman alırım diyordum ama anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla mutlaka almam gerekiyor. Onun da manuel olması işe yaramayacak sanırım. Şimdi bana çok pahalı olmayan ama işimi rahat görebileceğim bir makine lazım. Mehmetderya sen hangi makineyi kullanıyorsun? Öyle medela falan alamam ama onun gibi iş görecek iyi bir makine var mı? Avent'i de öneren var ama ne bileyim, kararsız kaldım. Bir de biberon hangi marka kullanıyosunuz, marka biberonda ne kadar önemli?

sağolasın darısı başına inş.
valla herşey tecrübe ile oluyor biz de bilmiyorduk tecrübe ile öğrendik bunları

ben dr browns aldım ,içinde gaz engelleyici hava kaçırmasını engelleyen bir aparat var ,cam şişe aldım ben 250 cc lik ...
süt sağma makinesi de göstermiştim burda daha önce spectra 3 ..

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum. 12+2 gunluk hamıleyım ikizlerime..Doğal yolla hamile kaldım ben, benim ailemde ikiz vardı ve bende o şanslı anneler arasına katıldım... Bugun ikili testimiz vardı. Bir kızım birde oglum olacakmıs içimize doganda öyleydi doktorumuzda onaylayınca dünyalar bizim oldu ....26 yaşındayım 47 kilo ile hamile kaldım ve suan 49 kg olarak devam ediyorum.. mide bulantılarım yaklasık bır hafta once son buldu ve yavas yavas eskı enerjıme de kavustum diyebılırım :) bebişlerimin ikisininde boyu ve gaırlıgı aynı bırlıkte devam edıyorlar büyümeye... cok heyecAnlı değilim normalde ama onları ultrasonda gördüğüm an anlıyorum gerçekten hamıle oldugumu ve heyecanlanıyorum... Allahım isteyene herkese nasip etsin... herkese güzel hamılelikler allah kucagımıza almayı nasıp etsın...

hoşgeldin şanslı anne.....bende 48 kg ile hamile kaldım 30.hafta itibari ile 66 kg yum....hazır ol dobişko olmaya:) ama çok keyifli kendimi hiç böyle görmemiştim bir dahada görmem heralde:)

hoşgeldin şanslı anne.....bende 48 kg ile hamile kaldım 30.hafta itibari ile 66 kg yum....hazır ol dobişko olmaya:) ama çok keyifli kendimi hiç böyle görmemiştim bir dahada görmem heralde:)

Hoşbuldum cnm teşekkür ederim.. gercekten o kadar olacak mıyım?? hiç inanasım gelmiyor ama bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah da ben dobişko olmaya razıyım .... nasılsa verırız kilolarımızı:) birde tombiş halimiz görelim değil mi ? hahaha

hayırlı olsun canım hamileliğin ne güzel sen normal yoldan kalmışsın ,biz çok uğraştık çok şükür dileğimiz ikiz di o da oldu.İnşallh sorunsuz devam eder.Bu arada bukadar erken kız,erkek nasıl öğrendin şekerim.bn 20.haftaya giricm daha net değil:)banada 1 kız bir erkek dediler ama ayrıntılıda emin olacağım

cok teşşekür ederim canım çok sağol... daha bugün öğrendik kız ve erkek olduklarını ikili testimiz vardı ve ayrıntılı ultrasona aldı doktorumuz ve hiç beklemiyorduk ama ilk söylediği cinsiyetleri oldu... eşim yanılma payını sordu ama %99 eminim dedi... haftaya da %100 kesin olarak söyleyeceğim dedi... :) bilemiyorum sekerim normalde doktorum bu degıl bemm doktorum da aynı hastanede ama özellıkle ıkı test ıcın buna yonlendırıldık epey nam salmıs bır doktor dıe duydum belkı bundandır adamın namı :)aman kız erkek saglıklı olsunlar :) senin bebişlerinde hayırlı olsun cnm

Hoş geldin aramıza, Rabbim bebişlerini sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben 46 kg ile hamile kaldım şu an 26. haftamıza başladık ve 54 kg. yim. Bundan sonra ne olurum bilmiyorum ama bebişlerim sağlıklı olsun da inşallah verilir o kilolar. Doğumdan sonra hızlı bir tempo bizi bekliyor ne de olsa... Hatta kilolarımın birazı da bana kalsa fena da olmaz hani.

hoşbulduk teşşekür ederim...evet evet eşimde öle diyor aldığın kiloların bir kısmı sana kalsın diyor... ama gercekten dediğin gibi maraton baslıcak o zmn ne kilo kalacak ne bişey... sağlıklı olsunlar da inşallah dediğin gibi kilo kalsa ne olur sanki (desemde kalmasın )

Kızlar aşağıdaki sitede çok güzel bebek şekeri ve kapı süsü modelleri var ama fiyat belirtmemişler açıkçası pek de ekonomik olduklarını sanmıyorum. Alacağınız miktarı söylediğinizde ona göre fiyat bildiriyorlar. Ayrıca çoğu sitenin görmezden geldiği, farklı cinsiyetteki ikizler için tek şeker modelleri de var. En azından nasıl bir şey istediğimize dair fikir verir diye linki paylaşmak istedim.

Cocobonbon - Nikah şekeri,Bebek şekeri,Davetiyeler

Son düzenleme:
5 gün kaldı
İnşallah Cumartesi günü benimkiler de ikizmiş diye çığlıklar atacağım topiğinizde
Biliyorum beni tanımıyorsunuz daha.Ama lütfen dualarınızda unutmayın.Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.Sağlıkla ve hayırla gelsin en büyük dualarım

Canım şuan için ikisine yatiştirmeye çalışıyorum ama inşallah artacak.Bugün gece 3 te sağdığımı sabah 7 de içirdim ilk uyanan oğluma.O doydu tekrar sütümü sağdım,diğerine verdim saat 9 da.Sonra tekrar sağdım ikisi birden uyandı.Birine mama birine sağdığım sütü verdim.Şuan da uyuyorlar o arada tekrar sağdım 60 cc çıktı 2 kez sağmayla ancak.O nu da uyanırlarsa birine mama birine süt şeklinde tekrar vereceğim inşallah...Zamanla daha da artarda inşallah ozaman mama yerine süt veririm her zaman...

Kızlar ben pompa almayı düşünmemiştim açıkçası geçen haftaya kadar ama,inanın anne göğsünü emip doyup uyumuyorlar.Çünkü küçük oldukları için hem çok çabuk yorluyorlar hemde emme refleksleri çok fazla gelişmiş olmadığı için zorlanıyorlar.Benim oğluşlar meme verince uyuyup kalıyorlar,memeyi çekince de doymamış oldukları için uyanıp ağlıyorlar.O nedenle pompaya ihtiyaç duydum ben.Tek bebiş olsa belki gerek yok ama,iki tane olunca sağıp dolapta uyanmalarını beklemek daha iyi bence...

Ben bu pompayı kullanıyorum ve memnunum...

Ameda Lactaline Elektirikli ve Pilli Süt Pompası - e-bebek.com

Biberon olarakta bunu kullanıyorum.İlk aylarda cam almadım özellikle...Bebişler biraz toparlasın cama öyle geçeceğim...

CHICCO SB.PP %0BPA 150ml Kauçuk Emzikli Biberon 0+ay Turuncu

çok güzel modeller var ama dediğin gibi ekonomik değiller gibi....

Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz ben de ikiz bebek bekliyorum. Doktorum ikili test yaptı ve sonuçlarını az önce internetten baktım. Aranızda bilen varsa yorumlayabilir mi? Doktoruma 2 hafta sonra gideceğim ve çok merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

[TABLE="class: r10"]
[TR]
[TD="colspan: 9"][TABLE="class: a12"]
[TR]
[TD="class: a50"]1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, ÇOĞUL, USG

[TD="class: a51"][/TD]
[TD="class: a52"][/TD]
[TD="class: a53"][/TD]
[TD="class: a54"][/TD]
[TD="class: a55"] 21.01.2013
[/TD]

[TD="class: a64"] USG ve BİYOKİMYA TARİHİ
[/TD]
[TD="class: a65"] 12.01.2013
[/TD]
[TD="class: a66"] gün,ay,yıl
[/TD]
[TD="class: a67"]
[/TD]
[TD="class: a68"][/TD]
[TD="class: a69"][/TD]

[TD="class: a64"] Yaş
[/TD]
[TD="class: a65"] 30
[/TD]
[TD="class: a66"] yıl
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] Ağırlık
[/TD]
[TD="class: a65"] 50
[/TD]
[TD="class: a66"] kg
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] Sigara Kullanımı
[/TD]
[TD="class: a65"] YOK
[/TD]
[TD="class: a66"][/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] İnsüline Bağımlı DM
[/TD]
[TD="class: a65"] YOK
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD="class: a65"] 15.10.2012
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] Fetus Sayısı
[/TD]
[TD="class: a65"] 2
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] Fetus 1
[/TD]
[TD="class: a65"] 23.07.2013
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] Fetus 2
[/TD]
[TD="class: a65"] 23.07.2013
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 12+4
[/TD]
[TD="class: a66"] hafta + gün
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 12+4
[/TD]
[TD="class: a66"] hafta + gün
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 58,7
[/TD]
[TD="class: a66"] mm
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 60
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 1,50
[/TD]
[TD="class: a66"] mm (MoM)
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 1,52
[/TD]
[TD="class: a66"] mm (MoM)
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] VAR
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] VAR
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] ANNE YAŞI RİSKİ
[/TD]
[TD="class: a65"] 1/548
[/TD]
[/TD]
[TD="class: a68"] < 1/250
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 1/3743
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 1/3776
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 1/12020
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: a65"] 1/12143
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] ANNE YAŞI RİSKİ
[/TD]
[TD="class: a65"] NEGATİF
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] FETUS 1
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] FETUS 2
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] FETUS 1
[/TD]
[/TD]
[/TD]

[TD="class: a64"] FETUS 2
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 9"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: r10"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]

[TD="class: a75"] 1 / 1 [/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Ben bebişleri göremedim ama,nerden bakacağım canım?

mehmet derya bildiğim kadarıyla en çok süt yapan şey su...benim arkadaşım 9 aylık bebeğini sadece anne sütüyle besledi ama günde 4 lt su içiyor.sütü varya çeşme gibi maşallahh..

bonny sen nerde oturuyon kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…