- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.061
**iyi akşamlar kızlar**umarım ufak tefek sorunların dışında herkes iyidir..hergün okuyorum yazılarınızı ama yazamıyorum, bu günlerde bir ağırlık var üstümde,bide karındaki sertleşmeler bende de oluyo hele yolda yürürken .hiç kıpırdamak istemiyorum o an .1 dk sürmüyor ama sık sık oluyo.bu günde göbek çevremde ,yanlarımda bi ağrı var sabahtan beri,şu baş dönmemde hala geçmedi,kurulmuş saat gibi heregün kızımı okula bırakıp geliyorum başlıyoo...benim şikayetlerim şimdiden arttı ,ileriki haftaları bilemiyom.inşallah hepimiz 36 yı görürüz yarabbim...
o halde rekoru ben kıracam.şu ana kadar 9 kilo aldım
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum. 12+2 gunluk hamıleyım ikizlerime..Doğal yolla hamile kaldım ben, benim ailemde ikiz vardı ve bende o şanslı anneler arasına katıldım... Bugun ikili testimiz vardı. Bir kızım birde oglum olacakmıs içimize doganda öyleydi doktorumuzda onaylayınca dünyalar bizim oldu ....26 yaşındayım 47 kilo ile hamile kaldım ve suan 49 kg olarak devam ediyorum.. mide bulantılarım yaklasık bır hafta once son buldu ve yavas yavas eskı enerjıme de kavustum diyebılırım :) bebişlerimin ikisininde boyu ve gaırlıgı aynı bırlıkte devam edıyorlar büyümeye... cok heyecAnlı değilim normalde ama onları ultrasonda gördüğüm an anlıyorum gerçekten hamıle oldugumu ve heyecanlanıyorum... Allahım isteyene herkese nasip etsin... herkese güzel hamılelikler allah kucagımıza almayı nasıp etsın...
bonnyy bn de manisada okudum 4 yıl:)) 8 e yakınmısın:))
şaka şaka olmalı buu..6 kilomu sadece.maşallahta bebekler bile sularıyla 6 dan fazla dır ya.kilolu hamile kaldığım için ve başta çok verdiğim için sanırım az kilo aldım
toplamda 6 kilo aldım...3 hafta daha dayanırsam ne kadar alırım bilmiyorum
son zamanlarda ödem oluşmaya başladı
şaka şaka olmalı buu..6 kilomu sadece.maşallahta bebekler bile sularıyla 6 dan fazla dır ya.
bu arada 2012 üçüz anneleri diye bi başlık buldum onu okuyorum valla moralim düzeldi:) taş gibiyim 42.haftada bile doğururum ben onlara göre:)
UyuMustum ama sanci ile uyandim insalah.devami gelmez
ben bu sancilari onemsemek istemiyorum ama sonra durduramazlar diye her defasinda telasim
dua edin kizlar herkes dua etsin bebislerimiz erken gelmesin
herkese merhaba, yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ama yazmak bi türlü nasip olmuyor.. doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.. dosba arkadaşımızın da durumu kritik okudukarıma göre inş 36-37 leri görebilir, dualarım seninle.. ama göremesen de üzülme arkadaşım önemli olan sağlıklı olmaları, sağlıklı bi şekilde doğsunlar da sen bi işekilde büyütürsün annesi onları. bana gelince ben düne kadar bebeklerimin cinsiyetlerini kız diye biliyordum iki kızım olucak die geziyodum ortalıklarda bütün alışverişimi de iki kıza göre yapmaya başlamıştım. odalarını bile planladım ve planlarım dahilinde fuşya avize aldım kendim abajur yaptım, daha iki gün oldu netten pembe bir park yatak sipariş verdim ve dün öğrendim ki bebeklerimden birisi erkekmiş.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. aslında ne güzel bi anda hem kız hem erkek bebek sahibi oluyorum ama 8 haftadır o kadar alıştım ki kızlarıma şimdi bi garip geliyo birinin erkek olduğunu düşünmek kafamdaki herşey bir anda deişti.. allah sağlıklı evlatlar versin de cinsiyet tabiki önemli deil ama bu kadar geç öğrenmek şaşırtıcıhem kız hem erkek sahibi olan veya olacak olan arkadaşlar oda konusunda önerilerinizi bekliyorum ama avize için yapılabilecek bişi yok o artık fuşya olucak çok para verdim ona:))) halısı, perdesi duvar rengi duvar kağıdı vs.. mobilyalarımız beyaz olucak onun dışında şuanda aklımda bişi yok..
ikiz anneleri bu gece uyudunuz galiba maşalaahh...
Doğal gebelik inşallah doğal ikiz gebeliktir derim haftayaüçüzmü üçüz olması imkansız gibi ya benim doğal gebelik ama işte bi heves bişi sorcam canım sana senin tek kesemi 6. haftada 10,5 di yoksa tek yumurta ikkizlerimi hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bebeklerini kucagına almayı nasip etsin Nazar
amin canım güzel dileklerin için senin doğal gebelikmi
gebeliğin hayırlı uğurlu olsun.Allah gönlüne göre versin inşallah
Delikiz mehmetderya masallah yyavrularinizi saglikla buyutun ne guzel bi duzen kurmussunuz insallah bende sizin gibi duzene koyabilirim.. Yazdiklarinizi esime anlataiyom bole bole yapiyolar diye bizlerede iyi olur insallah. Cepten girdigimmicicn yazmaknzor oluyor bazen. Buarada delikiz yavrularin cok tatli masallah subanallah..
S
3 aylık evlisiin ve neredeyse 3 aylık da hamilesinnnnn
maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?