2013 ikiz anne adayları buraya

Gecmis olsun gelincik. Bazen benim uzun sure ayakta kaldigimd ya sag yada sol karnim agriyo neden olabilir acaba . Doktora gitmemede var soracam umarimmonemli bisey degikdir seninkide.

o halde rekoru ben kıracam.şu ana kadar 9 kilo aldım

Bende cok aldim diye uzuluyodum alti kilo aldim simdiye kadar en son xoktor kontrolumde doktorum cok almissin dedi.hergun bir saat yuruyus dedi ama nerde havalar soguk cikamiyorum. Tuzu kes dedi sadece yemeklerde kullaniyorum oda tansiyon dusuklugu yaptu dun olcturdum 9 5 cikti. Herseyden yiyorum kilo almamak mumkun deil. Soyle 45!48 ile hamile kalanlari imreniyorum)

Hosgeldin Hayirli olsun. İnsallah sonuna kadar gidersin..

kilolu hamile kaldığım için ve başta çok verdiğim için sanırım az kilo aldım
toplamda 6 kilo aldım...3 hafta daha dayanırsam ne kadar alırım bilmiyorum
son zamanlarda ödem oluşmaya başladı

kilolu hamile kaldığım için ve başta çok verdiğim için sanırım az kilo aldım
toplamda 6 kilo aldım...3 hafta daha dayanırsam ne kadar alırım bilmiyorum
son zamanlarda ödem oluşmaya başladı
şaka şaka olmalı buu..6 kilomu sadece.maşallahta bebekler bile sularıyla 6 dan fazla dır ya.

şaka şaka olmalı buu..6 kilomu sadece.maşallahta bebekler bile sularıyla 6 dan fazla dır ya.

yok canım gerçek ama ben kilolu hamile kaldım şu an 83 kiloyum
kendim zayıfladım doğumdan sonra farkedecektir umarım
beslenmeme çok dikkat ettim ama ilk başta 6 kilo verdim sonra yavaş yavaş aldım
genelde protein ağırlıklı beslendim
hamurişi yediğimde midem ekşidi :)) tatlıyı da canım çekmedi
sanırım bu nedenle düzenli kilo aldım

bu arada 2012 üçüz anneleri diye bi başlık buldum onu okuyorum valla moralim düzeldi:) taş gibiyim 42.haftada bile doğururum ben onlara göre:)

UyuMustum ama sanci ile uyandim insalah.devami gelmez
ben bu sancilari onemsemek istemiyorum ama sonra durduramazlar diye her defasinda telasim
dua edin kizlar herkes dua etsin bebislerimiz erken gelmesin

Son düzenleme:
UyuMustum ama sanci ile uyandim insalah.devami gelmez
ben bu sancilari onemsemek istemiyorum ama sonra durduramazlar diye her defasinda telasim
dua edin kizlar herkes dua etsin bebislerimiz erken gelmesin

Amin cnm insallah eeken gelmezler. Gece Yapilanndua ins. Kabul olur hakkinda hayirlisi olsun . Cok takmA kafana 33 haftalikmolmussun biraz kucuk dogarlar okdr sGlik problemi olmasinda..

herkese merhaba, yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ama yazmak bi türlü nasip olmuyor.. doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.. dosba arkadaşımızın da durumu kritik okudukarıma göre inş 36-37 leri görebilir, dualarım seninle.. ama göremesen de üzülme arkadaşım önemli olan sağlıklı olmaları, sağlıklı bi şekilde doğsunlar da sen bi işekilde büyütürsün annesi onları. bana gelince ben düne kadar bebeklerimin cinsiyetlerini kız diye biliyordum iki kızım olucak die geziyodum ortalıklarda bütün alışverişimi de iki kıza göre yapmaya başlamıştım. odalarını bile planladım ve planlarım dahilinde fuşya avize aldım kendim abajur yaptım, daha iki gün oldu netten pembe bir park yatak sipariş verdim ve dün öğrendim ki bebeklerimden birisi erkekmiş.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. aslında ne güzel bi anda hem kız hem erkek bebek sahibi oluyorum ama 8 haftadır o kadar alıştım ki kızlarıma şimdi bi garip geliyo birinin erkek olduğunu düşünmek kafamdaki herşey bir anda deişti.. allah sağlıklı evlatlar versin de cinsiyet tabiki önemli deil ama bu kadar geç öğrenmek şaşırtıcı hem kız hem erkek sahibi olan veya olacak olan arkadaşlar oda konusunda önerilerinizi bekliyorum ama avize için yapılabilecek bişi yok o artık fuşya olucak çok para verdim ona:))) halısı, perdesi duvar rengi duvar kağıdı vs.. mobilyalarımız beyaz olucak onun dışında şuanda aklımda bişi yok..

süpriz olmuş size. ben de iki kızım var biliyorum inşallah bir süpriz olmaz. detaylı ultrasonda mı göründü erkek olan. nasıl oldu?

Doğal gebelik inşallah doğal ikiz gebeliktir derim haftaya
gebeliğin hayırlı uğurlu olsun.Allah gönlüne göre versin inşallah

Amiiinn teşekkür ederim.Rabbim herkezin yavrusunu kendine bağışlasın

Canım darısı da senin başına inşallah...

Merhaba kızlar

Güzel,sağlıklı,hayırlı bir gün olması dileğiyle...

İnşallah herkes iyidir...

Dosba canım Allah sağlıkla,vaktinde doğum nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…