2013 ikiz anne adayları buraya

Doğal gebelik inşallah doğal ikiz gebeliktir derim haftaya

Amiiinn teşekkür ederim.Rabbim herkezin yavrusunu kendine bağışlasın

Merhaba,
benim ilk kontrolümde tek kese vardı, ikinci kontrolümde 2 kese göründü. ama biri diğerinden 1 hafta geri. en son gittiğimde biri 7+4 günlüktü ve kalp atışı vardı. küçük olan 6+3 günlüktü ve kalp atışını duyamadı doktor. tecrübelerime dayanarak olmayabileceğini söyleyebilirim ama haftaya yine bakalım dedi. Bu cumartesi kontrole gideceğim. inşallah onun kalp atışını da duyarız.

umarım Rabbim ikisine de can verip sana bağışlar :) hayırlısı olsun

UyuMustum ama sanci ile uyandim insalah.devami gelmez
ben bu sancilari onemsemek istemiyorum ama sonra durduramazlar diye her defasinda telasim
dua edin kizlar herkes dua etsin bebislerimiz erken gelmesin

Bence sen böyle böyle 37 leri göreceksin canım inşallah.Fazla telaş yapma bence insan panikledikçe işler kötüye gidiyor sakin olmaya çalış en kötü ihtimalde bile bebeklerin biraz küvözde kalır sağ salim alırsın sonra kucağına iyi şeyler düşün.Allah minişlerininde seninde yardımcın olsun.

ben artık hiç güvenmiyorum bu tahminlere en az 5 kişi okudum sürekli değişen sanırım sadece detaylıya güvenmek lazım.banada 14. haftada biri kesin erkek diğeride büyük ihtimal kız dendi , sonra ikiside erkek oldu ama ben hala inanmıyorum birinin kız olması lazım kızz çoook istiyorum çünküü.Detaylı ultrasona girdikten sonra almaya başlıcam eşyalarını minişlerin

ben bu sancilari onemsemek istemiyorum ama sonra durduramazlar diye her defasinda telasim
Canim sancıların eger gün icinde 5-6 kez ise onemsemeyebilirsin ama 10 dk. İcinde 4 kez ise ciddiye almalısın.benim Dr. Öyle demişti.
Canım seninle haftamız aynı biliyorsun daha oncede belirtmiştim bebeklerimden biri 1 hafta geri diğer 2 hafta geri.dr. Böyle devam ederse erken alıcaz bebekleri dedi.
Senden ricam son kontrolünden sonra bebeklerinin boy ve kilolarını paylaşır mısın? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

süpriz olmuş size. ben de iki kızım var biliyorum inşallah bir süpriz olmaz. detaylı ultrasonda mı göründü erkek olan. nasıl oldu?

yok canım normal ultrasonda baktı doktorumuz, ilk 12. hafta söylemişti sonra 14. hafta tabi kızlar falan oldu 21. hafta biri erkek dedi, şokkk:)) ayrıntılı ultrasona bu hafta giricem inş, orda garanti olur die düşünüyorum. bi süre alışverişlerime ara veriyorum:))))

Kızlar bu hft.sonu alışverişe çıkacağız inş. almayı düşündüklerim;

Biberon : Dr. Browns

Emzik : Chicco

Elek. Süt Sağma Makinası : Avent

Göğüs Kalkanı : Avent

Göğüs Ucu Koruyucu : Lierac

Süt Arttırıcı Çay :
Humana

Hasta Bezi
: Canbebe (Yoğun kanama riskine karşı külot gibi giyilen hasta bezi)

Bebek Bezi : Molfix Premature Bebek Bezi

Bebek Bakım Ürünleri :Sebamed (Şampuan,krem,losyon,sabun vb.)

Islak Mendil : Uni Baby Yenidoğan

Tek Kullanımlık Alt Açma Örtüsü : Dalin
? Kaç adet prematüre hastane çıkışı,body,tulum vb. olmalı? :26:

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

[h=3][/h]

günaydın arkadaşlarrrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum hepimizeeeee

ben iyice halsizleştim, kolumu kaldıracak gücüm yok gibi hissediyorum
beslenmeyle veya kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
çünkü güzel besleniyorum, kiloda ise 13 kilo aldım şua ana kadar

sinemisen doktor kontrolün vardı? nasıl geçti? kuzucuklar ne kadar olmuş?
inşallah hiçbir problem yoktur

Amin cnm insallah eeken gelmezler. Gece Yapilanndua ins. Kabul olur hakkinda hayirlisi olsun . Cok takmA kafana 33 haftalikmolmussun biraz kucuk dogarlar okdr sGlik problemi olmasinda..
çok şükür canım ama haliyle küvezde uzun kalmak insanı yoruyor...
küvezden korkmuyorum ama uzun süre eve getirememe duygusu haliyle üzüyor...
ama bu gidişle ben şubatın ortasını bulacam inşallah... sadece çok maceralı geçiyor

canım çooook teşekkür ederim hepimiz inşallah 36ları görürüz
bu arada benimkide bi kız bi oğlan çok güzel bi duygu alışınca çok hoşuna gidecek :)
bende senin yerinde olsam en az bu kadar şaşırır ve afallardım ... demekki bu duyguyu yaşaman lazımmış
eşyaya takılma benim bi komşum doğuma kadar kız sanmış oğlan doğurmuş pembelerle büyütttüm diyor
tabii çok şükür erken öğrendin
benim bebek odam beyaz halım ve tülüm de beyaz :))
nevresimleri renk katıyor odaya ... aslında kendimi iyi hissetsem sizinle paylaşmak istiyorum ama şimdilik kalmasam daha iyi olur

Merhaba kızlar

Güzel,sağlıklı,hayırlı bir gün olması dileğiyle...

İnşallah herkes iyidir...

Dosba canım Allah sağlıkla,vaktinde doğum nasip etsin inşallah...

amiiinnn çok saol canımmm
hepimize güzel bi gün olsun inşallah

inşallah 36yı göreceğim :))
biraz sancılı geçiyor ama hayırlıca sonucu iyi olur inşallah

canım benim 20 dk bi oluyor ozaman ilaca başlıyor dr.um
daha sıklaşırsa durduramayabilirz diye...
akşamları artıyor genelde... nidilatı kullanıyorum 3 gün içinde kesiyorum beni 1 hafta idare ediyor işte :))
inşallah bu defa daha uzun süre sancım olmaz

evet canım seninkiler biraz geri demiştin benim oğlum gününde ve bu defa kilo aldı çok şükür 1920gr dedi... boyunu ölçmüyor genelde ... kızım 2 hafta önden gidiyor 2190 gr

önemli olan organlarının gelişmesi ama senin kan gitmiyor beslenemiyor demesi önemli bi durum diye biliyorum
bi arkadaşım 29 haftalık 800 gr doğum yaptı tamam uzun küvezde kaldı ama bu hafta taburcu olacak inşallah ...
Allah hepimize hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin
inşallah seninkilerde bu hafta kilo almışlardır olumlu düşün annesi...

canım ben alışverişimi kendim yapmadım ama listemiz çok benziyor
öncelikle biberon ihtiyacı biraz fazla oluyormuş bu nedenle ben hem mr.browns hem de chicco biberon aldım kauccuk uçlu olanı tercih edebilirsin
emzik chicco
süt sağmada medela diyorlar daha az acıtıyormuş...onu istersen biraz araştır ben daha almadım
göğüs kalkanı avent canbebe ve humana çayı ve lansinoh krem aldım bunları netten aldım
bebek bakım ürünleri ise hemen her marka var :)) ortaya karışık oldu biraz
kullanmadan hangisi iyi bi fikir veremeyeceğim

kıyafet olarak hastane çıkışı hem annem hem kaynanam almış
annem 2şer takım daha zıbın takımı almış
alt-üst takımı çok sayıda almış sağolsun yıkama problemi çekmeyeyim diye ...
çok küçük doğarlarsa bi takım içlerine prematüre takım alırım diye düşünüyorum
ama evim aşırı sıcak ...biraz giyebilecek gibi kiloları olursa bunlar yeter diye düşünüyorum

2 yıldır evlenmeye calısıyoruz cocugu da cok uzun suredır ıstıyorduk hıc beklemek ıstemedık. evlılıgımızle yasıt olacak bızım bıcırıklarımız :)

hoşgeldin aramıza. çifte mutluluk yaşayacaksınız o zaman. yok çifte değil, 3 lü mutluluk. 2 bebek, bir düğün. hayırlı olsun. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.

Canım çok teşekkür ederim.Allah sağlıkla,güle güle kullanmayı nasip etsin inş.

Süt sağma mak. medela mı,avent mi bende çok arada kaldım,onu en sona bırakmakta fayda var o halde.
Prematüre giysilere kaç ay ihtiyaç olur ki? :44: 10 takım prematüre,geri kalanı 0-3 ay alsammı diye düşünüyorum.:44:

10 takım çok fazla değil miii??
sonuçta 1 ayda toparlıyorlar normal bebek kilosuna ulaşıyorlar
normalde 3 kg doğan bi bebek hastane çıkışı ve badileri kullanıyor...
bizimkiler de 2nin üzerinde doğsa 1 ayda çok rahat 3 kilo olurlar diye düşünüyorum hele mama vermek zorunda kalırsak hemen kilo alıyorlar bence prematüre takımı az al ... 1 ay sonra elinde kalmasın hepsi... eğer ihtiyaç olursa netten 1 günde geliyor
tabii bu benim fikrim kızlar ne düşünüyor bilmiyorum
özellikle doğum yapanlar ne der bakalım ???

ben 67 ile başladım.boy 1.70 olunca fazla belli olmuyordu ama su anda 76,göbiş kocaman:)doktora söylediğimde de fazla buldu. hamurişi ve şekerli gıdalar fazla yeme dedi.aslında çok yemiyorum ama nedense kilo artışına engel olamıyoum.benim dr yürüyüş ve fazla hareket önermedi.normal gebeliklerde işe yarar ikiz zaten riskli bol bol istirahat et dedi.belki fazla kilo almamın sebebi de bu yeni az hareketli yaşamım

Canım 10 takım fazla prematüre için, ikişer takım olsa yeter bence. 1 ay kullanacaksın dosbanın da dediği gibi. 0-3 ayı daha fazla al

Canım 10 takım fazla prematüre için, ikişer takım olsa yeter bence. 1 ay kullanacaksın dosbanın da dediği gibi. 0-3 ayı daha fazla al

Teşekkür ederim kızlar.

bence de prematüre kıyafetleri az almak gerek. iç giyim iyice sarsın yeter. üstüne 0-3 ay giysilerini de giydirebilirz diye düşünüyorum. ben 3 er parça alayım diyorum prematüre giysilerini. zıbın ve ve pijama altı- pantolon alayım diyorum. üstüne dediğim gibi biraz daha büyük giysileri giydirebiliriz sanırım. valla ben minicik kazak- hırka ve pantolon ördüreceğim anneme. sonuçta bir kazak bir yumak yünden çıkıyor ve 2 günde örülür. yünse 3 lira birşey. keşke ellerim sağlam olaydı bu muhabbetleri ederden çoktan örmüştüm :) 2-3 haftaya annem gelir. ona 2 şer parça ördürürüm.sonuçta 3 ay sonra yaz gelecek doğduklarında. minik örgüler yeter.

Ben orguye de cok gitmek istemedim ama annem onu da abartmis... Torun sevgisi bi baska oluyor sanirim
babam simdiden yasinda giyeceklerini dusunuyo... Bu muhabbetleride beni benden aliyor... Rabbim onlari basimdan eksik etmesin
anne oluyorum ama hala bende onlarin kuzusuyum

2 yada 3 er takım yeter bence ..çünkü çabuk büyüyorlar sonra gerek kalmaz
kirlnirse de acil lazım olursa elinde yıkar kaloriferde kurutursun hemen ..

geçmiş olsun RABBİM hayırlı zamanda nasi etsin inş.
sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil
ben işte bu yüzden erken alışverişe karşıyım
iice herşeyin belli olması en mantıklısı
ben alışverişimi 30.haftamda yapmıştım
sen acele edip çok erken almışsın ama artık sağlık olsun
her işte vardır bir hayır

bunlar çok normal iağırlıktan oluyor ,kendini yormadan devam etmen gerek
yorulursan hemen dinlen ,dışardaysan eve dön dinlen ..
son dönem çok önemli ,ne kadar dinlenirsen o kadar geç doğurursun
RABBİM yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…