- 14 Ocak 2013
- 172
- 31
- 48
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.101
Merhabalar herkese. Yazdıklarınızı her gün okuyorum ama yazmaya takatim yok nedense. Psikolojik olarak kendimi zayıf hissettiğim bir hafta geçirdim. Bir yandan yazılı ve not işlemleri, diğer yandan 2.kez enfeksiyon olmamın yarattığı sıkıntı. Doktorun verdiği antibiyotiği kullandım ama 4-5 gün önce daha önceki enfeksiyonda olduğu gibi akıntıyla beraber çamaşırımda ıslaklık oluşturacak şekilde su geldi. Doktorum önceki gibi enfeksiyon kaynaklı olacağını söyledi. Ama bu durum 3 gün sürünce dün acilde aldık soluğu. Çünkü internette okuduğumuza göre su birden bacaklara akıp çok geleceği gibi akıntıyla karışacak derecede az az da gelebiliyormuş. Sancı da olmayabiliyormuş. Neyse acilde Bebeklerin suyu iyi dedi dr. ama öyle nts.ye falan bağlamadılar. Bi ped verdiler, gelen suyun bebeklerin suyu olup olmadığını anlamak için. Bakalım şimdilik gelen bişey yok, akşamları oluyor genelde. Ama insan huzursuz oluyor. Üzülüyorum bu duruma, bebeklerin de huzursuz olmasından korkuyorum. Bu kadar erken gelmelerinden de tabi. Biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var bu fikirden ama elimde değil, gece gündüz aynı fikir yoruyor beni... Allah hepimize bebeklerimize vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...
kızlar aşılamadan bir gün önce saçlarımı boyattım ve hamileyken boyatmam diye karar vermiştim.malesef saçımda çok fazla beyaz var ve şimdide çok çirkin görünmeye başladı.sizler saçlarınızı boyattınız mı yada doktorlarınıza sordunuz mu?benim cumartesi sorucam ama merak ettim sizinkiler neler dediler.doğumdan sonrada hemen boyatamıcam galiba emzikliykende olmaz en 2-3 gün emzirmeyi bırakmalısınız falan yazııyor nette.sizin fikirleriniz neler?
Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.
Allah yardımcısı olsun canım...acil şifa diliyorumArkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.
30haftalik hamileyim bugun karaciger enzimlerim cok yuksek cikti doktor arastirma hastanesine sevk etti erken dogum olabilir dedi benim durumumda olan var mi
Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.
kızlar aşılamadan bir gün önce saçlarımı boyattım ve hamileyken boyatmam diye karar vermiştim.malesef saçımda çok fazla beyaz var ve şimdide çok çirkin görünmeye başladı.sizler saçlarınızı boyattınız mı yada doktorlarınıza sordunuz mu?benim cumartesi sorucam ama merak ettim sizinkiler neler dediler.doğumdan sonrada hemen boyatamıcam galiba emzikliykende olmaz en 2-3 gün emzirmeyi bırakmalısınız falan yazııyor nette.sizin fikirleriniz neler?
30haftalik hamileyim bugun karaciger enzimlerim cok yuksek cikti doktor arastirma hastanesine sevk etti erken dogum olabilir dedi benim durumumda olan var mi
Nasılsınız,bebişler nasıl?
İlk haftalarınızda bebişlere sadece anne sütümü verdiniz?Nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi?Biz bugün 13 günlük olduk,dr a gittik dr da neden mama veriyorsun dedi.Bende şaştım kaldım iki bebişime birden aynı öğünde nasıl süt yetiştirebilirim BİLMİYORUMGenellikle ikisi birden uyanıyor.Birisine sağdığım sütümü,diğerine mama veriyorum,bu bile bana göre iyi en azından günlük mama+anne sütü yarı yarıya almış oluyorlar derken dr un söyledikleri canımı sıktı.Sütüm nasıl daha da artar ki?Bol su içiyorum.Dere otuimaydonoz yiyorum.Milupanın emziren anneler için çyı var ondan içiyorum ama sağ göğsümden iyi,soldan ise sağdakinin yarısından az süt geliyor her sağmada...
Nasılsınız,bebişler nasıl?
İlk haftalarınızda bebişlere sadece anne sütümü verdiniz?Nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi?Biz bugün 13 günlük olduk,dr a gittik dr da neden mama veriyorsun dedi.Bende şaştım kaldım iki bebişime birden aynı öğünde nasıl süt yetiştirebilirim BİLMİYORUMGenellikle ikisi birden uyanıyor.Birisine sağdığım sütümü,diğerine mama veriyorum,bu bile bana göre iyi en azından günlük mama+anne sütü yarı yarıya almış oluyorlar derken dr un söyledikleri canımı sıktı.Sütüm nasıl daha da artar ki?Bol su içiyorum.Dere otuimaydonoz yiyorum.Milupanın emziren anneler için çayı var ondan içiyorum ama sağ göğsümden iyi,soldan ise sağdakinin yarısından az süt geliyor her sağmada...
allahım acil şifalar versin inşallah
Allah yardımcısı olsun canım...acil şifa diliyorum
Allah yardımcısı olsun, ailesine bağışlasın inşallah.Sen kendini çok üzmemeye çalış canım biliyorum zordur ama bu sıkıntıyla bebekler de etkilenmesin
Allah şifalar versin canım,inşallah iyileşir. Ne kadar zor olsa da bebişlerinin iyiliği için kendini üzmemeye çalış.
Amin, hepinize çok teşekkür ederim. Biz Bursada oturuyoruz, onlar ist.da. Haber gelince ben öyle eşofmanlarla ilaçlarımı dahi almadan çıktım evden. Çünkü eşime gelmiş haber, iş yerinden aldım onu o da çok kötüydü zaten direksiyona geçip hızla sürdü. Bir yandan ağlıyor bir yandan araba kullanıyordu, yalnız gönderemezdim o halde. Yolda dr.umu aramak geldi aklıma, Yalovadayken ulaştım "gitmen hiç doğru değil" dedi. Eşim kalan yolu yalnız gitti, boynu bükük bıraktım onu. Vicdanım sızlıyor, bu zor gününde yanında değilim. Bir yandan buna üzülüyorum diğer yandan dedesi kızlarımı görsün istiyorum zaten ben yaşadım o acıyı, babamı kaybettim nasıl derin yara olduğunu bilirim, tek dedeleri kızlarımın ona üzülüyorum. Aynı zamanda kayınpederimi çok severim, kimseye zararı olmayan çok iyi niyetli biridir ona üzülüyorum. Kafayı yememek içten bile değil, elim kolum bağlı evde dua edip haber bekliyorum. Allahım acısını göstermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?