2013 ikiz anne adayları buraya

kızlar aşılamadan bir gün önce saçlarımı boyattım ve hamileyken boyatmam diye karar vermiştim.malesef saçımda çok fazla beyaz var ve şimdide çok çirkin görünmeye başladı.sizler saçlarınızı boyattınız mı yada doktorlarınıza sordunuz mu?benim cumartesi sorucam ama merak ettim sizinkiler neler dediler.doğumdan sonrada hemen boyatamıcam galiba emzikliykende olmaz en 2-3 gün emzirmeyi bırakmalısınız falan yazııyor nette.sizin fikirleriniz neler?

Bekay çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmadan atlatacaksın, az miktarda olmuş anladığım kadarı ile suları iyi durumdaymış seninde sancın filan yoksa dendiği gibi enfeksiyon kaynaklıdır. Moralini yüksek tutmaya çalış son dönemlerde herşeyde hazır olmamız lazım, atlatıp sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız inşallah. Sevgiler canım:)

yok canım boyatılmıyor çnk hemen her kimyasal bebeğe geçiyor
ben öyle ki bitkisel şampuan kullanıyorum
diş macunumu bile bitkisel kullanıyorum
tamam bunlar isteğe bağlı ama saç boyası bildiğim kadarıyla hiç olmamalı...emzirkende aynı şekilde

Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.

30haftalik hamileyim bugun karaciger enzimlerim cok yuksek cikti doktor arastirma hastanesine sevk etti erken dogum olabilir dedi benim durumumda olan var mi

Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.
Allah yardımcısı olsun canım...acil şifa diliyorum

30haftalik hamileyim bugun karaciger enzimlerim cok yuksek cikti doktor arastirma hastanesine sevk etti erken dogum olabilir dedi benim durumumda olan var mi

kaşıntın var mı canım... bende kaşıntı vardı ama şükür geçti... eğer yüksek çıksaydı önce ilaç deniyorlar sonra erken doğuma karar veriyorlar... inşallah ilaçla hallolur moralini yüksek tut

Allah yardımcısı olsun, ailesine bağışlasın inşallah.Sen kendini çok üzmemeye çalış canım biliyorum zordur ama bu sıkıntıyla bebekler de etkilenmesin

Boyatılmaması gerektiğini biliyorum.Ben de çocuk düşündüğümüz zamandan 1 yıl kadar önce bıraktım boyatmayı.Bir süre bakımsız olalım sonra toparlanırız

Allah şifalar versin canım,inşallah iyileşir. Ne kadar zor olsa da bebişlerinin iyiliği için kendini üzmemeye çalış.

Geçmiş olsun, Rabbim sana da bebişlerine de iyilikler versin.

çok geçmiş olsun canım, ilaçlarla normale döner inşallah
çoğul gebelikte kilo alımı diye bir topik var canım, orada prenslerim nickli arkadaş da bu problrmi yaşadı ve 37+5 de doğum yaptı hiç korkma, ilaçla hallolur canım

benimde öyle çıkmıştı ilaç kullandım normale döndü.safra taşı sancıları ile birlikte yaşadım. hamilelikte karaciğer enzimleri artıyor zaten,eğer sarılığa kadar gitmediyse çabuk düzelir. geçmiş olsun

Nasılsınız,bebişler nasıl?

İlk haftalarınızda bebişlere sadece anne sütümü verdiniz?Nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi?Biz bugün 13 günlük olduk,dr a gittik dr da neden mama veriyorsun dedi.Bende şaştım kaldım iki bebişime birden aynı öğünde nasıl süt yetiştirebilirim BİLMİYORUM Genellikle ikisi birden uyanıyor.Birisine sağdığım sütümü,diğerine mama veriyorum,bu bile bana göre iyi en azından günlük mama+anne sütü yarı yarıya almış oluyorlar derken dr un söyledikleri canımı sıktı.Sütüm nasıl daha da artar ki?Bol su içiyorum.Dere otuimaydonoz yiyorum.Milupanın emziren anneler için çayı var ondan içiyorum ama sağ göğsümden iyi,soldan ise sağdakinin yarısından az süt geliyor her sağmada...

benimde 34.haftada çok yüksek çıkmıştı. ilaç kullandım 37+4 de doğum yaptım. ilaç ilk haftada etkisini gösterdi. değerlerimin çoğu düştü. Ama bence k.c enzimlerim 34 den daha önceki haftalarda yükselmişti çünkü aşırı derecede kaşıntım vardı, önemli olacağını düşünmediğim için doktora söylememiştim, çok rahatsız olduğumda da 34. haftadaydım. Sende ileri haftaları görürsün umarım...

canım bol sütten kastın ne kadar bilmiyorum ama en önemli çaresi bol su diye biliyorum bi kanalda izlemiştim doktor emziriken bile su için diyordu .günde 4 lt falan bahsetti.bi dene istersen..

süt için
bol su +uyku+ stresden uzak kalmak
diye biliyorum ama sanırım biraz da genetik ... her ne kadar biz çabalasakta rızıklarında ne kadar varsa o kadar oluyor sanırım

benim bebeklerimde 16 günlük sadece anne sütü veriyorum. çay olarak hipp natal kullanıyorum, bence sütü artırıcı etkisi var. Ayrıca az şekerli komposto içiyorum, kefir içiyorum. Suyu hamilelikte çook içiyordum ama şimdi o kadar çok içemiyorum. Bide ben ibrahim saraçoğlundan maydanozun sütü azalttığını duymuştum. dereotu sütü artırıyor ama. Umarım sütün artar ve sadece a.s ile besleyebilirsin.Birde stres çok etkili ben c.tesi stresli bir gün geçirdim ve akşamında resmen sütüm gitti. Bütün gece bebekler emdi ama süt gelmedi. O yüzden huzurlu olmayada çok dikkat et.

allahım acil şifalar versin inşallah

Allah yardımcısı olsun canım...acil şifa diliyorum

Allah yardımcısı olsun, ailesine bağışlasın inşallah.Sen kendini çok üzmemeye çalış canım biliyorum zordur ama bu sıkıntıyla bebekler de etkilenmesin

Allah şifalar versin canım,inşallah iyileşir. Ne kadar zor olsa da bebişlerinin iyiliği için kendini üzmemeye çalış.

Amin, hepinize çok teşekkür ederim. Biz Bursada oturuyoruz, onlar ist.da. Haber gelince ben öyle eşofmanlarla ilaçlarımı dahi almadan çıktım evden. Çünkü eşime gelmiş haber, iş yerinden aldım onu o da çok kötüydü zaten direksiyona geçip hızla sürdü. Bir yandan ağlıyor bir yandan araba kullanıyordu, yalnız gönderemezdim o halde. Yolda dr.umu aramak geldi aklıma, Yalovadayken ulaştım "gitmen hiç doğru değil" dedi. Eşim kalan yolu yalnız gitti, boynu bükük bıraktım onu. Vicdanım sızlıyor, bu zor gününde yanında değilim. Bir yandan buna üzülüyorum diğer yandan dedesi kızlarımı görsün istiyorum zaten ben yaşadım o acıyı, babamı kaybettim nasıl derin yara olduğunu bilirim, tek dedeleri kızlarımın ona üzülüyorum. Aynı zamanda kayınpederimi çok severim, kimseye zararı olmayan çok iyi niyetli biridir ona üzülüyorum. Kafayı yememek içten bile değil, elim kolum bağlı evde dua edip haber bekliyorum. Allahım acısını göstermesin...

Allah yardımcısı olsun inşallah, acil şifalar versin. Sende kendine dikkat et kızların için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…