- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.121
Amin, hepinize çok teşekkür ederim. Biz Bursada oturuyoruz, onlar ist.da. Haber gelince ben öyle eşofmanlarla ilaçlarımı dahi almadan çıktım evden. Çünkü eşime gelmiş haber, iş yerinden aldım onu o da çok kötüydü zaten direksiyona geçip hızla sürdü. Bir yandan ağlıyor bir yandan araba kullanıyordu, yalnız gönderemezdim o halde. Yolda dr.umu aramak geldi aklıma, Yalovadayken ulaştım "gitmen hiç doğru değil" dedi. Eşim kalan yolu yalnız gitti, boynu bükük bıraktım onu. Vicdanım sızlıyor, bu zor gününde yanında değilim. Bir yandan buna üzülüyorum diğer yandan dedesi kızlarımı görsün istiyorum zaten ben yaşadım o acıyı, babamı kaybettim nasıl derin yara olduğunu bilirim, tek dedeleri kızlarımın ona üzülüyorum. Aynı zamanda kayınpederimi çok severim, kimseye zararı olmayan çok iyi niyetli biridir ona üzülüyorum. Kafayı yememek içten bile değil, elim kolum bağlı evde dua edip haber bekliyorum. Allahım acısını göstermesin...
Amin, hepinize çok teşekkür ederim. Biz Bursada oturuyoruz, onlar ist.da. Haber gelince ben öyle eşofmanlarla ilaçlarımı dahi almadan çıktım evden. Çünkü eşime gelmiş haber, iş yerinden aldım onu o da çok kötüydü zaten direksiyona geçip hızla sürdü. Bir yandan ağlıyor bir yandan araba kullanıyordu, yalnız gönderemezdim o halde. Yolda dr.umu aramak geldi aklıma, Yalovadayken ulaştım "gitmen hiç doğru değil" dedi. Eşim kalan yolu yalnız gitti, boynu bükük bıraktım onu. Vicdanım sızlıyor, bu zor gününde yanında değilim. Bir yandan buna üzülüyorum diğer yandan dedesi kızlarımı görsün istiyorum zaten ben yaşadım o acıyı, babamı kaybettim nasıl derin yara olduğunu bilirim, tek dedeleri kızlarımın ona üzülüyorum. Aynı zamanda kayınpederimi çok severim, kimseye zararı olmayan çok iyi niyetli biridir ona üzülüyorum. Kafayı yememek içten bile değil, elim kolum bağlı evde dua edip haber bekliyorum. Allahım acısını göstermesin...
Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.
kızlar demiştim ya size kendim yapıcam şekerleri diye..işte şekerlerimiz tanesini 0,90 tl ye mal ettim.150 tanesinin malzemesini 150 tl ye aldım...kız erkek bi arada yaptım..pembe mavi emzikler koydum...internetteki sitelerdeki fiyatlar doğru.ben çok beğenerek yaptım ama sizlerde onca masrafın içinde bide buna bu kadar para hatcamayın diye paylaşıyorum....
Eki Görüntüle 613681 Eki Görüntüle 613682
üçüzmü üçüz olması imkansız gibi ya benim doğal gebelik ama işte bi heves bişi sorcam canım sana senin tek kesemi 6. haftada 10,5 di yoksa tek yumurta ikkizlerimi hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bebeklerini kucagına almayı nasip etsin Nazar
amin canım güzel dileklerin için senin doğal gebelikmi
Merhaba,
benim ilk kontrolümde tek kese vardı, ikinci kontrolümde 2 kese göründü. ama biri diğerinden 1 hafta geri. en son gittiğimde biri 7+4 günlüktü ve kalp atışı vardı. küçük olan 6+3 günlüktü ve kalp atışını duyamadı doktor. tecrübelerime dayanarak olmayabileceğini söyleyebilirim ama haftaya yine bakalım dedi. Bu cumartesi kontrole gideceğim. inşallah onun kalp atışını da duyarız.
kızlar merhaba.ben aşılamamın 14.günü b-hcg değerim :457,2 çıktı.19.günki değerim: 3524 çıktı sizce bu değerlerle çoğul gebelik olabilirmi?
kızlar merhaba.ben aşılamamın 14.günü b-hcg değerim :457,2 çıktı.19.günki değerim: 3524 çıktı sizce bu değerlerle çoğul gebelik olabilirmi?
kesinlikle çoğulll...diyorum benn..
hemde bu sopa şeklinde olanlara çok özeniyordum hayal ettiğim gibide oldu çok şükür..
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Ne yazık ki hayat ve bu döneme denk gelen acı olaylar olabiliyor ancak şu an senin önceliğin daima bebeklerin olmalı onun için kendine mukayet ol inşallah yoluna girer herşey. SevgilerAmin, hepinize çok teşekkür ederim. Biz Bursada oturuyoruz, onlar ist.da. Haber gelince ben öyle eşofmanlarla ilaçlarımı dahi almadan çıktım evden. Çünkü eşime gelmiş haber, iş yerinden aldım onu o da çok kötüydü zaten direksiyona geçip hızla sürdü. Bir yandan ağlıyor bir yandan araba kullanıyordu, yalnız gönderemezdim o halde. Yolda dr.umu aramak geldi aklıma, Yalovadayken ulaştım "gitmen hiç doğru değil" dedi. Eşim kalan yolu yalnız gitti, boynu bükük bıraktım onu. Vicdanım sızlıyor, bu zor gününde yanında değilim. Bir yandan buna üzülüyorum diğer yandan dedesi kızlarımı görsün istiyorum zaten ben yaşadım o acıyı, babamı kaybettim nasıl derin yara olduğunu bilirim, tek dedeleri kızlarımın ona üzülüyorum. Aynı zamanda kayınpederimi çok severim, kimseye zararı olmayan çok iyi niyetli biridir ona üzülüyorum. Kafayı yememek içten bile değil, elim kolum bağlı evde dua edip haber bekliyorum. Allahım acısını göstermesin...
kızlar demiştim ya size kendim yapıcam şekerleri diye..işte şekerlerimiz tanesini 0,90 tl ye mal ettim.150 tanesinin malzemesini 150 tl ye aldım...kız erkek bi arada yaptım..pembe mavi emzikler koydum...internetteki sitelerdeki fiyatlar doğru.ben çok beğenerek yaptım ama sizlerde onca masrafın içinde bide buna bu kadar para hatcamayın diye paylaşıyorum....
Eki Görüntüle 613681 Eki Görüntüle 613682
Canım çok beğendim malzemesini nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?