2013 ikiz anne adayları buraya

canııımmm çok zor ama nolur bebeklerini düşün...
inşallah iyileşir umarım iyi haberini hemen alırısnız...
bizim için artık stressiz haftalar başladı... bende zaman zaman stres yapıyorum sonra bebeklerimden özür diliyorum
iyi düşün iyi olsun

kocaman bir amin duan için
rabbim tez zamanda iyi haberlerini ulaştırsın sana

geçmiş olsun canım yaa ama ne olur sen sakin ol...senin için üzülme zamanı değil..

Aşağıda birbirlerinden farklı birkaç tane kür önermiş bulunuyorum. Bu kürlerin tamamı anne sütünü artırıcı etkiye sahiptir. Özellikle, incir-havuç kürü ve taze beyaz dut oldukça güçlü galactogoguedur (anne sütünü artırıcı). Bebeklerini emziren annelere öncelikle incir-havuç kürünü uygulamalarını öneririm.

· Taze beyaz üzüm
· Dereotu
· İncir (taze veya kurutulmuş)
· İncir-havuç
· Taze beyaz dut
· Haşlanmış taze beyaz dut kurusu

Bunların dışında diğer yardımcı kürlerse şunlardır:

· Anason
· Kereviz
· Taze kereviz yaprakları
· Bal kabağı
· Çilek
· Kıvırcık salata
· Sumak
. Rezene çayı

Doğal Bitki 1: Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcıdır.

Doğal Bitki 2: Sabah-akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.
Bunları kağıda tazıp dolaba yapıştırcam her geciştr okurum aklımda kalır.

kızlar demiştim ya size kendim yapıcam şekerleri diye..işte şekerlerimiz tanesini 0,90 tl ye mal ettim.150 tanesinin malzemesini 150 tl ye aldım...kız erkek bi arada yaptım..pembe mavi emzikler koydum...internetteki sitelerdeki fiyatlar doğru.ben çok beğenerek yaptım ama sizlerde onca masrafın içinde bide buna bu kadar para hatcamayın diye paylaşıyorum....

hemde bu sopa şeklinde olanlara çok özeniyordum hayal ettiğim gibide oldu çok şükür..

Çok üzücü bir durum gerçekten ama anne olduğunu, içinde iki can taşıdığını aklından çıkarma canım... Onlar da senin sıkıntını hissederler. (

canım 6.haftada benim bebeklerimden biri 10,3 mm diğeri 10,4 mm. Hayırlısı olsun canım,güzel haberini bekliyorum.

kızlar merhaba.ben aşılamamın 14.günü b-hcg değerim :457,2 çıktı.19.günki değerim: 3524 çıktı sizce bu değerlerle çoğul gebelik olabilirmi?

Bekle demek kolay da bu bekleyişler ne kadar zor, inşallah müjdeli haberler alırsın, herşeyin hayırlısı olsun.

kesinlikle çoğulll...diyorum benn..

ayyyyyy inşşşşş okadar çok istıyorumki ikiz bebişşşş.inş dediğin gibidir cnm.dr gittiğimde dr 1 tane keseyi net gördü birde kesenin aşağısında keseden bağımsız bişey daha gördu kan toplamışta olabılır 2.kesede olabılır dedı. 1-2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedı.

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Ne yazık ki hayat ve bu döneme denk gelen acı olaylar olabiliyor ancak şu an senin önceliğin daima bebeklerin olmalı onun için kendine mukayet ol inşallah yoluna girer herşey. Sevgiler

Canım çok beğendim malzemesini nerden aldın?

kapı süsünü dr.um bu işe girmiş ondan almak durumundayım
şekerlere ise hala karar veremedim
bi de süt sağma makinasına... acaba geç mi kaldım bilmiyorum
dün en son korse siparişi verdim netten...
doğum yapan arkadaşlar korse kullanıyor mu?? kullanıyorsanız kaçıncı gün başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…