2013 ikiz anne adayları buraya

Gunaydin arkadaslar gunumuz insallah guzel gecer bugun. İstanbulda yagmurlu bir gun.
Ben ilk oglumda medelanin sut sgma makinasini almistim memnunda kaldim hala calisiyo onu kullanacagim. Sutun gelmesinde bebslerimizin emmesinin buyuknrolu var. Ne kadar cok emerlerse okadar sutumu'olur. Emmediklri surece ne kadar sagsakta bizaman sonra cekiliyor.. Bol sutlu gunler insallah..

Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.

canım inşallah dualarımızla kayınpederine bir şey olmayacak kalbini ferah tut dualarımız sizinle

geçmiş olsun bekay. umarım iyileşir ve ayağa kalkar kayınpederin. kendini ve bebeklerini de düşünmek zorundasın. hayırlı haberlerini alırsın inşallah.

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Mevlüt kadar mukaddes, dualariniz dilediğiniz gibi makbul olsun.

Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.

çok geçmiş olsun canım allah yardımcısı olsun..unutma bu günlere ne zorluklarla geldik , bebeklerimiz herşeyden önemli, sen ne yaşasan onlarda hissediyor...dedeleri görür inş. torunlarını....

ayy çok beğendim ,hayırlı olsun ,allah zamanında doğumunu nasip etsin inş. helal olsun üşenmemişsin uğraşmışsın . bende ilk haftalarda yaparım diyordum ama şuan evin işiyle , kızımla zor başa çıkıyorum. bi ağırlık var sorma ....ama süperrrr olmuşşş.....

kızlar günaydın,,kandiliniz mübarek olsun ,bekay arkadaşımızında dualarını rabbim bu güzel günde kabül etsin inşallah..hava gebzede kapalı ve yağmurlu...***dosba**sen nasıl oldun sancıların varmı hala.inşallah 36 yı bekler kuzuların..

Allah'ım bu mübarek kandilin hürmetine rıza amcanın şifasını versin inşallah..

Kandilimiz kutlu olsun. Rabbim bu günün hürmetine
tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah...

canım ya çok geçmiş olsun daha yeni okudum,ALLAH'ım bu mübarek günün hürmetine acil şifalar versin inşallah.Gerçekten çok zor bi durum bende 2 sene önce babamı kaybettim nasıl bir acı olduğunu çok iyi anlıyorum.Rabbim yardımcınız olsun,sende güçlü olmaya çalış sonuçta minicik canlar var karnında üzüntüden çok etkileniyorlar.Dualarımız kayınpederin için,ALLAH sizlere sağlıkla bağışlasın inşallah...

sinemisen doktor kontrolün vardı? nasıl geçti? kuzucuklar ne kadar olmuş?
inşallah hiçbir problem yoktur

canım seninde kandilin mübarek olsun,ALLAH'a şükürler olsun bebiklerim iyiler teyzesi...2,5 kiloya doğru ilerliyolar,tam küsüratlarını sormuyorum ultrason bazen yanıltıcı sonuçlar verebiliyor diye. gelişimleri iyi,hulusi hoca herşeyin yolunda olduğunu söylüyor
bakalım bekliyoruz artık pazartesi yine kontrolüm var,ALLAH hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sen ne zaman gidiyorsun kontrole?

Canım çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah tez zamanda.

canım benim kontrolüm aslında bugündü ama eşim çok feci grip olmuş, yatıyor, yarın ya da cuma günü gideceğiz inşallah
el ve ayak ödemlerimin haricinde şükür iyiyim, bir sıkıntım yok
bakalım hulusi hocam neler söyleyecek, ne dediğini yazarım

sinemcim sen maşallah iyi getirdin bu zamana kadar,
kilolarına da maşallah kuzuların, sıkıntılı süreci hemen hemen atlattın sen
darısı hepimizin başına inşallah

doğum ile ilgili tarih verdi mi hulusi hoca?

Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. Amin inşallah iyi haberlerini yazarım. Hala bekliyoruz, yoğun bakımda şu an. Bense gidip gitmeme arasında kararsız kaldım. İst. burdan 3 saat sürüyor. Acaba diyorum gitsemmi, eşimin bana ihtiyacı var. Çok kötü durumda şu an, bu kötü gününde yalnız bırakmak istemiyorum. Belki devamlı hastanede duramam ama ablam orda, arada ablama gidip eşimi gün içinde görebilirim belki diyorum. Ne bileyim kafam karma karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…