- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.141
Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.
Amin, hepinize çok teşekkür ederim. Biz Bursada oturuyoruz, onlar ist.da. Haber gelince ben öyle eşofmanlarla ilaçlarımı dahi almadan çıktım evden. Çünkü eşime gelmiş haber, iş yerinden aldım onu o da çok kötüydü zaten direksiyona geçip hızla sürdü. Bir yandan ağlıyor bir yandan araba kullanıyordu, yalnız gönderemezdim o halde. Yolda dr.umu aramak geldi aklıma, Yalovadayken ulaştım "gitmen hiç doğru değil" dedi. Eşim kalan yolu yalnız gitti, boynu bükük bıraktım onu. Vicdanım sızlıyor, bu zor gününde yanında değilim. Bir yandan buna üzülüyorum diğer yandan dedesi kızlarımı görsün istiyorum zaten ben yaşadım o acıyı, babamı kaybettim nasıl derin yara olduğunu bilirim, tek dedeleri kızlarımın ona üzülüyorum. Aynı zamanda kayınpederimi çok severim, kimseye zararı olmayan çok iyi niyetli biridir ona üzülüyorum. Kafayı yememek içten bile değil, elim kolum bağlı evde dua edip haber bekliyorum. Allahım acısını göstermesin...
ben eminönünden aldım ama internetteki sitelerde aynı fiyat canım.daha bi sürü şey aldım bi kapı süsü aldım sen bayılıcaksın ama geç oldu yarın yüklerim artık.
Arkadaşlar kayınpederim kalp krizi geçirdi, durumu kritik. Yoğun bakımda şu an. Hepimiz perişanız. Duaya ihtiyacımız var. Sabaha kadar belli olacak durumu. Kayınpederimin adı rıza, dua edin ne olur.
kızlar demiştim ya size kendim yapıcam şekerleri diye..işte şekerlerimiz tanesini 0,90 tl ye mal ettim.150 tanesinin malzemesini 150 tl ye aldım...kız erkek bi arada yaptım..pembe mavi emzikler koydum...internetteki sitelerdeki fiyatlar doğru.ben çok beğenerek yaptım ama sizlerde onca masrafın içinde bide buna bu kadar para hatcamayın diye paylaşıyorum....
Eki Görüntüle 613681 Eki Görüntüle 613682
Amin, hepinize çok teşekkür ederim. Biz Bursada oturuyoruz, onlar ist.da. Haber gelince ben öyle eşofmanlarla ilaçlarımı dahi almadan çıktım evden. Çünkü eşime gelmiş haber, iş yerinden aldım onu o da çok kötüydü zaten direksiyona geçip hızla sürdü. Bir yandan ağlıyor bir yandan araba kullanıyordu, yalnız gönderemezdim o halde. Yolda dr.umu aramak geldi aklıma, Yalovadayken ulaştım "gitmen hiç doğru değil" dedi. Eşim kalan yolu yalnız gitti, boynu bükük bıraktım onu. Vicdanım sızlıyor, bu zor gününde yanında değilim. Bir yandan buna üzülüyorum diğer yandan dedesi kızlarımı görsün istiyorum zaten ben yaşadım o acıyı, babamı kaybettim nasıl derin yara olduğunu bilirim, tek dedeleri kızlarımın ona üzülüyorum. Aynı zamanda kayınpederimi çok severim, kimseye zararı olmayan çok iyi niyetli biridir ona üzülüyorum. Kafayı yememek içten bile değil, elim kolum bağlı evde dua edip haber bekliyorum. Allahım acısını göstermesin...
sinemisen doktor kontrolün vardı? nasıl geçti? kuzucuklar ne kadar olmuş?
inşallah hiçbir problem yoktur
ben aldım canım prematüre çünkü her halikada max 2500gr olur bebekler.yani içine mutlaka prematüre giydirip üstüne diğerlerinden giydirmek gerekicek.bulunmasında fayda var.altlı üstlüler var ebebekte fiyatlarıda çok uygun içlerine onlardan al olmazsa.nerdesin istanbudamı?[/QUOTE
İki gündür nete girmedim ancak şimdi yazabiliyorum hil_bur. Söylediklerini düşünücem cnm. Oldukça yardımcı oldun. Çok tşk ederim. Bu arada İstanbul'da değilim. Öpyrm.
canım seninde kandilin mübarek olsun,ALLAH'a şükürler olsun bebiklerim iyiler teyzesi...2,5 kiloya doğru ilerliyolar,tam küsüratlarını sormuyorum ultrason bazen yanıltıcı sonuçlar verebiliyor diye. gelişimleri iyi,hulusi hoca herşeyin yolunda olduğunu söylüyor
bakalım bekliyoruz artık pazartesi yine kontrolüm var,ALLAH hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sen ne zaman gidiyorsun kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?