2013 ikiz anne adayları buraya

yok canım ya bende merak ediyorum,tansiyonumun yükseldiği hafta 2 hafta sabret diyordu ama şimdi hiç bişey söylemiyo,her gittiğimde 1 hafta daha sabret şuan herşey yolunda diyor ama,benide bi heyecan bi korku sarmıyo değil...bebeklerimiz hayırlısıyla dünyaya gelsinler de katlanacağız artık napalım.Önce ALLAH'a sonra Hulusi hocaya emanetiz.
sende çok mu ödem oldu,tuzlu falan yemiyorsun değil mi?bende henüz ödem yok ama her an ne olacağını bilmiyoruz.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

bence doktorunun dediğine uy ve evde bekle. kendini riske atma. şimdi gidersen herkez orada daha da perişandır. ister istemez moralin daha da bozulur.

Öyle bir dua etki; günahın, tövbenin büyüklüğünden ağlasın!... Şeytandan ALLAH'a öyle sığınki; nefsin seni değil, sen nefsini yakasın!.... Affedilen kullardan olmamız dileğiyle... RABBİM gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin... Mevlid kandilimiz mübarek olsun..

Herkesin kandili mubarek olsun bugun doktora gittim karaciger enzimleri yuksekligi icin ilac verdi bir hafta sonra tekrar gidicem dusmediyse hastaneye yatiracak ve erken dogum olacak daha 30 haftaligim dua edin Rabbim hayirlisini nasip etsin birde 2tane doktor bir kiz bir oglun olcak demisti bugun gittigim doktor iki kiz dedi kime inanacagima sasirdim

saol canım bugün daha iyiyim ... sancılarım azaldı... inşallah 3 hafta daha en az bekleyeceğim

geçmiş olsun canım
inşallah ilaçla düzelir önce moralini düzelt...
bak bende sancı ile gittiğimde ebe yarına doğurursun demişti üzerinden 10 gün geçti
inşallah seninde enzimlerin düzelecek...

ama bu kız oğlan durumuna takıldım... detaylı da ne çıkmıştı...
insan alışverişi yapınca korkuyo... bi de kızım oğlum diye seviyoruz dimi ama ???

canım ben iki hafta önce gittiğimde hiç ödem şikayetim yoktu, doğal olarak hulusi hocada sorun yok, problem yok,
gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz dedi
tuzu 1 aydır neredeyse tamamen kesmiştim, aradım deniz hemşireyi
cuma çok yoğunlarmış, yarın gel dedi,
inşallah güzel haberlerle dönerim canım

sen sağlıklı ol, bebeklerin sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil canım
inşallah ilaca tepki verirsin ve enzimlerin normale döner
tekrar geçmiş olsun

Birkiz bir oglana gore alisveris yaptik simdi ne olcak aldigim esyalar bilmiyorum ayrintilida bir kiz bir erkek dediler nasip bakalim Rabbim neylerse guzel eyler gorelim ne eyler

Birkiz bir oglana gore alisveris yaptik simdi ne olcak aldigim esyalar bilmiyorum ayrintilida bir kiz bir erkek dediler nasip bakalim Rabbim neylerse guzel eyler gorelim ne eyler

canım belki bi kız bi oğlandır
önemli olan sağlıkları tabii ama yine de insan takılıyor
hakkınızdan ne hayırlısıysa o olsun

Allah şifalar versin canım, umarım ilaçlar işe yarar da biraz daha dayanır kuzucukların. Hakkınızda hayırlısı olsun.

BANA SATARSIN ÜZÜLME:)) bana da bir kız bir erkek dediler.4 şubatta ayrıntılıya giricem inşallh

canım çok geçmiş olsun kayınpederine Allah şifalar versin sıkma canını herşey takdir-i İlahi dua etmekten başka çaremiz yok.kendine dikkat et.hayırlı kandiller

geçmiş olsun ...RABBİM şifa versin ama sakın sen gitme ..Kendini strese sokacak herşeyden kaçınmalısın.Eşine destek olmak istemen çok normal ama gitsen ne değişecek ...

Ama karnında 2 can var herşeyden önce onları düşün bence ...Eşinin desteğe ihtiyacı vardır tabi ama senin durumun da ortada ..
Rabbim yardımcın olsun inş.

canım nst ye bağlandın mı hiç? bağlandıysan kaçıncı haftanda?

canım tansiyonumun çıktığı hafta 3 günde bir çağırdı ve nst ye bağlattı,ama şimdi 2 haftadır bağlatmıyor,daha önce bağlattığında da sancı çıkmadı zaten.tedbir amaçlı bağlatmıştı,şimdiler de istemiyor ama bu hafta ister mi bilmiyorum.32.hafta da bağlanmıştım ama dediğim gibi tedbir amaçlıydı.

hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....

sağol canım cevap için
yarın gideceğim de merak ettim bağlatır mı diye
hem de nst nin nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum da

maşallah canım kuzularaaaaa

iyi akşamlar hanımlar
bebişler ve anneler iyidir inşallah
23 aylık bir kızım var ikinci bebeği bekliyorum diye doktora gittiğimde ikiz ama henüz erken dedi şuan 7 haftalık
10 gün sonra tekrar doktora gideceğim bakalım ikisinin kalbi de atacak mı? ilk duyduğumda çok şaşırdım ama şimdi alışmış durumdayım.
çok da bağlanmak istemiyorum tek e düşer diye. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sana da iyi akşamlar, Allah gönlüne göre versin inşallah. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…