- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.161
canım benim kontrolüm aslında bugündü ama eşim çok feci grip olmuş, yatıyor, yarın ya da cuma günü gideceğiz inşallah
el ve ayak ödemlerimin haricinde şükür iyiyim, bir sıkıntım yok
bakalım hulusi hocam neler söyleyecek, ne dediğini yazarım
sinemcim sen maşallah iyi getirdin bu zamana kadar,
kilolarına da maşallah kuzuların, sıkıntılı süreci hemen hemen atlattın sen
darısı hepimizin başına inşallah
doğum ile ilgili tarih verdi mi hulusi hoca?
bence doktorunun dediğine uy ve evde bekle. kendini riske atma. şimdi gidersen herkez orada daha da perişandır. ister istemez moralin daha da bozulur.Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. Amin inşallah iyi haberlerini yazarım. Hala bekliyoruz, yoğun bakımda şu an. Bense gidip gitmeme arasında kararsız kaldım. İst. burdan 3 saat sürüyor. Acaba diyorum gitsemmi, eşimin bana ihtiyacı var. Çok kötü durumda şu an, bu kötü gününde yalnız bırakmak istemiyorum. Belki devamlı hastanede duramam ama ablam orda, arada ablama gidip eşimi gün içinde görebilirim belki diyorum. Ne bileyim kafam karma karışık.
kızlar günaydın,,kandiliniz mübarek olsun ,bekay arkadaşımızında dualarını rabbim bu güzel günde kabül etsin inşallah..hava gebzede kapalı ve yağmurlu...***dosba**sen nasıl oldun sancıların varmı hala.inşallah 36 yı bekler kuzuların..
Herkesin kandili mubarek olsun bugun doktora gittim karaciger enzimleri yuksekligi icin ilac verdi bir hafta sonra tekrar gidicem dusmediyse hastaneye yatiracak ve erken dogum olacak daha 30 haftaligim dua edin Rabbim hayirlisini nasip etsin birde 2tane doktor bir kiz bir oglun olcak demisti bugun gittigim doktor iki kiz dedi kime inanacagima sasirdim
yok canım ya bende merak ediyorum,tansiyonumun yükseldiği hafta 2 hafta sabret diyordu ama şimdi hiç bişey söylemiyo,her gittiğimde 1 hafta daha sabret şuan herşey yolunda diyor ama,benide bi heyecan bi korku sarmıyo değil...bebeklerimiz hayırlısıyla dünyaya gelsinler de katlanacağız artık napalım.Önce ALLAH'a sonra Hulusi hocaya emanetiz.
sende çok mu ödem oldu,tuzlu falan yemiyorsun değil mi?bende henüz ödem yok ama her an ne olacağını bilmiyoruz.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
Herkesin kandili mubarek olsun bugun doktora gittim karaciger enzimleri yuksekligi icin ilac verdi bir hafta sonra tekrar gidicem dusmediyse hastaneye yatiracak ve erken dogum olacak daha 30 haftaligim dua edin Rabbim hayirlisini nasip etsin birde 2tane doktor bir kiz bir oglun olcak demisti bugun gittigim doktor iki kiz dedi kime inanacagima sasirdim
Birkiz bir oglana gore alisveris yaptik simdi ne olcak aldigim esyalar bilmiyorum ayrintilida bir kiz bir erkek dediler nasip bakalim Rabbim neylerse guzel eyler gorelim ne eyler
Birkiz bir oglana gore alisveris yaptik simdi ne olcak aldigim esyalar bilmiyorum ayrintilida bir kiz bir erkek dediler nasip bakalim Rabbim neylerse guzel eyler gorelim ne eyler
Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. Amin inşallah iyi haberlerini yazarım. Hala bekliyoruz, yoğun bakımda şu an. Bense gidip gitmeme arasında kararsız kaldım. İst. burdan 3 saat sürüyor. Acaba diyorum gitsemmi, eşimin bana ihtiyacı var. Çok kötü durumda şu an, bu kötü gününde yalnız bırakmak istemiyorum. Belki devamlı hastanede duramam ama ablam orda, arada ablama gidip eşimi gün içinde görebilirim belki diyorum. Ne bileyim kafam karma karışık.
canım nst ye bağlandın mı hiç? bağlandıysan kaçıncı haftanda?
canım tansiyonumun çıktığı hafta 3 günde bir çağırdı ve nst ye bağlattı,ama şimdi 2 haftadır bağlatmıyor,daha önce bağlattığında da sancı çıkmadı zaten.tedbir amaçlı bağlatmıştı,şimdiler de istemiyor ama bu hafta ister mi bilmiyorum.32.hafta da bağlanmıştım ama dediğim gibi tedbir amaçlıydı.
hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....
iyi akşamlar hanımlar
bebişler ve anneler iyidir inşallah
23 aylık bir kızım var ikinci bebeği bekliyorum diye doktora gittiğimde ikiz ama henüz erken dedi şuan 7 haftalık
10 gün sonra tekrar doktora gideceğim bakalım ikisinin kalbi de atacak mı? ilk duyduğumda çok şaşırdım ama şimdi alışmış durumdayım.
çok da bağlanmak istemiyorum tek e düşer diye. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?