2013 ikiz anne adayları buraya

seninle aynı haftada gidiyoruz hilbur. maşallah bebeklerini iyi büyütüyorsun. yarın da benim kontrolüm var tekrar. umarım bebekerimin arasındaki fark daha da açılmamıştır. ikisi de şöyle 1500 gr civarında olsalar keşke. bakalım neler diyecek doktorumuz. bu arada ne zaman nst ye giriliyor biliyor musn. 32. haftadan sonra mı?

bende hergidişimde soruyorum doktora ne zaman ne zaman nst diye.bebeklerin kalp atışları gayet normal bi sıkıntında yok daha gerek yok diyor.hatta şu kaşıntı meselesi varya ben heryerimi yoldum attım resmen bunlar karaciğerden olabilirmi diyorumkan testi falan diye doğumda geçicek önemli değil diyor doktoruma güveniyorum sorun çıkmaz .doktorda şaşırdı kilolarına bide tabi benim bünyeyi iyi biliyor tek bebk gibi gidiyorsun senden bu performansı beklemiyorsum diyor bugün bakalım 10 gün sonra tekrar gel dedi adam resmen 36 da doğurtcak beni doğumu ağzına bile almıyor:) hayırlısı bakalım bebişlerin inşallah büyümüştür gerçi ultrasonun 100 gr hata payıda var bana 1650 çok geldi belki hatalı ölçüyordur..

Ben de cuma gittim doktora, kızlarımın biri 1750, diğeri de 1560 gr cıkmıştı. Dolayısıyla bence makul bir rakam, bir yanlışlık yoktur, maaşallah bebeklerine.

**günaydınlarrrr***arkadaşlar..nasılsınız , inş. herkes iyidir.bugün yine hava kapalı , yiyenimin doğum günü var oraya gitmeyi düşünüyorum...hilbur gözünaydın sorun yokmuş,bebişlerinede maşallah annesi senin sözünü dinliyolar..hepimizinkiler uslu uslu zamanını beklerler inşallahhhhh,,,,,,,,,,kızlar ben kızımda doğuma 1 ay kala nts*ye girmiştim. göbeğine kabloları bağlıyolar ve dakikalarca yatıyosun bebeklerin kalp atışı kuvvetli bi sesle dışarı veriliyo tak tuk tak tuk gibi...tabi ikizler farklıdır doğum 40 haftayı beklemediğinden,33-34 te gireriz diye düşünüyorum..hepimize sorunsuz bi gün diliyorum,,,

Günaydın kızlar.

Hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olması dileğiyle...

Bekay
kayınbabana çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin inşallah canım.

Hilbur ve MRL maşallah bebişlere Allah sağlıklarını daim etsin inş.

Tugba bugün seninde kontrolün varmış,hayırlı,güzel haberlerini bekliyoruz inş.

Son düzenleme:
Yarım fincan suyun içine yarım çay kaşıgı kimyon ve küp sekerin dörtte birini koyup bir kere kanatmanız
yeterli… ılık hainde verip günde 1 yada gaz durumuna göre 2 kere vermeniz yeterli..(st.by.esra erol)

bu konu çok önemli lütfen okuyun..

arkadaşlar bu konu çok önemli belki bizlerde örnek olur ve arkadaşımıza değilse bile başka ihtiyaç sahiplerine umut olabiliriz...birgün bizlerinde onların yerinde olmayacağını kimse bilemez..arkadaşımızın bebeği hasta ve kurtulması için ilik nakli şart bu sebeple tüp bebekle uygun dokulu yeni bir bebk sahibi olmaya çalışıyor gerisini alıntı yaptım lütfen okuyun..

nisannur kullanıcısından alıntı
daha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.

zambakcım rabbim kucağındada sağlıkla göstersin inş.

tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...
merhaba canım bukonu açılmışken hepinize bilgi vermek istiyorum...eğer bebklerinizin kordon kanını saklatmak isterseniz memorilada bi yetkili ile görüştüm 2500 tl ücreti ve yıllık 100 eur bakım ücreti var .bu konu çok önemli ama maliyetli ..ama şöle bi konu varki eğer kordon kanını bağışlamak isterseniz ihtiyacı olanlara şifa olma ümüdiyle ÜCRETSİZ..kordon kanı bankalarını atıyorsunuz size bi kit gönderiyorlar.kanın saklanabileceği ve sizde doktora götürüyorsunuz doğum sırasında doktorunuz kanı alıyor ve ihtiyaç sahipleri için merkeze gidiyor kimbilir belki bi bebeğin ya da çocuğun hayatı kurtuluyor....

nisanur allah bebeğine şifa versin..umarım allah evladını ve UMUT bebeği size bağışlar..eğer hala merkez seçmediysen memorilada SEMRA KAHRAMAN da senin durumunda çok aile başvuruyor..dilerim allahım derdinin dermanını verir...ben bu yazdığım bilgiyi yazdığım tüm topiklerde paylaşıcam belki burdan bi umut buluruz...sevgilerimle..

bugün doktordan geldim şimdi. bebeklerimin arasındaki fark gittikçe açılıyor. büyük olan kızım geçen hafta 4 gün gerideydi ama bir hafta sonra yani şimdi 5 gün ileride. 1788 gr olmuş. nasıl atağa geçti böyle anlamadık. küçük olan kızım ise 2 hafta geriden geliyordu ve hala da öyle 1280 gr.
aralarında yarım kilo fark var. doktor haftaya yine çağırdı kontrole. her halde artık her hafta gideceğiz. takibini sık yapalım ona göre bebekleri ne zaman alacağımıza kara veririz dedi. 35 ve 36 ları görmeyi çok isteriz bu bebeklerin gelişimlerine bağlı dedi. herhalde küçük bebeğim endişe yaratıyor.
ciğer geliştirici iğneyi sordum. erken doğum belirtin yok. bebeklerin suları, kalp atımları ve rahim ağzı ölçümlerin çok iyi dedi. erken doğum belirtisi gördüğüm zaman iğneleri yapacağım dedi. erken yapıldığında bebeklerin kafatası gelişimlerni etkilediğini ve mümkün olduğunca geç yapılması gerektiğini söyledi.iğnelerimizi aldık her kontrole gittiğimizde yanımızda götüreceğiz. erken doğum riski gördüğümde yaparım dedi.
benden haberler bu kadar şimdilik. küçük bebişimde inşallah 36. haftaya doğru daha da toparlar.

mehmetderyacım hiç sıkma canını,daha nasıl yetişelim,diyorum ya seninle aynıyız,bende mama artı süt veriyorum,hatta eminim senden daha az süt veriyorum napıyım süt yok,benimde soldan az sağdan çok geliyo,onunlada ne kadar olursa artık,hiç süt veremeyenler ver bunada şükür

kafana takma çok normal bir durum bu ,bizim arkadaşın ikiz kızları da böyleydi yarım kilo farkla doğdular hiçbir sıkıntı da olmadı ,şimdi 5 yaşında canavarlar maş.
evet iğneyi benim doktorum da vurmadı ..inş. sıkıntısız atlatırsın ..

bekaycım öncelikle çok geçmiş olsun,inş. iyi haberlerini bekliyoruz,ama bence yola cıkma derim,biliyorum eşinin yanında olmak istiyosun ama insanlar bide seni düşünmesin,hastane ortamına girip eşini görünce daha çok etkilenirsin,bizler her zaman iki kat riskteyiz,biliyorum kesinlikle aynı değil ama örnek olarak söylüyorum,27.haftadan sonra 3 saatlik yola kardesime kız istemeye gidildi,iki hafta sonra nişan yapıldı,bayrama denk geldi,ben hiçbirine gidemedim,kuzularım herseyden kıymetli,son pişmanlık fayda vemiyo,hatta bayrama eşim memleketine tek gitti mecbur kaldı,kayınvalidem,ne olacak gelseydi demiş,ama hadi erken doğum olsa,kanamam olsa hiç kimse karışmak istemez,ambulansla ankaraya yollarlar,artık yollarda ya doğururum,ya kan kaybından ölürüm dedim,çünkü kan sulandırıcıda kullanıyodum,yani senin riskin herseyden önemli,sadece dua et ve sabret

ntugbagoksın sıkma canını,en azından 2 3 hafta faha sabretsinlerde,sonrası çok sıkıntı olmaz,ama tabi küçüğün biraz yorar seni,ama bak gör bunlara hiç gerek kalmayacak,aralarında fark olsada zamanında doğacak küçük hanımlar:)

kızlar ikizlerle hayat cok zor ya,yada benim oğlanlar huysuz cıktı,yani bi düzen oturmadı daha,doktorda mart ayında düzene girer artık diyo,bekliycem bakalım,5 dakika oturmuyoruz,hele geceyi hiç sevmiyolar,sık sık uyanıyolar,sürekli acıkıyolar,elimizde biberonlarla geziyoz artık,obez olmasalar bari:) süt sağmaya vakitbulamıyorum,yemekten 40 defa kalkıyoruz,acayip gazları var,süt yetiştiremeyince mamayı dayıyorum napıyım,biri uyusa diğeri ayakta,1 saat kucakta gaz çıkartmaya calışıyoruz,çoğunlukta aynı anda ayaktakar,biri erken uyuyakalsa,diğerini uyutana kadar öbürü uyanıyo,sürekli doyur,altını temizle,gaz cıkart,yani hiç ara vermeden yapıyoruz,öyle düzenli şekilde uyusun 2 saat sonra uyandırayım falan yok,nasıl düzenliycem bilmiyorum,su an bile ilk defa aynı anda uzun süre uydlarda ondan yazabiliyorum,ama her an tetikteyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…