2013 ikiz anne adayları buraya

bu arada ben hamile kalmadan önce 60 kiloydum,sonra bulantılardan 56 düştüm,sonra 7 kilo aldım ve 63 le doğuma gittim,doğumdan sonrada 54 e düştüm,göbek falan kalmamıştı,nasıl mutlu olmuştum:) ama doğumdan sonra iştahım bi açıldı anlatamam,şimdi 58 oldum,göbek falan fırladı,korseyi hiç düşünmemiştim,ama artık düşüncem galiba,önereceğiniz duyumlar,marka falan var mı

canım benim dr.umda iğneye karşıydı ama sancım başlayınca yapmak zorunda kaldı
ben iğneden korkmuyorum
benim bebekleriminde arası 400gr.dı bu kontrolde 300grama düşmüş.. hiç belli olmuyor 1 haftada kapanıyor araları
inşallah hepimiz en az 36yı göreceğiz içini ferah tut

bugün bıcıbıcı günümüz:))
akşam yatmadan önce hamsileri yıkayıp uyutacağım

yerim ben o hamsileriiiii
delikız nasıl yıkamak zor mu?? bi de göbekleri ne zaman düştü
ozamana kadar banyo yaptırdın mı??

yok canım yol bizim için tehlikeli... ben sadece 16.haftamda 1 kere yola çıktım o da 2saatlik bi yoldu
mecbur kalınmadıkça bencede çıkılmamalı

bu arada sen kan sulandırıcıyı ne zaman bıraktın ??
hoş acil girmiştin doğuma sanırım bırakmaya vaktin olmadı
peki ameliyatta sorun oluyor mu ??

kızlar düzenli besleniyorum ama ben kilo vermişim
acaba bu problem mi bebeklerimin kilosu iyi...
daha dr.um pazartesi günü... biraz telaşlandım

kaç günlükler şuanda
korseyi benim doktorum kesinlikle yasakladı ,sarkmayı daha çok artırıyormul bilinenin aksine ,sadece özel bi yere giderken derli toplu görünmek istiyorsan tak onun dışında kesinlikle yasak ,ameliyat yerinden dolayı zaten hemen takamazsın 1-2 ay sonra ancak ama onu da önermiyorum dedi ,,
bende de bi hafta aralrı 300 gram vardı sonraki haftalar yakaladılar birbirlerini ,o kadar takılma zamanla düzelir
göbekleri 9.gün düştü ,göbek düştükten sonra bir kere yıkadım
aslında gün aşırı yıkamak lazım ama bizimkiler çok minik hasta olurlar diye korkuyorum o yüzden şimdilik 3-4 güne bir yıkayayım 40 ından sonra yıkarım sürekli diyorum
banyo yaparken çok zırlamadılar ,kız hele banyo filesine tutundu bi görsen öyle tatlıki yavrum kendini korumaya aldı hemen

bende de bi dönem olmuştu kilo verme olayı bişey olmaz korkma

Canim aynı durum bende de var tabi ben suan 33 .haftayi bitirmek üzereyim ,canımı sıktı bu durum.bu arada bende Dr.sordum ciğere geliştiriciyi senin doktorla aynı cevabı verdi , senin Dr. Kim merak ettim:)
Hayırlısı hepimiz icin.

dosbacım benim ani doğum olunca kan sulandırıcıyı bırakmaya zamanım olmamıştı maalesef,hatta doğumdan 4 saat öncesinda bile yapılmıştı ama çok şükür kanama acısından bi sıkıntı olmadı,bu arada kilona takılma,ne güzel işte,ben forumda birini okumuştum,35 kilo aldım 850gr çocuk doğurdum demişti,cocukların kilosu iyi nasıl olsa boşver.. delikız;benim küçük kuşlar 57 günlük oldu,bu arada korsenin sonradan da zarar verdiğini duymamıştım,kime inancaz,herkes bişey söylüyo

maş. sen büyütmüşsün epey olmuş ..
biz daha çömeziz sana göre...
peki baştan nasıllarsa şimdi de öylelermi ,bana zamanla huyları değişir diyorlar da korkuyorum :18:
valla bilmiyorum artık ben şimdlik korse takmayacağım ilerde taksam da zaten sıkış şeyleri sevmem ancak bi yere giderken takarım sanırım
ya da gerek bile kalmayabilir ,zaten aldığım 20 kilonun 16sını verdim sadece 4 kilom kaldı

dospa, ben yazmayı unutmuşum. geçen hafta doktor kontrolümde 70 kilo 600 gr çıktım, bu hafta 70 kilo 400 gr olmuşum. ben rahat bir kilo almışımdır dereken 200 gr vermişim. hep aynı düzende beslendim. yalnız havalar baya iyiydi yürüyüşe çıktım 3 veya gün. bebeklerim geçen haftaya göre bir hafta büyümüşlerdi üstelik. demek ki olabiliyor.

izmit akademi hastanesi, gökhan gümüştaş.
daha önce bir kaç kişinin doktoru doğumdan bir gün önce bile yapsak yeter demiş. bu konuda kafam netleşti en azından.

zor gerçekten başak.umarım bu telaşlı günler çabuk geçer. ben en çok gazdan korkuyorum zaten. bebeğin gaz derdi varsa vah halimize. uzmantv. com dan sürekli video izliyorum neler yapılmalı diye. mesela bebeklerin yatağının altına, baş tarafına yastık koymak gerkiyormuş. bebeklerin mide kapakları gelişmediğinden yedikleri yemek borusuna kaçıyormuş ve rahatsız ediyormuş. baş ve göğsünün yukarıya eğimli olmaıs gerekiyormuş. bilmiyorum deniyor musun bunun gibi şeyleri.
umarım çabuk düzene girerler.

bugün bıcıbıcı günümüz:))
akşam yatmadan önce hamsileri yıkayıp uyutacağım

kolay gelsin canım, aman dikkat et bebişleri üşütme
tatlım bu arada sana birşey soracağım, sen tam olarak kaç hafta kaç günlük doğum yaptın? dün kontrolümüz vardı, yine sancılarım çıktı nst de, doktorum sancıları durdurması için her hafta iğne variyordu, ama bu sefer vermedi, artık olayı akışına bırakalım dedi, cuma günü gel nst ye tekrar takalım, sorun yoksa pazar tekrar gelirsin bakarız dedi, artık çok stres olmaya başladım, ne olacağının belli olmaması sinirimi bozuyor, birde sol bacağımda sorun oluştu, diz kapağımdan küt diye bir ses geldi, bir haftadır bacağım aşırı şiş ve acıyor, üstüne basamıyorum, şeytan diyor ki doktora söyle ilk fırsatta alsın bebişleri, kendimi sakat gibi hissediyorum, korkuyorum daha kötü olup ta bebişlerime bakamayacak duruma geleceğim diye

sağolasın ..
ben 35+5 de doğum yaptım ..
benim durumum hepten süpriz oldu
hiçbir sıkıntım yoktu ödem dışında ,sancım da yoktu ama nst de birden sancı çıkıverdi aniden doğuma hazırlıklı gel dedi doktorum 2 gün sonra randevu vererek..
gittiğimizde de suları azalmış dedi hemen doğuma aldı
yani süpriz oldu anlamadık birşey
sen neden sıkıntı yapıyorsunki ,olacağı varsa olacak zaten ALLAHın takdirine engel olunmaz
ALLAHım hayırlısını ver de gerisini boşver
benim de son dönemde bileğimde ödem oluştu bileklerim şişti acıyordu sağ ayak üstüne basamıyordum ,ama doğumdan 1 hafta sonra geçti merak etme ..
RABBİM hayırlısını versin inş.
delikız, başak, mehmetderya ve zkum
bebeklerinize emzik veriyor musunuz? doktorlar ne diyor bu konuda?

ben uyurken veriyorum ama bizimkiler almıyor pek 2 dakika tutup atıyorlar ağızlarından emziksiz uyuyorlar
doktora sormamıştım bu konuyu hiç

cok sagol ntugbagoksıin,basına koyuyorum ama ayaklarına hiç duymamıştım,bi de onu deneyeyim bakalım,gerçekten gaz çok zor,humananın rezeneli çaynı koyuyorum mamaya falan az bi faydası var gibi,ama doktor şunu söyledi,piyasada cok şey var ama hiçbiri kesin çözüm değil,bebek gazlı olacaksa oluyo dedi,bu arada emzik sordum doktora,çene kaslarının gelişmesi için öneriyoruz dedi,bende avent aldım,ama ikiside almıyo,mideleri bulanıyo,geri atıyolar maalesef

kimyon çayını bi denesene canım.anne 1 bardak bebekler bi kaç damla içiyormuş.netten araştır bak bir sürü anne çok memnun.kendin sıcak ile demliyorsun kimyonu.

kimyon çayını bi denesene canım.anne 1 bardak bebekler bi kaç damla içiyormuş.netten araştır bak bir sürü anne çok memnun.kendin sıcak ile demliyorsun kimyonu.

GAZLI BEBEĞİ OLANLAR...YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP ŞEKERİN DÖRTTE BİRİNİ CEZVEDE KAYNATIN..SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)))

Gazlı bebekler için kimyon çayı tarifi-
"Doğum ve Sonrası..." ana kategorisinde "Bebeklerimiz için Ek Besin Öneri ve Tarifleriniz" forumunda "Gazlı bebekler için kimyon çayı tarifi-" konusundasınız.
Gazlı bebeği olanlar...yarım çay kaşıgı kimyon ve küp şekerin dörtte birini cezvede kaynatın..süzgeçle süzdükten sonra ılıtıp 2 çay kaşıgı verebiliriniz. ...

delikız aslında cok tecrübeli sayılmam,malum bizim küvez uzun sürdüğü için yeni buluştuk,ayrıca gerçekten huyları değişiyo,banada kırkından sonra demişlerdi,gerçektende öyle oldu:)şimdi 3 ayda düzene girer diyolar,bakalım onu bekliyorum:)maşaallah sen iyi kilo vermişsin,boşver o 4 kilodakalsın:)

hil_bur denedim onu ben,yani bebeğe verdim,ama midesi bulandı almadı,ama kendim içmedim hiç,onuda deneyelim bakalım,çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…