- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.221
cok sagol ntugbagoksıin,basına koyuyorum ama ayaklarına hiç duymamıştım,bi de onu deneyeyim bakalım,gerçekten gaz çok zor,humananın rezeneli çaynı koyuyorum mamaya falan az bi faydası var gibi,ama doktor şunu söyledi,piyasada cok şey var ama hiçbiri kesin çözüm değil,bebek gazlı olacaksa oluyo dedi,bu arada emzik sordum doktora,çene kaslarının gelişmesi için öneriyoruz dedi,bende avent aldım,ama ikiside almıyo,mideleri bulanıyo,geri atıyolar maalesef
mehmetderyacım hiç sıkma canını,daha nasıl yetişelim,diyorum ya seninle aynıyız,bende mama artı süt veriyorum,hatta eminim senden daha az süt veriyorum napıyım süt yok,benimde soldan az sağdan çok geliyo,onunlada ne kadar olursa artık,hiç süt veremeyenler ver bunada şükür
kızlar bugün epey kaynatmışsınız
herkese selammmmm
bizim de doktor kontrolümüz vardı bugün
çok şükür her şeyleri yolunda
doktor kontrollerimiz artık haftada 1 olacakmış
kızım 1700 gr, oğlum ise 1900 gr
küsürleri de var ama küsüratlara takılmıyorum ben
doğumu sordum doktoruma
o da konuşmak için 34 ü bekliyorum dedi
ama görünen o ki şubat sonu doğum olur dedi
ama dediğim gibi bu doğum , hiç belli de olmaz dedi
şubat sonu deriz ama iki gün sonra gece 2 de beni arayabilirsiniz de dedi
bizden şimdilik haberler bu kadar arkadaşlar
herkese selammmmm
doğumu sordum doktoruma
Kızlaaarr Naslsınız
herkese selammmmm
doğumu sordum doktoruma
anımBebişlerinin iyi olmasına sevindim. Maşallah onlara. Bizim de pazartesi kontrol ve şeker yüklememiz var. Bakalım bizim afacanlar nasıl? Rabbim hepimize ve bebişlerimize iyilikler versin inşallah...
Kızlaaarr Naslsınız
maşallah bebişlerine inşallah hayırlısıyla 34 36lı haftalarını görürsünüz :)
gözünaydın canım herşey yolundaymış..içini ferah tut 36 yı 37 yi görcen inşallahhhh.....
Kızlar slm,
Bugün dr'a gidip ikili test yaptırdım. 4 gün sonra sonuçları belli olacakmış. Ense kalınlığı da ölçüldü. Değerler düzgün çıktı, çok şükür. 1 ay sonra dörtlü teste girecekmişim. Doktor ikisini de kız diye tahmin etti ama kesin sonuçlar 1 ay sonra belli olacakmış. Sevinmedim desem yalan olur:) 2. trimestere girmiş oldum. Sizler bu dönemde doktora hangi sıklıkla göründünüz? Şimdiye kadar daha sık görünmüştüm ama bu sefer 1 ay sonraya randevu verdi.
Kızlar slm,
Bugün dr'a gidip ikili test yaptırdım. 4 gün sonra sonuçları belli olacakmış. Ense kalınlığı da ölçüldü. Değerler düzgün çıktı, çok şükür. 1 ay sonra dörtlü teste girecekmişim. Doktor ikisini de kız diye tahmin etti ama kesin sonuçlar 1 ay sonra belli olacakmış. Sevinmedim desem yalan olur:) 2. trimestere girmiş oldum. Sizler bu dönemde doktora hangi sıklıkla göründünüz? Şimdiye kadar daha sık görünmüştüm ama bu sefer 1 ay sonraya randevu verdi.
kızlar şaka maka benim dayanibilirsem 3 haftam kaldı
hayal gibi geliyor...
Merhabalar. Papatya gözünaydın canım, maşallah kuzularına.
Dosba az kaldı, sık dişini. Sancı falan derken geçiyor bak. Bebişlerin vaktini bekliyor.
Biz de bugün dr.a gittik. İlk kez eşim olmadan gittim öyle boynu bükük. Doktor da şaşırdı, sonra kayınpederimi sordu anlattım. Gitme konusunda ısrar ettimse de yok dedi, önermiyorum dedi. Yol mu stres mi sorun olan dedim, ikiside dedi. Boynumuz kıldan ince, yapacak bir şey yok. Bebeklere gelince Tuğba seninkiler gibi bizde de fark çıktı bu sefer. Her zaman 40-50 gr. olurken bu sefer fazla. Biri 1500, diğeri 1200 gr. olmuş. Üzüldüm fark durumuna. Umarım daha da artmaz. Doktor normal dedi ama insan yine de üzülüyor. Onun dışında suları iyi şükür, rahim ağzı kapalı sıkıntımız yok. Babamız da iyi haberlerle gelirse dedmiz iyileşirse çok çok iyi olacağız...
Ben de başlarda 2 haftada bir giderken sonradan ayda bir çağırdı doktorum. Şimdi de 3 haftaya düşürdü, böyle böyle azaltacak sanırım süreyi.
Hayırla gelsin bebişlerin canım, ne tatlı bir hayal değil mi?
Giysleri böylesine tatlıyken, kendileri kim bilir nasıldır?
Merhabalar. Papatya gözünaydın canım, maşallah kuzularına.
Dosba az kaldı, sık dişini. Sancı falan derken geçiyor bak. Bebişlerin vaktini bekliyor.
Biz de bugün dr.a gittik. İlk kez eşim olmadan gittim öyle boynu bükük. Doktor da şaşırdı, sonra kayınpederimi sordu anlattım. Gitme konusunda ısrar ettimse de yok dedi, önermiyorum dedi. Yol mu stres mi sorun olan dedim, ikiside dedi. Boynumuz kıldan ince, yapacak bir şey yok. Bebeklere gelince Tuğba seninkiler gibi bizde de fark çıktı bu sefer. Her zaman 40-50 gr. olurken bu sefer fazla. Biri 1500, diğeri 1200 gr. olmuş. Üzüldüm fark durumuna. Umarım daha da artmaz. Doktor normal dedi ama insan yine de üzülüyor. Onun dışında suları iyi şükür, rahim ağzı kapalı sıkıntımız yok. Babamız da iyi haberlerle gelirse dedmiz iyileşirse çok çok iyi olacağız...
sevindim er şeyin yolunda olmasına. 34 de bebeklerin 2 kiloyu geçer. hazırlıkların tamam mı?kızlar bugün epey kaynatmışsınız
herkese selammmmm
doğumu sordum doktoruma
kalp atımları ve suları iyiyse ve rahim ağzı ölçümü normalse problem olmayacağını söyledi doktorum. hatta her seferinde küçüğünün kalp atımları daha iyiymiş. 36. haftayı görürsek 1800 gr civarında olur küçüklerimiz. o zaman da küveze girme durumları olmayabilir. başağın bebeğini 1800 gr iken vermişlerdi hatırlarsan. sağlıklı olsun da yeter ki küçük olsun. sütümüz bol olsun, iyi besleyelim toparlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?