- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.241
Merhabalar. Papatya gözünaydın canım, maşallah kuzularına.
Dosba az kaldı, sık dişini. Sancı falan derken geçiyor bak. Bebişlerin vaktini bekliyor.
Biz de bugün dr.a gittik. İlk kez eşim olmadan gittim öyle boynu bükük. Doktor da şaşırdı, sonra kayınpederimi sordu anlattım. Gitme konusunda ısrar ettimse de yok dedi, önermiyorum dedi. Yol mu stres mi sorun olan dedim, ikiside dedi. Boynumuz kıldan ince, yapacak bir şey yok. Bebeklere gelince Tuğba seninkiler gibi bizde de fark çıktı bu sefer. Her zaman 40-50 gr. olurken bu sefer fazla. Biri 1500, diğeri 1200 gr. olmuş. Üzüldüm fark durumuna. Umarım daha da artmaz. Doktor normal dedi ama insan yine de üzülüyor. Onun dışında suları iyi şükür, rahim ağzı kapalı sıkıntımız yok. Babamız da iyi haberlerle gelirse dedmiz iyileşirse çok çok iyi olacağız...
Kızlar slm,
Bugün dr'a gidip ikili test yaptırdım. 4 gün sonra sonuçları belli olacakmış. Ense kalınlığı da ölçüldü. Değerler düzgün çıktı, çok şükür. 1 ay sonra dörtlü teste girecekmişim. Doktor ikisini de kız diye tahmin etti ama kesin sonuçlar 1 ay sonra belli olacakmış. Sevinmedim desem yalan olur:) 2. trimestere girmiş oldum. Sizler bu dönemde doktora hangi sıklıkla göründünüz? Şimdiye kadar daha sık görünmüştüm ama bu sefer 1 ay sonraya randevu verdi.
tabi ki tanışalım ismim fethiye 30 yaşındayım tekirdağ çorlu da yaşıyorum .ben de öğretmenim .benim de femara ve çatlatma iğnesi ile oldu bebekler. bu tedavide 4. aydı olmasaydı aşılamaya geçecektik çok şükür gerek kalmadı. benim de senin gibi bulantım olmuyor arada baş dönmesi oluyor bide halsizlik . sen kaç yaşındasın nerede oturuyorsun tanışalım kaynaşalım değil mi:)
birde muhtemel doğum tarihini kadınlar kulübü ana sayfasında araçlar kısmı var orada gebelik takviminden hesaplayabilirsin
kalp atımları ve suları iyiyse ve rahim ağzı ölçümü normalse problem olmayacağını söyledi doktorum. hatta her seferinde küçüğünün kalp atımları daha iyiymiş. 36. haftayı görürsek 1800 gr civarında olur küçüklerimiz. o zaman da küveze girme durumları olmayabilir. başağın bebeğini 1800 gr iken vermişlerdi hatırlarsan. sağlıklı olsun da yeter ki küçük olsun. sütümüz bol olsun, iyi besleyelim toparlar inşallah.
sevindim er şeyin yolunda olmasına. 34 de bebeklerin 2 kiloyu geçer. hazırlıkların tamam mı?
merhabalar bende ıkız bebeklerıme hamıleyım...ilk tup bebek denemesınde cok sukur....
dosbacım benim ani doğum olunca kan sulandırıcıyı bırakmaya zamanım olmamıştı maalesef,hatta doğumdan 4 saat öncesinda bile yapılmıştıama çok şükür kanama acısından bi sıkıntı olmadı,bu arada kilona takılma,ne güzel işte,ben forumda birini okumuştum,35 kilo aldım 850gr çocuk doğurdum demişti,cocukların kilosu iyi nasıl olsa boşver.. delikız;benim küçük kuşlar 57 günlük oldu,bu arada korsenin sonradan da zarar verdiğini duymamıştım,kime inancaz,herkes bişey söylüyo
iyi geceler arkadaşlar..buda kapı süsümüz...bugün hastane çantamızı hazırladık..inşallah erken kullanmamız gerkmez.sadece kremdi losyondu alışverişimiz kaldı eksik..biberonlarını ve emziklerini kaynatıcaz çantamız tamamdır....Eki Görüntüle 615665
Kan sulandırıcıya ne zaman başladınız?
merhabalar bende ıkız bebeklerıme hamıleyım...ilk tup bebek denemesınde cok sukur....
ben mi yanlış hatırlıyorum, başağın bebeği 2200 gr dı diye aklımda kalmış
hazırlıklarım tamam ama ufak tefek eksiklikler hala mevcut
biberonlarımız eksik ama kafama takılan şu
acaba avent gibi çok pahalı olmayan biberon alsam ne olur ki?
fikirleriniz nedir arkadaşlar?
hayırlı olsun canım, ne güzel çok uğraşmamışsın
allah tamamına erdirsin canım
Resmini çekip koysan ya biz de sevsek cicilerini dosba
ben mi yanlış hatırlıyorum, başağın bebeği 2200 gr dı diye aklımda kalmış
hazırlıklarım tamam ama ufak tefek eksiklikler hala mevcut
biberonlarımız eksik ama kafama takılan şu
acaba avent gibi çok pahalı olmayan biberon alsam ne olur ki?
fikirleriniz nedir arkadaşlar?
hayırlı olsun canım, ne güzel çok uğraşmamışsın
allah tamamına erdirsin canım
iyi geceler arkadaşlar..buda kapı süsümüz...bugün hastane çantamızı hazırladık..inşallah erken kullanmamız gerkmez.sadece kremdi losyondu alışverişimiz kaldı eksik..biberonlarını ve emziklerini kaynatıcaz çantamız tamamdır....Eki Görüntüle 615665
canım ben cevap vereyim
kan sulandırıcı daha önce düşük yapmış yada tüp bebek öncesi yapılan teste pıhtılaşma olduğu tespit edilmiş hastalarda kullanılıyor
yani pıhtılaşma varsa pozitif sonucu görünce hemen başlıyorsun yada transfer yapıldığı gün
taki doğuma kadar kullanıyorsun dr. ne zaman bırak derse
Kızlar Merhaba doktor kontrolümden geldim şimdi Bebişler iyi çok şükür Allahıma Şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?