2013 ikiz anne adayları buraya

sağol canım, senin de gözün aydın, seninkilere de maşallah
inşallah istanbuldan da güzel haberler gelecek ve siz de rahatlayacaksınız
doktorun da söylediklerinde ısrar ediyor bak
artık gitse miydim diye düşünme hiç
en kısa sürede de eşin yanınızda olur inşallah

Son düzenleme:

riskli dönemleri atlattın. umarım test sonucun da güzel çıkar. ilk ve son aylarda çok sık doktora gidiliyor zaten. benim de iki kızım olacak. kolay bir hamilelik diliyorum.

merhabalar bende ıkız bebeklerıme hamıleyım...ilk tup bebek denemesınde cok sukur....

ben mi yanlış hatırlıyorum, başağın bebeği 2200 gr dı diye aklımda kalmış

sevindim er şeyin yolunda olmasına. 34 de bebeklerin 2 kiloyu geçer. hazırlıkların tamam mı?

hazırlıklarım tamam ama ufak tefek eksiklikler hala mevcut
biberonlarımız eksik ama kafama takılan şu
acaba avent gibi çok pahalı olmayan biberon alsam ne olur ki?
fikirleriniz nedir arkadaşlar?

merhabalar bende ıkız bebeklerıme hamıleyım...ilk tup bebek denemesınde cok sukur....

hayırlı olsun canım, ne güzel çok uğraşmamışsın
allah tamamına erdirsin canım

Kan sulandırıcıya ne zaman başladınız?

iyi geceler arkadaşlar..buda kapı süsümüz...bugün hastane çantamızı hazırladık..inşallah erken kullanmamız gerkmez.sadece kremdi losyondu alışverişimiz kaldı eksik..biberonlarını ve emziklerini kaynatıcaz çantamız tamamdır....

herşeyleri çok şeker oluyor
inşallah erken kullanmayız canım
biberon ve emziği sanırım hastene kendi kullanıyormuş bizim kaynatmamızı yeterli bulmayıp... ben yanıma almayı düşünmüyorum

Kan sulandırıcıya ne zaman başladınız?

canım ben cevap vereyim
kan sulandırıcı daha önce düşük yapmış yada tüp bebek öncesi yapılan teste pıhtılaşma olduğu tespit edilmiş hastalarda kullanılıyor
yani pıhtılaşma varsa pozitif sonucu görünce hemen başlıyorsun yada transfer yapıldığı gün
taki doğuma kadar kullanıyorsun dr. ne zaman bırak derse

bana chicco ve nuk almışlar
biberon konusunda çok uyarı aldım canım.... bol bol alınması gerektiğini ve gaz için önemli etken olduğunu
biliyorum masrafımız çok ama dikkat edilmesi gerekiyormuş...

bu arada başağın evet bi bebeği 2200 diğeri ise 800-900gr gibi doğmuştu
bu nedenle küçük bebeği çok kaldı küvezde ben öle biliyorum

Resmini çekip koysan ya biz de sevsek cicilerini dosba

sancım vardı biliyosun koyamadım
şimdi evde kayınvalide var yatayım diye gözüme bakıyor
bende onun yanında kalkıp foto ile uğraşamıyorum yoksa şimdiye kadar çoktaaannn koymuştum :))
artık bebişlerimle birlikte korum teyzeleri...

Son düzenleme:

başağın bebeklerinden biri 220 gr doğdu ve o çok küvezde kalmadı. diğeri 800 gr civarında doğdu 50 gün kadar küvezde kaldı ve 1800 gr olunca verdiler.
ben avent aldım tabi ama önemli değil markası. plastik dayanıklı, sağlam ve ucu bebeğin yaşına damak yapısına uygun olsun yeter. ben farklı biberon uçları aldım mesela. 0 ve 1 ay için ayrı ayrı biberon ucu.

yasemen hosgeldinnnn....benimde 2.tup dennememde oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla...bbende 2gun once gittim dr ye. biri 1096 gr, digeri 1200 dedi iyi kilolari dedi....hersey yolunda giderse 36.haftada aliriz dedi...bizde bbi heyecannn hala inanamiyorum:))))ben hamile oldumda bebeklerim olacakkk:))))

Herkes kullanmıyor yani sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…