- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.261
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.
Biri 1500, diğeri 1200 gr. olmuş. Üzüldüm fark durumuna. Umarım daha da artmaz. Doktor normal dedi ama insan yine de üzülüyor. Onun dışında suları iyi şükür, rahim ağzı kapalı sıkıntımız yok. Babamız da iyi haberlerle gelirse dedmiz iyileşirse çok çok iyi olacağız...
kızım 1700 gr, oğlum ise 1900 gr
küsürleri de var ama küsüratlara takılmıyorum ben
doğumu sordum doktoruma
o da konuşmak için 34 ü bekliyorum dedi
ama görünen o ki şubat sonu doğum olur dedi
büyük olan kızım geçen hafta 4 gün gerideydi ama bir hafta sonra yani şimdi 5 gün ileride. 1788 gr olmuş. nasıl atağa geçti böyle anlamadık. küçük olan kızım ise 2 hafta geriden geliyordu ve hala da öyle 1280 gr.
mergencim,bende biberonu dr browns alcaktım ama nerden baktıysam son kullanma tarihi geçmişti,o yuzden avent aldım o da gaz önleyici.seçimlerimiz hemen hemen aynı,süt sağma makinesinide avent aldım ama bi te ben memnun kalmadım heralde cok da güvenerek almıştım,çekim gücü çok yavas insanı oyalıyo,heleki ilk zamanlar sütüm azken hiç çekmedi,bende arkadsımdan medelayı ödünç almıştım,çekim gücü daha iyi onun.prematureleride alt üst ayrı al,bence bi 8 er tane olmalı,yani kışın daha zor oluyo,sürekli kusuyolar,değiştiriyosun,ama çok da abartma,cabuk toparlanıyolar,tulum zaten olmuyo.ama sen bilirsin..........
Merhabalar. Papatya gözünaydın canım, maşallah kuzularına.
Dosba az kaldı, sık dişini. Sancı falan derken geçiyor bak. Bebişlerin vaktini bekliyor.
Biz de bugün dr.a gittik. İlk kez eşim olmadan gittim öyle boynu bükük. Doktor da şaşırdı, sonra kayınpederimi sordu anlattım. Gitme konusunda ısrar ettimse de yok dedi, önermiyorum dedi. Yol mu stres mi sorun olan dedim, ikiside dedi. Boynumuz kıldan ince, yapacak bir şey yok. Bebeklere gelince Tuğba seninkiler gibi bizde de fark çıktı bu sefer. Her zaman 40-50 gr. olurken bu sefer fazla. Biri 1500, diğeri 1200 gr. olmuş. Üzüldüm fark durumuna. Umarım daha da artmaz. Doktor normal dedi ama insan yine de üzülüyor. Onun dışında suları iyi şükür, rahim ağzı kapalı sıkıntımız yok. Babamız da iyi haberlerle gelirse dedmiz iyileşirse çok çok iyi olacağız...
Kızlar slm,
Bugün dr'a gidip ikili test yaptırdım. 4 gün sonra sonuçları belli olacakmış. Ense kalınlığı da ölçüldü. Değerler düzgün çıktı, çok şükür. 1 ay sonra dörtlü teste girecekmişim. Doktor ikisini de kız diye tahmin etti ama kesin sonuçlar 1 ay sonra belli olacakmış. Sevinmedim desem yalan olur:) 2. trimestere girmiş oldum. Sizler bu dönemde doktora hangi sıklıkla göründünüz? Şimdiye kadar daha sık görünmüştüm ama bu sefer 1 ay sonraya randevu verdi.
merhabalar bende ıkız bebeklerıme hamıleyım...ilk tup bebek denemesınde cok sukur....
delikız, başak, mehmetderya ve zkum
bebeklerinize emzik veriyor musunuz? doktorlar ne diyor bu konuda?
kızlar şaka maka benim dayanibilirsem 3 haftam kaldı
hayal gibi geliyor...
hadi gözünaydınKızlar Merhaba doktor kontrolümden geldim şimdi Bebişler iyi çok şükür Allahıma Şükürler olsun
Teşekkür ederim canım Ama malesef hamileliğim pek sorunsuz geçmiyor 2aydır wc haricinde yatıyorum 2kere çok büyük kanama geçirdim bitanesinde 5 gün 2.cisinde 1 hafta hastahanede yattım Hematom oluşması vardı Yavrularımdan umudu kesmişken onlar bana sımsıkı tutundu .
Maşallah kuzucuklara
Allah sağlıklarını daim etsin,hep hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah.
Haftalar ilerledikce bebişlerin arasında fark olabiliyor,bir haftada bu fark kapanabiliyor o nedenle moral bozmak yok kızlar.
(özellikle) Et,balık,süt,yumurta,eski kaşar,elma,kivi,ceviz,pekmez yemeye,bol su içmeye,solumuza yatmaya devam ediyor,istirahatımızı,duamızı eksik etmiyoruz...Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebeklerimizi korusun, sağlıklı,hayırlı,vaktinde,kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım çom teşekkür ederim.
Avente kıyasla Medelayı öneren çok...Bende Medela almaya karar verdim.
Tulum henüz hiç almadım.Hayırlısıyla biraz büyüsünler öyle almayı düşünüyorum.Geçenlerde bir yerde gördüm papyonlu bir tulum bayıldım...Ama sanırım önümüzdeki kışa doğru anca giyebilirler tulumu,boylarına,kilolarına göre o zaman alırız diye düşündüm.
eveeet dayanalım biraz daha hayırlıca...Gunaydin anneler, hayirli cumalar ..aramiza yeni gelenler hosgeldiniz allah tamamini erdirir insallah. Gununu bekleyenler dyanin biraz daha)
Bugun benim keyfim yok gibi hic kalkasim yok ellerim ayayklarimin takati kalmamis gibi neden bole olduum anlamadim. Umarimmsizler iyisinizdir..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bize de dua et
hadi hayırlısı inş.kızlar bugün epey kaynatmışsınız
herkese selammmmm
bizim de doktor kontrolümüz vardı bugün
çok şükür her şeyleri yolunda
doktor kontrollerimiz artık haftada 1 olacakmış
kızım 1700 gr, oğlum ise 1900 gr
küsürleri de var ama küsüratlara takılmıyorum ben
doğumu sordum doktoruma
o da konuşmak için 34 ü bekliyorum dedi
ama görünen o ki şubat sonu doğum olur dedi
ama dediğim gibi bu doğum , hiç belli de olmaz dedi
şubat sonu deriz ama iki gün sonra gece 2 de beni arayabilirsiniz de dedi
bizden şimdilik haberler bu kadar arkadaşlar
evet çok takınca süt de çekiliyor akışına bırakmak lazımKızlar bence süt konusunu cok da takmamaya çalışın.
Kızımda çok hevesliydim emzirme konusunda, piyasada ne kadar süt yapan ürün varsa kullandım, yediğime içtiğime de çok dikkat ettim ama maalesef çok az geldi, kızım 34 haftalık doğmuştu, anne sütüne daha çok ihtiyacı ı olduğunu düşünüp sütüm gelmediği için üzülüyordum, neticede gelmedi ve coğunlukla mamayla besledim, bence bu tamamen. Fizyolojik birsey, arkadaşım da hiç dikkat etmemesine ragmen sütleri taşıyordu göğüslerinden.
Şimdi kızım maaşallah çok sağlıklı hem zihinsel hem de fiziksel olarak.
gözünaydın.Kızlar slm,
Bugün dr'a gidip ikili test yaptırdım. 4 gün sonra sonuçları belli olacakmış. Ense kalınlığı da ölçüldü. Değerler düzgün çıktı, çok şükür. 1 ay sonra dörtlü teste girecekmişim. Doktor ikisini de kız diye tahmin etti ama kesin sonuçlar 1 ay sonra belli olacakmış. Sevinmedim desem yalan olur:) 2. trimestere girmiş oldum. Sizler bu dönemde doktora hangi sıklıkla göründünüz? Şimdiye kadar daha sık görünmüştüm ama bu sefer 1 ay sonraya randevu verdi.
RABBİM hayırlısını versin inş.kızlar şaka maka benim dayanibilirsem 3 haftam kaldı
hayal gibi geliyor...
bana chicco ve nuk almışlar
biberon konusunda çok uyarı aldım canım.... bol bol alınması gerektiğini ve gaz için önemli etken olduğunu
biliyorum masrafımız çok ama dikkat edilmesi gerekiyormuş...
başağın bebeklerinden biri 220 gr doğdu ve o çok küvezde kalmadı. diğeri 800 gr civarında doğdu 50 gün kadar küvezde kaldı ve 1800 gr olunca verdiler.
ben avent aldım tabi ama önemli değil markası. plastik dayanıklı, sağlam ve ucu bebeğin yaşına damak yapısına uygun olsun yeter. ben farklı biberon uçları aldım mesela. 0 ve 1 ay için ayrı ayrı biberon ucu.
yasemen hosgeldinnnn....benimde 2.tup dennememde oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla...bbende 2gun once gittim dr ye. biri 1096 gr, digeri 1200 dedi iyi kilolari dedi....hersey yolunda giderse 36.haftada aliriz dedi...bizde bbi heyecannn hala inanamiyorum:))))ben hamile oldumda bebeklerim olacakkk:))))
sana da canımHayırlı,sağlıklı,dualı cumalar...
Hayırlı Cumalar olsun inşallah...
Kızlar Merhaba doktor kontrolümden geldim şimdi Bebişler iyi çok şükür Allahıma Şükürler olsun
bak benim bebeklerim ne kadar anlayışlıhadi hayırlısı inş.
evet çok takınca süt de çekiliyor akışına bırakmak lazım
gelmezse de ne yapalım sonunda ölüm yokya yeterki bebekler sağlıklı olsun
RABBİM hepimize bol bol taşan sütler versin inş.
gözünaydın.
testte kötü çıksa da takılma hiç
2li 3lü önemli değil önemli olan ayrıntılı ultrason onda sıkıntı yoksa diğer testleri önemseme çünkü ikizlerde bir anlam ifade etmiyor
ben 2 haftada bir gidiyordum doktora
32 den sonra her hafta gitmeye başladım sonra 3-4 güne düştü
RABBİM hayırlısını versin inş.
herkese hayırlı cumalar..
ben sabaha kadar zilli kızımla uğraştım ..
zilli kucak istiyor ,arada 2 vıyak vıyak ediyor beni alın kucağınıza diye bakıyor ses yok tekrar vıyaklıyor
inatlaşıyoruz anlayacağınız
gece duşa soktuk rahat uyusunlar diye ,oğlan uyudu ama kız çok cingöz yemiyor bu numaraları
130 da yattım 3 te kalktım 530 a kadar ayaktaydım ara ara vıyakladı çabuk acıkıyorlar artık doyurmak da zor olmaya başladı ,bazen 2 saat bile beklemeden acıkıyorlar ,kız gece öyleydi onu doyuracağım diye anam ağladı
sonra 630 da yattım 9 da kalktım 10 gibi yattım 1130 da kalktım ..
nasıl beğendiniz mi
şimdi yeme zamanları geldi tekrar maraton başlıyor
pazartesi oğlumun kontrolü var duanıza ihtiyacım var
kalp kontrolü ,pipi kontrolu var ..
ikisi de ii geçer inş.
Teşekkür ederim canım Ama malesef hamileliğim pek sorunsuz geçmiyor 2aydır wc haricinde yatıyorum 2kere çok büyük kanama geçirdim bitanesinde 5 gün 2.cisinde 1 hafta hastahanede yattım Hematom oluşması vardı Yavrularımdan umudu kesmişken onlar bana sımsıkı tutundu .
Maşallah kuzucuklara
Allah sağlıklarını daim etsin,hep hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah.
herkese hayırlı cumalar
sorunsuz güzel bi gün olsun inşallah
hadi hayırlısı inş.
zilli kucak istiyor ,arada 2 vıyak vıyak ediyor beni alın kucağınıza diye bakıyor ses yok tekrar vıyaklıyor
gece duşa soktuk rahat uyusunlar diye ,oğlan uyudu ama kız çok cingöz yemiyor bu numaraları
130 da yattım 3 te kalktım 530 a kadar ayaktaydım ara ara vıyakladı çabuk acıkıyorlar artık doyurmak da zor olmaya başladı ,bazen 2 saat bile beklemeden acıkıyorlar ,kız gece öyleydi onu doyuracağım diye anam ağladı
nasıl beğendiniz mi
ikisi de ii geçer inş.
Canım benim kapı süsüde bundan:)
hadi hayırlısı inş.
evet çok takınca süt de çekiliyor akışına bırakmak lazım
gelmezse de ne yapalım sonunda ölüm yokya yeterki bebekler sağlıklı olsun
RABBİM hepimize bol bol taşan sütler versin inş.
gözünaydın.
testte kötü çıksa da takılma hiç
2li 3lü önemli değil önemli olan ayrıntılı ultrason onda sıkıntı yoksa diğer testleri önemseme çünkü ikizlerde bir anlam ifade etmiyor
ben 2 haftada bir gidiyordum doktora
32 den sonra her hafta gitmeye başladım sonra 3-4 güne düştü
RABBİM hayırlısını versin inş.
nasıl beğendiniz mi
ikisi de ii geçer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?