2013 ikiz anne adayları buraya

güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.

Teşekkür ederim canım Ama malesef hamileliğim pek sorunsuz geçmiyor 2aydır wc haricinde yatıyorum 2kere çok büyük kanama geçirdim bitanesinde 5 gün 2.cisinde 1 hafta hastahanede yattım Hematom oluşması vardı Yavrularımdan umudu kesmişken onlar bana sımsıkı tutundu .

kızım 1700 gr, oğlum ise 1900 gr
küsürleri de var ama küsüratlara takılmıyorum ben
doğumu sordum doktoruma
o da konuşmak için 34 ü bekliyorum dedi
ama görünen o ki şubat sonu doğum olur dedi

Maşallah kuzucuklara
Allah sağlıklarını daim etsin,hep hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah.

Haftalar ilerledikce bebişlerin arasında fark olabiliyor,bir haftada bu fark kapanabiliyor o nedenle moral bozmak yok kızlar.
(özellikle) Et,balık,süt,yumurta,eski kaşar,elma,kivi,ceviz,pekmez yemeye,bol su içmeye,solumuza yatmaya devam ediyor,istirahatımızı,duamızı eksik etmiyoruz...Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebeklerimizi korusun, sağlıklı,hayırlı,vaktinde,kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Canım çom teşekkür ederim.

Avente kıyasla Medelayı öneren çok...Bende Medela almaya karar verdim.

Tulum henüz hiç almadım.Hayırlısıyla biraz büyüsünler öyle almayı düşünüyorum.Geçenlerde bir yerde gördüm papyonlu bir tulum bayıldım...Ama sanırım önümüzdeki kışa doğru anca giyebilirler tulumu,boylarına,kilolarına göre o zaman alırız diye düşündüm.

Canım geçmiş olsun,dikkat et ama sen kendine.Allah korusun erken doğum felan olursa sonrasında çekecek olan yine sensin.Bebişlerini ve kendini düşün canım,yola da çıkma bence.Şuan için durumundan dolayı zaten seni eşin ve ailesi anlayışla karşılarlar.Sen kalbini ferah tut...

hayırlı olsun şimdiden.ama ilk tahminler bazen yanıltıcı olabiliyor.benim birinin cinsiyeti habire değişiyor:) hala kesinleşmedi.ben ilk zamandan beri 15 günde bir gidiyorum.ama aynı zamanda araştırma hastanesine de takip yaptırıyorum,onlar da ayda bir çağırıyor.eğer bir sıkıntın olursa daha erken gidersin

Gunaydin anneler, hayirli cumalar ..aramiza yeni gelenler hosgeldiniz allah tamamini erdirir insallah. Gununu bekleyenler dyanin biraz daha)
Bugun benim keyfim yok gibi hic kalkasim yok ellerim ayayklarimin takati kalmamis gibi neden bole olduum anlamadim. Umarimmsizler iyisinizdir..

Kızlar Merhaba doktor kontrolümden geldim şimdi Bebişler iyi çok şükür Allahıma Şükürler olsun
hadi gözünaydın
hep böle güzel haberler al inş.

canım ikizlerde kanamasız pek olmuyo... ama sanırım seninki biraz daha ciddiymiş...sakın bebeklerinden vazgeçme onlar senin duygularını hissediyor annesiii...

bende medela düşünüyorum acıtmıyormuş ve daha güçlü çekiyormuş
bende dışarı çıkamam diye annem hepsinden almış...
Allah tan tulumların bedebleri büyük
bu arada hepsiburada da bugün indirim başlamış sanırım eşim bez stoğu yapalım diyordu

eveeet dayanalım biraz daha hayırlıca...
canım arada böyle keyifsiz günler oluyor oluyor ama unutmayın ki en iyi dönem 20-29 arası :)) moral vermek gibi olmasın
benim ilk başta çok zordu ortada rahattım ama şu son dönemde Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bize de dua et

amiiinnnn.... bana da 30lu haftalar hayal gibi geliyordu ama geliyormuş...hatta doğum da yaklaşıyormuş :))
rahat bi hamilelik diliyorum

hadi hayırlısı inş.
evet çok takınca süt de çekiliyor akışına bırakmak lazım
gelmezse de ne yapalım sonunda ölüm yokya yeterki bebekler sağlıklı olsun
RABBİM hepimize bol bol taşan sütler versin inş.
gözünaydın.
testte kötü çıksa da takılma hiç
2li 3lü önemli değil önemli olan ayrıntılı ultrason onda sıkıntı yoksa diğer testleri önemseme çünkü ikizlerde bir anlam ifade etmiyor
ben 2 haftada bir gidiyordum doktora
32 den sonra her hafta gitmeye başladım sonra 3-4 güne düştü
kızlar şaka maka benim dayanibilirsem 3 haftam kaldı
hayal gibi geliyor...
RABBİM hayırlısını versin inş.

herkese hayırlı cumalar..
ben sabaha kadar zilli kızımla uğraştım ..
zilli kucak istiyor ,arada 2 vıyak vıyak ediyor beni alın kucağınıza diye bakıyor ses yok tekrar vıyaklıyor
inatlaşıyoruz anlayacağınız
gece duşa soktuk rahat uyusunlar diye ,oğlan uyudu ama kız çok cingöz yemiyor bu numaraları
130 da yattım 3 te kalktım 530 a kadar ayaktaydım ara ara vıyakladı çabuk acıkıyorlar artık doyurmak da zor olmaya başladı ,bazen 2 saat bile beklemeden acıkıyorlar ,kız gece öyleydi onu doyuracağım diye anam ağladı
sonra 630 da yattım 9 da kalktım 10 gibi yattım 1130 da kalktım ..
nasıl beğendiniz mi
şimdi yeme zamanları geldi tekrar maraton başlıyor
pazartesi oğlumun kontrolü var duanıza ihtiyacım var
kalp kontrolü ,pipi kontrolu var ..
ikisi de ii geçer inş.

bana chicco ve nuk almışlar
biberon konusunda çok uyarı aldım canım.... bol bol alınması gerektiğini ve gaz için önemli etken olduğunu
biliyorum masrafımız çok ama dikkat edilmesi gerekiyormuş...

hııımmmm alayım bari ben de
o kadar masraf yaptık, bunları da aradan güzelini alarak çıkaralım
haklısın canım

o duyguyu çok iyi biliyorum canım
hayırlı olsun

Hayırlı,sağlıklı,dualı cumalar...
sana da canım
tüm dualarımız kabul olsun inşallah

Hayırlı Cumalar olsun inşallah...

sana da canım
amin

Kızlar Merhaba doktor kontrolümden geldim şimdi Bebişler iyi çok şükür Allahıma Şükürler olsun

maşallaha kuzularına canım

bak benim bebeklerim ne kadar anlayışlı son 1 aydır bu talimatı yaptırıyorlar bana gelince annemiz zorlanmasın diye
şaka bi yana zordur canım
ben uyanık kalsamda yatakta yatmaya çalışıyorum başlarında beklemek ve viyaklamalarına dayanmak zor olsa gerek
ama şu bi gerçek ki ikizleden biri sanırım hep ilgiyi üstüne çekmeyi başarıyor
tecrübelerini paylaştığın için saol

ben de kanamalardan bugünlere geldim canım
allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
çok çok geçmiş olsun canım

Maşallah kuzucuklara
Allah sağlıklarını daim etsin,hep hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah.

amin canım cümlemize inşallah

herkese hayırlı cumalar
sorunsuz güzel bi gün olsun inşallah

amin canım
senin için de sağlıklı ve huzurlu bir gün olur inşallah

sana da hayırlı cumalar
ayyyy sen anlatınca gözümün önüne kendimi getiriyorum
bazen korkuyorum ama
sonra diyorum ki
bu durumu yaşayanlar zorluğundan bahsediyorlar ama öyle bir sevgiyle bahsediyorlar ki
o sevgi ile her şey yapılıyor demek ki

inşallah kontrollerinizden gülerek çıkarsınız

hayırlı cumalarrrrrrrrr
sağlılı, huzurlu ve tüm dualarımızın kabul olduğu bir gün olur inşallah

delikiz1982 dualarımız sizinle :)
şuan çok rahat bir gebelik yaşıyorum.çocuklar doğunca nasıl bakacam diye ufak bir tedirginliğim vardı ama yazdıklarını okuyunca korktum iyice. ben ufak doğacak süreklı uyurlar diye hayal ediyordum yada işime öyle geliyordu :) şimdiden uykusuzluğa alışmam gerek galiba sağlıklı doğsunlarda gerisi gelir. kokularını içime çekince tüm sorunlar buz gibi eriyip gider

kızlar günaydın bu sabah bi kalktım...aaaa eller ayaklar davul.siz derdinizde ben anlamıyormuşum ödem ne demek içime fil girmiş gibiyim....

İnşallah yolunda gider her şey ve bebişlerin sağlıklarıyla ilgili bir sorun çıkmaz.Bazen bizde de öyle oluyor.Huysuzlanıyorlar hemde ikisi aynı anda...

Canım birde sana yardım eden kimse yok mu?Ben gündüzleri idare ediyorumda gece hışım çıkmış oluyor.Sütümü sağıp bırakıyorum.Kv uyandıklarında veriyor,altlarını değiştiriyor.Zaten gece 12 ye kadar ben de uyanığım.12 den sonra da 2 kez uyanıyorlar acıktıklarında.Mama + süt verip uyutuyor kv.Arada ben kalkıyorum.Yoksa yorgunluktan bayılırım herhalde.Hem gece hem gündüz aynı hızla devam edince.Allah yardımcımız olsun,çabucak büyüsün inşallah sağlıkla bebişlerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…