2013 ikiz anne adayları buraya

Arkadaslar, bana iki embriyo transfer ettiler. Allahıma şükürler olsun haberini aldık, fakat tekmi ciftmi bilmiyorum. Sizin ilk haftalarda nasıl belirtti vardı. Tek ile çiftin belirti farklılıkları nedir?

zor olacak bizler için de biliyorum. bir kaç ay böyle sürermiş sonra acıkma süreleri daha uzarmış. allah bizlere sabır versin. diyecek başka bir şey yok.
kızlar günaydın bu sabah bi kalktım...aaaa eller ayaklar davul.siz derdinizde ben anlamıyormuşum ödem ne demek içime fil girmiş gibiyim....

umarım ödemlerin ağrı yapmaz. şimdi kilon da baya bir artmıştır. tartılırsan anlarsın. tuzu kessen de oluyor. hamilelikte çok normal ve malesef vücuttan vücuda değişiyor. kiminde çok erken kiminde çok geç ya da hiç olmuyor. benim yüzüm de botokslu gibi oldu valla. bacak bileklerim çok kalın ve komik. ayaklarını muhakkak uzat. sarkıtırsan sen asıl o zaman şişkinliği. dün misafirliğe gittim. koltukta normal oturdum, ayaklarımı uzatmadım. neyse kalktık eve gideceğiz ayaklarım ayakkabıya girmedi. topuğunu çiğnedim. hayatımda ilk defa karşılaştım. eve geldim çraplarımı çıkardım ki aman allahım, ayaklarıma hava basılmış gibi. kendimi resmen shrek gibi hissettim. allahtan ayaklarımda o kadar sancı ağrı yok. ama ellerimi hiç sorma. onlar çok fena. evinde varis çorabı gibi bir çorap varsa giyebilirsin ağrı yapıyorsa bence. yine de doktoruna sor. ödem çorapları da satılıyor medikallerde.

Arkadaslar, bana iki embriyo transfer ettiler. Allahıma şükürler olsun haberini aldık, fakat tekmi ciftmi bilmiyorum. Sizin ilk haftalarda nasıl belirtti vardı. Tek ile çiftin belirti farklılıkları nedir?

hayırlı uğurlu olsun canım.iki gün üst üste bhcg bakıldı değerlerim üç katından daha fazla artmıştı.dr ikiz olabileceğini söyledi.ama asıl bir hafta sonra keseleri görünce öğrendik.sen de bir kez daha kan testi yaptır.sonucu merak ettim şimdi:) hadi hayırlısı...

kızlar merhaba, bende dün hastaneden çıktım çok kötü iki gün geçirdim hep diyorlardı 30. haftadan itibaren başlıyor sorunlar diyede fazla önemsemiyordum. 2 gün önce gece ishal oldum meğersem ishal doğumu tetiklermiş ertesi gün akşam üzeri doktoru aradım gelmen lazım diyince apar topar gittik çocuklara baktı kiloları suları iyi çıktı ama her ihtimale karşı bi nst ye gir bide alttan muayene edelim dedi nst de sancı çıkmadı ama alttan muayene ettiğinde 1 cm açılma olduğunu rahimde yumuşaklık olduğunu çocukların her an doğabileceğini söyleyip apar topar fakülteye sevk etti, telaşla gittik ordada nst de sancı çıktı ciğer geliştiricileri vurdular hemen bide nidilata başladılar o gece orda kaldım sürekli nst ye girdim ve tabi sürekli muayene oldum çok irrite edici ama çocuklarım için katlandım el mahkum, Allahtan sancı çıkmadı bi dahada dün çıkıp evimize geldik, çok zormuş doğacaklarını düşündükçe kafayı yedim daha küçücükler:18: Rabbim kimseyi fakülteye düşürmesin ayrıca iğrenç bir yer artık hiç kalkmıyorum sürekli yatıyorum yeterki onlar erkenden doğmasınlar ben yatmaya razıyım 36. yı görelim inşallah..

Geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın inşaallah 36 yı görür tekrar böyle bir sıkıntı yaşamazsınız.

geçmiş olsun semoo. zor bir süreç atlatmışsın. evet bol bol dinlenmek gerek. sıkıcı olacak ama mecbur. geçmiş olsun.

canım gözünaydın bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim,maşallah inşallah böyle sorunsuz devam eder
bizde pazartesi gidiyoruz doktora,inşallah güzel haberlerle döneriz...

inşallah canım,
sen pazartesileri gidiyorsun sanırım ben de artık her hafta cuma gideceğim
özlem hemşireye yeni doğan yoğun bakımının nasıl olduğunu sordum,
için çok rahat olsun, kadro da yeni doğan servisi de çok iyi dedi

çok çok geçmiş olsun semoo

Geçmiş olsun canım, vakitlice ve sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah. Bol bol su içmeye ve dinlenmeye bak.

arkadaşlar dün gece ve bugün bişeydir dolaşıyo sanki etrafımda.dün gece acile gittik.boğazımda yanma, yediklerim geri geliyodu , midemde acayip bi ağrı ve hiç durmayan bi *afadersiniz* geyirme..normalde asla bende olmayan bişeydi .ama geyirmeler çoğalınca vede sesli bi şekilde olunca eşimde korktu apar topar medikal parka gittik. k. doğumcu vardı ama hiç ilgilenmedi..şansıma suratsız bi doktordu...bi serum verdiler ve sadece geyirmeyi durdurdu.saat 2 de eve geldik gözümden uyku akıyodu ağrıyla 5 e kadar uyumuşum.sabah doktorumu aradım doğumdaymış..sonra obeni aramış tel. meşgulmüş ve çıkmış.yani konuşamadım.**sonra kızımın karnesini almaya gidiyodum merdivenden inerken son 3 basamaktan ayağımdaki terlik kaydı ve benson basamağa kuvvetli bi şekilde oturdum ama sol tarafım acayip sallandı korkudan ağladım ..eltim illa dok.gidelim dedi .k . validem korkma bişey olmaz deyince gitmedim . şimdi ara ara soluma ağrı giriyo.saat 2 de olmuştu bu .2 saat önce uzandım bebeklerimin hareketlerini gördüm biraz rahatladım.allah korusun bişey olsaydı ağrım çok olurdu, vede hareket olmazdı demi,, öyle düşünüyom kendimi rahatlatıyom... hiç düşen arkadaşımız olmadı galiba okumamıştım..neyse allahım güzel günlere çıkarsın hepimizi inşallah...........semoo sanada çok geçmiş olsun allahım bebişlerimizi korusun yarabbim.

korkma canım insallah bıse yokturr. ilk aylarda olsaydınn tehlıkelı olabılırdıı.. zatenn bebekleıın hareketlerınıde hisstemıssın en önemlısıde bu..

canını sıkmaa.. ama yınede kontrol et kendını.. olmazsa için raj-hatlasın dıye gıtt bi doktoraa muayene ol ..

Cok gecmis olsun umarim onemli bisey yoktur. Ama sen yinede doktorunu bilgilendir konus gerekirse gel der o . Sonradan keskelerle yasamayalim canim.
A

Allah korusun seni de bebişlerini de... Kendi kendine evham yapacağına doktorunla görüş istersen, rahatlamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…