2013 ikiz anne adayları buraya

Sanada gecmis olsun. Umarim yavrularin birZ daha bekler Hayirlisi olsun allaha emanet ol insallah sen ve bebeklerin

Kan sulandırıcıya ne zaman başladınız?

albilda ben kan sulandırıcıya hamile kaldığımı öğrendiğim anda baslamıştım,hergün hem iğne hmde hap olarak kullandım,çünkü öncesinde 2 düşüğüm vardı,genetikte de pıhtılaşma sorunu çıkmıştı.........kızlar ayrıca benim bebişler 2200 ve 865 doğmuştu,hastanede 1800 ve 760 a düştüler.sonra büyüğü 2000 ile çıkardık,küçükte 47 gün kaldı ve 1840 ile çıkardık,yani tuğba teyzesi doğru hatırlıyo:) kilolara hiç takılmayın,bu forumda 1000gr doğup 1300 ile ve 1500 ile gönderilenleri bile okumuştum,önemli olan sağlık srunu olmasın bebişlerin.

çok geçmiş olsun canım
içini rahatlatmak için doktoruna git canım, aklında bir şey kalmasın

gelincik geçmiş olsun. sen yine de doktoruna en azından telefonla haber ver.

Ben de düşmekten çok korkuyorum.Bastığım yere elli kere bakıyorum.Bence sen yine de bir görün doktora için rahat etsin

kızlar bu arada ben avent biberon aldım 3 tane,onları kullanıyorum,süt sağarken falan kullanmak içinde 2 tane sıradan biberonum var,gerçi wee marka...aventin sızdırmazlık halkası var,gaz önleyiciymiş,çocukklara onu kullanıyorum,ama geçen kirliydi hepsi,çocukda birden bağırınca hadi diğerlerini kullanayım dedim,o kadar uyduruk ki,anlatamam,sütü hep dışarı sızdırdı,çocuk çekmeden kendiliğinden akıyo,falan filan,yani iyi şey iyi para,o yüzden biberonlarınız iyi ve sayısı fazla olsun:)

çok geçmiş olsun

Ben Hollanda da yasıyorum. Burada kan testinin degerini bakmıyorlar, sadece kan testinde hamilemisin yoksa degilmisin bakıyorlar.

Hani ikiz olduğu için belirli belirti varmi?

yok canım malesef bazı arkadaşlar çift yönlü batma var falan demişlerdi ama bende hiç öle bişey olmadı....

canımya dikat etsene yaaa..ah kıyaammam.keşke bi kontrole gitseydin için rahat ederdi.bişey olsaydı kendini belli ederdi gerçi..dikat et kendine.

başakcım mesaj alınmıştır, uyarıların için teşekkür ederim

kızlar akşam dr.um aradı ağrın sancın var mı diye ...yok dedim ...
4 gün tatile çıkıyorum... her zaman arayabilirsin dedi... beni başka bi arkadaşına emanet etti...
bende bu 4 gün doğurmak istemiyorum dedim... sancı ile doğurmazsın inşallah suyun falan gelmez dedi...
Rabbime emanet bebeklerim
hayırlısıysa kendi dr.umu istiyorum doğumda
çok şükür benimde sancım yok pazartesi diğer dr.a kontorlüm var salı dr.um dönüyor çarşambada 34.haftam bitiyor kısmetse... inşallah bebeklerim en az 2-3 hafta daha dayanır

bana şu an kv bakıyor ama o da doğumdan hemen sonra gideceğim diyor
annem gelecek bakalım 40 gün kalabilcek mi??
ayy bende korkmaya başladım ...eşimde çok yardım edermi bilmem ... gündüz zorlanacağım sanırım (
inşallah uslu bebekler olurlar

Canım bende hiç olmadı ödem,şişlik felan.Ama genellikle tuzlu yemeyin derler.Birde bol bol su iç...

işin kötüsü ben tuzu resmen tedaviye başladığımdan beri çıkardım hayatımdan...ama suyu biraz çoğaltayım bakalım...

bende çok şükür önemli bi ödem olmadı inşallah da olmaz
sadece ciğer geliştirici iğne vurunca biraz oldu
bu hafta tekrar attım hatta kilo bile verdim
tuzu azalttım ama tamamen hayatımdan çıkarmadım sonuçta tuza da ihtiyaç var
belki ödem olmayışının sebebi çok su içmemdir
hamilelik öncesi su içmeyen ben 4.5 lt su içiyorum ...dr.um zahirlenirsin 3 e düşür dedi... şimdi 3 lt içiyorum belki bunun faydası olmuştur

canım çok geçmiş olsun
şükür sancı çıkmamış yoksa nidilata bi süre devam ediyorsun
bilmem sende de oldu mu ama başağrısı ve mide ağrısı yapıyor tansiyon düşürüyor
bende 31.haftada hastanede yattım gerçekten 30dan sonra herşey başlıyor

canımmm çok geçmiş olsun Rabbim bebeklerini korusun
kızlar söylemiş ama bende söleyim istersen bi ara dr.unu aklında soru işareti kalmasın

benimde 2 adet chicco 2 adet nuk var
biberonu mr.browns tavsiye eden çok...
çok lazım oluyormuş duruma göre ondan da alabilirim
evet masrafımız çok ama gaz olmasında napalım

başak, süt sağma işlemini ile bebeklere sütü verme arasında geçen süreci anlatsana. yani buzdolabına mı koyuyorsun, bebeklere vermeden ısıtıyor msun?
senin aldığın medela ikili mi yani iki göğse takılandan mı? bir de süt sağma makinası göğüs uçlarına herhangi bir zarar vermiyor değil mi? arada bir bebeklere memeni de veriyor musun? emmeleri kuvvetlendi mi?

Son düzenleme:
günaydıııınnnnn
evet kızlar bende merak ettim anne sütünü nasıl ısıyorsunuz ?? sıcak su yardımıyla mı?? ve kaç derece olduğuna nasıl karar veriyorsunuz
bi de mamayı nasıl hazırlıyosunuz??
geçen burda bi topicte okudum suyu önce 100drece kaynatıp sonra 40 a kadar indirip mamayı öyle katıyorlarmış
kaynattıkları suyu bi daha kullanmıyorlarmış... peki siz nasıl mama hazırlıyosunuz?? bebek ağlayınca bu işlem çok uzun değil mi??

uzun bir aradan sonra merhaba...
yeni gelenlere hoşgeldin, doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum.
beni hatırlarsanız 2 erkek bekliyorum bugün itibariyle 22 hafta 3 günlükler. çok büyük sıkıntım yok çok şükür.
okulların kapanıp tatile girmeyi bekledim sizinle tekrar buluşmak için. çünkü erken kalk okula git gel yemek derken erkenden uyuyordum. inşl artık uzun bir süre tatile çıktım. ikini dönem başı alabilirsem rapor alıp gitmeyeceğim okula gidemeyeceğim. artık zorluyor.
paylaşımlarınıza bir aksilik olmazsa aktif olarak devam etmek istiyorum...

günaydın arkadaşlarrrrr
hepimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum

benim el parmaklarımdaki ödemim bir garip arkadaşlar ya
bir gün uyanıyorum ellerim odun gibi, hiç bükemiyorum
bir gün uyanıyorum hiçbir şey yok
aslında kendime dikkat ediyorum, tuzsuz yiyorum, suyumu bol içiyorum
yani bu kadar farklılık oluşturacak farklı gıdalar da almıyorum, dışarıdan kesinlikle bir şey yemiyorum
sizce bu farklılığın nedeni ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…