- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.321
Umarım bebişlerimizle birlikte sorunsuz ve güzel bir gün geçiririz..
günaydıngünaydıııınnnnn
evet kızlar bende merak ettim anne sütünü nasıl ısıyorsunuz ?? sıcak su yardımıyla mı?? ve kaç derece olduğuna nasıl karar veriyorsunuz
bi de mamayı nasıl hazırlıyosunuz??
geçen burda bi topicte okudum suyu önce 100drece kaynatıp sonra 40 a kadar indirip mamayı öyle katıyorlarmış
kaynattıkları suyu bi daha kullanmıyorlarmış... peki siz nasıl mama hazırlıyosunuz?? bebek ağlayınca bu işlem çok uzun değil mi??
Arkadaslar, bana iki embriyo transfer ettiler. Allahıma şükürler olsunhaberini aldık, fakat tekmi ciftmi bilmiyorum. Sizin ilk haftalarda nasıl belirtti vardı. Tek ile çiftin belirti farklılıkları nedir?
bonny3845 cim şafak ikili rakamlara inmiş, hadi gözün aydın
iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı cinsiyetleri belli oldu iki tane güzel kızım olacak allahın izniyle.
bende biberon ısıtıcısını hiç düşünmüyorumgünaydın
ben cezvede ısıtıyorum elime döküyorum azz bişey ona göre sıcaklığı ayarlıyorum
biberon ısıtıcılar uzun sürede ısıtıyor onu bekleyemem
zaten bebekler aç ise her halukarda içiyorlar :))
mama daha hazırlamadım bilmiyorum
mamayı da cezveyle ısıtırım herhalde en çabuk ve pratik olan o ..
ya da termosa su koyup sürekli sıcak su olmalı cezvenin içine sıcak suyu döküp içine de biberonu koyup ısıtmak en çabuk yöntem ...
iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı cinsiyetleri belli oldu iki tane güzel kızım olacak allahın izniyle.
iyi akşamlar kızlarrr.. hepinize teşekkür ederim.dün doktoruma ulaşamadım başka yerede gitmedim .bu sabah doktorumla konuşabildim, korkma ağrın olursa gel dedi şükür çok kuvvetli bi ağrım olmadı , bebişlerimde kıpır kıpırdı biraz rahatladım oyüzden, ama akşama kadar yattım, korkunun gözünü seviyim...ama bundan sonra daha dikkatli olcam ve merdivende asla terlik giymem artık...sizlerede tavsiyem giymeyin, aman...
iyi akşamlar kızlarrr.. hepinize teşekkür ederim.dün doktoruma ulaşamadım başka yerede gitmedim .bu sabah doktorumla konuşabildim, korkma ağrın olursa gel dedi şükür çok kuvvetli bi ağrım olmadı , bebişlerimde kıpır kıpırdı biraz rahatladım oyüzden, ama akşama kadar yattım, korkunun gözünü seviyim...ama bundan sonra daha dikkatli olcam ve merdivende asla terlik giymem artık...sizlerede tavsiyem giymeyin, aman...
Tekrar gecmis olsun . İnsan korkuyor bise olmasada allah korusun onlari. Se le aramizda iki hafta var bebekleri. Hareketlerini nekadar hissediyosun ben az hissediyorum buda beni uzuyor
Tekrar gecmis olsun . İnsan korkuyor bise olmasada allah korusun onlari. Se le aramizda iki hafta var bebekleri. Hareketlerini nekadar hissediyosun ben az hissediyorum buda beni uzuyor
herkese iyi akşamlar.şimdi kontrolden geldik.çok şükür herşey yolunda.iki hafta önce kızlarımın arasında 350 gr gibi bir fark vardı.ama çok şükür kapatmışlar farkı sadece 30 gr gibi bi farkları kalmış aferin kızlarıma
herkese iyi akşamlar.şimdi kontrolden geldik.çok şükür herşey yolunda.iki hafta önce kızlarımın arasında 350 gr gibi bir fark vardı.ama çok şükür kapatmışlar farkı sadece 30 gr gibi bi farkları kalmış aferin kızlarıma
ayyyy ne güzelll yaa.. imrenmemek elde değil.. en büyük isteklerımden bırı ikizlerimin olmasıı.. kayınbaba ıkız kardeşmiş.. kayınvalıdede ıkız kardeşmişş.. ama hiç ikizleri olmamışş.. bana vururmu bu piyangoo acabaa
gözün aydın canım..bu arada kimsenin bebişlerinin isimleri belli değilmi ya kimse yazmıyo...
bende biberon ısıtıcısını hiç düşünmüyorum
ama süt sağma makinasında kararsız kaldım
medela çok pahalı geldi... avent istemiyorum
doğum sonrasına bıraksam nasıl olur
maşallah kuzulara
hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun
hadi geçmiş olsun canım
evet terlik giyme... bu haftalardan sonra denge problemi oluyormuş zaten
dinlenmene ve ağrının olmamasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?