- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.341
gözün aydın canım..bu arada kimsenin bebişlerinin isimleri belli değilmi ya kimse yazmıyo...
Rabbim nasip ederse kızıma Zeynep, oğluma Burak ismini koymayı düşünüyorum ben.
ayy benim oğlumda burak olucak DENİZ BURAK ama :) kocamında adı:)
valla canım benim hiç ikiz olma ihtimali yoktu ama çevremdekilere imrenerek keşke benimde ikiz olsa diyordum allah ozaman dileklerimi kabul etmiş ki ailede olmasa bile tek yumurta ikizi olabiliyormuş benimde öyle oldu. Sende gerçekten yürekten istiyorsan allahım sana da nasip eder inşallah.
canım doğum sonrası göğüs ucunda yaralar oluştu mu?
herhangi bir şey kullandın mı?
Kasları henüz yeterince güçlenmediği için az hissetmen -ya da zaman zaman hissetmemen- normal, üzme kendini. Hele bir güçlensinler de gör annesi, uykundan uyandırıyorlar.
iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı cinsiyetleri belli oldu iki tane güzel kızım olacak allahın izniyle.
bende senin haftandayken sadece kızımı hissediyordum 23. haftadn itibaren oğlumuda hissetmeye başladım şimdi 24. haftayım ikisinide hissediyorum ama çok kuvvetli ve sık değil. genellikle kulaklıkla müzik dinletince hareketleniyorlar sende deneyebilirsin
Tekrar gecmis olsun . İnsan korkuyor bise olmasada allah korusun onlari. Se le aramizda iki hafta var bebekleri. Hareketlerini nekadar hissediyosun ben az hissediyorum buda beni uzuyor
dosba , bonny ve diğer arkadaşlar teşekkürler beni merak etmişsiniz sağolun..bonny bişey sorucam kuaföre saç kesimi içinmi gittin. saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kes. iyi değilmiş öyle diyo eltim ama bi tanıdığım kestirdi bebek gayet sağlıklıydı..bilmem batıl inanç ama insanın içi rahat etmiyoo....kestiren arkadaşlar vardır mutlaka demi..
doymuyorum ya ne olacak benim halim
boşverrr ye gitsin ....başlarda dikkat ediyodum ama şimdi bebişlerim çok zayıf doğmasın diye ne olsa yiyorum kızımın yarım kalan çikolatalarını bile...bide ne görsem canım çekiyo çok pis boğaz oldum..62 ile hamile kaldım şuan tok olarak **70** cik kilodayım..bide benim eşimde benle beraber kilo alıyo sağolsun beni yalnız bırakmıyo...doğumdan sonra veririz diyo..allahtan boyumuz uzun ve istediğimiz zaman kilo verebilir bi yapımız var ...yani bu seneyi* tombik* geçircez napalımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?