2013 ikiz anne adayları buraya

yaa varyaa o kadar cok istiyorumkı bunu.. ilk evlendıgımde hamıle kaldıgımı öğrenıncee her gece dua edıyordum Allahım ıkız ver dıyee :) hep bır umutt ikinci keseyı beklıyordum ben her doktor kontrolune gıttıgımde.. bazı ıkız gebelıklerde ıkıncı kese 9.haftaya kadar grunmeyebılıyormuş.. bıe heves beklıyordum.. takı 9.. ayı gecene kadar

zaten ılk oglum 1 yaşına gırdı hamıle oldugumu öğrendım.. ve şimdi ıkız gıbı buyuyorlar ogullarım.. ama bırde ikiz kızlarım olsa ..sarı saçlı mavişş gözzlüü beyaz tenlii..gamzelerı olan.. dünyalar güzelii kızlarım.. Yazarken bıle heyecanlanıyorum klavyeyle savaşımı görsen

inşallah yaa vallahı off demem yaa 4 çocugumada yeterım EVERALLAH

Son düzenleme:
canım doğum sonrası göğüs ucunda yaralar oluştu mu?
herhangi bir şey kullandın mı?

papatyacım en büyük korkum oydu ama çok şükür olmadı,ama hamileliğimde hep zeytinyağı sürmüştüm,o zamandan itibaren faydası oluyomuş diye duymuştum,ama ayrıca ilk günden itibaren LANSİNOH göğüs ucu kremide kullandım,çünkü makine ilk günler acıtmıştı,makineye alıştıkça bıraktım kremi...

Saol canim bende deneyim bi bir iki hafta daha sabredmeywlim sanirim)

Doktorlar genellikle lansinoh kremini oneriyolar . bence yara olcagi varsa olur nasilki bazi catlakalra engel olamiyoruz oda ole insallah olmaz. Olanlar cok acidigini soyluyor.

Tekrar gecmis olsun . İnsan korkuyor bise olmasada allah korusun onlari. Se le aramizda iki hafta var bebekleri. Hareketlerini nekadar hissediyosun ben az hissediyorum buda beni uzuyor

çok sağol canım .şükür bişeyim yok iyiyim.benim 12 haftalıkken sanki karnımda bişey kayıyo gibi hissediyodum .kızım 7 yaşında ve 4buçuk aylıkken kıpır kıprdı. bende onla kıyaslayarak neden hareketleri yok diye her seferinde dok. ma soruyodum oda daha çok erken diyodu.18-19 larda belirgin hissettim ama eşim anlayamıyodu.son 2 haftadır eşimde hissediyo artık.ve gözle görülüyo karnımın kıpırdadığı..sende hiç kafaya takma bundan sonra kıpırdama yeni başlar seninde.vede sıklaşır...ben ayaktayken, yolda yürürken kıpırdasalar çok tuhaf oluyorum yürüyemiyorum...bunun dışında hareketleri insanı dahada yakınlaştırıyor onlara ....bide çikolata yada puding kakaolu,çok severimde,,,bunları yedimmi hemen hareketleniyolar bide sağdan sola yatarken yön değiştirdimmi de hemen hareket ediyolar...seninde sıklaştımı yazmanı bekliyorum,,merak ederim hangi haftada oluyo,şunuda unutmayalım herkesin vücut yapısı farklı.....

dosba , bonny ve diğer arkadaşlar teşekkürler beni merak etmişsiniz sağolun..bonny bişey sorucam kuaföre saç kesimi içinmi gittin. saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kes. iyi değilmiş öyle diyo eltim ama bi tanıdığım kestirdi bebek gayet sağlıklıydı..bilmem batıl inanç ama insanın içi rahat etmiyoo....kestiren arkadaşlar vardır mutlaka demi..

Kaşlarım için gitmiştim canım. Boyatmayı önermiyorlar ama saç kestirmeyi bilmiyorum. Nette baktığım pek çok yerde batıl inanç olduğu söyleniyor. Yine de benim de içim rahat etmez, bu yüzden saç kesimimi doğum sonrasına bırakacağım kısmetse.

Bir de kuaför de hamile çıkmasın mı, bir de ikiz... Tek yumurta ikizi kızları olacakmış onun da. epey bir muhabbet ettik.

Son düzenleme:
doymuyorum ya ne olacak benim halim

boşverrr ye gitsin ....başlarda dikkat ediyodum ama şimdi bebişlerim çok zayıf doğmasın diye ne olsa yiyorum kızımın yarım kalan çikolatalarını bile...bide ne görsem canım çekiyo çok pis boğaz oldum..62 ile hamile kaldım şuan tok olarak **70** cik kilodayım..bide benim eşimde benle beraber kilo alıyo sağolsun beni yalnız bırakmıyo...doğumdan sonra veririz diyo..allahtan boyumuz uzun ve istediğimiz zaman kilo verebilir bi yapımız var ...yani bu seneyi* tombik* geçircez napalımmmm...

ohh gazınla bi yedim bi yedim:) ha 18 kg ha 25 kg ne farkeder demi

saç konusuna gelince ben ilk aylarda kestirdim çünkü kendimi çok çirkin hissediyordum..mecburen kestirdim çok iyi geldi valla..batıl inançlara ve nazara inanmıyorum.nazara şöyle inanmıyorum bu zamana kadar kimseye nazar ederek iç geçirerek bakmadım,o yüzden bana bakanlarında nazarı değmez diye bi kalkanım var kendimce....allahıma şükür işe yarıyor kalkanım...saç kesimi falanda aynı mantık inanmazsanız çağırmazsınız:)

Şöyle bir göz attım da sanırım başvuru tarihi geçmiş canım, ben mi yanlış anladım acaba?

Bu arada iyi geceler herkese...

Başvurular 26 Ekim 2012’ye Kadar Kabul Ediliyor

Kampanyaya katılacak kişilerin sosyal güvencesi olmaması, yeşil kartlı ve yoksul durumda olması gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyen ailelerin, bağlı bulundukları ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 26 Ekim 2012 tarihine kadar başvurması isteniyor.

arkadaşlar e bebek te avent biberonlarda bir alana ikinci ürün yüzde elli indirimli,
indirimi kaçırmak istemiyorum
hangisini kullanıyorsunuz?
hangisinden kaç tane almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…