2013 ikiz anne adayları buraya

sorma adı üstünde batıl ama bi arkadaşım sıkı korkuttu kestiremedim bende....annem git kızım kestir dedi ama komşularımda gaza getirince şu an kalçamda saçlarım var :))
şimdi bi de kırkımı beklerim :))
doğumdan sonra kısacık kestirmeyi planlıyorum saçlarımı da çıtçıt yaptırmayı... eee bi daha bu kadar uzatırmıyım bilmiyorum

arkadaşlar e bebek te avent biberonlarda bir alana ikinci ürün yüzde elli indirimli,
indirimi kaçırmak istemiyorum
hangisini kullanıyorsunuz?
hangisinden kaç tane almalıyım?

doğurmadım ama söleyim :))
iyi bi markanın ürünü alabilirsin
avent chicco mr.browns... ama belki bebeklerin bu ürünü beğenmeyebilir...
çoğu anne deneyerek ürün almaya çalışıyor
belki seninkiler aventi sevmeyecek (
genelde mr.browns tavsiye eden çok...özellikle gaz için
ama yine de belli olmaz sen iyisi mi sadece 2 tane al aventten
benimn 2 chicco 2 nuk var
kısmetse 2 mr.browns düşünüyorum
malum hepsinin meme başı farklı oluyor
bu da benim görüşüm muhakkak doğuran anneler daha iyi tavsiyelerde bulunacaktır

ben de inanmıyorum. kesinlikle batıl inanç bu. ben doğumdan hemen önce kestireceğim. saçalarımın uçlarında balyajlarım kaldı. hamileyken de epey uzadı. o sarı uçlardan kurtulmak istiyorum. doğum planlı olursa bir gün önceden hem ağdaya giderim, kaçımı kestirip fönümü de çektiririm. hastaneye bakımlı gitmek istiyorum.fotoğraf falan çekilecek bebişlerle, zaten tipim kaymış. iyice çirkin görmek istemiyorum kendimi :)
arkadaşlar bir de bu lohusa tacı nerede satılıyor? bujiterilerde bulunur mu? karşılaşmadım da bir yerlerde?

ben netten pijamamı aldığım yerden aldım 1 tane
1 tane de gebe mağazasından aldım
bujiterilerilerde de var ayrıca...

herkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığı benim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün bir gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim aylarımda olup hareketleri hissetmeyen var mı şekerler?bn ne zamn duyacağımı merak ediyorum.4şubatta ayrıntılım var inşallh o zaman cinsiyetlerimizde netleşicek,belki 2 haftaya hareketleri hissederim diye umut ediyorum.

Saol canim , hic hissetmiyo degilim ama mesela dun hisstmedim gibi bisey evde temizlik vardi. Hep ayaktaydim benimde bes yasinda oglum vaf onunla ilgilen derken hareket halindeydim belki etksi vardir.

Kedicim gunaydi. Dun bende ayni soruyu sordum arkadaslara sanirim biraz daha sabredmemiz lazim)

Sanada gunaydin nurhan hakkinda hayirlisi olsun insallah doktor birkac gun daha bekleuelim dediyse vaedir bildigi zaten bi sorun gorse hemen alir seni . Rabbim kolaylik versin insallh bizlerede dua et ins.

bende senin haftalarındayken hep aynı soruyu soruyordum. merak etme 2 hafta içinde hissedebilirsin ve hergeçen gün hareketleri kuvvetlenerek devam edecek

bende senin haftalarındayken hep aynı soruyu soruyordum. merak etme 2 hafta içinde hissedebilirsin ve hergeçen gün hareketleri kuvvetlenerek devam edecek

eşim sürekli başını karnıma dayıyor geceleri yada eliyle yokluyor.Ben de daha birşey hissetmediğimi ve beklemesi gerektiğini söylüyorum ,benden çok onun morali bozuluyo arkasını dönüp yatıyo zavallım

yazını okuyunca bende küçük bir tebessüm oldu.2-3hafta önce benim yaşadıklarımda aynıydı.hatta eşim hamsilerin ilk hareketini hissettiğinde mutluluktan gülme krizine tutulmuştu

yüzde yüz organic boyayla da mı saçımızı boyatamayız kızlar.Bnimde beyazlar çıktı,doğumdan sonra bnde güzel ve bakımlı olmak istiyorum ,napcam yaw

beyazinci nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?

Saol kedi iyiyim insallah. Biraz yorucu oluyor cabuk yoruluyorum. Ama ilk hamileligime gore daha iyi. İlkinde kanamam vardi hep yatmistim ama bunlarda daha hareketliyim biraz tansyon prblemim var dusuk cikiyor. Kaxgundurde olcturmedim . Simdiye kadarda yedi kilo aldim malesef. Persrmbe gunu ayrintili ultrsnum var insallh guzel haberler alirim. Senin nasil geciyor nerdr oturuyosun..?

Günaydın, hayırlı pazarlar hepimize...

Allah iyilikler versin canım, az kaldı biraz daha dayanmaya çalış.

yazını okuyunca bende küçük bir tebessüm oldu.2-3hafta önce benim yaşadıklarımda aynıydı.hatta eşim hamsilerin ilk hareketini hissettiğinde mutluluktan gülme krizine tutulmuştu

Ayyyy bnde eşimde ki o tepkiyi merak ediyorum bnm kisi sevinince yattığı yerden şempanze gibi ayaklarını havaya atıp , sevinç çığlığı atar ya ,şempanze gibi haeketler yapar genelde.gene öyle yapıp bni gülme krizine sokabilir

geçmiş olsun.Allah sağlık versin inşallh.Bn Zeytinburnunda oturuyorum şeker.Bnde tansiyon yok şimdilik,bn de 5 kg aldım dikkat etmeye çalışıyorum 6.ayda çook alıcakmışım dr.öyle dedi,hamurişi,ekmek ve makarna pilavı çok azalttım.İnşallh böyle devam ederim.
bnm ayrıntılıda 4 şubatta.senin cinsiyetler net mi?

beyaz inci çalışıyormusun?bn şuan işteyim şeker.Allah'tan mide bulantılarım olmadı Allah acıdı halime yoksa çalışamazdım.Çalışanlara Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…