- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.361
dosba , bonny ve diğer arkadaşlar teşekkürler beni merak etmişsiniz sağolun..bonny bişey sorucam kuaföre saç kesimi içinmi gittin. saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kes. iyi değilmiş öyle diyo eltim ama bi tanıdığım kestirdi bebek gayet sağlıklıydı..bilmem batıl inanç ama insanın içi rahat etmiyoo....kestiren arkadaşlar vardır mutlaka demi..
arkadaşlar e bebek te avent biberonlarda bir alana ikinci ürün yüzde elli indirimli,
indirimi kaçırmak istemiyorum
hangisini kullanıyorsunuz?
hangisinden kaç tane almalıyım?
arkadaşlar e bebek te avent biberonlarda bir alana ikinci ürün yüzde elli indirimli,
indirimi kaçırmak istemiyorum
hangisini kullanıyorsunuz?
hangisinden kaç tane almalıyım?
ohh gazınla bi yedim bi yedim:) ha 18 kg ha 25 kg ne farkeder demi
saç konusuna gelince ben ilk aylarda kestirdim çünkü kendimi çok çirkin hissediyordum..mecburen kestirdim çok iyi geldi valla..batıl inançlara ve nazara inanmıyorum.nazara şöyle inanmıyorum bu zamana kadar kimseye nazar ederek iç geçirerek bakmadım,o yüzden bana bakanlarında nazarı değmez diye bi kalkanım var kendimce....allahıma şükür işe yarıyor kalkanım...saç kesimi falanda aynı mantık inanmazsanız çağırmazsınız:)
ben de inanmıyorum. kesinlikle batıl inanç bu. ben doğumdan hemen önce kestireceğim. saçalarımın uçlarında balyajlarım kaldı. hamileyken de epey uzadı. o sarı uçlardan kurtulmak istiyorum. doğum planlı olursa bir gün önceden hem ağdaya giderim, kaçımı kestirip fönümü de çektiririm. hastaneye bakımlı gitmek istiyorum.fotoğraf falan çekilecek bebişlerle, zaten tipim kaymış. iyice çirkin görmek istemiyorum kendimi :)
arkadaşlar bir de bu lohusa tacı nerede satılıyor? bujiterilerde bulunur mu? karşılaşmadım da bir yerlerde?
çok sağol canım .şükür bişeyim yok iyiyim.benim 12 haftalıkken sanki karnımda bişey kayıyo gibi hissediyodum .kızım 7 yaşında ve 4buçuk aylıkken kıpır kıprdı. bende onla kıyaslayarak neden hareketleri yok diye her seferinde dok. ma soruyodum oda daha çok erken diyodu.18-19 larda belirgin hissettim ama eşim anlayamıyodu.son 2 haftadır eşimde hissediyo artık.ve gözle görülüyo karnımın kıpırdadığı..sende hiç kafaya takma bundan sonra kıpırdama yeni başlar seninde.vede sıklaşır...ben ayaktayken, yolda yürürken kıpırdasalar çok tuhaf oluyorum yürüyemiyorum...bunun dışında hareketleri insanı dahada yakınlaştırıyor onlara ....bide çikolata yada puding kakaolu,çok severimde,,,bunları yedimmi hemen hareketleniyolar bide sağdan sola yatarken yön değiştirdimmi de hemen hareket ediyolar...seninde sıklaştımı yazmanı bekliyorum,,merak ederim hangi haftada oluyo,şunuda unutmayalım herkesin vücut yapısı farklı.....
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim aylarımda olup hareketleri hissetmeyen var mı şekerler?bn ne zamn duyacağımı merak ediyorum.4şubatta ayrıntılım var inşallh o zaman cinsiyetlerimizde netleşicek,belki 2 haftaya hareketleri hissederim diye umut ediyorum.
herkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığıbenim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün bir gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim aylarımda olup hareketleri hissetmeyen var mı şekerler?bn ne zamn duyacağımı merak ediyorum.4şubatta ayrıntılım var inşallh o zaman cinsiyetlerimizde netleşicek,belki 2 haftaya hareketleri hissederim diye umut ediyorum.
bende senin haftalarındayken hep aynı soruyu soruyordum. merak etme 2 hafta içinde hissedebilirsin ve hergeçen gün hareketleri kuvvetlenerek devam edecek
eşim sürekli başını karnıma dayıyor geceleri yada eliyle yokluyor.Ben de daha birşey hissetmediğimi ve beklemesi gerektiğini söylüyorum ,benden çok onun morali bozuluyo arkasını dönüp yatıyo zavallım
beyazinci nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
herkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığıbenim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün bir gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman
yazını okuyunca bende küçük bir tebessüm oldu.2-3hafta önce benim yaşadıklarımda aynıydı.hatta eşim hamsilerin ilk hareketini hissettiğinde mutluluktan gülme krizine tutulmuştu
Saol kedi iyiyim insallah. Biraz yorucu oluyor cabuk yoruluyorum. Ama ilk hamileligime gore daha iyi. İlkinde kanamam vardi hep yatmistim ama bunlarda daha hareketliyim biraz tansyon prblemim var dusuk cikiyor. Kaxgundurde olcturmedim . Simdiye kadarda yedi kilo aldim malesef. Persrmbe gunu ayrintili ultrsnum var insallh guzel haberler alirim. Senin nasil geciyor nerdr oturuyosun..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?