- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.381
geçmiş olsun.Allah sağlık versin inşallh.Bn Zeytinburnunda oturuyorum şeker.Bnde tansiyon yok şimdilik,bn de 5 kg aldım dikkat etmeye çalışıyorum 6.ayda çook alıcakmışım dr.öyle dedi,hamurişi,ekmek ve makarna pilavı çok azalttım.İnşallh böyle devam ederim.
bnm ayrıntılıda 4 şubatta.senin cinsiyetler net mi?
herkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığıbenim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün bir gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman
Ne güzel cinsiyetleri belli olunca insan daha çok sahiplenir gibi geliyor.Ben de cuma günü gittim kendi doktorum değildi ama.Israrla sordum belli mi diye. şu an net değil bir şey diyemem dedi.Haftaya kendi doktoruma gidicem.3 hafta önce tahmin ediyorum gelecek kontrole kesin söylerim demişti.Sabırsızlanıyorum.iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı cinsiyetleri belli oldu iki tane güzel kızım olacak allahın izniyle.
Maşallah onlaraherkese iyi akşamlar.şimdi kontrolden geldik.çok şükür herşey yolunda.iki hafta önce kızlarımın arasında 350 gr gibi bir fark vardı.ama çok şükür kapatmışlar farkı sadece 30 gr gibi bi farkları kalmış aferin kızlarıma
Ben kestirdim.Ablam kesilmez dedi ama ben saçın boyuyla bir ilgisi olduğuna inanmıyorum.Kimyasal kullanmıyoruz sonuçtadosba , bonny ve diğer arkadaşlar teşekkürler beni merak etmişsiniz sağolun..bonny bişey sorucam kuaföre saç kesimi içinmi gittin. saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kes. iyi değilmiş öyle diyo eltim ama bi tanıdığım kestirdi bebek gayet sağlıklıydı..bilmem batıl inanç ama insanın içi rahat etmiyoo....kestiren arkadaşlar vardır mutlaka demi..
Ben daha 2 aylıkken aldım bujiteridenarkadaşlar bir de bu lohusa tacı nerede satılıyor? bujiterilerde bulunur mu? karşılaşmadım da bir yerlerde?
Ben şu dönemleri bile çok zor geçiriyorum.Senin günlerin nasıl zordur tahmin ediyorum.Sen yolun sonuna geldin neyse ki.Rabbim sağlıkla bir doğum nasip etsinherkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığıbenim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün bir gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman
Aynen benim eşim de.Her gün karnımı açıp konuşuyor bebeklerle seviyor onları.Kulağını dayayıp bir şeyler duymaya çalışıyor.Bende aslında bir kıpırtı oluyor gibi ama doktor bu daha bebekler değildir dedi.Sanırım gazı hissediyorumeşim sürekli başını karnıma dayıyor geceleri yada eliyle yokluyor.Ben de daha birşey hissetmediğimi ve beklemesi gerektiğini söylüyorum ,benden çok onun morali bozuluyo arkasını dönüp yatıyo zavallım
doğurmadım ama söleyim :))
iyi bi markanın ürünü alabilirsin
avent chicco mr.browns... ama belki bebeklerin bu ürünü beğenmeyebilir...
çoğu anne deneyerek ürün almaya çalışıyor
belki seninkiler aventi sevmeyecek(
genelde mr.browns tavsiye eden çok...özellikle gaz için
ama yine de belli olmaz sen iyisi mi sadece 2 tane al aventten
benimn 2 chicco 2 nuk var
kısmetse 2 mr.browns düşünüyorum
malum hepsinin meme başı farklı oluyor
bu da benim görüşüm muhakkak doğuran anneler daha iyi tavsiyelerde bulunacaktır
Aventin yenidoğan setini aldım 2 büyük 2küçük var içinde
herkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığıbenim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün bir gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman
gözün aydın canım..bu arada kimsenin bebişlerinin isimleri belli değilmi ya kimse yazmıyo...
dosba , bonny ve diğer arkadaşlar teşekkürler beni merak etmişsiniz sağolun..bonny bişey sorucam kuaföre saç kesimi içinmi gittin. saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kes. iyi değilmiş öyle diyo eltim ama bi tanıdığım kestirdi bebek gayet sağlıklıydı..bilmem batıl inanç ama insanın içi rahat etmiyoo....kestiren arkadaşlar vardır mutlaka demi..
Şöyle bir göz attım da sanırım başvuru tarihi geçmiş canım, ben mi yanlış anladım acaba?
Bu arada iyi geceler herkese...
Başvurular 26 Ekim 2012’ye Kadar Kabul Ediliyor
Kampanyaya katılacak kişilerin sosyal güvencesi olmaması, yeşil kartlı ve yoksul durumda olması gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyen ailelerin, bağlı bulundukları ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 26 Ekim 2012 tarihine kadar başvurması isteniyor.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim aylarımda olup hareketleri hissetmeyen var mı şekerler?bn ne zamn duyacağımı merak ediyorum.4şubatta ayrıntılım var inşallh o zaman cinsiyetlerimizde netleşicek,belki 2 haftaya hareketleri hissederim diye umut ediyorum.
ohh gazınla bi yedim bi yedim:) ha 18 kg ha 25 kg ne farkeder demi
saç konusuna gelince ben ilk aylarda kestirdim çünkü kendimi çok çirkin hissediyordum..mecburen kestirdim çok iyi geldi valla..batıl inançlara ve nazara inanmıyorum.nazara şöyle inanmıyorum bu zamana kadar kimseye nazar ederek iç geçirerek bakmadım,o yüzden bana bakanlarında nazarı değmez diye bi kalkanım var kendimce....allahıma şükür işe yarıyor kalkanım...saç kesimi falanda aynı mantık inanmazsanız çağırmazsınız:)
herkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığıbenim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün biır gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman
yasmin aradımı doktorun...devammı lekelenme merak ettim...ayaklarını uzat hareket etme bakalım.bide corapin falan içiyorsa içme.
iyi pazarlar...dün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda demişti dr.um.ama gece aniden çok azda olsa kanaman oldu.tabi biz o korkuyla en yakın hastanede aldık soluğu.oradaki dr. ultrasyon ile baktı ama bi sorun görünmüyor.yorgunluk yada stressten olabilir dinllen geçer gemezse kendi doktoruna gidersin dedi.hala idrara çıktıkça bir iki damla pembe akıntı oluyor.dr. aradım ama toplantıdaydım.şimdi onun aramasını bekliyorum.ama çok korkuyorum.başına böyle bişi gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?