2013 ikiz anne adayları buraya

Bende dikkatbediyorum ama eli
De degil) bu gidsle seksen olacam diyorum doktor net konustu erkek dedi ikisinede ama ayrintilida tam cikarsanirim. Hayirli saglikli olsunlarda yeter. Seninkikerin cinsytleri bellimi

allah sabır versin nurhan. evde yalnız değilsindir umarım. suyun falan gelirse hemen hastaneye gidebilirsin değil mi?
bebeklerinin kiloları kalp atımları iyi değil mi? yeter ki sağlıklı olsunlar. evet insanın psikolojisini bozar bu, çok iyi anlıyorum. bu 3 gün çabuk geçer inşallah. şimdi de aklımız sen de olur. doğum haberini bekliyoruz hayırlısıyla.

iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı cinsiyetleri belli oldu iki tane güzel kızım olacak allahın izniyle.
Ne güzel cinsiyetleri belli olunca insan daha çok sahiplenir gibi geliyor.Ben de cuma günü gittim kendi doktorum değildi ama.Israrla sordum belli mi diye. şu an net değil bir şey diyemem dedi.Haftaya kendi doktoruma gidicem.3 hafta önce tahmin ediyorum gelecek kontrole kesin söylerim demişti.Sabırsızlanıyorum.

Maşallah onlara

Ben kestirdim.Ablam kesilmez dedi ama ben saçın boyuyla bir ilgisi olduğuna inanmıyorum.Kimyasal kullanmıyoruz sonuçta

arkadaşlar bir de bu lohusa tacı nerede satılıyor? bujiterilerde bulunur mu? karşılaşmadım da bir yerlerde?
Ben daha 2 aylıkken aldım bujiteriden Heves işte.Ama bebek şekeri alırken bir sepet veriyorlar yanında.Onda da varmış ablam bakmış.

Ben şu dönemleri bile çok zor geçiriyorum.Senin günlerin nasıl zordur tahmin ediyorum.Sen yolun sonuna geldin neyse ki.Rabbim sağlıkla bir doğum nasip etsin

Aynen benim eşim de.Her gün karnımı açıp konuşuyor bebeklerle seviyor onları.Kulağını dayayıp bir şeyler duymaya çalışıyor.Bende aslında bir kıpırtı oluyor gibi ama doktor bu daha bebekler değildir dedi.Sanırım gazı hissediyorum

mantıklı söylediklerin dosbacım
avent de pahalı ya
şimdi çok alırsam elimde de patlayabilir yani

Aventin yenidoğan setini aldım 2 büyük 2küçük var içinde

ben de ondan alacağım sanırım canım

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım
az daha sabredin hem kuzular hem sen
bir şey kalmadı şunun şurasında

Bugün çok güzel uyandım.Rüyamda bebeciklerimi gördüm ilk defa bu kadar net.1 haftalık olmuşlar ama hiç emzirememişim.Korkular bilinçaltına yerleşmiş.Onları kucağıma aldım sevdim kokladım.Nasıl güzeldi anlatamam.Hemen eşimi de uyandırıp anlattım.Onlara kavuşmak için sabırsızlanıyorum

ben 5 haftalıkken kestirdim.bizim buralarda da kestirmek iyi olmaz derler ama ablam kuaför,şimdiye kadar kaç hamilenin saçını kesti kimbilir.hurafelere kulak asma,için rahat olsun..

bu sayfada tarihler geçmiş ama istanbul billbordlar bu afişlerle dolu...herhalde yeniden yapılıyor.arayıp sormak lazım..tabi gerçekten sosyal güvencesi olmayanlar için ama kulaktan kulağa yayılır..

Rabbim sorunsuz doğurmanı ve bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.zaman bana da geçmek bilmiyor şimdiden.inşallah bizler de hayırlısıyla 36 yı görürüz

Bende 3 hafta önce doktora gidince sormustum ne zaman hissedecegim sankı bır seyler hıssedıyorum demiştim 10 gün sonra tam hissedersınız demıstı gercektende 23. hafta tam hısettım ben de senın gıbı nıye hıssetmıyorum demıstım

günaydın...iyi yapmışsın afiyet olsun...ben geceleri kalkıyom gözüm kapalı bi kakaolu süt ,etipuf, eticin atıştırıyom valla...biliyomusun aslında ben şuan vücudumu daha çok beğeniyorum ,tabii önceden incecik bi belim vardı şimdi arkadan bakınca yine öyle ama, önü hiç sorma..ama önceden kuru bi vücudum vardı ve göğüslerim küçücüktü,şimdi daha bi tombik tombik ama doğumdan sonrada cıvıtmamak gerek kocalarımızın göz zevkini bozmayalım demi....

ahh ya benimde artık 3-5 günüm kalsaya...allah kurtarsın arkadaşım....5 hafta gözümde büyüyor valla...

nurhancım geçmiş olsun,ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.endişelenme artık tehlikeli dönemlerin bitti ,inşallah sağlıkla alacaksın yavrularını kucağına.
sana bişey sormak sormak istiyorum benimde günüm azaldı,bende tetikteyim her an yani.bu kasılmalar nasıl bişey,bende ilk defa dün gece kasık kısmımda 2 dk süren batma gibi bişey oldu,doğrulamadım bile yerimden ama ne olduğunu da anlamıyorum gaz sancısı mı yoksa doğum sancısı mı anlamadım.sabah 2 kere daha oldu ama kısa sürdü,yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek...

iyi pazarlar...dün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda demişti dr.um.ama gece aniden çok azda olsa kanaman oldu.tabi biz o korkuyla en yakın hastanede aldık soluğu.oradaki dr. ultrasyon ile baktı ama bi sorun görünmüyor.yorgunluk yada stressten olabilir dinllen geçer gemezse kendi doktoruna gidersin dedi.hala idrara çıktıkça bir iki damla pembe akıntı oluyor.dr. aradım ama toplantıdaydım.şimdi onun aramasını bekliyorum.ama çok korkuyorum.başına böyle bişi gelen var mı

yasmin aradımı doktorun...devammı lekelenme merak ettim...ayaklarını uzat hareket etme bakalım.bide corapin falan içiyorsa içme.

yasmin aradımı doktorun...devammı lekelenme merak ettim...ayaklarını uzat hareket etme bakalım.bide corapin falan içiyorsa içme.

evet aradı canım.akıntı kesiliyo gibi.yat dinlen kanama kırmızıya dönüşmezse bişi olmaz.ama agrın olursa yada renk kırmızıya dönerse hemen gel dedi.

Canım bence de uzan, doktorun ararsa bizi de haberdar et. İnşallah önemli bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…