2013 ikiz anne adayları buraya

kızlar merhaba nasılsınız ? benım bulantılar geçti şükür 20. haftamda detaylıya gırecegım tam zamanı dedıler.
ikiz bebek arabası alan varmı ? bebeklerin odalarını ne yaptınız tek dolap yetıyormu? yava syavas hazırlıklara baslayacagız

Güle güle kullanın canım çok şeker ikisi de. İnşallah umduğun gibi çıkar.

Ben de henüz almadım ama boydan olsa da sanırım bu perdeyi alacağım ve perdeciyle konuşup kalorifer peteği üstüne gelecek şekilde beyaz ve yeşil kısmından orantılı bir şekilde kestireceğim. Ne kadar perde baktıysam da aklımdan bunu çıkaramadım bir türlü.

Eki Görüntüle 617729

Son düzenleme:
kızlar ben beşik konusunda kararsızım. ilk aylarda beraber yatırılması doğruymuş. birbirlerinin kalp seslerini duymaları için. karyola tarzı alsak oda çok geniş değil. sallanabilir küçük 2 tane alsak kısa süre kullanıcaz. yeni ev aldık bir sürü masraf var. çok pahalı da alamayacağım. siz başta 2 tane mi 1 tane mi aldınız?

Geçmiş olsun canım, çok şükür iyiyiz. Ben 3 kapılı dolap, şifonyer, halı ve tavan lambasını aldım ama doğumdan sonra getirmelerini istedim.
Paketten çıkmazsa -Allah korusun kötü bir durumda:18:- iade garantili aldım. Evet ikiz hamilelik söz konusu olduğunda çok da geç kalmamak lazım hazırlıklar için.

Henüz almadım araştırma aşamasındayım ama ilk etapta park yatak almayı düşünüyorum. Yatağımın yanına da koyabilirim. Nasip olursa ilk aylar birlikte yatırmak istiyorum.Sonra da belki ikinci park yatağı alırım. Mobilya yatak için uygun yerim yok, odam küçük biraz.

canım ben 2 tane 70x110 cm lik kraftın park beşiğini aldım.birini yatak odama birinide bebek odasına kurdum,ilk aylarda beraber yatırmayı düşünüyorum bende.ben tanesini 250 tl ye aldım.daha uygunlar ve pahalıları da var tabi...

bu perde hangi markanın? benim de bir perdem kaldı. dışarıda yaptıracak olsam 400 e kadar geliyor fiyatı. hazır perde alayım diyorum ölçüleri de uymuyor. bir de şöyle bir hata yaptık ki önceden halıyı aldık ve şimdi de halıya uyduramıyoruz hiç bir perdeyi.
cepte para da kalmadı. uyguna bulmaya çalışıyoruz işte. koçtaşta gördüm uygun fiyata. aklınızda olsun güzel perdeler var.

ben ikeadan 2 tane bebek karyolası aldım. bir tanesi yatak odamda duracak ve ilk aylar birlikte yatacaklar. sonrasında odalarında ayrı ayrı yatıracağım. bence park uyatyak olsun normal karyola olsun bebekler 3-4 yaşına kadar kullanabilir. kullananlar var biliyorum. karyola alacaksan muhakkak ön parmaklıkları çıkanlardan olsun. biraz büyüdüğünde kendi yataktan kalkabilsin. park yataklarda da zaten fermuarı kısım var. çocuk uyandığında kendisi çıkabiliyor. o yüzden kısa süre değil 3-4 yaşına kadar kullanabilirsin. ne olur ne olmaz bence 2 tane al. birinin sürekli ağlaması diğerinin de uyku uyuması durumunda yatakları hatta odaları bile ayırabilirsin. çevremde duydum böyle şeyler. biri ağlarken diğerinin uykusunu bölebiliyor.
ben karyolamı 300 e aldım, park yataklarda 300 civarı.

Çilek safari serisinin. Aslında fiyatı biraz pahalı geldi (indirimli 111 TL) ama başkası içime sinmiyor. O kadar masrafın içinde alacağım sanırım. Sadece tülünü -bulabilirsem bulut temalı- kendim perdeciden uydurmaya çalışacağım.

Çilek > Baby Safarı Güneşlik

14 ocakta uraz ve poyrazıma kavuştum kızlar.....çocuklar gayet sağlıklı doğdu biri 3000grm biri 2600grm doğdular ...sıkıntı bende oldu gaz ve bağırsak sorunu yaşadım alahım kimseye verme 2 gün fazladan kaldık benim yüzümden büyük sıkıntı atlattım gerçi az daha var ama şükür bugünkü günüme......allahım bebişler çok tatlı allahım isteyen herkese nasip etsin tüm hamişler içinizi rahat tutun ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın onların kokusu bir ömre bedel.....ben çok sık giremem malum arada girmeye çalışıcam herkese sağlıklı günler.....

iyi akşamlar kızlar...biz kızlarımıza inci ve ipek isimlerini düşünüyoduk,ama sonra eşim kuranda yok yani dini isim olsun dedi.şimdide o *merve ben tuğçe* ismini beğeniyorum.kızımda illa birine erva ismini ekleyin diyor sizce nasıl bu isimler bide** tuğçe erva** ve diğerinede* merve *koysak biri iki isimli biri tek isimli olurmu bana tuhaf geldide..yoksa merveye nur yada naz mı eklesek eşitlemek için ..kızımın adıda zeynepp...he bebek arabasıda ben kafaya koydum kraft tandem kırmızı önlü arkalı olandan alcam inş.eltimin yanyana çok zor gidiyodu bide aklınızda bulunsun tekerlekleri tek olan kolay gidiyor,,,isim nasıl olursa güzel olur yazmanızı bekliycem...

ben silever cross un yan yana ikiz bebek arabasından aldım. işte burada
Silver Cross UK | Double Pushchairs | Double Buggies | Twin Strollers |Pop Duo
odama perde haricinde hazır sayılır. benim dolabım askılı değil. hepsi raflı. zaten bebek odasında fömme dolap olabilecek bir girinti vardı. oraya gömme dolap yaptırdık. bir kısmını evin yatak yorganı için ayırdık, bir kısmını da bebebklerimizin eşyaları içn ayırdık. askı için bir bölme yaptırmadım. biraz daha büyüdüklerinde küçük bir askılı dolap yaptırırız.
bence bol çekmeceli bir şifonyer al derim. ben dolap yaptırmasaydım ikeadan bol bölmeli ve çekmeceli büyük bir şifonyer alacaktım. dolaplar bana bebekler için kullanışsız geliyor. askı yeri çok büyük ve kullanışsız. bize raf lazım diye düşünüyorum.

Gözün aydın canım, çok sevindim. Maşallah bebişlerine. Darısı başımıza inşallah. Rabbim sizlere iyilikler versin. Sana da geçmiş olsun. Rahatsızlığın neden kaynaklanmış, doktorun bir şey söyledi mi?

Ben de dini isim olmasını istedim, aynı zamanda sonradan karışıklık yaşamasınlar diye tek isim düşündüm. Biri tek biri çift isimdense eşitlemek daha iyi olur kanımca. Merve ismine de ekleme yap bence.

çok sevindim. güzel bir verdin bize. maşallah kiloları da çok iyiymiş. sana da geçmiş olsun. neyse ki atlatmışsınız. foto koysana görelim bir maşallah diyelim.

hayırlı uğurlu ömürlü olsun bebeklerin.sana da çok geçmiş olsun.maşallah kiloları da iyi,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.güzel haberler duydukça mutlu oluyorum eşime de anlatıyorum.fırsat buldukça tecrübelerini paylaşman bizlere ışık olacaktır

Canım bence de uzan, doktorun ararsa bizi de haberdar et. İnşallah önemli bir şey değildir.

öyle yapıyorum bende kalkmadan yatışa devam.aradı dr. ama zaten akıntıda kesildi çok şükür.dr. yat dinlen agrın ollursa yada akıntı kırmızıya dönerse hemen gel dedi.inşallah bişi olmaz.allah hepimizin bebişlerini korusun

canım bu gidişle ben 40. haftayı çıkaracağım gibi gözüküyor annem yanımda acil bir durumda o arabayla götürür diye içim rahat, ama yinede beklemenin sıkıntısı var işte, bu gidişle doktor beni normal doğum safhasına gelene kadar bekletecek hayırlı haberleri veririm size inşallah
ahh ya benimde artık 3-5 günüm kalsaya...allah kurtarsın arkadaşım....5 hafta gözümde büyüyor valla...
canım inan son günler hele hiç geçmek bilmiyor, uzuyorda uzuyor....

tatlım karnın tamamen taş gibi oluyor, nefesin daralıyor, elini karnına koyduğun zaman hissedersin, bebeklerin şekli şemali, kolu bacağı belli oluyor resmen aa kimisi de hiç farketmiyormuş, zaten kontrolünde nst çekerler eğer varsa kasılman orada çıkar canım, inşallah yoktur, zamanında doğar yavruların

Aycem hayırlı uğurlu olsun. Allah bebeklerine uzun ömürler versin. Sana da çok geçmiş olsun. Güzel haberler verdin bize, darısı başımıza inşallah. Tam olarak kaçıncı haftanda ve günde doğum yaptın, sezeryan genel mi spinal mi oldu yazar mısın?

Açıkçası ben İnci ve İpek isimlerini çok beğenmiştim. Dini yönü olsun dersen göbek adı koyabilirsin, dini yönü olan. Ama yok Merve ve Tuğçede kararlıyım dersen o zaman iki isim olmasın bence. Ben tek isimlerini seviyorum. Tabi bu benim kişisel görüşüm, karar sizin. Allah her şeyden önce sağlık versin bebeklerine

Canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et bol bol dinlen. Seni huzursuz eden bir şey olursa mutlaka doktoru ara, kritik haftalardasın çünkü. Benim de o haftalarım enfeksiyon yüzünden tedirgin geçti, seni çok iyi anlıyorum. Allah'a emanet bebeklerin. İnşallah her şey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…