- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.401
sizden cevap gelene kadar ben perde ve halı işini çözdüm netten..umarım kaliteleri güzeldir:)
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş KulübüEki Görüntüle 617640 Eki Görüntüle 617639
sizden cevap gelene kadar ben perde ve halı işini çözdüm netten..umarım kaliteleri güzeldir:)
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş KulübüEki Görüntüle 617640 Eki Görüntüle 617639
kızlar merhaba nasılsınız ? benım bulantılar geçti şükür 20. haftamda detaylıya gırecegım tam zamanı dedıler.
ikiz bebek arabası alan varmı ? bebeklerin odalarını ne yaptınız tek dolap yetıyormu? yava syavas hazırlıklara baslayacagız
kızlar ben beşik konusunda kararsızım. ilk aylarda beraber yatırılması doğruymuş. birbirlerinin kalp seslerini duymaları için. karyola tarzı alsak oda çok geniş değil. sallanabilir küçük 2 tane alsak kısa süre kullanıcaz. yeni ev aldık bir sürü masraf var. çok pahalı da alamayacağım. siz başta 2 tane mi 1 tane mi aldınız?
kızlar ben beşik konusunda kararsızım. ilk aylarda beraber yatırılması doğruymuş. birbirlerinin kalp seslerini duymaları için. karyola tarzı alsak oda çok geniş değil. sallanabilir küçük 2 tane alsak kısa süre kullanıcaz. yeni ev aldık bir sürü masraf var. çok pahalı da alamayacağım. siz başta 2 tane mi 1 tane mi aldınız?
Güle güle kullanın canım çok şeker ikisi de. İnşallah umduğun gibi çıkar.
Ben de henüz almadım ama boydan olsa da sanırım bu perdeyi alacağım ve perdeciyle konuşup kalorifer peteği üstüne gelecek şekilde beyaz ve yeşil kısmından orantılı bir şekilde kestireceğim. Ne kadar perde baktıysam da aklımdan bunu çıkaramadım bir türlü.
Eki Görüntüle 617729
bu perde hangi markanın? benim de bir perdem kaldı. dışarıda yaptıracak olsam 400 e kadar geliyor fiyatı. hazır perde alayım diyorum ölçüleri de uymuyor. bir de şöyle bir hata yaptık ki önceden halıyı aldık ve şimdi de halıya uyduramıyoruz hiç bir perdeyi.
cepte para da kalmadı. uyguna bulmaya çalışıyoruz işte. koçtaşta gördüm uygun fiyata. aklınızda olsun güzel perdeler var.
kızlar merhaba nasılsınız ? benım bulantılar geçti şükür 20. haftamda detaylıya gırecegım tam zamanı dedıler.
ikiz bebek arabası alan varmı ? bebeklerin odalarını ne yaptınız tek dolap yetıyormu? yava syavas hazırlıklara baslayacagız
14 ocakta uraz ve poyrazıma kavuştum kızlar.....çocuklar gayet sağlıklı doğdu biri 3000grm biri 2600grm doğdular ...sıkıntı bende oldu gaz ve bağırsak sorunu yaşadım alahım kimseye verme 2 gün fazladan kaldık benim yüzümden büyük sıkıntı atlattım gerçi az daha var ama şükür bugünkü günüme......allahım bebişler çok tatlı allahım isteyen herkese nasip etsin tüm hamişler içinizi rahat tutun ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın onların kokusu bir ömre bedel.....ben çok sık giremem malum arada girmeye çalışıcam herkese sağlıklı günler.....
iyi akşamlar kızlar...biz kızlarımıza inci ve ipek isimlerini düşünüyoduk,ama sonra eşim kuranda yok yani dini isim olsun dedi.şimdide o *merve ben tuğçe* ismini beğeniyorum.kızımda illa birine erva ismini ekleyin diyor sizce nasıl bu isimler bide** tuğçe erva** ve diğerinede* merve *koysak biri iki isimli biri tek isimli olurmu bana tuhaf geldide..yoksa merveye nur yada naz mı eklesek eşitlemek için ..kızımın adıda zeynepp...he bebek arabasıda ben kafaya koydum kraft tandem kırmızı önlü arkalı olandan alcam inş.eltimin yanyana çok zor gidiyodu bide aklınızda bulunsun tekerlekleri tek olan kolay gidiyor,,,isim nasıl olursa güzel olur yazmanızı bekliycem...
14 ocakta uraz ve poyrazıma kavuştum kızlar.....çocuklar gayet sağlıklı doğdu biri 3000grm biri 2600grm doğdular ...sıkıntı bende oldu gaz ve bağırsak sorunu yaşadım alahım kimseye verme 2 gün fazladan kaldık benim yüzümden büyük sıkıntı atlattım gerçi az daha var ama şükür bugünkü günüme......allahım bebişler çok tatlı allahım isteyen herkese nasip etsin tüm hamişler içinizi rahat tutun ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın onların kokusu bir ömre bedel.....ben çok sık giremem malum arada girmeye çalışıcam herkese sağlıklı günler.....
Canım bence de uzan, doktorun ararsa bizi de haberdar et. İnşallah önemli bir şey değildir.
canım bu gidişle ben 40. haftayı çıkaracağım gibi gözüküyorallah sabır versin nurhan. evde yalnız değilsindir umarım. suyun falan gelirse hemen hastaneye gidebilirsin değil mi?
bebeklerinin kiloları kalp atımları iyi değil mi? yeter ki sağlıklı olsunlar. evet insanın psikolojisini bozar bu, çok iyi anlıyorum. bu 3 gün çabuk geçer inşallah. şimdi de aklımız sen de olur. doğum haberini bekliyoruz hayırlısıyla.
canım inan son günler hele hiç geçmek bilmiyor, uzuyorda uzuyor....ahh ya benimde artık 3-5 günüm kalsaya...allah kurtarsın arkadaşım....5 hafta gözümde büyüyor valla...
nurhancım geçmiş olsun,ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.endişelenme artık tehlikeli dönemlerin bitti ,inşallah sağlıkla alacaksın yavrularını kucağına.
sana bişey sormak sormak istiyorum benimde günüm azaldı,bende tetikteyim her an yani.bu kasılmalar nasıl bişey,bende ilk defa dün gece kasık kısmımda 2 dk süren batma gibi bişey oldu,doğrulamadım bile yerimden ama ne olduğunu da anlamıyorum gaz sancısı mı yoksa doğum sancısı mı anlamadım.sabah 2 kere daha oldu ama kısa sürdü,yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek...
Aycem hayırlı uğurlu olsun. Allah bebeklerine uzun ömürler versin. Sana da çok geçmiş olsun. Güzel haberler verdin bize, darısı başımıza inşallah. Tam olarak kaçıncı haftanda ve günde doğum yaptın, sezeryan genel mi spinal mi oldu yazar mısın?14 ocakta uraz ve poyrazıma kavuştum kızlar.....çocuklar gayet sağlıklı doğdu biri 3000grm biri 2600grm doğdular ...sıkıntı bende oldu gaz ve bağırsak sorunu yaşadım alahım kimseye verme 2 gün fazladan kaldık benim yüzümden büyük sıkıntı atlattım gerçi az daha var ama şükür bugünkü günüme......allahım bebişler çok tatlı allahım isteyen herkese nasip etsin tüm hamişler içinizi rahat tutun ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın onların kokusu bir ömre bedel.....ben çok sık giremem malum arada girmeye çalışıcam herkese sağlıklı günler.....
Açıkçası ben İnci ve İpek isimlerini çok beğenmiştim. Dini yönü olsun dersen göbek adı koyabilirsin, dini yönü olan. Ama yok Merve ve Tuğçede kararlıyım dersen o zaman iki isim olmasın bence. Ben tek isimlerini seviyorum. Tabi bu benim kişisel görüşüm, karar sizin. Allah her şeyden önce sağlık versin bebeklerineiyi akşamlar kızlar...biz kızlarımıza inci ve ipek isimlerini düşünüyoduk,ama sonra eşim kuranda yok yani dini isim olsun dedi.şimdide o *merve ben tuğçe* ismini beğeniyorum.kızımda illa birine erva ismini ekleyin diyor sizce nasıl bu isimler bide** tuğçe erva** ve diğerinede* merve *koysak biri iki isimli biri tek isimli olurmu bana tuhaf geldide..yoksa merveye nur yada naz mı eklesek eşitlemek için ..kızımın adıda zeynepp...he bebek arabasıda ben kafaya koydum kraft tandem kırmızı önlü arkalı olandan alcam inş.eltimin yanyana çok zor gidiyodu bide aklınızda bulunsun tekerlekleri tek olan kolay gidiyor,,,isim nasıl olursa güzel olur yazmanızı bekliycem...
öyle yapıyorum bende kalkmadan yatışa devam.aradı dr. ama zaten akıntıda kesildi çok şükür.dr. yat dinlen agrın ollursa yada akıntı kırmızıya dönerse hemen gel dedi.inşallah bişi olmaz.allah hepimizin bebişlerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?