2013 ikiz anne adayları buraya

ben perde çok pembeli olunca halıyı mavi ağırlıklı seçtim.1 kız 1 erkeğe oda hazırlamak zor.çocukların psikolojisi bozulmasın diye denge kurmaya çalışıyorum işte..

Canım Allah en hayırlı zamanda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. El ve ayaklarında şişlik var mı, bebeklerin kilosu nasıl? Bir de karar verdiniz mi sezeryan şekline, genel mi spinal mi olacak?

Kraft 504 Dönenceli Park Yatak 70*110
KRAFT PARK D504 / L (264 tl civarı 352 tl den düşmüş.)
Ürün Özellikleri:
• Doğumdan itibaren kullanılabilme
• Sallanma aparatı ile beşik olarak da kullanılabilme özelliği
• Farklı yaşlarda kullanım için iki ayrı kat
• Alt değiştirme ünitesi
• Bebeğiniz için müzik, ışık, titreşim özellikli, ayıcıklı dönence
• Özel kılıf içinde, tekerlekleri sayesinde kolay taşınma özelliği
• Kısa kenarda bebeğin parka kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencere
• Oyuncak cebi
• 3 kademeli malzeme gözü
• Ağırlık: 14 kg
• Ebatlar:
• Açık halde: 80 x 131 x 113 cm
• Kapalı halde: 78 x 26 x 131 cm

Kraft Calipso Oyun Parkı (70x120cm)
Fiyat: 289 TL
• Kısa kenarda bebeğin parka kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencere
• Farklı yaşlarda kullanım için fermuar bağlantılı iki ayrı kat
• Doğumdan itibaren kullanılabilme özelliği
• Fonksiyonel cepler
• Bebeğin oynarken rahatça görülmesini sağlayan file yan alanlar
• Alt değiştirme ünitesi
• Müzikli ve ışıklı dönence
• Taşıma çantası
• Asılabilir tutunma halkaları
• Sallanma aparatı ile beşik olarak kullanılabilme
• İki ayakta yer alan frenli tekerlekleri sayesinde kolay taşınabilme
• Ağırlık: 15,6 kg

Ebatları:
Açık halde: 78 x 130 x 90 cm
Kapalı halde: 84 x 28 cm

Bu ürün yeni üründür

Farklı cinsiyette ikizleri olan anne adayları, üşenmedim kendime ve sizlere mini katalog yaptım.
Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim. Üstteki Kraft 504 Dönenceli Park Yatak mı yoksa alttaki Kraft Calipso Oyun Parkı mı? Özellikleri neredeyse aynı.

Son düzenleme:

Canım ben üsttekini daha çok beğendim, Kraftın olanı ama sen bilirsin. Hem Kraft kalite yönünden daha bilindik sanki, mobilya almıştın sanırım sen, ayriyeten park yatak da mı alacaksın?

geçmiş olsun RABBİM yardımcın olsun inş.
doğum sonrasına da bırakabilirsin ama kafanda mutlaka bir marka ve model olsun ona karar ver
eğer ihtiyacın olursa hemen alırsın
yoksa son anda kafandaki markayı alamayabilirsin
gözünaydın maş
Rabbim nasip ederse kızıma Zeynep, oğluma Burak ismini koymayı düşünüyorum ben.

benim de kızımın adı deniz olacak inşallah
hayırlı olsun RABBİM adlarıyla yaşatsın inş.
RABBİM hakkında hayırlısını versin inş.
geçmiş olsun inş. bir sıkıntı yoktur içini ferah tut
bende de olmuştu ufak lekelenme ,korkmuştum meğer rahim ağzındaki polipten kılcak damar kanamış onun kanıymış ,panikleme hemen inş. birşey yoktur
güzel günlerde kullansın kuzucuklar inş.
ilk etapta hareketli bebeklerse birbirlerini uyandırabilirler aklınızda olsun
maş. suphanallah ,topiğin tosunları desene
amin inş.
ben kız için bu iki ismi de düşündüm ama vazgeçtim ,sebebi KURANDA geçmemesi değildi başka isim bulmuştum
ismin KURANda geçmesi şart değilki anlamı güzelse her ismi koyabilirsin

ben perde çok pembeli olunca halıyı mavi ağırlıklı seçtim.1 kız 1 erkeğe oda hazırlamak zor.çocukların psikolojisi bozulmasın diye denge kurmaya çalışıyorum işte..
evet ikiz odası kurmak zor valla

herkese merhaba
yarın oğlumun kalp doktorunda kontrolu var ,hepinizden dua istiyorum duanızı esirgmeyin..
inş. sağ salim atlatırız kontrolü ..
bi de pipisi doğuştan sünnetli ,şekilsek bi bozukluk var hafiften ,ilerde ufak bi operasyon geçirmesi gerekiyor
onun için de pediatrik cerrahiye görüneceğiz yarın
o da inş. sıkıntısız geçer

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben üsttekini daha çok beğendim, Kraftın olanı ama sen bilirsin. Hem Kraft kalite yönünden daha bilindik sanki, mobilya almıştın sanırım sen, ayriyeten park yatak da mı alacaksın?

Ben dolap,şifonyer vs. aldım ama tek yatak alamayacağım, iki tane alsam odada yer olmayacağından yatak almadım. Yoksa özellikle büyüyen karyolaya (Linkten bakabilirsiniz) bayıldım.

Park yatakların ikisi de Kraft'ın canım. Aşağıdaki daha pahalı nedense. Fikir verdiğin için teşekkürler. Kız kardeşim de üsttekini beğendi.

Son düzenleme:

ben park yatak olayını sevemiyom bi türlü ya bebek odası denince açık renkler geliyo gözüme hep.benimde kendi odama koyacağım koyu lacivert bi park yatak var kuzenimden aldım ama oda için mobilya taraftarıyım.bende seni aldın mobilya diye hatırlıyorum ya.illede seçmek lazımsa üsttekini beğendim nedense.

Sana da merhaba delikız, inşallah güzel haberlerle dönersiniz doktordan. Allah bebişlerine sağlık-sıhhat versin.

valla yer olayını geçtim ben artık.benim 2 tane 70*130 beşik var odada,1 tane tek kişilk bazam var.2kapaklı gardrop var (annem bizde kalacağı için bebeklere bakmak için ona yatak ve dolap şart başkada oda yok) eee şimdi bide 3 kapaklı bebekler için dolap alıncak ...odanın orta yerinde 1metra kadar bidolancak alan kalıyor...yapcak bişey yok ev kira olunca sığdığın kadar...şimdi yer yok diye hangi hayalimden vazgeçeyimki...bi daha çocuğum olmayacağına göre...

İkisinin de Kraft olmasına dikkat etmemişim :) Neyse üstteki daha güzel ama ben birazcık kafanı karıştırayım mı, madem dolap ve şifonyer mobilya. Park yatakla aynı ebatta mobilya yataklar var. Şu büyümeyenlerden, yer sıkıntın varsa öyle bir şey de alabilirsin. Biz onlardan aldık, 70/130 ölçüleri. 5-6yşına kadar onları kullanacaklar, büyüyen sığmazdı odaya o yüzden ondan almadık. 5 sene sonra da baza ya da genç odası tarzı mobilyalara bakarız. Hilbur'a katılıyorum, ben mobilyayı daha çok seviyorum ama karar senin

maaşşalllah canım darısı biizm basımıza gaz sıkıntıısnımı yasadın nedne oluyor ? kac kilo aldın kac haftalık dogdular canım?

erva ve merve koyun... tuğçede cok bilindik iism diğerlerı daha kolay söylenıyor

güle güle kullanın ınsaalah canım bizdaha baslamadık bile alsıverişe ama ben parca parca degıl bebek odası takımı alacagım.. askılı gardolap biraz büyüdüğünde gerekıyor.. benım kızım 3 bucuk yasında elbislerını montlarını asıyoruz mecburen

Canım Allah güzel, hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. İnşallah güzel geçer kontrolleriniz. Dönünce yazmayı unutma. İyi haberlerle görüşürüz inşallah...

bayanlar benim kesemin olduğu yerde ağrım war siz de de oluyo mu .. 6+5 haftalık hamileyim 2 kese war ama hala tam ikiz demedi doktor..kesenin biri daha küçük diğerine göre .. daha çok dün oldu yürüyünce kesenin olduğu yere bıcak saplandı .. normalde nadir bıçak saplanır gibi oluyodu . ama dün daha çok oldu yürürken olmasıda dikkatimi çekti.. bugün daha az hareket edince oda .. 6 haftaaya kadar lekelenmem oldu benim 5 gündür yok çok şükür... böle bi durum yaşayanınız war mı tedirgin etti beniii

Hakikaten kafamı karıştırdın BEKAY. Benim beğendiğim büyüyen karyolanın büyümeyeni de var ama 565 tl gibi tuzlu bir rakam. İki tane aldığımı düşünürsen (4 tane park yatak parası)
Ben de daha çok mobilyayı seviyorum ama odadan odaya taşıma kolaylığı (hatta memleketime bile götürürüm diye düşünmüştüm) açısından park yatak düşünüyordum.
Şimdi de uygulayabilirsem aklıma bir fikir geldi, şöyle ekonomikçe beyaz bir bebek karyolası alsam, içine de benim safari serisinin uyku setlerinden alsam nasıl olur acaba? :26:

yavrum zaten çok para verme ben resimleri paylaşmıştım arkadaşımın ikizlerinin beşiklerini aldım biri mavi biri açık krem..dediğin gibi uyku setiydi cibinlikte gelince valla mobilyası gözükmüyor bile..boşa masraf ..yani benim için en azından daha tedavinin masrafları bitmedi:) ee şimdi perdesiydi halısıydı derken bide tekzenden 3 kapaolı bembeyaz dolap alcam çiçek gibi olcak oda inşallahh.zaten kuzularımı çuvalada koysam o oda cennet olmazmı bana:)

yanlız safari serisinde uyku setlerinin maşallahı var haa pahalııı....ama içine onlar sindiyse sen bilirsin...piyasada 100-150 tl arası %100 pamuklar var istersen biraz daha araştır..

Canım açıkçası verecek para da kalmadı ama bebişlerim için en iyisi olsun istiyorum. Bugünü çok bekledim, her şey içime sinsin istiyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrularımıza.Yoksa bebişlerimden gerisi teferruat...

Son düzenleme:

Azcık karıştırdım sanki kafanı ama güzel olacak bak gör. Diğerleri mobilya olmasa, evde fazladan dolabın olup da onu kullansan tamam park yatak al derdim ama şimdi değerleri mobilyayken onların yanına mobilya beşik yakışır. Evet masraflı gibi geliyor en başta ama alınıyor bir şekilde. Bizde borç harç yapıyoz napalım, ilk bebişler içimizde kalmasın diye. Birde 5 sene kaygın olmayacak yatak yönünden, rahatça kullan ama park yatak 5 sene götürür mü bilmem. Birazcık daha fiyat araştırması yap, pazarlık falan derken alırsınız bence, süper olur.

Canım geçmiş olsun. Bende ilk zamanlar adet sancısına benzer kasık ve bel ağrısı şeklinde ağrı ve sancılar oluyordu ama seninkiyle birebir aynı mı bilemiyorum. Kanaman durduysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama Allah'a emanet. Aklına kötü şeyler getirme, çok için rahat etmezse bi acile git rahatlarsın. İnşallah tez zamanda geçer sıkıntıların

sağol canım geçer inşallah..allah razı olsun ... aslında kesem büyüyo galiba onun ağrısı olabilir die düşünüyorum ama yaşayan war mı diede merak ediyorum..hayırlısı inş.kasılarımda ağrıyo ama az arada kısa.. kesenin olduğu yerde kısa ani gibi adım attıkça 2 -3 kere ağırdı sürekli olsa gidecektimm. doktorum kesenin olduğu yerde ağrılar olabilir demişti sürekli değilse korkma demişti .. amA malum elimde değil..iilk bebekte düşük olunca kendimi çok dinliyorum ne yazıkki geçecek inş her şey güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…