- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.421
sizden cevap gelene kadar ben perde ve halı işini çözdüm netten..umarım kaliteleri güzeldir:)
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş KulübüEki Görüntüle 617640 Eki Görüntüle 617639
canım bu gidişle ben 40. haftayı çıkaracağım gibi gözüküyorannem yanımda acil bir durumda o arabayla götürür diye içim rahat, ama yinede beklemenin sıkıntısı var işte, bu gidişle doktor beni normal doğum safhasına gelene kadar bekletecek hayırlı haberleri veririm size inşallah
canım inan son günler hele hiç geçmek bilmiyor, uzuyorda uzuyor....
tatlım karnın tamamen taş gibi oluyor, nefesin daralıyor, elini karnına koyduğun zaman hissedersin, bebeklerin şekli şemali, kolu bacağı belli oluyor resmen aa kimisi de hiç farketmiyormuş, zaten kontrolünde nst çekerler eğer varsa kasılman orada çıkar canım, inşallah yoktur, zamanında doğar yavruların
Farklı cinsiyette ikizleri olan anne adayları, üşenmedim kendime ve sizlere mini katalog yaptım.
Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim. Üstteki Kraft 504 Dönenceli Park Yatak mı yoksa alttaki Calipso Oyun Parkı mı? Özellikleri neredeyse aynı.
geçmiş olsun RABBİM yardımcın olsun inş.iyi akşamlar kızlarrr.. hepinize teşekkür ederim.dün doktoruma ulaşamadım başka yerede gitmedim .bu sabah doktorumla konuşabildim, korkma ağrın olursa gel dedi şükür çok kuvvetli bi ağrım olmadı , bebişlerimde kıpır kıpırdı biraz rahatladım oyüzden, ama akşama kadar yattım, korkunun gözünü seviyim...ama bundan sonra daha dikkatli olcam ve merdivende asla terlik giymem artık...sizlerede tavsiyem giymeyin, aman...
doğum sonrasına da bırakabilirsin ama kafanda mutlaka bir marka ve model olsun ona karar verbende biberon ısıtıcısını hiç düşünmüyorum
ama süt sağma makinasında kararsız kaldım
medela çok pahalı geldi... avent istemiyorum
doğum sonrasına bıraksam nasıl olur
maşallah kuzulara
hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun
hadi geçmiş olsun canım
evet terlik giyme... bu haftalardan sonra denge problemi oluyormuş zaten
dinlenmene ve ağrının olmamasına sevindim
gözünaydın maşherkese iyi akşamlar.şimdi kontrolden geldik.çok şükür herşey yolunda.iki hafta önce kızlarımın arasında 350 gr gibi bir fark vardı.ama çok şükür kapatmışlar farkı sadece 30 gr gibi bi farkları kalmış aferin kızlarıma
Rabbim nasip ederse kızıma Zeynep, oğluma Burak ismini koymayı düşünüyorum ben.
hayırlı olsun RABBİM adlarıyla yaşatsın inş.
benim de kızımın adı deniz olacak inşallah
RABBİM hakkında hayırlısını versin inş.herkese günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, baktım baya kaynatmışsınız ortalığıbenim sancılar devam ediyor, cuma günü kontrol vardı, bende artık ne olacaksa olsun diye çantamı aldım gittim, nst de doğum sancısı gözüküyor, doktorda hemşilerde şaşırıyor, doktoruma alın artık benim psikolojim bozuldu, sanki her an doğuracakmışım gibi panik oluyorum dedim, oda bir gün bir gün bizim için, kanamanız olursa veya suyunuz gelirse hemen gelin dedi, 3 gün sonrasına randevu verdi, hala acayip kasılmalarım var, bu gidişle benevde kendim doğuracağım gibi geliyor, tualete girdiğimde korkuyorum suyum gelecek diye, doğum yaklaştıkça insan garip duygulara kapılıyor, Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah, yine uykusuz bir gece geçirdim, benim sıpalar ne sağa yatırıyor ne sola, put gibi sırt üstü yatmaktan yakında belim çatlar herhalde, Allah'ım artık çabuk geçsin zaman
geçmiş olsun inş. bir sıkıntı yoktur içini ferah tutiyi pazarlar...dün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda demişti dr.um.ama gece aniden çok azda olsa kanaman oldu.tabi biz o korkuyla en yakın hastanede aldık soluğu.oradaki dr. ultrasyon ile baktı ama bi sorun görünmüyor.yorgunluk yada stressten olabilir dinllen geçer gemezse kendi doktoruna gidersin dedi.hala idrara çıktıkça bir iki damla pembe akıntı oluyor.dr. aradım ama toplantıdaydım.şimdi onun aramasını bekliyorum.ama çok korkuyorum.başına böyle bişi gelen var mı
güzel günlerde kullansın kuzucuklar inş.sizden cevap gelene kadar ben perde ve halı işini çözdüm netten..umarım kaliteleri güzeldir:)
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş KulübüEki Görüntüle 617640 Eki Görüntüle 617639
ilk etapta hareketli bebeklerse birbirlerini uyandırabilirler aklınızda olsunHenüz almadım araştırma aşamasındayım ama ilk etapta park yatak almayı düşünüyorum. Yatağımın yanına da koyabilirim. Nasip olursa ilk aylar birlikte yatırmak istiyorum.Sonra da belki ikinci park yatağı alırım. Mobilya yatak için uygun yerim yok, odam küçük biraz.
maş. suphanallah ,topiğin tosunları desene14 ocakta uraz ve poyrazıma kavuştum kızlar.....çocuklar gayet sağlıklı doğdu biri 3000grm biri 2600grm doğdular ...sıkıntı bende oldu gaz ve bağırsak sorunu yaşadım alahım kimseye verme 2 gün fazladan kaldık benim yüzümden büyük sıkıntı atlattım gerçi az daha var ama şükür bugünkü günüme......allahım bebişler çok tatlı allahım isteyen herkese nasip etsin tüm hamişler içinizi rahat tutun ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın onların kokusu bir ömre bedel.....ben çok sık giremem malum arada girmeye çalışıcam herkese sağlıklı günler.....
ben kız için bu iki ismi de düşündüm ama vazgeçtim ,sebebi KURANDA geçmemesi değildi başka isim bulmuştumiyi akşamlar kızlar...biz kızlarımıza inci ve ipek isimlerini düşünüyoduk,ama sonra eşim kuranda yok yani dini isim olsun dedi.şimdide o *merve ben tuğçe* ismini beğeniyorum.kızımda illa birine erva ismini ekleyin diyor sizce nasıl bu isimler bide** tuğçe erva** ve diğerinede* merve *koysak biri iki isimli biri tek isimli olurmu bana tuhaf geldide..yoksa merveye nur yada naz mı eklesek eşitlemek için ..kızımın adıda zeynepp...he bebek arabasıda ben kafaya koydum kraft tandem kırmızı önlü arkalı olandan alcam inş.eltimin yanyana çok zor gidiyodu bide aklınızda bulunsun tekerlekleri tek olan kolay gidiyor,,,isim nasıl olursa güzel olur yazmanızı bekliycem...
evet ikiz odası kurmak zor vallaben perde çok pembeli olunca halıyı mavi ağırlıklı seçtim.1 kız 1 erkeğe oda hazırlamak zor.çocukların psikolojisi bozulmasın diye denge kurmaya çalışıyorum işte..
Canım ben üsttekini daha çok beğendim, Kraftın olanı ama sen bilirsin. Hem Kraft kalite yönünden daha bilindik sanki, mobilya almıştın sanırım sen, ayriyeten park yatak da mı alacaksın?
Canım ben üsttekini daha çok beğendim, Kraftın olanı ama sen bilirsin. Hem Kraft kalite yönünden daha bilindik sanki, mobilya almıştın sanırım sen, ayriyeten park yatak da mı alacaksın?
herkese merhaba
yarın oğlumun kalp doktorunda kontrolu var ,hepinizden dua istiyorum duanızı esirgmeyin..
inş. sağ salim atlatırız kontrolü ..
bi de pipisi doğuştan sünnetli ,şekilsek bi bozukluk var hafiften ,ilerde ufak bi operasyon geçirmesi gerekiyor
onun için de pediatrik cerrahiye görüneceğiz yarın
o da inş. sıkıntısız geçer
Ben dolap,şifonyer vs. aldım ama tek yatak alamayacağım, iki tane alsam odada yer olmayacağından yatak almadım. Yoksa özellikle büyüyen karyolaya (Linkten bakabilirsiniz) bayıldım.
Park yatakların ikisi de Kraft'ın canım. Aşağıdaki daha pahalı nedense. Fikir verdiğin için teşekkürler.Kız kardeşim de üsttekini beğendi.
Ben dolap,şifonyer vs. aldım ama tek yatak alamayacağım, iki tane alsam odada yer olmayacağından yatak almadım. Yoksa özellikle büyüyen karyolaya (Linkten bakabilirsiniz) bayıldım.
Park yatakların ikisi de Kraft'ın canım. Aşağıdaki daha pahalı nedense. Fikir verdiğin için teşekkürler.Kız kardeşim de üsttekini beğendi.
maaşşalllah canım darısı biizm basımıza gaz sıkıntıısnımı yasadın nedne oluyor ? kac kilo aldın kac haftalık dogdular canım?14 ocakta uraz ve poyrazıma kavuştum kızlar.....çocuklar gayet sağlıklı doğdu biri 3000grm biri 2600grm doğdular ...sıkıntı bende oldu gaz ve bağırsak sorunu yaşadım alahım kimseye verme 2 gün fazladan kaldık benim yüzümden büyük sıkıntı atlattım gerçi az daha var ama şükür bugünkü günüme......allahım bebişler çok tatlı allahım isteyen herkese nasip etsin tüm hamişler içinizi rahat tutun ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın onların kokusu bir ömre bedel.....ben çok sık giremem malum arada girmeye çalışıcam herkese sağlıklı günler.....
erva ve merve koyun... tuğçede cok bilindik iism diğerlerı daha kolay söylenıyoriyi akşamlar kızlar...biz kızlarımıza inci ve ipek isimlerini düşünüyoduk,ama sonra eşim kuranda yok yani dini isim olsun dedi.şimdide o *merve ben tuğçe* ismini beğeniyorum.kızımda illa birine erva ismini ekleyin diyor sizce nasıl bu isimler bide** tuğçe erva** ve diğerinede* merve *koysak biri iki isimli biri tek isimli olurmu bana tuhaf geldide..yoksa merveye nur yada naz mı eklesek eşitlemek için ..kızımın adıda zeynepp...he bebek arabasıda ben kafaya koydum kraft tandem kırmızı önlü arkalı olandan alcam inş.eltimin yanyana çok zor gidiyodu bide aklınızda bulunsun tekerlekleri tek olan kolay gidiyor,,,isim nasıl olursa güzel olur yazmanızı bekliycem...
güle güle kullanın ınsaalah canım bizdaha baslamadık bile alsıverişe ama ben parca parca degıl bebek odası takımı alacagım.. askılı gardolap biraz büyüdüğünde gerekıyor.. benım kızım 3 bucuk yasında elbislerını montlarını asıyoruz mecburenben silever cross un yan yana ikiz bebek arabasından aldım. işte burada
Silver Cross UK | Double Pushchairs | Double Buggies | Twin Strollers |Pop Duo
odama perde haricinde hazır sayılır. benim dolabım askılı değil. hepsi raflı. zaten bebek odasında fömme dolap olabilecek bir girinti vardı. oraya gömme dolap yaptırdık. bir kısmını evin yatak yorganı için ayırdık, bir kısmını da bebebklerimizin eşyaları içn ayırdık. askı için bir bölme yaptırmadım. biraz daha büyüdüklerinde küçük bir askılı dolap yaptırırız.
bence bol çekmeceli bir şifonyer al derim. ben dolap yaptırmasaydım ikeadan bol bölmeli ve çekmeceli büyük bir şifonyer alacaktım. dolaplar bana bebekler için kullanışsız geliyor. askı yeri çok büyük ve kullanışsız. bize raf lazım diye düşünüyorum.
herkese merhaba
yarın oğlumun kalp doktorunda kontrolu var ,hepinizden dua istiyorum duanızı esirgmeyin..
inş. sağ salim atlatırız kontrolü ..
bi de pipisi doğuştan sünnetli ,şekilsek bi bozukluk var hafiften ,ilerde ufak bi operasyon geçirmesi gerekiyor
onun için de pediatrik cerrahiye görüneceğiz yarın
o da inş. sıkıntısız geçer
İkisinin de Kraft olmasına dikkat etmemişim :) Neyse üstteki daha güzel ama ben birazcık kafanı karıştırayım mı, madem dolap ve şifonyer mobilya. Park yatakla aynı ebatta mobilya yataklar var. Şu büyümeyenlerden, yer sıkıntın varsa öyle bir şey de alabilirsin. Biz onlardan aldık, 70/130 ölçüleri. 5-6yşına kadar onları kullanacaklar, büyüyen sığmazdı odaya o yüzden ondan almadık. 5 sene sonra da baza ya da genç odası tarzı mobilyalara bakarız. Hilbur'a katılıyorum, ben mobilyayı daha çok seviyorum ama karar senin
Hakikaten kafamı karıştırdın BEKAY.Benim beğendiğim büyüyen karyolanın büyümeyeni de var ama 565 tl gibi tuzlu bir rakam. İki tane aldığımı düşünürsen (4 tane park yatak parası )
Ben de daha çok mobilyayı seviyorum ama odadan odaya taşıma kolaylığı (hatta memleketime bile götürürüm diye düşünmüştüm) açısından park yatak düşünüyordum.
Şimdi de uygulayabilirsem aklıma bir fikir geldi,şöyle ekonomikçe beyaz bir bebek karyolası alsam, içine de benim safari serisinin uyku setlerinden alsam nasıl olur acaba? :26:
yavrum zaten çok para verme ben resimleri paylaşmıştım arkadaşımın ikizlerinin beşiklerini aldım biri mavi biri açık krem..dediğin gibi uyku setiydi cibinlikte gelince valla mobilyası gözükmüyor bile..boşa masraf ..yani benim için en azından daha tedavinin masrafları bitmedi:) ee şimdi perdesiydi halısıydı derken bide tekzenden 3 kapaolı bembeyaz dolap alcam çiçek gibi olcak oda inşallahh.zaten kuzularımı çuvalada koysam o oda cennet olmazmı bana:)
yavrum zaten çok para verme ben resimleri paylaşmıştım arkadaşımın ikizlerinin beşiklerini aldım biri mavi biri açık krem..dediğin gibi uyku setiydi cibinlikte gelince valla mobilyası gözükmüyor bile..boşa masraf ..yani benim için en azından daha tedavinin masrafları bitmedi:) ee şimdi perdesiydi halısıydı derken bide tekzenden 3 kapaolı bembeyaz dolap alcam çiçek gibi olcak oda inşallahh.zaten kuzularımı çuvalada koysam o oda cennet olmazmı bana:)
Hakikaten kafamı karıştırdın BEKAY.Benim beğendiğim büyüyen karyolanın büyümeyeni de var ama 565 tl gibi tuzlu bir rakam. İki tane aldığımı düşünürsen (4 tane park yatak parası )
Ben de daha çok mobilyayı seviyorum ama odadan odaya taşıma kolaylığı (hatta memleketime bile götürürüm diye düşünmüştüm) açısından park yatak düşünüyordum.
Şimdi de uygulayabilirsem aklıma bir fikir geldi,şöyle ekonomikçe beyaz bir bebek karyolası alsam, içine de benim safari serisinin uyku setlerinden alsam nasıl olur acaba? :26:
bayanlar benim kesemin olduğu yerde ağrım war siz de de oluyo mu .. 6+5 haftalık hamileyim 2 kese war ama hala tam ikiz demedi doktor..kesenin biri daha küçük diğerine göre .. daha çok dün oldu yürüyünce kesenin olduğu yere bıcak saplandı .. normalde nadir bıçak saplanır gibi oluyodu . ama dün daha çok oldu yürürken olmasıda dikkatimi çekti.. bugün daha az hareket edince oda .. 6 haftaaya kadar lekelenmem oldu benim 5 gündür yok çok şükür... böle bi durum yaşayanınız war mı tedirgin etti beniii
Canım geçmiş olsun. Bende ilk zamanlar adet sancısına benzer kasık ve bel ağrısı şeklinde ağrı ve sancılar oluyordu ama seninkiyle birebir aynı mı bilemiyorum. Kanaman durduysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama Allah'a emanet. Aklına kötü şeyler getirme, çok için rahat etmezse bi acile git rahatlarsın. İnşallah tez zamanda geçer sıkıntıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?