- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.441
sağol canım geçer inşallah..allah razı olsun ... aslında kesem büyüyo galiba onun ağrısı olabilir die düşünüyorum ama yaşayan war mı diede merak ediyorum..hayırlısı inş.kasılarımda ağrıyo ama az arada kısa.. kesenin olduğu yerde kısa ani gibi adım attıkça 2 -3 kere ağırdı sürekli olsa gidecektimm. doktorum kesenin olduğu yerde ağrılar olabilir demişti sürekli değilse korkma demişti .. amA malum elimde değil..iilk bebekte düşük olunca kendimi çok dinliyorum ne yazıkki geçecek inş her şey güzel olacak :)
Allah iyilikler versin canım, rahim büyüyordur belki de o yüzdendir dediğin gibi. Ağrın artarsa doktorunu haberdar etmeyi ihmal etme. Bol bol dinlen. Film izle, kitap oku. Çok odaklanmamaya çalış kendine. Dediklerimizi uygulamak bir de kolay olsa.
arkadaşlar şubat anneleri topiğinde meltemizmir nickli anne hem doğum hikayesini hem de bebeğinin doğum anının fotoğraflarını paylaşmış
ilginizi çeker diye düşündüm
arkadaşlar şubat anneleri topiğinde meltemizmir nickli anne hem doğum hikayesini hem de bebeğinin doğum anının fotoğraflarını paylaşmış
bende okumak istiyomm
Eki Görüntüle 617846
Kraft 504 Dönenceli Park Yatak 70*110
KRAFT PARK D504 / L (264 tl civarı 352 tl den düşmüş.)
Ürün Özellikleri:
• Doğumdan itibaren kullanılabilme
• Sallanma aparatı ile beşik olarak da kullanılabilme özelliği
• Farklı yaşlarda kullanım için iki ayrı kat
• Alt değiştirme ünitesi
• Bebeğiniz için müzik, ışık, titreşim özellikli, ayıcıklı dönence
• Özel kılıf içinde, tekerlekleri sayesinde kolay taşınma özelliği
• Kısa kenarda bebeğin parka kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencere
• Oyuncak cebi
• 3 kademeli malzeme gözü
• Ağırlık: 14 kg
• Ebatlar:
• Açık halde: 80 x 131 x 113 cm
• Kapalı halde: 78 x 26 x 131 cm
Eki Görüntüle 617847
Kraft Calipso Oyun Parkı (70x120cm)
Fiyat: 289 TL
• Kısa kenarda bebeğin parka kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencere
• Farklı yaşlarda kullanım için fermuar bağlantılı iki ayrı kat
• Doğumdan itibaren kullanılabilme özelliği
• Fonksiyonel cepler
• Bebeğin oynarken rahatça görülmesini sağlayan file yan alanlar
• Alt değiştirme ünitesi
• Müzikli ve ışıklı dönence
• Taşıma çantası
• Asılabilir tutunma halkaları
• Sallanma aparatı ile beşik olarak kullanılabilme
• İki ayakta yer alan frenli tekerlekleri sayesinde kolay taşınabilme
• Ağırlık: 15,6 kg
Ebatları:
Açık halde: 78 x 130 x 90 cm
Kapalı halde: 84 x 28 cm
Bu ürün yeni üründür
Farklı cinsiyette ikizleri olan anne adayları, üşenmedim kendime ve sizlere mini katalog yaptım.
Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim. Üstteki Kraft 504 Dönenceli Park Yatak mı yoksa alttaki Kraft Calipso Oyun Parkı mı? Özellikleri neredeyse aynı.
bayanlar benim kesemin olduğu yerde ağrım war siz de de oluyo mu .. 6+5 haftalık hamileyim 2 kese war ama hala tam ikiz demedi doktor..kesenin biri daha küçük diğerine göre .. daha çok dün oldu yürüyünce kesenin olduğu yere bıcak saplandı .. normalde nadir bıçak saplanır gibi oluyodu . ama dün daha çok oldu yürürken olmasıda dikkatimi çekti.. bugün daha az hareket edince oda .. 6 haftaaya kadar lekelenmem oldu benim 5 gündür yok çok şükür... böle bi durum yaşayanınız war mı tedirgin etti beniii
Eki Görüntüle 617846
Kraft 504 Dönenceli Park Yatak 70*110
KRAFT PARK D504 / L (264 tl civarı 352 tl den düşmüş.)
Ürün Özellikleri:
Doğumdan itibaren kullanılabilme
Sallanma aparatı ile beşik olarak da kullanılabilme özelliği
Farklı yaşlarda kullanım için iki ayrı kat
Alt değiştirme ünitesi
Bebeğiniz için müzik, ışık, titreşim özellikli, ayıcıklı dönence
Özel kılıf içinde, tekerlekleri sayesinde kolay taşınma özelliği
Kısa kenarda bebeğin parka kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencere
Oyuncak cebi
3 kademeli malzeme gözü
Ağırlık: 14 kg
Ebatlar:
Açık halde: 80 x 131 x 113 cm
Kapalı halde: 78 x 26 x 131 cm
Eki Görüntüle 617847
Kraft Calipso Oyun Parkı (70x120cm)
Fiyat: 289 TL
Kısa kenarda bebeğin parka kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencere
Farklı yaşlarda kullanım için fermuar bağlantılı iki ayrı kat
Doğumdan itibaren kullanılabilme özelliği
Fonksiyonel cepler
Bebeğin oynarken rahatça görülmesini sağlayan file yan alanlar
Alt değiştirme ünitesi
Müzikli ve ışıklı dönence
Taşıma çantası
Asılabilir tutunma halkaları
Sallanma aparatı ile beşik olarak kullanılabilme
İki ayakta yer alan frenli tekerlekleri sayesinde kolay taşınabilme
Ağırlık: 15,6 kg
Ebatları:
Açık halde: 78 x 130 x 90 cm
Kapalı halde: 84 x 28 cm
Bu ürün yeni üründür
Farklı cinsiyette ikizleri olan anne adayları, üşenmedim kendime ve sizlere mini katalog yaptım.
Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim. Üstteki Kraft 504 Dönenceli Park Yatak mı yoksa alttaki Kraft Calipso Oyun Parkı mı? Özellikleri neredeyse aynı.
günaydın arkadaşlar. Sayfalara göz atarken bişey dikkatimi çekti. Bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrasona 21,22. Haftalarda girecekler benim doktorum 9-13 şubat arası ayrıntılı istedi benden yani 18. Haftamda oluyoru. Bu konuda fikriniz var mı yoksa çok mu abarttım :) insan ilk hamileliğinde böyle oluyor demekki bide ikiz olmaları daha çok pimpirikli yapıyor.
günaydın arkadaşlar. Sayfalara göz atarken bişey dikkatimi çekti. Bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrasona 21,22. Haftalarda girecekler benim doktorum 9-13 şubat arası ayrıntılı istedi benden yani 18. Haftamda oluyoru. Bu konuda fikriniz var mı yoksa çok mu abarttım :) insan ilk hamileliğinde böyle oluyor demekki bide ikiz olmaları daha çok pimpirikli yapıyor.
yarın öğlen kontorlümüz var
uykum yok ,biraz önceki doğum hikayesini okudum
biz 36yı bulmaya çalışıyoruz haliyle küvezde kalmış bebeği... şimdi 36yı görsemde sanırım 1 hafta daha diyeceğim
ilk zamanlarda dr.um ilk hedef 32-34 ve 36 demişti
şimdi düşünüyorum da hepsinde rahatlayacağım diye düşünüyordum
yok kızlar öle bişey olmuyoRabbim bebeklerimiz için en hayırlısını ve sağlıklısını versin
bende üstekini beğendim ama arkadaşlara katılarak mobilyalı alınması taraftarıyım
Sorunsuz ve mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için...
Bugün bizim de kontrolümüz var. Çok tedirginim, inşallah güzel haberlerle döneriz. Dua edin bizlere...
korku bebeklerde eendişe yaratır o yüzden sağlıklı ve güzel haberler alacağını düşünki hamsilerinde sorun çıkmasın
sağlıklı ve hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?