2013 ikiz anne adayları buraya

Allah iyilikler versin canım, rahim büyüyordur belki de o yüzdendir dediğin gibi. Ağrın artarsa doktorunu haberdar etmeyi ihmal etme. Bol bol dinlen. Film izle, kitap oku. Çok odaklanmamaya çalış kendine. Dediklerimizi uygulamak bir de kolay olsa.

aminn canım inşallahh .. inan hiç kolay değil dediğin gibi olsaa :)) hep dinleniyorum zaten yatıyorum oturuyorum hiç bişe yaptığım yok :)) belkide ondan fazla dinliyorum kendimi ewde olmaya pek alışık değildim :)) sağol canım

arkadaşlar şubat anneleri topiğinde meltemizmir nickli anne hem doğum hikayesini hem de bebeğinin doğum anının fotoğraflarını paylaşmış
ilginizi çeker diye düşündüm

Son düzenleme:
arkadaşlar şubat anneleri topiğinde meltemizmir nickli anne hem doğum hikayesini hem de bebeğinin doğum anının fotoğraflarını paylaşmış

Linki atsana papatya, merak ettim hazır uykuda uyuyamazken okuyayım
Buldum ve gözyaşlarıyla okudum, çok duygulandımmm (

Son düzenleme:

Maşallah Rüzgar bebişe. Ben de çok duygulanarak okudum... Rabbim bizim bebişlerimize de sağlıkla gelmeyi nasip eder inşallah...

canım ben 504 kraft modelini aldım,pembe ve mavisini aldım.4 kapılı beyaz bir dolap,beyaz bir halı,beyaz bir avize ve perdesini aldım.250 tlye internetten aldım,eşimle evde kurduk.henüz bebeklerim doğmadığı için kullanmadım ama inşallah o da nasip olur.ben öğretmenim yazları 2 ay yazlıkta kalıyoruz,o yüzden taşıyabilme amaçlı da park yatağı tercih ettim.biraz büyüsünler mobilyalarını da alırız inşallah,ama 3_4 yaşına kadar bunları kullanmayı düşünüyorum.

canım haftasını tam hatırlayamıyorum ama benim sancılarım o kadar çoktu ki hep düşük yaptığımı sanıyordum
testlerde bişey çıkmıyordu , 4 kez kanama geçirdim
tavsiyem bol bol su iç yat dinlen
kafaya takma bunu dediğime inanamıyorum
ama dr.una söyle muhakkak idrar ve kan tahlili yapacaktır

sağlıklı bi hamilelik diliyorum

yarın öğlen kontorlümüz var
uykum yok ,biraz önceki doğum hikayesini okudum
biz 36yı bulmaya çalışıyoruz haliyle küvezde kalmış bebeği... şimdi 36yı görsemde sanırım 1 hafta daha diyeceğim
ilk zamanlarda dr.um ilk hedef 32-34 ve 36 demişti
şimdi düşünüyorum da hepsinde rahatlayacağım diye düşünüyordum
yok kızlar öle bişey olmuyo Rabbim bebeklerimiz için en hayırlısını ve sağlıklısını versin

günaydın arkadaşlar. Sayfalara göz atarken bişey dikkatimi çekti. Bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrasona 21,22. Haftalarda girecekler benim doktorum 9-13 şubat arası ayrıntılı istedi benden yani 18. Haftamda oluyoru. Bu konuda fikriniz var mı yoksa çok mu abarttım :) insan ilk hamileliğinde böyle oluyor demekki bide ikiz olmaları daha çok pimpirikli yapıyor.

bende üstekini beğendim ama arkadaşlara katılarak mobilyalı alınması taraftarıyım

ben ayrıntılı ultrasonu 22+5de yaptırdım doktorum ikiz gebeliklerde ultrason sonuçlarının 20li haftalarda daha kesin sonuç verdiğini söylemişti

ben 19. haftamda girdim. tüm organları oluşmuştu zaten. rahat bakıldı herşeyine. farketmiyor sanırım. ama genelde 20. haftadan sonra giriliyor.

inşallah bugün doktordan sağlıklı ve hayırlı haberlerle gelirsin :)

çok etkileyici yazı olmuş. tüm aksiliklere rağmen bebişini kucağına almış. inşallah bundan sonra sağlıklı ve güzel günler geçirirler

günaydın heyecanlı anneler..
yazıyı gözlerim dolu dolu okudum.
Allahım hepimize sağlıkla nasip eder inşallah.
bugün tatilimin ilk günü ne yapacağımı bilmeden size yazmak istedim ilk önce.
ev yeni olduğu için hala yerleşemedim ve eşimle problemlerimiz çıktıkça moralim bozuluyor. orası nasıl olsun buraya ne koyalım. odala küçük olunca sığamıyoruz. daha bebişlerimin odasına geçemedik.
doğum yapan arkadaşlar bebekleri birlikte mi yatırıyorlar şu an yoksa ayrı mı hangisi avantajlı?
ayrıca bugünlerde ihtiyaç listemi hazırlayacağım ve biraz çarşı pazar dolaşmayı düşünüyorum çok yorulmadan. listem hazır olunca sizinle paylaşıp yorum bekleyeceğim... mutlu ve sağlıklı günler...

Sorunsuz ve mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için...
Bugün bizim de kontrolümüz var. Çok tedirginim, inşallah güzel haberlerle döneriz. Dua edin bizlere...

bende üstekini beğendim ama arkadaşlara katılarak mobilyalı alınması taraftarıyım

comet07 teşekkürler yorumun için. Henüz tam karar verememiş olsam da büyük ihtimalle ben de arkadaşlara katılacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…