- 17 Eylül 2012
- 1.332
- 292
- 128
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.461
korku bebeklerde eendişe yaratır o yüzden sağlıklı ve güzel haberler alacağını düşünki hamsilerinde sorun çıkmasın
sağlıklı ve hayırlı haberlerini bekliyoruz
Dosba,Bonny ve kontrole gidecek tüm arkadaşlardan hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Bende öyle özledimki kuzucuklarımı görmeyi
Allah tüm bebişlere sağlık,iyilik,uzun ömürler versin,vaktinde,hayırlı,sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah.
Amin canlar, çok sağ olun.
comet07 kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum bebişlerimi düşünerek ama kafamdaki endişelere de dur diyemiyorum bazen.
Mergenciğim kuzucuklarını göreceğin gün hayırla, sağlıkla bir an önce gelir inşallah.Benim bugün şeker yüklemem de var, inşallah iyi sonuçlar alırız.
hafta sonu ablam benim için istanbulda alışverişe çıkacak bebeklerim kısmetse nisan ayı içinde olucak hangi parçadan kaç adet yazmalıyım?
arkadaşarın önceden yazdıklarını geçmişte bulamadım da
birde bebek taşıma seti gerekli mi?
Mergenciğim kuzucuklarını göreceğin gün hayırla, sağlıkla bir an önce gelir inşallah.Benim bugün şeker yüklemem de var, inşallah iyi sonuçlar alırız.
Teşekkür ederim canım
Allah yardımcın olsun,hayırlı haberlerini bekiyoruz.
Hastaneye yalnız gitme,biraz halsizlik,baş dönmesi vs. olabiliyor.
canım haftasını tam hatırlayamıyorum ama benim sancılarım o kadar çoktu ki hep düşük yaptığımı sanıyordum
testlerde bişey çıkmıyordu , 4 kez kanama geçirdim
tavsiyem bol bol su iç yat dinlen
kafaya takmabunu dediğime inanamıyorum
ama dr.una söyle muhakkak idrar ve kan tahlili yapacaktır
sağlıklı bi hamilelik diliyorum
merhaba arkadaşlar. henüz tam düzenlemedik ama bebek odamız kabaca bu şekilde olacak. daha nevresim takımlarımız, battaniyelerimiz gelmedi, kayın validemde. doğurduktan sonra getirir herhalde bu gidişle :) teyzelerimizde de var bir sürü şey. kimse zahmet edip getirmiyor.ben de görmek istiyorum bir an önce. yarına da hastaneye götüreceğim çantamı hazırlayacağım. bebek bezlerimiz bugün geliyor kargoyla. onu da paylaşırım sizlerle.Eki Görüntüle 618129 Eki Görüntüle 618136 Eki Görüntüle 618135 Eki Görüntüle 618134 Eki Görüntüle 618133 Eki Görüntüle 618132 Eki Görüntüle 618131 Eki Görüntüle 618130 Eki Görüntüle 618128 Eki Görüntüle 618127 Eki Görüntüle 618126 Eki Görüntüle 618137
bir fotoğrafta gördüğünüz sepetlerden biri kirli giysi sepeti diğeri ise kirli bez kovası. bebeklerimin şuan pek kıkyafeti yok. olanları da yıkadım ütüledim. poşetlere yerleştirdim. hemen giyecekleri, 3 ay sonra giyebilecekleri ayrı ayrı paketledim. açmadım ki kokuları uçmasın.
merhaba arkadaşlar. henüz tam düzenlemedik ama bebek odamız kabaca bu şekilde olacak. daha nevresim takımlarımız, battaniyelerimiz gelmedi, kayın validemde. doğurduktan sonra getirir herhalde bu gidişle :) teyzelerimizde de var bir sürü şey. kimse zahmet edip getirmiyor.ben de görmek istiyorum bir an önce. yarına da hastaneye götüreceğim çantamı hazırlayacağım. bebek bezlerimiz bugün geliyor kargoyla. onu da paylaşırım sizlerle.Eki Görüntüle 618129 Eki Görüntüle 618136 Eki Görüntüle 618135 Eki Görüntüle 618134 Eki Görüntüle 618133 Eki Görüntüle 618132 Eki Görüntüle 618131 Eki Görüntüle 618130 Eki Görüntüle 618128 Eki Görüntüle 618127 Eki Görüntüle 618126 Eki Görüntüle 618137
bir fotoğrafta gördüğünüz sepetlerden biri kirli giysi sepeti diğeri ise kirli bez kovası. bebeklerimin şuan pek kıkyafeti yok. olanları da yıkadım ütüledim. poşetlere yerleştirdim. hemen giyecekleri, 3 ay sonra giyebilecekleri ayrı ayrı paketledim. açmadım ki kokuları uçmasın.
daha nevresim takımlarımız, battaniyelerimiz gelmedi, kayın validemde. doğurduktan sonra getirir herhalde bu gidişle :) teyzelerimizde de var bir sürü şey. kimse zahmet edip getirmiyor.ben de görmek istiyorum bir an önce.
Canım puset hangi marka aldın?
silver cross marka aldık. uzun araştırmalarımızdan sonra yanyana almaya karar verdik. piyasadaki en dar araba diyebilirim. bir de macleren in var bu şekilde. o daha pahalı. bir 900 e aldık.
Aynen canım bizdede durum aynı....
Utanmasam "kargoyla gönderin,yıkayıp,ütüleyeceğim,hazır olsun,içim rahat etsin"diyeceğim ama ...Gelirken getirmeyi düşünüyorlar...
Sizinkileri gördükçe ben de hemen alışverişe başlamak istiyorum.Eşim çok erken diyor.Güle güle kullansın kuzucuklarınmerhaba arkadaşlar. henüz tam düzenlemedik ama bebek odamız kabaca bu şekilde olacak. daha nevresim takımlarımız, battaniyelerimiz gelmedi, kayın validemde. doğurduktan sonra getirir herhalde bu gidişle :) teyzelerimizde de var bir sürü şey. kimse zahmet edip getirmiyor.ben de görmek istiyorum bir an önce. yarına da hastaneye götüreceğim çantamı hazırlayacağım. bebek bezlerimiz bugün geliyor kargoyla. onu da paylaşırım sizlerle. bir fotoğrafta gördüğünüz sepetlerden biri kirli giysi sepeti diğeri ise kirli bez kovası. bebeklerimin şuan pek kıkyafeti yok. olanları da yıkadım ütüledim. poşetlere yerleştirdim. hemen giyecekleri, 3 ay sonra giyebilecekleri ayrı ayrı paketledim. açmadım ki kokuları uçmasın.
Hayırlı olsun sağlıklı, hayırlı bebekler versin Allah.Ben hala bulantıları geçiremedim ben de çok az besleniyorum.Bulantı haplarını yaklaşık 2 aydır kullanıyorum o biraz şiddeti azaltıyor.Şimdilik verdiğim ilaçlar bebeklerin gelişimine yeter demişti doktorum.Vitamin folik asit neyin varsa ihmal etme.Zamanla düzeliriz inşallahMerhaba,
Ben daha çok yeni 9 haftalık bir ikiz anne adayıyım benimki tek yumurta ikizleri tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum.
Hamileliğiniz nasıl geçti ve geçiyor? Herhangi bir risk ile karşılaştınız mı? Ben hiçbir şey yiyemiyorum ve çok yetersiz besleniyorum sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Lütfen bana bilgi verin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?