- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.681
mrb kızlar bende ikizlere hamileyim bebişlerim 5+3 günlük daha çok küçükler kalp atışlarını henüz duymadık pazartesi yinne gidicez doktora inşllah bu sefer duyarız
mrb kızlar bende ikizlere hamileyim bebişlerim 5+3 günlük daha çok küçükler kalp atışlarını henüz duymadık pazartesi yinne gidicez doktora inşllah bu sefer duyarız
günaydın hanımlar...
milasis geçmiş olsun ne diyoruz olumlu düşün olumlu olsun sıkıntı yapma kendine.
bebişlerin kıyafetlerini nasıl deterjanla yıkadınız yada yıkamayı düşünüyorsunuz?
beyaz sabun tozu makineler için var onu düşündüm ben sizin de fikirlerinizi almak istedim. ayrıca yumuşatıcı kullanmalı mıyız?
Bende
biber0n emzikte Avent veya Nuk ,
Pompada ;avent , medela
Bebek Bakım Ürünleri ; Sebamed , Bübchen arasında kaldım , Bunlar hakkında düşüncesi olan var mı ? Özellikle Pompa,?
Birde bu göğüs kalkanı nedir , ne işe yarar ? Göğüs koruyucu diye bişey daha var onunla farkı ne bileniniz var mı ?
herkese selam ,geçmişe bakamadım ,umarım herşey yolundadır
ben bizim fındıklarla uğraşıyorum
bugün tam 21 .gün
Allah nazarlardan korusun fındıklarında senidedarısı bizlere artık :)
günaydın hanımlar...
milasis geçmiş olsun ne diyoruz olumlu düşün olumlu olsun sıkıntı yapma kendine.
bebişlerin kıyafetlerini nasıl deterjanla yıkadınız yada yıkamayı düşünüyorsunuz?
beyaz sabun tozu makineler için var onu düşündüm ben sizin de fikirlerinizi almak istedim. ayrıca yumuşatıcı kullanmalı mıyız?
bugün tam 21 .gün
Merhaba arkadaşlar,
Bebeklerine kavuşacak olan arkadaşlara şimdiden vaktinde ve sağlıklı doğumlar ...
Bebeklerini büyüten arkadaşlara sabır, direnç ve kuvvet ...
Yeni ikiz bebek beklediklerini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun
ve rahatsız olan arkadaşlarıma da Allah'tan en kısa sürede şifa diliyorum.
Benim de dün 13+2 kontrolüm vardı; hafta sonu cumartesi gibi şiddetli gribe yakalandım ve Pazartesi CRP testinde enfeksiyon varlığı tespit edildi. Doktorum antibiyotik (duacid) + Nidazol tedavisine başladı.
Dün kontrolde bebeklerimin her ikisinin de gelişimlerinin sağlıklı olduğunu ve 13+5 ve 13+6 haftalarda göründüklerini öğrendik. Buna ne kadar sevinsem de enfeksiyona bağlı olarak rahmimde ağrı ve bir tür kasılma başlangıcı tespit edildi ve bunun için haftada bir olmak üzere 2 kere uygulanacak iğne ve bir tür progesteron hapına başladım. Çocuklar ne kadar sağlıklı da olsa, sağ kasığımda hissettiğim ara ara vuran ağrı düşük korkusu yaratıyor; akşam iğne için bir hastaneye gitmişken orada nöbetçi olan doğum kontrol uzmanına da muayene olmak geldi içimden; muayenede yine çocukların turp gibi olduğunu ve doktorumun başlanan ilaç ve hapı tedbir amaçlı uygulamış olabileceğini ve iyi bir karar olduğunu söyleyince biraz rahatladım.
Ayrıca kendi doktorum bebişlerimin her ikisinin de kıza benzediğini söyledi. 5,5 yaşında bir kızım daha var ve ona arkadaşlık etmesi açısından bir kızım daha olsun çok istiyordum tabi ... ama eşim açısından bakınca diğerinin erkek olmasını da onun için istediğimden hem sevinç, hem de hayal kırıklığı yaşadım. Gerçi kesin demedi henüz ama ona çok güveniyorum; şimdiye kadar hiç yanıldığını duymadım. Yani anlayacağınız hem sağlık sorunlarıyla hem de eşimin farkettirmemeye çalışsa da üzülmesi nedeniyle oluşan hayalkırıklığıyla boğuşmaya ve gözyaşlarıma engel olmaya çalışıyorum. Aslında cinsiyetleri ne olursa olsun onları kaybetmekten çok korkuyorum ve ağlamamın da bir yararı yok biliyorum ama durduramıyorum. Lütfen bana biraz moral verin ...
sağol canım ınsallah rabbım yar ve yardımcımız olsun...
kızlar detaylı ultrason denen şeyı öğleden sonra yaptrdım fakat normal ultrasondan pek farklı bırsey olmadı.ben mı yanlıs bılıyordum bu işi yoksa beklentım mı fazlaydı anlayamadım..her neyse, durumlar bıraz karıstı....normalde en basından berı gebelıgım bır hafta gerıden gıdıyordu.ıkızler arasında da 3 gun fark vardı.ıkızler arasında 1 hafta fark oluşmuş şu an..sagdakı bebek haftasıyla uyumlu soldakı bebek gerıde...
sonuc: dr.acık acık ben tam bılmıorum bu tip ıkızlerdekı sorunları dedı, ankaraya gıtmem gerekıyor..
papatya arkadasımızın tavsıye ettıgı ÖZGÜR DEREN beyle görüşüp duruma göre HACETTEPE PERINATOLOJIYE gıtmeyı planlıyorum...hacettepe gıdenler varsa hangi doktora gıdıyosunuz bılgılerınıze ıhtıyacım var..
o bi anlık üzülmüştür canım benimm..bi kaç gün sonra gör bak o sana moral vericek..evlat bu onun hayal kırıklığı olmaz.sen sağlığını düşün buna hiç takılma şimdi..
Merhaba arkadaşlar,
Bebeklerine kavuşacak olan arkadaşlara şimdiden vaktinde ve sağlıklı doğumlar ...
Bebeklerini büyüten arkadaşlara sabır, direnç ve kuvvet ...
Yeni ikiz bebek beklediklerini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun
ve rahatsız olan arkadaşlarıma da Allah'tan en kısa sürede şifa diliyorum.
Benim de dün 13+2 kontrolüm vardı; hafta sonu cumartesi gibi şiddetli gribe yakalandım ve Pazartesi CRP testinde enfeksiyon varlığı tespit edildi. Doktorum antibiyotik (duacid) + Nidazol tedavisine başladı.
Dün kontrolde bebeklerimin her ikisinin de gelişimlerinin sağlıklı olduğunu ve 13+5 ve 13+6 haftalarda göründüklerini öğrendik. Buna ne kadar sevinsem de enfeksiyona bağlı olarak rahmimde ağrı ve bir tür kasılma başlangıcı tespit edildi ve bunun için haftada bir olmak üzere 2 kere uygulanacak iğne ve bir tür progesteron hapına başladım. Çocuklar ne kadar sağlıklı da olsa, sağ kasığımda hissettiğim ara ara vuran ağrı düşük korkusu yaratıyor; akşam iğne için bir hastaneye gitmişken orada nöbetçi olan doğum kontrol uzmanına da muayene olmak geldi içimden; muayenede yine çocukların turp gibi olduğunu ve doktorumun başlanan ilaç ve hapı tedbir amaçlı uygulamış olabileceğini ve iyi bir karar olduğunu söyleyince biraz rahatladım.
Ayrıca kendi doktorum bebişlerimin her ikisinin de kıza benzediğini söyledi. 5,5 yaşında bir kızım daha var ve ona arkadaşlık etmesi açısından bir kızım daha olsun çok istiyordum tabi ... ama eşim açısından bakınca diğerinin erkek olmasını da onun için istediğimden hem sevinç, hem de hayal kırıklığı yaşadım. Gerçi kesin demedi henüz ama ona çok güveniyorum; şimdiye kadar hiç yanıldığını duymadım. Yani anlayacağınız hem sağlık sorunlarıyla hem de eşimin farkettirmemeye çalışsa da üzülmesi nedeniyle oluşan hayalkırıklığıyla boğuşmaya ve gözyaşlarıma engel olmaya çalışıyorum. Aslında cinsiyetleri ne olursa olsun onları kaybetmekten çok korkuyorum ve ağlamamın da bir yararı yok biliyorum ama durduramıyorum. Lütfen bana biraz moral verin ...
geçmiş olsun.bence eşinin bu durumu biraz şaşkınlıktandır. o erkek olması hayalini kurdu sanırım hep. uzun sürmez bence de bu durum. 3 nün de cinsiyetinin aynı olması farklı olmasından iyi bence. en azından çocukları yetiştirirken büyük kızından edindiğiniz tecrübeleriz size çok faydası olacaktır. bunu eşin de anlayacaktır. iyi ki 3 kızım var diyecek bence.
bugün tam 21 .gün
hastane çantamızı çektim size...hastane çıkışı 1 takım ki onlar büyük muhtemelen giyemezler ama adet yerini bulsun...prematüre tulum 2 tane...prematüre üst ve alt..anneciğin ördüğü çok küçük tüysüz ve antibakteriyel ipten yelek ve patik...peluş battaniye..sanırım biraz fazla ama insan az koyupta zorda kalmasın nede olsa sırtımızda taşımıyoruz..veee benim gecelik ve pijamalarım:)Eki Görüntüle 620419 Eki Görüntüle 620420 Eki Görüntüle 620423 Eki Görüntüle 620434 Eki Görüntüle 620425 Eki Görüntüle 620426 Eki Görüntüle 620421 Eki Görüntüle 620424 Eki Görüntüle 620433 Eki Görüntüle 620435 Eki Görüntüle 620437 Eki Görüntüle 620440 Eki Görüntüle 620442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?