2013 ikiz anne adayları buraya

herkese selam ,geçmişe bakamadım ,umarım herşey yolundadır
ben bizim fındıklarla uğraşıyorum
bugün tam 21 .gün

Maşallah fındıklara o zaman. (Tam Karadenizlisin hamsiler, fındıklar...)

Geçmiş olsun canım, önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları. Babaları hayırlısıyla kucağına alsın da bak nasıl da unutur her şeyi...

Güle güle kullan canım, pek şeker şeyler almışsın bebişlerine de, kendine de. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Maşallah bebişlerine de, cicilerine de.

Son düzenleme:

Benim de eşim hep bir oğlu olsun istiyordu, kızım oldu maaşallah suan 2 yaşında, ikizlerime hamileyim ve onlar da kız, benim eşim de hayal kırıkığına uğradı cnm, her ne kadar çaktırmamaya çalışsa da belli oldu, belki de yeni yeni alışıyor bu fikre, yapacak birşey yok, allahımın takdiri, demek ki üç kız sahii olmamaız gerekiyormuş.

Bu arada biz de 4 kızız ve bundan da cok memnunuz, birbirimize çok desteğiz ve hep bira aradayız.
Dolayısıyla kızlarım için de bu duruma çk seviniyorum, hayat boyu kimseye şhtiyaçları olmayacak, birbirlerine yetecekler.

Sen de güzel şeyler düşün cnm, şimdiden allah tamamına erdirsin inş, tebrikler.

inşallah vaktiyle doğup, şöyle içlerini doldura doldura giysinler inşallah. ben hastane çıkışlarını çok beğenerek almıştım. ben aldıktan sonra burada prematüre kıyafet muhabbetleri döndü. bebeklerimi ilk onlarla görmek istiyorum. sonradan değiştiririz olmadı.

Son düzenleme:

Canım bende 6 hafta 3 günlükken duydum kalp atışını ama bir tanesini tabi, o zaman aynı kese içinde olmalarına rağmen diğerini göremedik bile zaten o zaman bilmiyorduk ikiz olduğunu sonra 7,5 haftalıkken gittik baktık ki bir tane daha var o da geriden geliyor onunda kalp atışı var yani aralarında gün hatta hafta farkı bile olabiliyor ilerleyen haftalarda bu endişelerinin yersiz olduğunu göreceksin sen içini ferah tut 1 hafta sonra mutlaka duyarsın bebişlerinin sesini.

aldıklarınızı sen ve bebeklerin güzel günlerde kullanınız inşallah

Canım Allah sağlıklı evlatlar versin cinsiyetin ne önemi var zaten şanslı babanın kızı olurmuş. Hastalığın da bir an önce geçer inş. bende geçen hafta zehirlenmiştim çok şükür bebklerim iyi ama yaşadığım korkuyu anlatamam bu tarz rahatsızlıklarda bebekler çok etkilenmiyormuş yani doktorum öyle söyledi. Sende sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız

hepsi birbirinden çok güzel Allahım sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Maşallah fındıklara o zaman. (Tam Karadenizlisin hamsiler, fındıklar...)
halis mulis karadenizliyim uşağum daaa
ilk işim onlara horon öğretmek olacak zaten

maşallah rabbim sizleri nazarlardan korusun.darısı bizlerin başına artık
amin inş.
amin inş
şimdilik dondyden memnunum bir sıkıntı yok
beşiklerini seviyorlar bir sorun çıkarmadılar baştan beri onda yatıyorlar ama ilerde ne olur bilemem

güle güle kullansınlar hepsni de inş.

kızlar msj cevap yazan tum arkadaslarıma cok tesekkur edıyorum içime su serptınız.inş dedıgınız gıbı olur.haftaya salı gunu kontrole gıdıcem gelısmelerı sızlerle paylasırım.neolur dualarınızı eksık etmeyın....

canım maşallahhh hepsi çokk güzeller, hayırlısıyla kullan inşallah,senin gecelik takımına bayıldım bende hep biraz şık ve süslü şeylere bakıyorum hernekadar lohusalık için olsada doğumdan sonra eşime bi değişik görünmek isterim, bu göbekten sonra...

o kadar takılmayın
gecelik güzel olsa da altındaki karın ve çatlaklar malum
eşlerimiz bizi bu dönemde olduğumuz gibi kabul edecek artık yapacak bişey yok
biz iki tane evlat annesiyiz olsun o kadarcık ne var

o kadar takılmayın
gecelik güzel olsa da altındaki karın ve çatlaklar malum
eşlerimiz bizi bu dönemde olduğumuz gibi kabul edecek artık yapacak bişey yok
biz iki tane evlat annesiyiz olsun o kadarcık ne var

canim yanlis hatirlamiyorsam sen cok kilo almamistin.simdi kac kilo fazlan var?catlaklar kacinci haftada basladi?catlaksiz dogurma ihtimalimiz varmiki acaba:18:

arkadaslar sizler kac kilo aldiniz?catlaklar kacinci haftada basliyor?kisiye gore degisiyordur ama bi ortalama varmiki acaba?
canım bi ortalama yok
ben başta çok kilo verdim
geçen günlerde de verdim dr.uma sordum sorun olmaz dedi...
ilginç bi tablo var bende... ben 4 kilo almış görünüyorum
çok şükür ödem olmadı... zaten son zamanlarda ödem çok oluyor
bu kadar az kilo almama rağmen çok çatladım (
lierac, vazelin ve ozon yağı kullandım ama çatlayacaksan çatlıyosun... ve günde 4 lt su içtim sonuç çatlamış bi karın...başka yerimde yok
zaten kilo almadığım için sadece göbek oldu bende...
sadece kilolu hamile kaldım

inşallah diğer bebeğin de seninle olur.ama Allah'tan her zaman hayırlısını istemeliyiz.başka şeylerle meşgul et kendini,güzel şeyler düşün.yine de için rahat etmiyorsa bir hafta daha beklemeden başka bir doktora görün.haberlerini bekliyoruz

arkadaslar sizler kac kilo aldiniz?catlaklar kacinci haftada basliyor?kisiye gore degisiyordur ama bi ortalama varmiki acaba?

canım ben şu ana kadar 16 kilo aldım ama ödemim de var
hamileliğin başından beri bir şey kullanmadım, hiç çatlağım yok
ama annemde var, kız kardeşim bir şeyler kullandı ama
doğuma son iki hafta kala çatladı karnı ve beli
onu gördüğüm için hiç oralı olmadım
bakalım benim sonum ne olacak

9 kilo aldım henüz çatlağım yok ama bakalım ilerleyen haftalarda kilo alımım böyle hızlı olursa çatlak da kaçınılmaz olur herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…