2013 ikiz anne adayları buraya

Kizlar insallah hep guzel haberler okuruz burda n azonce bekayin yazisini okudum ardindan delikizin Yazdiklarini ve suan gozyazlarim engel olamiyorum ve feci bi bas agrisi girdi suan napcam billmiyorum. Allahim bizlere ve yavrularimia saglik versin. Amin..

merhaba ben nstyegirmeye gidiyorum en kısa zamanda size haber vermeye çalışıcam.kendinize iyi bakın.dua edin benim için.inşallah ben abartmışımdır...

canım geçmiş olsun,güzel haberlerle dön inşallah,bugün nazar değdi bizlere herhalde.inşallaj önemli bişeyin yoktur,dualarımız sizlerle...

canım benim başınız sağolsun,ALLAH sizlere sabır ve geride kalanlara uzun hayırlı ömürler versin.yazdıklarını okuduğumda 2 sene önce yaşadıklarımı hatırladım birden,inanmak,dayanmak,kabullenmek o kadar zor ki,sende yaşamışsın aynı durumu.ama elden hiçbir şey gelmiyor bunu sende biliyorsun.karnında taşıdığın yavrularını düşün sen iyi olacaksın ki onlar sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsinler.bu acı hiç bitmez,kapanmaz biliyorum ama sadece zaman gerekli.ALLAH'ın izniyle bebeklerin sağlıkla dünyaya gelsin onlar dayanma gücü verecek sizlere.Lütfen sen metanetli olmaya çalış,bebeklerinin,eşinin,kayınvalidenin sana ihtiyacı var.Rabbim yardımcınız olsun,Rahmetlinin toprağı bol,mekanı cennet olsun...

basiniz sagolsun canim..Allah rahmet eylesin...arkadaslar cok guzel yazmislar onlara katiliyorum.ne kadar zor olsada guclu olmaya calismalisin.bebeklerin kendin ve esin icin.her zorlugun arkasinda bi kolaylik vardir.Rabbim en kisa zamanda seni cok mutlu edecek bi haberle gonlunu ferahlatsin ins...

Guzel haberlerini bekliyoruz hillbur..

Sevgili anne adaylari az once hil_bur la telefonda gorustuk.dogum basliyormustu engellemek icin ilac vermisler.bebisleri ve kendisi iyilermis hersey yolunda cok sukur..sizlere soylememi istedi.dualarinizi eksik etmeyin.saglikla gunlerinde gelsin tum bebisler.

canım başınız sağolsun allah rahmet etsin..söylüycek bişey bulamıyorum...okurken çok çok üzüldüm, aklıma kardeşim hamileyken yaşadığımız o kötü günler geldi.18 yaşında güzeller güzeli yiyenim vardı . en büyük ablamın en büyük kızı, 9 aylık evliydi ve 7 aylık hamileydi kendi severek evlendi.tamda delikız*ın bu konuyu, sayfayı açtığı gün 6. ayın 15 inde intihar etti.sebebi neydi hala bilmiyoruz ve onu , canımızı kaybettik yavrusuyla...kızkardeşimde 6 aylık hamileydi çok zor günlerdi hiç dinlenmiyodu, gece gündüz bizimle ağlardı,şükür bebeğine bişey olmadı şimdi çok tatlı bi kızı var.sadece senin hamilelikte bu zor günleri yaşaman bana hemen geçen yazı hatırlattı.şuan çok üzüldüm..bide o gün benim doğum günümdü,bundan sonra doğum günü falan asla...ve her bilgisayarı açtığımda delikız* ın isminin olduğu yerde de ilk sayfada o tarih var ya her gördüğümde içim bi tuhaf oluyo....bunları anlatmamın sebebi,hepimiz yarın neler yaşıycaz bilemeyiz ama hayat bi şekilde devam ediyo mecburen alışıyosun,ama için hep acıyo,allahım daha beterinden korusun,kimseye evlat acısı göstermesin rabbim,bizlerinde bu zor günlerimizde yolumuzu açık etsin,sen ayakta durki eşine destek ol canım...

amin dualarımız hil-bur ve diğer zor günler yaşayan arkadaşlarımız için canım

Canım Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz...

başınız sağolsun canım.rıza amcanın mekanı cennet olsun inşallah. söyleyecek çok fazla söz kalmıyor böyle durumlarda. Allah size sabır versin.bebeklerin de inşallah 4-5 hafta daha beklerler.üzme onları annesi,dualarımız sizinle.sağlıcakla kalın..

Çok güzel Merhaba demişsin bn çok güzel haberler vereceğini ümid erek okuyordum ki!...Ne denir bilemiyorum,başın sağolsun Bekaycığım .Rabbim kayınbabacığına rahmet etsin inşallh.Sen bu günlere isyan etme ve sabret Rabbim ferah günler gösterecek sana yeterki sabret moralini yüksek tut.Eşin düzelir ama sen ve bebeğine bişey olursa bu onu daha da mahveder.Kendine dikkat et.İnşallh Rabbim şifa versin .Eşine ve sizlere Rabbimden sabır diliyorum.

sizi üzmek için anlatmadım sadece acılarınızı biraz azaltmak istedim

RABBİM yardımcısı olsun inş.

slm kızlar iki gündür giremiyorum,neler olmuş neler sancısı gelen arkadaşların bebekleri bu kadar sabırsız olmayın,annenizi korkutmayın, lütfen biraz daha bekleyin:) hil_bur arkadaşımız da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alır inşallah.
ben dün hastaneye gittim ve diğer bebeğimin cinsiyetini öğrendim.biri "erkek"ti diğeri de "kız"mış.çok mutlu oldum.Allahım sonunda da yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin. hastaneden çıkınca alışveriş için biraz yürüdüm ve sanırım bu yüzden bacaklarım ve karnımın alt tarafları ağrımaya başladı.dünden beri istirahat halindeyim.oturup kalkarken bile zorlanıyorum.ancak kendime gelmeye başladım ve soluğu burda aldım:)biraz fazla kilo aldım sanırım bu yüzden vücudum aayakta fazla kalınca isyan ediyor:) herkese iyi haftasonları...

cinsiyetleri öğrenince o heyecanla bebek alışverişine başladın değil mi? hayırlı olsun. artık hayallerinizin rengi belli oldu. biri pembe biri mavi. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.

merhabalar,
ben akşam 7 gibi hastaneden çıktım çok şükür. bugün kü nst lerimde hiç sancım yoktu. bunu atlattık yani. pazartesi kontrole gideceğiz. artık tamamen yatışa geçiyorum. kişisel ihtiyaçlarım dışında bir süre yatağa bağlı kalacağım. annemi de çağırdım. hafta içi gelir yanıma. kafamı bir şeylere takmamak, erken doğumu düşünmemek için kendimi film izlemeye ve kitaplara vereceğim. en azından uykusuz gecelerimde abuk zubuk şeyler düşünmeme engel olur, belki de kitap okumak uykumu da getirir.
şöyle bir çırpıda okuyabileceğim, akıcı, kendimi kaptıracağım kitaplar arıyorum. bana kitap tavsiyesinde bulunur musunuz?

iyi ki de gitmiş doktora. buradaki paylaşımlar tecrübeler çok önemli. güzel haberlerinin devamını bekliyoruz hilbur un.

merhaba hepinize.sancılarımı makina ölçemiyordu geldiğimde malesef.hala yemek vermediler sezaryan ihtimaline karşılılık ben artık bişey hissetmiyom.moralim iyi ama en güvenli yerde hastanedeyim çok şükür.bundan sonrası allahın bileceği bişey dualarınızı eksik etmeyin.ayrıca sancı denen şey çok saçma hiç filmlerdeki gibi değil.bu yazdıklarımı memorialda tedavi olanlar topiğinede yazarmısınız.yarın hastanede olanlar hilali ziyaret etmeyi unutmasın...herşey için saolun yoldaşlığınız için...derin ve deniz için dua edin iütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…