2013 ikiz anne adayları buraya

canım buraya rahat yazamıyorsun sanırım. sezaryen riski var demişsin. anladığım kadarıyla da rahim ağzın sanırım baya bir açıldı. ilk doğum sancısı dediğimiz şeyin filmlerdekiyle uzaktan yakından alakası yok. o zaten son haddi, doğurma haddi.
doğum olursa dediğin gibi en güvenilir yerdesin. bebeklerine bir şey olmaz. sen ciğer geliştirici iğne de olmuştun. sadece biraz küvede kalırlar ve minicik olurlar. en kısa sürede de toparlarlar. aklımız sen de hilbur. allah yardımcın olsun.

DuAlarimiz seni nle insallah. Hakkinda hayirlisi ollsun..

Tek tek alıntı yapamadım. Baş sağlığı dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim, çok sağolun. İyi ki varsınız. Burda öyle özel paylaşımlarımız oluyor ki ben de sizin gösterdiğiniz hassasiyette oluyorum. İyi haberlerinizi duysam seviniyor, farklı haberler alsam üzülüyorum. Benim için aileden birinden farksızsınız. Dilerim Rabbim hepimize bebeklerimize zamanında ve sağlıkla kavuşmayı kısmet eder ve inşallah siz bu zorlu hamilelik döneminde hep güzel haberler alırsınız.

Bu hafta bizlere nazar değdi sanırım. Ben, Tuğba, Mergen, Hilal... Sancılar dediğimiz gibi büyük, olağanüstü olmuyor ama sanki Allah yardım ediyor da fark ediyor ya da şüpheleniyorsun olumsuz bir durum olduğundan. Tuğbanın da dediği gibi burdaki deneyimler de bize yardım ediyor. Daha önce Dosbanın böyle bir durum yaşaması tecrübe oldu bize.
Hilalciğim çok geçmiş olsun. Allah en hayırlı vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini. Biz istersek hiç yerimizden kalkmayalım, ne yaparsak yapalım vardır bebeklerimiz bu dünyaya gözlerini açacağı bir vakit. Onun için tedbiri alırız yine ama takdir Allahtan. Sağlıklı olsunlar en önemlisi o.

Son düzenleme:

canım benim kıyamam size ya...Rabbim yardımcınız olsun,inşallah sorunsuz bi şekilde atlatacaksınız.sende söylemişsin hastanede güvenli bi yerdesiniz.gelişmelerden haberdar et bizi...dualarımız senin ve bebeklerin için...

Canım geçmiş olsun, durumundan haberdar oldum ama ancak cevap yazabiliyorum. Rabbim sana ve zor durumda olan diğer arkadaşlarıma iyilikler versin. Bebişler inşallah biraz daha dayanırlar. Hepiniz dualarımdasınız. Moralinizi yüksek tutun, Rabbimin izniyle her şey güzel olacak.

Şimdi eve geldik.Tüm günümü hastanede geçti.Bugün tam 6 kişi gittik hastaneye.Kayınvalidem ablam eniştem kaynım eşim ben.Doktor içeri aldı neyse ki.Ama yüzündeki şaşkınlığı görmeliydiniz.Eminim içinden görmemişin çocuğu olmuş demiştir Cinsiyetleri kesin olarak söyledi.1 kızım 1 oğlum olacak nasipse.Çooook mutlu oldum.Ne dese sevinecektim ama bu olabilecek en güzeli benim için.Bu arada 3lü test için kan verdim.Kan değerlerin çok düşük talasemi taşıyıcısı mısın dedi.Başka bir doktora sevk etti onunla ilgili.Artık daha iyi beslenmem gerekecek.
Bu arada eksik bilgilerimi yazayım.
Kilo:63-60
Çift yumurta

Bu arada bir sürü şey olmuş.Nedir bu dolaşan karabulut?Allah beterinden saklasın ama şöyle bir göz attım çoğumuz bir sorun yaşamışız.Bekaycım başınız sağolsun.Kayınpederinin mekanı cennet olsun.Sen ayakta kalmak, kendine bebeklerine sahip çıkmak zorundasın.Artık yalnız değiliz.Düşünmemiz gereken yavrularımız var. hil_bur canım umarım sorunsuz bir şekilde bu günleri de atlatırsınız.Diğer sancılanan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum.Tek tek alıntı yapamadım.Dualarım hepinizle.

Arkadaşlar bende de vukuat var bugün akşamüstü az da olsa su geldi akıntı ile birlikte, çok panik oldum. Enfeksiyon ile birlikte kimlerde olmuştu, sizde ne miktarda idi ve doktor ne demişti hatırlatır mısınız lütfen... Bir daha olursa doktorumu arayacağım. Bir yandan kasılma durumunu takip ediyorum tedirgin oldum iyice...

Sonra da şekerim yüksek gidiyor derken aniden düştü bu sefer, epey kötü oldum, bu defa da yükseltmek için uğraştık.
Hadi hayırlısı bakalım...

Hilbur çok şaşırdım canım, sen daha çok bel ağrısı ve gaz sancısı gibi diyordun, demek herkes başka türlü hissediyor. Allah yardımcın olsun, sen ve Derin ile Deniz için en hayırlısı nasılsa öyle olsun, dualarımız seninle...
Herkese iyi geceler...

canım başınız sağ olsun, allahım arkada kalanların sabrını gani gani versin inşallah

sen de bi badire aatlattın canım
tekrar geçmiş olsun
hııııımmmmmm bu soruyu bir edebiyat öğretmeni olarak üzerime alınıyorum
çok da bir edebi değeri olmayan ama bir solukta okunan kitap olarak
ayşe kulin...... gizli anların yolcusu
ayşe kulin....... boranın kitabı ( yukarıdaki kitabın devamı) bu iki kitap bir solukta okunuyor
ben şu an elif şafak'ın şemsname sini okuyorum
denemelerini bir araya toplamış, güzel ve edebi bir kitap

dualarımız derin deniz ve biricik anneleri hilal için
çok ok geçmiş olsunnnn

bu arada yazdıklarını dediğin topikte paylaşacaktım ama o topiği bulamadım

Canım Allah yardımcınız olsun

Nehir ben o sorunu 5.aydan itibaren yaşıyorum canım. Akıntı ile birlikte geliyor dediğin gibi, ben de çamaşırımı ıslatacak kadar yani avuç içi kadar oluyordu hemen hemen. Her defasında panikliyorum ama bebklerin suyu normal çıkıyor. Kendi haline bıraktım artık. Bacaklarımdan aşağı inmedikçe suyum geldi demeyeceğim, sıkıldım çünkü bu tedirginlikten. Ama sen yine de bir defalığına git dr.a, acil olur kendi dr.un olur farketmez. Ultrasonda sularına baksınlar. İyi haberler alırsın inşallah. Huzursuz olma çok, bebeklerimiz olumsuz etkilenmesin. Şeker durumu da zor ama az kaldı canım Allah yardımcın olsun.
Amin canım, çok sağol. Allah sizlere yaşatmasın.
Bu arada zümreymişiz, bilmiyordum...

Dosba sen nasılsın canım, nasıl hissediyorsun kendini?

ben daha iyiyim ama midem çok kötü
nidilatı kullandıkça midem fena yanıyor
ilk kullananlarda çok başağrısı yapıyor sonrasında mide yanması
eee bebekler için dayanıyoruz
sanırım ben önümüzdeki haftaiçi doğururum artık
sen nasıl oldun bakalım ??
31 ve 32 de demekki herkeste bi sancı başlıyor

Ben nidilatı hastanede kullandım, önce 20 dk.da bir 4 kez, sonra 2 saatte bir 1 tane. Canım hiç bir şey istemiyordu ve bulantım vardı. Tansiyonumda düşüyordu, onun etkisiyleydi belki de. Şimdi pre-par kullanıyorum ama günde 3 kez yarım. Hayırlı zamanda olsun inşallah bebişlerin, buna şükür ne yapalım. Kiloları nasıl peki?
Evet 30 sonrasında başlıyor sancılar, ben 30+3'tüm hastaneye gittiğim gece. 32'yi bulsam diyorum. Karnımda sertleşmeler var dosba, pimpirikli mi oldum yoksa anormal mi bilmiyorum. Ama bu bebek sanki ordan eli ve ayağıyla derimi itiyor gibi. Ne bileyim, bir kere başına gelince insan huzursuzlanıyor. Eşim de İst.da malum

canım benim karnım şu an taş gibi kaskatı ...okadar alıştım ki...
ilk başlarda bu kadar değildi ama bu son sancı ve kasılma bende üst düzeyde... daha doğurmadım ama ihmal edilecek bişey değil
dr.la konuşmayı ihmal etme
nidilat tansiyon düşürüyor zaten başta 20dk.lık aralarla onra yavaş yavaş azaltarak içiyorsun
pre-par belki daha hafiftir... ben hergün dr.umla konuşuyorum aramamı istiyor...
yarında arayıp durumuma göre ilaca karar verecek
pimpirikli değilsin canım... eşini de düşünme nasıl olsa ani bi durumda yanında olacaklar var... eniyisini hayal et

benimkiler en son gittiğimde birbirine o kadar karışmıştı ki dr.um çok uğraştı ama ölçemedi
ikisi de 2000gr civarındadır dedi... oğlum en son 1900 kızımda 2200 idi...şimdi tam olarak bilmiyorum
salı kontorlüm var belki ölçebilir... ve doğum tarihi verebilir
35 bile bana erken gelmeye başladı (

selam kızlar ben cumartesi doğum yaptım şu an oğullarımla birlikteyim.çok şükürsağlığımız iyi.küveze girmeden çıktık hastaneden.allah sizlere kolaylık versin.herşey bir anda oluyor.herkese sağlık versin allah yalnız bakımları çok zor.şimdiden enerji toplayın ve bir yardımcı edinin mutlaka tek başına imkansız

Aaa ne güzel. Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün canım, çok sevindim. Kaçıncı haftada doğum yaptın, bebeklerin kilosu nasıldı anlatsan biraz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…