- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.041
merhaba hepinize.sancılarımı makina ölçemiyordu geldiğimde malesef.hala yemek vermediler sezaryan ihtimaline karşılılık ben artık bişey hissetmiyom.moralim iyi ama en güvenli yerde hastanedeyim çok şükür.bundan sonrası allahın bileceği bişey dualarınızı eksik etmeyin.ayrıca sancı denen şey çok saçma hiç filmlerdeki gibi değil.bu yazdıklarımı memorialda tedavi olanlar topiğinede yazarmısınız.yarın hastanede olanlar hilali ziyaret etmeyi unutmasın...herşey için saolun yoldaşlığınız için...derin ve deniz için dua edin iütfen
merhaba hepinize.sancılarımı makina ölçemiyordu geldiğimde malesef.hala yemek vermediler sezaryan ihtimaline karşılılık ben artık bişey hissetmiyom.moralim iyi ama en güvenli yerde hastanedeyim çok şükür.bundan sonrası allahın bileceği bişey dualarınızı eksik etmeyin.ayrıca sancı denen şey çok saçma hiç filmlerdeki gibi değil.bu yazdıklarımı memorialda tedavi olanlar topiğinede yazarmısınız.yarın hastanede olanlar hilali ziyaret etmeyi unutmasın...herşey için saolun yoldaşlığınız için...derin ve deniz için dua edin iütfen
sizi üzmek için anlatmadımsadece acılarınızı biraz azaltmak
Biliyorum ben su sira cok duygusallastim. Ve ilk oglumda bende seninkine benzer uzuntuler yasamistim. Bilincaltimdan atamamisim demek. Dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor canim .
Merhabalar hepinize. Günler sonra size güzel haberlerle yazmak isterdim ama yazamıyorum... Kayınpederimi Salı gecesi kaybettik. Çarşamba defnedildi. Ben de dr.umdan izin alıp feribotla gittim, orda hep yatmak ve aynı gün dönmek şartıyla ama eşimi kendini kaybetmiş, şokta görünce her şeyi unuttum. Beni bile tanımıyordu, sadece babasının yatağında yastığını koklayarak sayıklıyordu. Defnedildiği akşam adet sancısına benzer sancılarım başladı, bel ve kasıklarımda. Aynı zamanda karnım çok sertleşmişti. Üzüntüdendir ama kontrol amaçlı gideyim dedim ve kaynım dr.a götürdü. Nst.de sancı çıktı fazlasıyla, erken doğum durumyla hastaneye alındım. Ciğer geliştiriciler, iğneler, serumlar derken 1 gece kaldım. Nidilat, serum ve 12 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı. Küvöz ayarlandı her duruma karşı. Ben ısrarla Bursa'ya gideceğim desem de onlar çıkamazsın dediler. Eşim kendinde değil, bebekler ve beni görmüyor bile. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten acı belimizi büktü, bir de bebeklerin o acıda gelmesi vs. öldüm öldüm dirildim. Ertesi gün hastanede kağıt imzaladım kendi isteğimle çıktığıma dair, kaynım Bursaya getirdi annemle beni. Kendi dr.uma gittim, nidilatı bırakıp pre-parla devam ediyoruz. Şimdi yatıyorum. Çok zor günler geçiriyoruz. Kelimeler yetmez anlatmaya. Bir yandan baba acısını, bir yandan eşime bir şey olacak korkusunu, bir yandan bebeklerimin erken doğma korkusunu, öbür yandan dedelerini bebeklerimin göremeyecek olmasının üzüntüsünü ve bebek sevincimizi bu acıyla kursağımızda kalmasının üzüntüsünü yaşıyorum. Öyle ruh halindeyim ki anlatamam, canım yanıyor üzüntüden...
merhabalar,
ben akşam 7 gibi hastaneden çıktım çok şükür. bugün kü nst lerimde hiç sancım yoktu. bunu atlattık yani. pazartesi kontrole gideceğiz. artık tamamen yatışa geçiyorum. kişisel ihtiyaçlarım dışında bir süre yatağa bağlı kalacağım. annemi de çağırdım. hafta içi gelir yanıma. kafamı bir şeylere takmamak, erken doğumu düşünmemek için kendimi film izlemeye ve kitaplara vereceğim. en azından uykusuz gecelerimde abuk zubuk şeyler düşünmeme engel olur, belki de kitap okumak uykumu da getirir.
şöyle bir çırpıda okuyabileceğim, akıcı, kendimi kaptıracağım kitaplar arıyorum. bana kitap tavsiyesinde bulunur musunuz?
Nehir ben o sorunu 5.aydan itibaren yaşıyorum canım. Akıntı ile birlikte geliyor dediğin gibi, ben de çamaşırımı ıslatacak kadar yani avuç içi kadar oluyordu hemen hemen. Her defasında panikliyorum ama bebklerin suyu normal çıkıyor. Kendi haline bıraktım artık. Bacaklarımdan aşağı inmedikçe suyum geldi demeyeceğim, sıkıldım çünkü bu tedirginlikten. Ama sen yine de bir defalığına git dr.a, acil olur kendi dr.un olur farketmez. Ultrasonda sularına baksınlar. İyi haberler alırsın inşallah. Huzursuz olma çok, bebeklerimiz olumsuz etkilenmesin. Şeker durumu da zor ama az kaldı canım Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar bende de vukuat var bugünakşamüstü az da olsa su geldi akıntı ile birlikte, çok panik oldum. Enfeksiyon ile birlikte kimlerde olmuştu, sizde ne miktarda idi ve doktor ne demişti hatırlatır mısınız lütfen... Bir daha olursa doktorumu arayacağım. Bir yandan kasılma durumunu takip ediyorum tedirgin oldum iyice...
Sonra da şekerim yüksek gidiyor derken aniden düştü bu sefer, epey kötü oldum, bu defa da yükseltmek için uğraştık.
Hadi hayırlısı bakalım...
Hilbur çok şaşırdım canım, sen daha çok bel ağrısı ve gaz sancısı gibi diyordun, demek herkes başka türlü hissediyor. Allah yardımcın olsun, sen ve Derin ile Deniz için en hayırlısı nasılsa öyle olsun, dualarımız seninle...
Herkese iyi geceler...
Amin canım, çok sağol. Allah sizlere yaşatmasın.
canım başınız sağ olsun, allahım arkada kalanların sabrını gani gani versin inşallah
sen de bi badire aatlattın canım
tekrar geçmiş olsun
hııııımmmmmm bu soruyu bir edebiyat öğretmeni olarak üzerime alınıyorum
Dosba sen nasılsın canım, nasıl hissediyorsun kendini?
ben daha iyiyim ama midem çok kötü
nidilatı kullandıkça midem fena yanıyor
ilk kullananlarda çok başağrısı yapıyor sonrasında mide yanması
eee bebekler için dayanıyoruz
sanırım ben önümüzdeki haftaiçi doğururum artık
sen nasıl oldun bakalım ??
31 ve 32 de demekki herkeste bi sancı başlıyor
Ben nidilatı hastanede kullandım, önce 20 dk.da bir 4 kez, sonra 2 saatte bir 1 tane. Canım hiç bir şey istemiyordu ve bulantım vardı. Tansiyonumda düşüyordu, onun etkisiyleydi belki de. Şimdi pre-par kullanıyorum ama günde 3 kez yarım. Hayırlı zamanda olsun inşallah bebişlerin, buna şükür ne yapalım. Kiloları nasıl peki?
Evet 30 sonrasında başlıyor sancılar, ben 30+3'tüm hastaneye gittiğim gece. 32'yi bulsam diyorum. Karnımda sertleşmeler var dosba, pimpirikli mi oldum yoksa anormal mi bilmiyorum. Ama bu bebek sanki ordan eli ve ayağıyla derimi itiyor gibi. Ne bileyim, bir kere başına gelince insan huzursuzlanıyor. Eşim de İst.da malum
Aaa ne güzel. Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün canım, çok sevindim. Kaçıncı haftada doğum yaptın, bebeklerin kilosu nasıldı anlatsan biraz?selam kızlar ben cumartesi doğum yaptım şu an oğullarımla birlikteyim.çok şükürsağlığımız iyi.küveze girmeden çıktık hastaneden.allah sizlere kolaylık versin.herşey bir anda oluyor.herkese sağlık versin allah yalnız bakımları çok zor.şimdiden enerji toplayın ve bir yardımcı edinin mutlaka tek başına imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?