- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.081
ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ
karnındaki sertleşmeler3-4 dakikada bir oluyorsa sancıyı işaret ediyor. nst de dikkat ettim. kasılma oldukça sancı değeri yükseliyordu. makinadan da görüyordum. hemşirede anlattı hem. zaten normalde sertse sancı 10-20 arasında oluyor, o anda da kasılıyorsa 90 a kadar çıkıyor. benim kasılmalarım 20 dakikalık nst boyunca 4-5 kez oldu. ortalama %60 civarında di.
kasılma olduğunda karın garip şekle giriyor zaten. el ayak itmesi gibi olmuyoe. hemen nefesin daralmaya başlar. bebekler elini, kolunu, başını, popusunu ittiğinde nefes daralması olmuyor bende.
nidilatı 4 saatte bir alıyorum. yarın montrole çağırdı doktor, her halde ilaç saatlerini daha seyrekleştirecek. gerçekten çok fena çarpıntı yapıyor bu ilaç. kalbinizi boğazınız ve ağzınızda hissediyorsunuz.
Canım çok sağol bilgi verdiğin için, nasıl birşeyse anlamadım devamında bir sorun olmadı. Tekrarlarsa doktora sorucam her ihtimalde bu hafta gitmeyecektim ama ultrasona gideceğim...
Benim kızlarım acayip ittiriyor iki taraflı karnımdaki çıkıntılar inanılmaz oluyor ancak sancı veya karnımın bütününde sertleşme olmuyor o sırada sadece ittikleri yerler sertleşiyor. Bu şekilde olan sertleşmede ve gün içinde 5-6 kez olan rahim kasılması normal demişti doktorum.
ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ
selam kızlar ben cumartesi doğum yaptım şu an oğullarımla birlikteyim.çok şükürsağlığımız iyi.küveze girmeden çıktık hastaneden.allah sizlere kolaylık versin.herşey bir anda oluyor.herkese sağlık versin allah yalnız bakımları çok zor.şimdiden enerji toplayın ve bir yardımcı edinin mutlaka tek başına imkansız
Şimdi eve geldik.Tüm günümü hastanede geçti.Bugün tam 6 kişi gittik hastaneye.Kayınvalidem ablam eniştem kaynım eşim ben.Doktor içeri aldı neyse ki.Ama yüzündeki şaşkınlığı görmeliydiniz.Eminim içinden görmemişin çocuğu olmuş demiştirCinsiyetleri kesin olarak söyledi.1 kızım 1 oğlum olacak nasipse.Çooook mutlu oldum.Ne dese sevinecektim ama bu olabilecek en güzeli benim için.Bu arada 3lü test için kan verdim.Kan değerlerin çok düşük talasemi taşıyıcısı mısın dedi.Başka bir doktora sevk etti onunla ilgili.Artık daha iyi beslenmem gerekecek.
Bu arada eksik bilgilerimi yazayım.
Kilo:63-60
Çift yumurta
arkadaşlar magnezyum ve kalsiyum ne zaman kullanmaya başladınız?acaba hangi durumlarda kullanılıyor?
ben sadece elevit ve gyno ferro sanol haplarını kullanıyorum.bir arkadaşım mg ve ca haplarını kullanırsan bebeklerin kemikleri daha iyi gelişir dedi kafamı karıştırdı
Kızlar yarın bebişlerimi göreceğim inşallh bir pürüz çıkmaz endişeliyim.Ama içimde de bir rahatlık var.Rabbim hayrını versin.Tuğbacığım sana uçurtma avcısı,bin muhteşem güneşi okumanı tavsiye ederim tatlım.Khaled huseyini yazarı netten bakarsın.Kitapyurdu.com dan çok ucuza alabilirsin muteşem kitaplar.Ve çook serii okuyabilirsin.
Bnde cinsiyetleri netleşsin buraya yazarım bnide listeye eklersiniz.Doğum sancısı olanlara Rabbim yardım etsin inşallh zamanında doğum yapar ve bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallhhh
Acaba nurhan88 doğum mu yaptı kızlar? Hiç görünmüyor. Umarım her şey yolundadır...
bir tane mi daha fazla oluyor mu? sayısı belirtirsen ben okurum
Merhaba kizlar. Sali günü sanciyla yine hastaneye gittim. Dogum sancılari basladigi icin saat 4 de sezeryana aldilar beni. Yavrularimi dunyaya getirdim. Oglum 2800 kizim 2140 gr dogdu. Oglum hizli nefes alip verdigi icin kuveze koydular. Allahtan 2 gun kaldı ve hep birlikte evimize geldik. Simdi ikiside iyi cok şükür. Firsat bulunca ayrintili yazarım kızlar.
selam kızlar ben cumartesi doğum yaptım şu an oğullarımla birlikteyim.çok şükürsağlığımız iyi.küveze girmeden çıktık hastaneden.allah sizlere kolaylık versin.herşey bir anda oluyor.herkese sağlık versin allah yalnız bakımları çok zor.şimdiden enerji toplayın ve bir yardımcı edinin mutlaka tek başına imkansız
Merhaba kizlar. Sali günü sanciyla yine hastaneye gittim. Dogum sancılari basladigi icin saat 4 de sezeryana aldilar beni. Yavrularimi dunyaya getirdim. Oglum 2800 kizim 2140 gr dogdu. Oglum hizli nefes alip verdigi icin kuveze koydular. Allahtan 2 gun kaldı ve hep birlikte evimize geldik. Simdi ikiside iyi cok şükür. Firsat bulunca ayrintili yazarım kızlar.
CANIM LİSTE İÇİN TEŞEKKÜRLER.... eline sağlık benım ılk bebeğimde kız bu arada isim daha belrlemedık:103: :103:
[TD]29[/TD]
[TD]20.10.2012[/TD]
[TD]27.07.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uranıa[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[TD]04.08.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız + Kız[/TD]
[TD]? & ?[/TD]
[TD]84 - 85[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sheisspeaking[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]30.10.2012[/TD]
[TD]07.08.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]26.08.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50 - 54[/TD]
[TD]Çift yumurta[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinyuk[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]23.11.2012[/TD]
[TD]30.08.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ANNELERİMİZ VE BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ÜYE ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BEBEKLERİN DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]KAÇINCI DOĞUM[/TD]
[TD]BEBEKLERİN
CİNSİYETLERİ KIZ ERKEK[/TD]
[TD]BEBEKLERİN İSMİ[/TD]
[TD]BEBEKLERİN KİLOSU[/TD]
[TD]ANNENİN ALDIĞI KİLO[/TD]
[TD]TEK YUMURTA , ÇİFT YUMURTA[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Başak1984[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]28.11.2012
32+5[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2200 & 865
[/TD]
[TD]60 - 63[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tarcinkara[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]07.01.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]? & ?[/TD]
[TD]2700 & 2890 [/TD]
[TD]56 - 71[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delikiz1982[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]09.01.2013
35+5[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Büşra &Mehmet Yiğit[/TD]
[TD]2350 & 2600 [/TD]
[TD]60 - 80[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehmetderya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.01.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek
[/TD]
[TD]Akın & Anıl
[/TD]
[TD]2300 & 2100
[/TD]
[TD]64 - 81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aycem2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14.01.2013
[/TD]
[TD]İlk
[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]Uraz& Poyraz
[/TD]
[TD]3000 & 2600
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhan_88
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29.01.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]? &?[/TD]
[TD]2140 & 2800[/TD]
[/B][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cinsiyetleri öğrenince o heyecanla bebek alışverişine başladın değil mi? hayırlı olsun. artık hayallerinizin rengi belli oldu. biri pembe biri mavi. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?