2013 ikiz anne adayları buraya

Merhaba canim saol evet haftalarimiz yakin ben simdilik iyiyim okadar zorlanmoyorummama karnim baya bi cikti esim dokuz aylik olmussun diyo kizdirmak icin) ama okadar degil yada ben kendimi hos goruyorum. Bizimkikr okadar hreketli degil beni cok rahatsiz etmiyolar. Sali gunu seker yuklemem olacak erkenmi oluuo bilmiyorum ama doktorum istedi ogun kontrolumde var bakacaz buyumuslermi bizim prensler. Bende henuz doktorla dogumu konusmadim benim ilk oglum erken dogdu diye soylemsitim doktora oda bana o erken oldu diye erken olacak diye bisey yok bunlar. İnsallah tam 36 dan sonra dogarlar saglikla..

beyaz inci günaydın nasılsın?ağrın falan var mı?bn de biraz başağrısı var 2 gündür sende durumlar nasıl?

Gunaydin kedicim gecmis olsun. Benimde arasira agrim oluyo ama m...set agri kesiciyi aliyorum doktorum gunde dort taneye kadar alabilirsin dedi. Cok kotu bi durum insallah gecer. Senin hamislik nasil dojtorunla dogummhakkinda hic kinustunmu sen ne dusunuyosun?

Basak meraba tf usg ne oluyor ve kaçinci ayda cekiliyor. Allah bebişlerine ve bebişlerimize sağlik versin inşallah:)

şekerim m.set içme boşverr.bn hiçbişey kullanmıyorum .geçen mediclparkı arayım anestezi uzman isimlerini istedim,bn şule selamnın hastasıyım epidural için anestezi uzmnlarının ismini öğrenebilirmiyim dedim,kız beni gitmiş şule selmana bağlamış yaw.İsim vermedim :)o da dediki isimle araştırmanız olmaz buraya gelip kendiniz görüşebilirsiniz dedi.Bakalım bu gidişimde konuşmak istiyorum .Sen naptın konuştunmu.Bn epidural sezeryan yada spinal sezeryanı araştırıyorum

merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım. İkiz bebişlere hamişim. Size birşey soracağım. Yardım edersen sevinirim. Hamiş haberlerini aldıktan sonra hangi ilaçları kullandınız?
Neler yemek gerekir?
Düşük tehlikesi için ne kullandınız?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Fatih mdclpark gidiyosun dmek.. Sule hanimm hangi dogumu oneriyor.. Ben henuz konusmadim. İlk dogumum normal belkide bunlarda normal olur. Hayirlisi insallh.

hayırlı olsun bebişlerin.Bn vitamin,kalsiyum,progestan (süreklii)kan yapıcı hap okadar
progestanı sonuna kadar kullanıcaksın dedi dr um düşüğe karşı
yemek için hamurişi,pilav,makarna dışında bol sebze ve meyve,ceviz,badem,süt ,yoğurt ve et (protein ağırlıklı herşey)

Mutlu mutlu paylaşımlar yapacağımız bir gün dilerim hepimize.

Hayırlı olsun hamileliğin, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben de crinone jel (progestan türevi bir ilaç), elevit (vitamin), santafer fort (kan ilacı), ecopirin (kan cıvıtıcı hap), clexane (kan cıvıtıcı iğne) kullanıyorum ama her doktor vücudun ihtiyacına ya da hamilelerin riskine göre belirliyor ilaçları. Yani kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor.

Et, balık, süt, süt ürünleri, sebze-meyve ağırlıklı beslendim ben. Ayrıca ceviz, fındık,badem,kuru üzüm, pekmez, inciri de ihmal etme. Bebişleri iyi besliyormuş bu besinler.

Fatih mdclpark gidiyosun dmek.. Sule hanimm hangi dogumu oneriyor.. Ben henuz konusmadim. İlk dogumum normal belkide bunlarda normal olur. Hayirlisi insallh.

evet canım.şule hanımla hiç konuşmadık ayrıntılını yaptırınca gel dedi.bn onu yaptırdım ama şeker yüklemesini de sigortada yaptırıp sonucu alıp gideyim diyorum.Bakalım herşey normal çıktı çok şükür.sen kime gidiyorsun.senin ikizlere normal, riskli olabilir ama öyle değil mi?nasıl yapıcan?

Bende doktorla hi. Konusmadim dogumu nasil yaoariz diye ama buyyk ihtimal sezeryan oolur ama epidurali yaptirrirmiyim bilmiyorum. Arastrmada yapmadim kendimi okuyup okuyup kendimi korkutmak istemiyorum. Sali sker yuklemem var ozaman soracagimm. En son ayrintiliya gittigimde erken dogum gozukmuyo demsti doktor.ama ne olacagi belli olmaz insallah erken olmazlar. Bende bahcelievler hizmet hastanesi meltem egilmeze gidiyorum..sule hanimada alti sene once ozel muayenesine gitmistim cok memnundum am a bize uzak diye tercih etmmedim. Bide fatih her daim kalabalik.

hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah
canım ilaçlar senin vucudunun ihtiyaçlarına göre belirleniyor
kan değerlerin baz alınıyor
mesela ben geçen aya kadar hiçbir şey kullanmadım
demir eksikliği çıkınca sadece demir ilacı kullandım
düşük tehlikesi yaşarsan ( allah korusun )
progestan verir doktorun
et ve süt ürünlerini düzenli tüket, sebze olmazsa olmazın
makarna ve pilavın pek bi faydası yok
ceviz, incir, badem yemeye çalış

bilmem bn randevu alınca saatinde gidip en fazla 10 dk.bekliyorum.Erken doğum için ban aayrıntılıya bakan bişey demedi ama dr. bakar sanırım o sonuçlara.bnde yarın gidicem benim haftam için yükleme yaparlarmı yoksa 23.haftadamı yaptırmam lazım

merhaba kızlar ..çok şükür eve döndük...sancılar azaldı......bende daha iyiyim eve geldim geleli....en azında 1 hafta daha dayanmalıyız dedi doktorda.kızımız 1980 gr. oğlumuz 1840 gr olmuş...bakalım zaman neler göztericek.dualrınız ve yazdıklarınız için teşekürler...

hoşgeldin evine. bebeklerin bir haftada 2 kg üzerine çıkarlar. bence sen rahat 2 hafta daha dayanırsın. bol bol dua et canım.

benim aşılarda öyle çok sıkıntı yaratmışlardı bana süt fişini 28 haftalık olmadan giremiyolarmış.banada ilk başta 2. doz aşınla gireriz dediler.aşı günüde daha 28 olmamışsın giremeyiz dediler.pazartesi gittim o gün giriş yaptılar.ama nasıl olucak nasıl alınacak bişi söylemediler.tek laf size msj gelir.bakalım nasıl olacak

çok şükür sütüm şimdilik yetiyor ileriye doğru ne olur bilemiyorum
humana çayı al ,marul ye bol bol ,çok su iç ,dengeli beslen bunları dene sütün artacaktır muhtemelen

rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu
hadi gözünaydın

gözünaydın RABBİM sağlıcakla doğurmak nasip etsin inş.

Gozun aydin canim insallah kuzularin biraz daha dayanir sende allaha emanet ol idualarda bulusalimm insallah..

çok teşekkürler kızlar elinize sağlık ,çok güzel olmuş:)

Allah'ın izniyle dayanırlar canım merak etme sen dikkat et kendine

tuğbacım ben doğum çantasını hazırlarken 2 kutu aptamil 1 almıştım,ama doktorumuz pre aptamıl baslattı,2 aydır onu kullanıyoduk,geçenlerde aptamıl 1 e geçtik büyük kuzum için.ama küçük kuşa ondaki ve anne sütündeki protein yetersiz gelmiş,prematur maması olan prematıle geçtik,yani birinde sınıf atladık,birinde düştük maalesef calpol de çocuklu her evde bulunması gerken etkili bi ağrı kesici ve ateş düşürücü...dediğin gibi bizim kuzular belli bi dönem sakınılması gerekiyo,yoksa elbette insan içine çıkarmıycak değiliz,vücudu hetşeye alışmalı,ama bağışıklık sistemleri kuvvetlenene kadar,gözümden bile sakınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…