2013 ikiz anne adayları buraya

inş. hayırlı haberlerle dönersin.RABBİM yardımcın olsun inş.
güzel oldu bu sayfa. teşekkürler.

rica ederim ne demek

iyi akşamlar benim oğlum solda kızım sağda duruyormuş dr um öyle söyledi ama ben 1 haftadır şiddetli hareketleri hep karnımın solunda hissedyorum ikisininde kafası altta yan yanaymış en çok hareketide altta ortada hissediyorum acaba o kızım olabilirmi eskiden sağda daha çok hissederdm ama şimdi az hissedyorum sağlık ocağında kalp atımlarına baktırdım normal çıktı dr kontrolümde 20 sinde heemen hemen gitmek istemiyorum ama çok tedirginim sizdede birinin daha hareketli olduğu oluyormu ?

İyi aksamlar gunesea ayni durum bendede okuyo bazen sol taraftaki oglum faha hareketli sagdaki daha sakin. Gecen hafta iki gun pespese iki ayri doktora gittim . İlkinde sol daki oglumun kafasi asagidayddi sqgdakinin ayaklari. Ertesi. Gunku kontrolde ikisininde basi yuksridaydi yani donuyolarmis. Seninkide oyle olmus olabili ayakkkalari asagidqysa oyuzden. Cok hissediyi olabilirsin. İcin rahat etmezse kontrol suren varsa ara doktorunu ara randevu al . Saglicakla kL..

Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var

ayyyy kıyamam ben size,maşallah canım ya,çok şükür sorunsuz atlatmışsınız
ALLAH analı babalı büyütsün,çok heyecan yaptım şimdi...inşallah bizimkilerle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler...gelişmelerden haberdar et bizi merakta bırakma.

teşekkür ederim cevabın için acile gidip baktırmak istiyorum içim hiç rahat değil en azından görürüm sağlıklı olduklarınıdaa kontrol gününe kadar stres yapmam haklısın aslında şuanda hangisi nasıl duruyor bilmediğimiz için olabilir

4 gün önce gittiğimderahim uzunluğu 3 cm demişti nasıl oldu anlamdım.kendi doktorum izinde olduğu için buda beni apar topar doğuma aldı.sancı falan hissetmedim ben yada anlamadım.karambole geldim gibiallahtan bebekler sağlıklı .

Hılbur sen nasılsın?? Dogum bellımı tarıhı doktorun nedıyor??

iyiyim canım bugün.rahim boyu 2,5 cm düştü...yani artık her an gelebilirler.doktor 1 hafta daha dayanırsak çok iyi olucak diyor.hayırlısı bakalım...acil bişey olursa suyun gelirse gelirsin dedi yolladı beni eve sürekli hastanede kalamıyor insan eve geldiğimden beri daha iyiyim.iyiki geldim...

bence telaş ediyorsun hep öle biri daha hareketli,biri daha büyük buna alış hep böyle olucak yeterki sağlıklı olsunlar..

Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var

hayırlı olsun dosbacım,allah analı babalı büyütsün,hadi atlattın bakalım,darısı arkadakilerin basına:) en yakın zamanda ayrıntıları bekliyoruz,cok zor biliyorum ama bol bol yürü ki,çabuk toparlanasın,çünkü önünde gözünün içine bakan iki tane kuzu var

çok teşekkür edrim bonny,umarım yapabilirim:)

tekrar teşekkürler bonny,yaptım bile :)

Arkadaşlar bu gecenin hastane nöbetçisi benim. Akşamüstü bel ve karın ağrısı ile birlikte kasılmalar başladı, Dr ile konuşup hast geldik, NST de sancı çıktı yatırdılar, serum veriyorlar, antibiyotik yapıldı şimdi kasılma azaldı duruma göre Nidilat başlanacak sabah toparlarsak çıkacağız. Dua edin daha 32. Haftanın ilk günü bugün

Nehircim gecmiş olsun,30dan sonra kuzular anneleri boyle korkutuyo iste,ins.saglicakla eve geri gelirsn,merak etme hastanedeysen tedbirini alir,kac hafta daha onlerler,sen sakin ol,kuzularla konus,az daha sabretsinler;-)

hakkında hayırlısı olsun inş.RABBİM hayırlı zamanda sağlıklı evlat doğurmayı nasip etsin
benim de hep oğlan solda kız sağda idi ama benimkiler çok dönüyordu he rgittiğimde pozisyonları değişlmiş oluyordu
seninkiler de muhtemelen dönmüşlerdir ondandır hareketlerin değişmesi
ayrıca dönmeseler bile her zaman bir olmuyorlar bazen daha sakin olabilirler bu kadar takılma
bi de bizim ikiz olduğu için biriyle diğerini karıştırabiliyor insan ..
benim hep oğlan hareketliydi resmen iç savaş vardı içerde :))
kız daha sakindi ama ben takmıyordum öyle çünkü hareketler birbirine karışabiliyor ,oğlan sanırken belki de hareket eden kız olabiliyor
çünkü dönüyorlar sürekli içeride
ALLAH ALLAH ilginçmiş doğrusu ..Ama bebişler sağlıklı olsun da gerisini boşver elbet bildiği vardır doktorun ..

Gunaydın hılbur hadı hayırlısı inşallah.acılma yoksa ıyı . Bırazdaha dayanırLar inşallah .hep dınlenıyormusun . Dınlenmek ıyı gelıyormu hep yatmakmı gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…