- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.341
inş. hayırlı haberlerle dönersin.RABBİM yardımcın olsun inş.Amin canım, Allah biz geride kalanlara vakitlice ve sağlıklı bebişler doğurmayı, sizlere de bebişlerinizin mutlu haberlerini almayı nasip eder inşallah.
Yarın sabah kontrolümüz var bakalım bizim ufaklıklar ne alemde? Şeker yüklemesi sonucumu da öğreneceğim kısmetse. İnşallah güzel haberlerle döneriz.:18:
Bekay, Mergen hiç görünmedi bugün inşallah iyidirler...
güzel oldu bu sayfa. teşekkürler.
iyi akşamlar benim oğlum solda kızım sağda duruyormuş dr um öyle söyledi ama ben 1 haftadır şiddetli hareketleri hep karnımın solunda hissedyorum ikisininde kafası altta yan yanaymış en çok hareketide altta ortada hissediyorum acaba o kızım olabilirmi eskiden sağda daha çok hissederdm ama şimdi az hissedyorum sağlık ocağında kalp atımlarına baktırdım normal çıktı dr kontrolümde 20 sinde heemen hemen gitmek istemiyorum ama çok tedirginim sizdede birinin daha hareketli olduğu oluyormu ?
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var
İyi aksamlar gunesea ayni durum bendede okuyo bazen sol taraftaki oglum faha hareketli sagdaki daha sakin. Gecen hafta iki gun pespese iki ayri doktora gittim . İlkinde sol daki oglumun kafasi asagidayddi sqgdakinin ayaklari. Ertesi. Gunku kontrolde ikisininde basi yuksridaydi yani donuyolarmis. Seninkide oyle olmus olabili ayakkkalari asagidqysa oyuzden. Cok hissediyi olabilirsin. İcin rahat etmezse kontrol suren varsa ara doktorunu ara randevu al . Saglicakla kL..
biz sancı bile olduğunu anlamadan çok hafif sızılarla gittik doktora ve nst lerde sancı çıktı. ve hemen önlemi alındı. acaba önceden sen mi hissetmedin ya da normaldir dedin. 34. haftada ve birden 2 cm açılma, aniden mi oldu ki?. neyse bebeklerin sağlıklı allahtan. mama olarak ne marka veriyorsun?
çok küçüklerdir. ellenmeye kıyılamaz. umarım hemen tombalak bir hale gelirler.
Hılbur sen nasılsın?? Dogum bellımı tarıhı doktorun nedıyor??
iyi akşamlar benim oğlum solda kızım sağda duruyormuş dr um öyle söyledi ama ben 1 haftadır şiddetli hareketleri hep karnımın solunda hissedyorum ikisininde kafası altta yan yanaymış en çok hareketide altta ortada hissediyorum acaba o kızım olabilirmi eskiden sağda daha çok hissederdm ama şimdi az hissedyorum sağlık ocağında kalp atımlarına baktırdım le olucakünormal çıktı dr kontrolümde 20 sinde heemen hemen gitmek istemiyorum ama çok tedirginim sizdede birinin daha hareketli olduğu oluyormu ?
Canım ben de eklemedim ama şöyle bir göz attım da "Ayarlar/Profili düzenle" ye gir. Hitap şekliniz,Özel gün türü,Özel gün tarihini doldurup,Görselden (Bu kısımdan alttaki evlilik görsellerine göz atıp) tercih ettiğin bir numarayı seçiyorsun. Sonra da sayfanın en altından kaydet e tıklıyorsun.
Canım ben de eklemedim ama şöyle bir göz attım da "Ayarlar/Profili düzenle" ye gir. Hitap şekliniz,Özel gün türü,Özel gün tarihini doldurup,Görselden (Bu kısımdan alttaki evlilik görsellerine göz atıp) tercih ettiğin bir numarayı seçiyorsun. Sonra da sayfanın en altından kaydet e tıklıyorsun.
Nehircim gecmiş olsun,30dan sonra kuzular anneleri boyle korkutuyo iste,ins.saglicakla eve geri gelirsn,merak etme hastanedeysen tedbirini alir,kac hafta daha onlerler,sen sakin ol,kuzularla konus,az daha sabretsinler;-)Arkadaşlar bu gecenin hastane nöbetçisi benim. Akşamüstü bel ve karın ağrısı ile birlikte kasılmalar başladı, Dr ile konuşup hast geldik, NST de sancı çıktı yatırdılar, serum veriyorlar, antibiyotik yapıldı şimdi kasılma azaldı duruma göre Nidilat başlanacak sabah toparlarsak çıkacağız. Dua edin daha 32. Haftanın ilk günü bugün
hakkında hayırlısı olsun inş.RABBİM hayırlı zamanda sağlıklı evlat doğurmayı nasip etsinArkadaşlar bu gecenin hastane nöbetçisi benim. Akşamüstü bel ve karın ağrısı ile birlikte kasılmalar başladı, Dr ile konuşup hast geldik, NST de sancı çıktı yatırdılar, serum veriyorlar, antibiyotik yapıldı şimdi kasılma azaldı duruma göre Nidilat başlanacak sabah toparlarsak çıkacağız. Dua edin daha 32. Haftanın ilk günü bugün
benim de hep oğlan solda kız sağda idi ama benimkiler çok dönüyordu he rgittiğimde pozisyonları değişlmiş oluyorduiyi akşamlar benim oğlum solda kızım sağda duruyormuş dr um öyle söyledi ama ben 1 haftadır şiddetli hareketleri hep karnımın solunda hissedyorum ikisininde kafası altta yan yanaymış en çok hareketide altta ortada hissediyorum acaba o kızım olabilirmi eskiden sağda daha çok hissederdm ama şimdi az hissedyorum sağlık ocağında kalp atımlarına baktırdım normal çıktı dr kontrolümde 20 sinde heemen hemen gitmek istemiyorum ama çok tedirginim sizdede birinin daha hareketli olduğu oluyormu ?
ALLAH ALLAH ilginçmiş doğrusu ..Ama bebişler sağlıklı olsun da gerisini boşver elbet bildiği vardır doktorun ..4 gün önce gittiğimderahim uzunluğu 3 cm demişti nasıl oldu anlamdım.kendi doktorum izinde olduğu için buda beni apar topar doğuma aldı.sancı falan hissetmedim ben yada anlamadım.karambole geldim gibiallahtan bebekler sağlıklı .
iyiyim canım bugün.rahim boyu 2,5 cm düştü...yani artık her an gelebilirler.doktor 1 hafta daha dayanırsak çok iyi olucak diyor.hayırlısı bakalım...acil bişey olursa suyun gelirse gelirsin dedi yolladı beni eve sürekli hastanede kalamıyor insan eve geldiğimden beri daha iyiyim.iyiki geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?