- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.321
Basak meraba tf usg ne oluyor ve kaçinci ayda cekiliyor. Allah bebişlerine ve bebişlerimize sağlik versin inşallah:)
merhaba kızlar ..çok şükür eve döndük...sancılar azaldı......bende daha iyiyim eve geldim geleli....en azında 1 hafta daha dayanmalıyız dedi doktorda.kızımız 1980 gr. oğlumuz 1840 gr olmuş...bakalım zaman neler göztericek.dualrınız ve yazdıklarınız için teşekürler...
*nurhancığım*hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini büyüt inşallah,fırsat buldukça yaz bizlere....**başak1984* canım sanada maşallah süpersin yaa...deneyimlerin için teşekkürler.valla öyle bi yazmışsınki okurken kendimi doğum yapmışım ve o koşuşturma içinde hissettim keşke hergününü bizimle paylaşabilsen....beyazinci sen nasılsın,seninle haftalarımız yakın benim 2 haftadır zorluklar baş gösterdi, artık karnımdan çorabımı dahi zor giyom,çabuk yoruluyom, hele geceleri sırtım ve belim,2-3 gündürde geceleri karnımın içinde bi ağrı, ayağa kalkıp , yürüyünce geçiyo...perşembe randevüm var bakalım şeker yüklemesi yapılcakmı,bide doğum hakkında konuşcam acaba nekadar beklerler,çokmu zayıf ,küçük olurlar hep kafamda ,neyse hayırlısı hepimiz için...
kızlar ya bişey sorcam,cahiiliğime verin,biilgisayar.ile ilgili şeyleri pek bilmem:) hani bazılarınızda altta kocamla evleneli şu kadar zaman oldu yazıyo ya onu nerden yapıyosunuz:)
o şahıs ben oluyorum2013 İkiz Anneleri için bilgi paylaşım topiği açan arkadaşım olursa başına da bir anket eklesin mümkünse. 2013 ' te "iki kız","iki erkek","bir kız bir erkek" en çok hangi cinsiyetlerde ikiz doğdu, şöyle bir merakımızı gidermiş oluruz.
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var
o şahıs ben oluyorum
ve yeni topiği açtım ,buyrun ..
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...iz-anneleri-bilgi-paylasimi.html#post28691431
Eline sağlık delikız, yakında bizler de bu topikten o topiğe sıçrama yaparız hayırlısıyla inşallah. Bekleyin bizleriiii.
bekleriz efendim ne demeksiz hayırlsıyla doğurun da inş.
o şahıs ben oluyorum
ve yeni topiği açtım ,buyrun ..
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...iz-anneleri-bilgi-paylasimi.html#post28691431
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?