- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.361
Arkadaşlar bu gecenin hastane nöbetçisi benim. Akşamüstü bel ve karın ağrısı ile birlikte kasılmalar başladı, Dr ile konuşup hast geldik, NST de sancı çıktı yatırdılar, serum veriyorlar, antibiyotik yapıldı şimdi kasılma azaldı duruma göre Nidilat başlanacak sabah toparlarsak çıkacağız. Dua edin daha 32. Haftanın ilk günü bugün
Arkadaşlar bu gecenin hastane nöbetçisi benim. Akşamüstü bel ve karın ağrısı ile birlikte kasılmalar başladı, Dr ile konuşup hast geldik, NST de sancı çıktı yatırdılar, serum veriyorlar, antibiyotik yapıldı şimdi kasılma azaldı duruma göre Nidilat başlanacak sabah toparlarsak çıkacağız. Dua edin daha 32. Haftanın ilk günü bugün
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var
tuğbacığım nasılsın ,sancın falan yoktur inşallah..zamanında gelsin inş. bebişlerin,,sizlerin bir bir zamanı geldikçe beni bi telaş, birazda korku alıyo.çünkü sıra bize geliyooooo....hil-bur sende iyiymişsin sevindim..ben sen daha bekliyceksin gibi hissediyorum çünkü her sayfaya baktığımda dosba ne durumda diye ilk ona bakıyodum,sanki doğumu içime doğmuştu.senide daha beklersin diye hissediyom hepimiz için hayırlısını versin allahım.....
maş. gözünaydındün doktor kontrolümüz ve tahlillerimiz vardı.
50gramlık şeker yüklemesi 152çıktı. anlamadığım ben şekerli hiçbirşey yemiyorum ne komposta nede herhangi bir tatlı çikolatayı bile haftada 1 anca yiyorum neden sınırda çıktı ki?
ama hamsilerimin maşallahı varr çok güzel kilo almışlar şuan tek bebek gibi ilerliyorlar Allahıma şükür hem boyları hemde kilolarıda eşit gidiyor kiloları 850şer gram boyları 34cm geldi.
doktoruma böyle giderse ne zaman doğum yaparım diye şuan hiçbir sıkıntı yok 36. haftayı bulursun dedi inşallah gebeliğim böyle sorunsuz devam eder :)
maş. gözünaydın
şeker yükselmesi şekerli birşey yemeyle alakalı değil ki ,tamamen yapısal bir durum ...
ayrıca ikiz gebeliklerde şeker çıkması çok normal iki bebek olduğundan vucudun dengesi değişiyor..
benim de 145 çıkmıştı diyet vermişti diyetten sonra düzeldi şekerim ,kafaya takılacak bir durum değil merak etme
ama dikkat et şekerli şeyler yeme ,diyet verirse diyete uy diyetin çok faydası oluyor
RABBİM zamanında doğum nasip etsin inş.
doktorum diyet vermedi sadece yediklerine dikkat et dedi birde kan yapan yiyecekleri daha fazla tüketmeye özen göster özellikle kırmızı ete dedi
**dosba**sana sorum var.herkes bana yürü hareket iyidir diyor,ben 10 - 15 dk. sonra yürüyemiyom tuv. ihtiyacım geliyo, hele yolda bide kıpırdarlarsa olduğum yerde kalıyom.benim bildiğim fazla hareket rahimin açılmasına neden olmazmı,biz normal doğum yapmıycazki neden hareketli olalım.ilk günlerde de doktorum bol istirahat demişti düşüğe karşı şimdi de erken doğuma karşı en azından son haftalarda dinlenmek gerekmezmi merak ettim..
iyiyim canım bugün.rahim boyu 2,5 cm düştü...yani artık her an gelebilirler.doktor 1 hafta daha dayanırsak çok iyi olucak diyor.hayırlısı bakalım...acil bişey olursa suyun gelirse gelirsin dedi yolladı beni eve sürekli hastanede kalamıyor insan eve geldiğimden beri daha iyiyim.iyiki geldim...
dün doktor kontrolümüz ve tahlillerimiz vardı.
50gramlık şeker yüklemesi 152çıktı. anlamadığım ben şekerli hiçbirşey yemiyorum ne komposta nede herhangi bir tatlı çikolatayı bile haftada 1 anca yiyorum neden sınırda çıktı ki?
ama hamsilerimin maşallahı varr çok güzel kilo almışlar şuan tek bebek gibi ilerliyorlar Allahıma şükür hem boyları hemde kilolarıda eşit gidiyor kiloları 850şer gram boyları 34cm geldi.
doktoruma böyle giderse ne zaman doğum yaparım diye şuan hiçbir sıkıntı yok 36. haftayı bulursun dedi inşallah gebeliğim böyle sorunsuz devam eder :)
**dosba**sana sorum var.herkes bana yürü hareket iyidir diyor,ben 10 - 15 dk. sonra yürüyemiyom tuv. ihtiyacım geliyo, hele yolda bide kıpırdarlarsa olduğum yerde kalıyom.benim bildiğim fazla hareket rahimin açılmasına neden olmazmı,biz normal doğum yapmıycazki neden hareketli olalım.ilk günlerde de doktorum bol istirahat demişti düşüğe karşı şimdi de erken doğuma karşı en azından son haftalarda dinlenmek gerekmezmi merak ettim..
hoşgeldin evine. bebeklerin bir haftada 2 kg üzerine çıkarlar. bence sen rahat 2 hafta daha dayanırsın. bol bol dua et canım.
siz bana benden çok inanıyorsunuz saolun..ben çok huzursuzum..vücudumun ağrımayan hiç bi organı ve yeri kalmadı.evet sürekli oturuyorum yada yatıyorum sadece wc için kalkıyorum ama adımlarım o kadar küçükki anlatamam.vicdanım beni çok üzüyor ama sanki ben 3 hafta daha dayanamam.bedenim inanlımaz huzursuz.bu ağrı ve sancılarla nasıl 3 hafta yaşanır.karnım gerilmeye ve kasılmaya devam ediyor.uyku bölük pörçük muhtemelen doğumdan sonra ben baya bi uyurum....dosba eğer bu şartlarda 35.haftayı bulduysan sana helal olsun ben bazı anlar doktorun gözüne bakıyor buluyorum kendimi sanki hadi alalım desin diye.öle oluncada üzüülüyorum....çok fena hallerdeyim....
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var[/Q
Gözün aydın cnm. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?