- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.381
Arkadaşlar bu gecenin hastane nöbetçisi benim. Akşamüstü bel ve karın ağrısı ile birlikte kasılmalar başladı, Dr ile konuşup hast geldik, NST de sancı çıktı yatırdılar, serum veriyorlar, antibiyotik yapıldı şimdi kasılma azaldı duruma göre Nidilat başlanacak sabah toparlarsak çıkacağız. Dua edin daha 32. Haftanın ilk günü bugün
dün doktor kontrolümüz ve tahlillerimiz vardı.
50gramlık şeker yüklemesi 152çıktı. anlamadığım ben şekerli hiçbirşey yemiyorum ne komposta nede herhangi bir tatlı çikolatayı bile haftada 1 anca yiyorum neden sınırda çıktı ki?
ama hamsilerimin maşallahı varr çok güzel kilo almışlar şuan tek bebek gibi ilerliyorlar Allahıma şükür hem boyları hemde kilolarıda eşit gidiyor kiloları 850şer gram boyları 34cm geldi.
doktoruma böyle giderse ne zaman doğum yaparım diye şuan hiçbir sıkıntı yok 36. haftayı bulursun dedi inşallah gebeliğim böyle sorunsuz devam eder :)
siz bana benden çok inanıyorsunuz saolun..ben çok huzursuzum..vücudumun ağrımayan hiç bi organı ve yeri kalmadı.evet sürekli oturuyorum yada yatıyorum sadece wc için kalkıyorum ama adımlarım o kadar küçükki anlatamam.vicdanım beni çok üzüyor ama sanki ben 3 hafta daha dayanamam.bedenim inanlımaz huzursuz.bu ağrı ve sancılarla nasıl 3 hafta yaşanır.karnım gerilmeye ve kasılmaya devam ediyor.uyku bölük pörçük muhtemelen doğumdan sonra ben baya bi uyurum....dosba eğer bu şartlarda 35.haftayı bulduysan sana helal olsun ben bazı anlar doktorun gözüne bakıyor buluyorum kendimi sanki hadi alalım desin diye.öle oluncada üzüülüyorum....çok fena hallerdeyim....
kızlar bende hamileyim 6 seneden sonra çok şükür. tüp bebek benimki ikiz olma ihtimali yüksekmiş 2 şubatta 584 çıktı bhcg değerim 4 şubatta 1207 sizce ikiz mi
teşekkür ederim cvp yazdığın için bonny. senin kaçtı değerin
bırkac gude baya birikmiş geçmiş, tam okuyamadım, kusura bakmayın.doğum yapan arkadaslar var allah analı babalı büyütmeyı nasip etsın..ınsallah darısı bızlerın basına.
ben ankaradan döndüm kızlar..sıze muhtesem haberlerım yok..daha dogrusu bır arpa boyu yol alamadgımı soyleyebılırım.
ultrason ve detaylı ultrasona yapıldı tekrar...benım bebekelrım 1 hafta önce 20+5 ve 19+5 cıkmıstı..sat ıle aralarında en basından bu yana 1 hafta fark vardı fakat, ankarada ne cıktı dersınız. 20+1 ve 20+0! nasıl olur dedım, 1 haftada buyumedıkler gıbı bı de gerıye mı gitti bu cocuklar?? malesef tatmın edıcı cevaplar alamadım.herkesın ölçümü farklıdır dedıler.bu kadar mı fark olur? telaş edınce de alaycı bı gulumseme ıle karsılık alıyorum.hayır anlamadıgım, neden hastanın yerıne kendılerıne koymuolar.elbette elımden tutup basımı oksamalarını ıstemıorum, aglayacak bı omuz da aramıyorum fakat doktor olarak endıselerımın gozardı edılmesı sınır edıyor benı.ustelık bebek hareketlerınde barız azalma hıssedıorum 3 gundur..yarn burdakı doktoruma tekrar gıdıcem...
Allah yardımcın olsun canım, temkinli davranmak istediklerinden midir nedir umutsuzluğa sürüklemeseler de psikolojik olarak da pek rahatlatmıyor doktorlar gerçekten. Moralini bozmamaya çalış, bol su içmeye ve protein ağırlıklı beslenmeye devam et. Ceviz,badem,fındık bebişleri iyi besliyormuş, onlardan da ye bol bol. İnşallah düzene girer her şey.
tesekkür ederım bonny..ama canım gercekten cok sıkkınkuzularımın ıyı olmasından baska dılegım yok..herkesın evladı kendıne kıymetlı, herkesın evladı kendı canıı....zor buldugum bebekler, evet dogal yollardan oldu ama cok sıkıntı cektım, kaybetmek ıstemıorum ıhmal yuzunden..umarım ıyı haberler alırım.kac aydır, guzel haber yuzune hasret kaldımm
bırkac gude baya birikmiş geçmiş, tam okuyamadım, kusura bakmayın.doğum yapan arkadaslar var allah analı babalı büyütmeyı nasip etsın..ınsallah darısı bızlerın basına.
ben ankaradan döndüm kızlar..sıze muhtesem haberlerım yok..daha dogrusu bır arpa boyu yol alamadgımı soyleyebılırım.
ultrason ve detaylı ultrasona yapıldı tekrar...benım bebekelrım 1 hafta önce 20+5 ve 19+5 cıkmıstı..sat ıle aralarında en basından bu yana 1 hafta fark vardı fakat, ankarada ne cıktı dersınız. 20+1 ve 20+0! nasıl olur dedım, 1 haftada buyumedıkler gıbı bı de gerıye mı gitti bu cocuklar?? malesef tatmın edıcı cevaplar alamadım.herkesın ölçümü farklıdır dedıler.bu kadar mı fark olur? telaş edınce de alaycı bı gulumseme ıle karsılık alıyorum.hayır anlamadıgım, neden hastanın yerıne kendılerıne koymuolar.elbette elımden tutup basımı oksamalarını ıstemıorum, aglayacak bı omuz da aramıyorum fakat doktor olarak endıselerımın gozardı edılmesı sınır edıyor benı.ustelık bebek hareketlerınde barız azalma hıssedıorum 3 gundur..yarn burdakı doktoruma tekrar gıdıcem...
Bonny'ciğim, bebeğinin kordondan kurtulmuş olmasına çok sevindim. Umarım bir daha o kadar yaramazlık yapıp da seni üzmez. Şekerinin de normal çıkmasına sevindim. Önemli testlerden birini atlattın. Umarım hep böyle sağlıkla devam edersin ...
...........
Kendime gelince; dün CRP (enfeksiyon) testim tekrarlandı; gripten kaynaklanan enfeksiyonum 20'den 9'a düşmüş değer olarak... Normal değerler sanırım 5-6 arası ... Ben iyileştiğimi sanıyordum ama kandan henüz tam temizlenmemiş ama yine de iyi bir değermiş. 50'lik şeker yükleme testim de 117 (normal) çıktı. En çok buna sevindim. kilolu hamile kaldığım için en çok şekerden korkuyordum; doktorum da sanıyorum ki bundan korktuğu için, erken istedi önceden görüp tedbir alabilelim diye. Tabi "normal çıkması, homini gırtlak herşeyi yiyebilirsin demek değil, aynen devam" dedi. Ben sabah, öğlen ve aralarda çok yiyorum; şekerli de canım çekerse çikolata gibi yiyorum. Ama akşam ekmek yememeye ve tamamen protein yemeyem. çalışıyorum. Gündüzleri mide bulantım devam ettiğinden, çok su içemiyorum; ama 3-4'ten sonra düzeldiğim için su içmeye başlıyor ve sanırım akşam yatana kadar 2 lt kadar içebiliyorum. Daha fazlasını maalesef şimdilik başaramıyorum. inşallah daha sonraki haftalarda biraz daha düzelirim ve daha fazla su içebilirim.
hilbur, sancın karnında mı daha çok vajina bölgesinde mi? ben de aman aman bir sancıyla gitmedim sadece bir acıma vardı karnımda, hep sertti ve 3-4 dakikada bir kasılıyordum. sonuçta nst de doğum sancısı çıktı. sen de ishal olmuşum gibi ağrı var diyordun. o ağrıyla mı gittin hastaneye yoksa çok daha şiddetlendiği için mi gittin? şu an da her yerim ağrıyor diyorsun. şu an karnında olan ağrıyı anlatsana. sürekli kasılmış bir durumda mısın? gerçekten şuan herkesesin bildiği, insanı bağırtan bir doğum sancısı mı çekiyorsun? allah sabır versin.siz bana benden çok inanıyorsunuz saolun..ben çok huzursuzum..vücudumun ağrımayan hiç bi organı ve yeri kalmadı.evet sürekli oturuyorum yada yatıyorum sadece wc için kalkıyorum ama adımlarım o kadar küçükki anlatamam.vicdanım beni çok üzüyor ama sanki ben 3 hafta daha dayanamam.bedenim inanlımaz huzursuz.bu ağrı ve sancılarla nasıl 3 hafta yaşanır.karnım gerilmeye ve kasılmaya devam ediyor.uyku bölük pörçük muhtemelen doğumdan sonra ben baya bi uyurum....dosba eğer bu şartlarda 35.haftayı bulduysan sana helal olsun ben bazı anlar doktorun gözüne bakıyor buluyorum kendimi sanki hadi alalım desin diye.öle oluncada üzüülüyorum....çok fena hallerdeyim....
Günaydın herkese. Çok şükür güzel haberlerle geldim. Bu sabah kontrolümüz vardı. Benim uslu kızım kordonundan kurtulmuş teyzeleri.(Maşallah)
Şeker yüklemem de normal (125) çıktı. Şimdi eve geldim dinleniyorum, rahatladım çok şükür. Rabbim hepinize güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
geçmiş olsun bonny, inşallah bir daha yaşanmaz bu durum.
Merhaba arkadaşlar; bir iki gün giremedin neler olmuş neler ...
Tuğba'cığım, iyi olmana sevindim ve annene kavuşacakmışsın, gözün aydın ... Umarım sen ve sana yakın haftadakiler 36'ları hatta 38'leri görürsünüz kısmetse ...
Kendime gelince; dün CRP (enfeksiyon) testim tekrarlandı; gripten kaynaklanan enfeksiyonum 20'den 9'a düşmüş değer olarak... Normal değerler sanırım 5-6 arası ... Ben iyileştiğimi sanıyordum ama kandan henüz tam temizlenmemiş ama yine de iyi bir değermiş. 50'lik şeker yükleme testim de 117 (normal) çıktı. En çok buna sevindim. kilolu hamile kaldığım için en çok şekerden korkuyordum; doktorum da sanıyorum ki bundan korktuğu için, erken istedi önceden görüp tedbir alabilelim diye. Tabi "normal çıkması, homini gırtlak herşeyi yiyebilirsin demek değil, aynen devam" dedi. Ben sabah, öğlen ve aralarda çok yiyorum; şekerli de canım çekerse çikolata gibi yiyorum. Ama akşam ekmek yememeye ve tamamen protein yemeyem. çalışıyorum. Gündüzleri mide bulantım devam ettiğinden, çok su içemiyorum; ama 3-4'ten sonra düzeldiğim için su içmeye başlıyor ve sanırım akşam yatana kadar 2 lt kadar içebiliyorum. Daha fazlasını maalesef şimdilik başaramıyorum. inşallah daha sonraki haftalarda biraz daha düzelirim ve daha fazla su içebilirim.
Bebeklerine kavuşan tüm annelerimize Allah'tan sabır ve kolaylıklar diliyorum. Rabbim umarım bize de o günleri gösterecek inşallah ...
Selamlar ve sevgiler ...
teşekkürler urania. gebelik takvimi eklesene buraya. her seferinde unutuyoruz kimin ne kadar haftalık olduğunu. umarım bulantıların en kısa zamanda azalır. kolay gelsin. geçmiş olsun.
geçmiş olsun bonny, inşallah bir daha yaşanmaz bu durum.
ULTRASON ölümleri hiçbir zaman gerçeği yansıtmazbırkac gude baya birikmiş geçmiş, tam okuyamadım, kusura bakmayın.doğum yapan arkadaslar var allah analı babalı büyütmeyı nasip etsın..ınsallah darısı bızlerın basına.
hayırlı olsun ,kaçıncı gün değerin bu ona göre değişirkızlar bende hamileyim 6 seneden sonra çok şükür. tüp bebek benimki ikiz olma ihtimali yüksekmiş 2 şubatta 584 çıktı bhcg değerim 4 şubatta 1207 sizce ikiz mi
siz bana benden çok inanıyorsunuz saolun..ben çok huzursuzum..vücudumun ağrımayan hiç bi organı ve yeri kalmadı.evet sürekli oturuyorum yada yatıyorum sadece wc için kalkıyorum ama adımlarım o kadar küçükki anlatamam.vicdanım beni çok üzüyor ama sanki ben 3 hafta daha dayanamam.bedenim inanlımaz huzursuz.bu ağrı ve sancılarla nasıl 3 hafta yaşanır.karnım gerilmeye ve kasılmaya devam ediyor.uyku bölük pörçük muhtemelen doğumdan sonra ben baya bi uyurum....dosba eğer bu şartlarda 35.haftayı bulduysan sana helal olsun ben bazı anlar doktorun gözüne bakıyor buluyorum kendimi sanki hadi alalım desin diye.öle oluncada üzüülüyorum....çok fena hallerdeyim....
Arkadaşlar bu gecenin hastane nöbetçisi benim. Akşamüstü bel ve karın ağrısı ile birlikte kasılmalar başladı, Dr ile konuşup hast geldik, NST de sancı çıktı yatırdılar, serum veriyorlar, antibiyotik yapıldı şimdi kasılma azaldı duruma göre Nidilat başlanacak sabah toparlarsak çıkacağız. Dua edin daha 32. Haftanın ilk günü bugün
tatlım annem var ama ben kimseyi karıştırmıyorum, onlar elde piş piş yapıp çocukları gezdirmek istiyorlar, ben bebekleri 1 er saat arayla besliyorum gazını alıp uyutuyorum, o zaman karışıklık olmuyor, kolay kolay bakıyorum anlayacağın, doğumun ilk günü kayıvalidemler antalyadan geldiler, güya çocuklara bakacakmış, 15-20 gün dururum diyordu, bende çocuklara bakmakta zorlanmayınca baktı 1 hafta durdu gitti, çocuklar uyurken ev işlerimi falan da yapıyorum, gözünüzde büyütmeyin canım bakım işini, Allah kolaylık veriyor, bana onları taşıması daha zor gibi geldinurhancım bebeklerini güle güle büyüt,allah kolaylık versin,yanında yardım eden birisi var mı,bu arada eğer günde bi defa mama veriyosan o bile çok iyi,yani büyüdükçe sütle doymadıkça mama daha çok artıyo maalesef,inş.sütün artarda yeter bebişlerine:)
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?