2013 ikiz anne adayları buraya

[
bonny bende şimdi geldim 3. test sonucumu aldım 4+5.gündeyim değerim 2500 çıktı. cmt kese randevum var. bakalım nolcak senin kaç aylık oldu ikizlerin bu arada

İnşallah istediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın, biz çok şükür 27+4 deyiz inşallah Rabbim tamamına erdirirse.

İnşallah istediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın, biz çok şükür 27+4 deyiz inşallah Rabbim tamamına erdirirse.

çok güzel maaşallah allah banada o günleri gösterir inşallah

dosbaaa gözün aydınnn, allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsınnn:) ne guzel bı ıkız annemız daha oldu
agrın sızın gecınce ya da ıyı oldugunda yaz merakla beklıorum detayları:)ınsallah kolay bı dogum olmustur:)

bonny ilk tüp bebek denemende mi oldu benim 2. de oldu

Amin canım, inşallah sen de görürsün bu haftaları ve sonrasını hayırlısıyla. Benim 2 aşılamadan sonra, 3. tüp bebek denememde oldu Allah' a şükür. Toplamda 5. denememizde oldu. Rabbim "Ol" derse oluyor işte... Ne güzel sen çok uğraşmamışsın. Allah tamamına erdirir inşallah.

Slm kizlar
ewet yazamadim hem cepten hem agridan hem bebislerden
dun 8:30 da oglum 2190 kizim 2820 dunyaya geldi... Epudral sezryan kolay ama sonrasi cok agrili gecti...bacagin ugustugu icin 24saat kalkamadim
neyseki bugun iyiyim
kizim hizli solunum yaptogi icin aksama kadar kuvezde kaldi oglum 5 saat sonra cikti...
Beslenme olarak sutum geldi ama simdilik az...
2saatte emziriyorum ve arakasindan mama veriliyor
simdilik mamayi ve gaz isini hemsireler hallediyor
kizim emmek istemiyor isim zor
oglumda pek minik
Eve gecince yazarim ins.
Sorun olmazsa ins yarin tsburcuyuz
hepinizin iyi dilekleri icinn cooook tesekkur ederim

bonyy, bu kordon sıkıntısını atlatacagından emındım düşününce baya korkutucu olabılıyor ama şükür ki senınkı gecıcı olan bı durummuş ve nıhayet bebegın atmıs onu boynundan, özel bebekler bunlar maşallah allah kımseye oyle bı durum göstermesın

bu arada ben kansulandırıcı kulanıyorum..ılk uc ay hep kanamam olmustu ve düşük rıskım vardı.bu daha oncesınden de bı kımyasal gebelıgım var.o yuzden önlem amaçlı verıldı...doktorumu degıstırınce danısmıstım bu meseleyı.pek sıcak bakmıor.gereksız hergun ıgne vurunmak dıyor.ben bılmem baska bı hocaya danıs demıstı en son..işte boyle krıtık durumların bana bırakılmasına tahammul edemııorum.ya tamam ya devam desın bana.bılmıorum bıraksam ya zararı olursa dıye de korkuyorum.ama her an bısı olurda amelıyata falan alınırsam ıgneyı onceden bırakmadıgım ıcın de bı sorunla karsılasırmıyım onu da bılmıorum..sımdılık devam etmek kararındayım..bakalım hayrlısı:)

evet ben de böyle dıyorum kendıme, en azından böyle düşünmeye calısıyorum..sehır farklılıgı ultrason aletı farklılıgındandır ınsallah..bakalım yrn ne dıcek kuzularım ıcın.
burası kendımı ıyı hısssettıtrıyor, bırı guzel bı haber verse kendım kadar heyecanlanıyorumm, bence de ıyıkı burası var

ne kadar üstüne düşersem ısın ıcınden cıkamaz hale gelıorum, eskıler gıbı mı yapmak lazım acaba, ne kadar sık kontorle gıdersem o kadar can sıkıntısı oluyor bana:) neyse güzel şeyler düşünüyorum, ıyı olucaz dıyorum ve ıyı olucaz ınsallahhhhh

canım saol. benimde 2 aşılamam var öncesinde aynıyız senle 6 senede 2 aşılama 2 tüp bebek

çok çok geçmiş olsunnn
ama atlattın artık çok şükür, sıkıntılarınız bitti
evinize de dönersiniz sağ salim inşallah
sağlıcakla büyüt yavrularını inşallah

Çok sağ ol canım, sabah kaygıyla girdim, yüzümde gülücüklerle çıktım çok şükür odadan...
4 yıldır tanıyorum doktorumu, o yüzden doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şu anda kendimi onun ellerine bırakmış bir durumdayım.. Buradaki bilgi paylaşımlarımızdan ve internetten yaptığım araştırmaların dışında bir kez bile başka doktora danışmadım. Tabi ki insan farklı doktorların görüşünü alabilir, ya da iki doktora birden gitmeyi tercih edebilir. Ki bazen bu zorunluluktan da olabiliyor. fakat gördüğüm kadarıyla farklı doktorlar muhakkak ikilemde bırakıyor insanı. Belirsizlik de insanı gerçekten yoruyor.
İğneyi bırakma konusunu hiç konuşmadık ki bugün "35 i görürsek iyi" dedi doktorum, ne olur bilmiyorum, önce Allah'a sonra ona emanetim...

Ayrıca daha bu sabah "Ultrasondaki ölçümler tahmini sonuçlar" dedi, yani yanılma payı çokmuş..
Sıkma canını nerelerden nerelere geldik, Rabbim bir çıkış yolu gösterir elbet.

dosba haydi hayırlısı, yeni düzeninden bahsedersin bizlere toparlanınca artık. Mutlu yuvalarınız olsun inşallah. Darısı başımıza.

gözün aydın.çok sevindim sen bebişlerinin kokusunu duydun darısı bizlere artık...kızlar nazlı olur ya annesi azcık naz yapsın oda güzel güzel emmeye başlar.aslan parçasıda en kısa zamanda toparlar

şuan elbette benim senin ağrılarını anlayabilmem imkansız.ama ne demişler allah dağına göre kar verirmiş.bizler çokkkkk güçlü anneler olucaz.bugünlerde geçicek inşallahh ve biz hep güzel anılarımızı hatırlıcaz ,ağrı sancı hepsini unutucaz :)

şimdiden bu kadar pimpirikli olma sakin olmaya çalış ,strese girme
RABBİM ne yazdıysa o olacak ..güzel düşün güzel olsun inş.

gözünaydın sağlıcakla almışsın yavrularını kucağına..
zamanla alışırsın hepsine merak etme :)
çabucak toparlarlar inş. bi bakmışsın kocaman olmuşlar
sana da geçmiş olsun ,dikkat et kendine yorma sakın kendini ,en azından bir hafta iice dinlenmen gerek..
RABBİM yardımcın olsun ,gelişmeleri yaz bize de ..

nehir inşallah düzelirsin canım.bebişlerin biraz daha sabrederler.hakkınızda hayırlısı olsun

bonny senin cimcimenin kordondan kurtulmuş olmasına çok sevindim.hep böyle güzel haberler alalım herkesten inş.

milasisbencede ölçümlere çok takma kafayı.sen beslenmene dikkat et,dinlenmene bak onlar iyi olurlar annesi.benimkilerin farkı bi ara 3 haftaya kadar çıkmıştı sonra tekrar 1 güne düştü.stresden uzak dur.

gelincik,yürüyüş bizler için değil.benim dr.um her defasında yatmaya devam,ikizler yata yata büyür der.

tuğba,gözün aydın çok sevindim annene kavuşacagına.bende istiyorum artık annemi

sağol canım bende aynı senin gibi düşünüyom ama gelde bunu eski düşüncelerle giden insanlara anlat...sende inşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsin.

Dosba hayırlı, uğurlu olsun canım benim. Allah bebişlerine sağlık ve uzuuun ömürler versin. Bitti bak sancılar, stresler... Mis kokuları dünyaya bedeldir. Tadını çıkar. Bizlere yazmayı da unutma...

Nehir çok geçmiş olsun canım. Hemen hemen hepimizin başından geçti o sıkıntı. İlaçlarla durdururlar sıkma canını. Allaha emanet öncelikle bebeklerin. İyi haberlerini bekliyoruz...

Bonny sabah iyi haberlerini almak niyetiyle sarıldım bilgisayara. Şükür ki aldım. Çok sevindim canım. Allah bir daha öyle stres yaşatmasın. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah bebişlerine...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…