2013 ikiz anne adayları buraya

hayırlı olsun dosba. kızının kilosu çok iyi maşallah. oğlun da toparlar inşallah en kısa zamanda. sürekli kuvezde kalmamışlar, ne güzel, umarım sağlıklı bir şekilde devam eder bundan sonra da. sütün gelir yakın zamanda. çok sevindim. inşallah sen de toparlarsın en kısa zamanda. hayırlı olsun tekrar.

Dosba hayırlı olsun Allah bağışlasın çok sevindim böyle bebişler sağlıkla dünyaya gelince hepimize moral oluyor ve heyecanlanıyoruz. Ara sıra yazarmısın neler yapıyorsun gelişmeleri,beslenmeleri nasıl senin durumun nasıl. Hep iyi olun her zaman sağlıklı ve mutlu olun inşallah darısı başımıza. Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Canım Allah analı babalı büyÜtsün nazarlardan korusun sizi

Hilal sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir. İnsanın psikolojisi bozuluyor haklısın ama moralini yüksek tutmaya çalış. Moral çok önemli inan. Benim üzüldüğüm zamanlar karnımda sertleşmeler ve kasılmalar başlıyor. Sonuçta bebişlerimiz hissediyor. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla alırsın inşallah bebişlerini, sonra da unuturuz bugünleri....

bonny senin cimcimenin kordondan kurtulmuş olmasına çok sevindim.hep böyle güzel haberler alalım herkesten inş.

Amin sağ ol yasmincim, hepimiz güzel haberlerle dolduralım buraları inşallah. Arkadaşlarım bana cimcime derler, şimdi kızım için aynı sözcüğü duyunca çok hoşuma gitti.

Bonny sabah iyi haberlerini almak niyetiyle sarıldım bilgisayara. Şükür ki aldım. Çok sevindim canım. Allah bir daha öyle stres yaşatmasın. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah bebişlerine...[/FONT]

Sağ ol canım benim, Rabbim boynumuzu bükük koymasın, cümlemizi korusun inşallah tüm sıkıntılardan.

*bonny*gözünaydın iyi haberler almışsın inşallah hep böyle güzel haberler alırsın canım...
*
dosbacım* bebişlerine maşallah inşallah sorunsuzca eve çıkarsınız valla haberlerini dörtgözle bekliyoruzzzz.....

comet* senle haftalarımız aynı bana daha şeker yüklemesi yapılmadı, perşembe randevüm var bakalım nolcak..bebişlerinede 41 kere maşallah canım....

tubacığım bilgilerin için teşekkürler haklısın ben bazen dikkatsiz davranıyom,annen geliyomuş gözün aydın benim annem yakın başlarda ablamlarda annemde çok geldiler,bütün işimi onlar yapıyolardı. 2 aydır hep kendim yapıyom ama artık ağırlaştığımı hissediyom son ayımda bende onlardan yardım alıcam bide özellikle doğumdan sonra.şükrediyom iyiki bütün ailem yakınımda yoksa annemde babamda rahatsız annem kalmaya gelemezdi,ablamlarda hiç gelmezlerdi çocukları okula gidiyo herkesin.ama annem gelip kalıcak diyosun ya hoşuma gitti yani yakın olunca kalmak olmuyo.....

kızlar grip oldum burun akıntımve hapşurmam durmuyo, ateşim yok gibi ama sıkıntı, ter geliyo birden acaba ağrım yokya evde geçmesini beklesem acile gitmesem, gribin bebeklere bi zararı olurmu bilmiyorum.....

Arkadaşlar güzel dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize çok teşekkürler. Akşamüstü eve çıktık çok şükür, dün geceden itibaren sürekli NST ile kontrol yapılarak, serum ve ilaçlarla durumum takip edildi. Epey yorucu ve sıkıntılı oldu ama yapacak birşey yok. Öğlene doğru sancı düzeyi düşünce taburcu edildik. Biriniz sormuştu, antibiyotik sancı gidermesi için değil enfeksiyon riskine karşılık yapıldı.
Artık evde tam istirahat olacak, dinlenerek devam edeceğiz ve maksimum zaman kadar duracağız inşallah:)
Benzer durumda olan çok kişiyiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun:)))

Hepimize kolay gelsin arkadaşlar, akşam hastanede 2 bebek doğdu, onların sesleri, ailelerin heyecanı herşeyde değer:) bizim de yerimiz hep ayrı oluyor söyleyeyim ikizler-ikizlerin annesi diye özel ilgi var:) Allah bize de bu müjdeleri yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla...

kızlar grip oldum burun akıntımve hapşurmam durmuyo, ateşim yok gibi ama sıkıntı, ter geliyo birden acaba ağrım yokya evde geçmesini beklesem acile gitmesem, gribin bebeklere bi zararı olurmu bilmiyorum.....

geçmiş olsun korkma bişey olmaz ,doğal yöntemler dene ,ılık ballı limnlu su iç ıhlamur iç bol bol ,terlet kendini ,terleyince geçer ,yorgan yorgan üzerine ört uyu bi terle birşeyin kalmaz ,sonra da ılık duşa girersin iş bitti ..

çok geçmiş olsun ,bundan sonra iice dinlen inş. zamanında doğurursun
o ikiz annesine olan özel ilgi her zaman var biliyormusun
ben hamile kaldığımdan bugüne kadar hep oldu
hamileyken aa ne güzel dediler ,doğurdum hastanede herkes ilgi gösteriyordu ,şimdi kucağımdalar ,hastaneye yada dışarı çıkınca herkes hala bakıyor bebişlere ,aa ne güzel ikiz annesi filan bir ilgi bir ilgi :))
özel anneleriz biz bunu anladım ,öyle olunca da insan daha bi mutlu oluyor ,RABBİM isteyen herkese nasip etsin..
ay uykum geldi yaawww,oğlanı emzirdim bakalım ne kadar uyuyacak ,artık yavaş yavaş biberonu kesip direk meme vereceğim de test ediyorum
1 saat emdi ama yaaaiçimi kuruttu uykumu getirdi ,böyle emerse ben uyurum o emer sanırım :))

BONNY çok sevindim kızının düzelmesine inşallah sürekli böyle güzel haberlerini verirsin :)
URANIA söylediklerin çok doğru ben normalde pek acıkmam o yuzden yemekler arası 4 5 saati buluyor büyük ihtimalle bunun etkisi çok fazla bundan sonra küçük atışmalar yapacam :)

merhaba kızlar ,kontrolden geldik...nstde yine sancı var 3 saatte 1 nidilat almamıza rağmen 70 vuran sancılar var malesef...ağrımı sormuşsunuz şöyle tarif edeyim sanki bebekler aşağıdan yukarı geliyormuş gibi içimde bi hareket başlıyor sanki bebekler kasıklarımdan ayrılacakmış gibi hani 20li haftalarda top gibi oluyor falan derdik ya onun ileri versiyonu ve uzun sürüyor...doktor bu durumun 5 dak altında tekrarlanmasının ve sürekli sert bir karnın tehlikli olduğunu söyledi...ben nst yi baya takip ettim 3gün boyunca hangisin sancı hangisinin hareket olduğunu anlıyabiliyorum...rahim bıyuda oldukça kısaldı ama bebeklerin kalp atışı çok normal..doktorumuz bebeklerin aslında 3 hafta daha dayanabileceğini söylüyor ama ben konusunda o kadar emin değil...karnın çok gergin,zor nefes alıyorsun diyor...ve bel ağrısı 2-3 saat arayla belimde oluyor işte o aağlatan cinsten...doktorun yanında oldu...bağıra bağıra ağladım...dayanamadım....

ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz...

ateşin yoksa korkma. ballı zencefil yap, günde 2 fincan ıhlamur falan içi geçer. grip ateşli bir hastalıktır. seninki bence alerjiktir ya da nezlesindir. korkulacak bir şey yok. ben de kış başında olmuştum. bitki çayı takviyeleriyle iyi oldum çok şükür. geçmiş olsun.

hadi hayırlısı hilbur. allah sağlıklı bir şekilde kurtarsın sizleri bu durumdan. sabır diliyorum. bir hafta daha çok şey kazandırır bebekler için. bu durum seni olumsuz etkiliyor ama işte annelik dedikleri bu olsa gerek.

acı çektiğini okurken inan çok üzüldüm canım
kendini şartlama 16 şubata
belli mi olur
bir bakarsın rabbim dayanma gücünü artırır
biraz daha gidersin
ama ne olursa olsun
hakkında hayırlısı olsun
çok çok geçmiş olsun

canım dün kontrolün vardı?nst de sancın çıktı mı?
doğum tarihin netleşti mi?
bir de canım bazı hastanelerde nst ücretliymiş, bizim hastanede de ücretli mi?
yarın kontrolüm var da benim de
tahmini bir doğum tarihi vermesini bekliyorum hulusi hocanın
bakalım artık
canım bir de hulusi hoca seni alttan muayene etti mi son zamanlarda
çok soru sordum ama
merkez aynı ve sen de benden önde olunca
seni bulunca kaçırmak istemiyorum

Canım hayırlısı olsun, 34. Haftayı doldurmuş gibi oluyorsun inşallah sorun çıkmadan hayırlısı ile kavuşursunuz. Bebeklerinin kiloları nasıl en son bakıldı mı? Dualarımız seninle...

canim gozunuz aydin.Rabbim anali babali buyutsun ins.darisi basimiza.bizede hastaneden bebislerimizle birlikte cikmak nasip olur ins.
kizinda oglunda seve seve emerler Allahin izniyle daha erken.onlarda saskinlar nereye geldik diye:)saglikla kucagina aldinya hepsinin ustesinden gelirsin artik.haberlerini bekliyoruz eve gecince...

hilalcim tekrar geçmiş olsun canım ALLAH seni ve yavrularını sağlıkla kurtarsın inşallah...tehlikeli dönemi atlattın çok şükür,ben hep diyorum hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinlerde bir iki hafta geç erken ne farkeder,yeterki kuzucuklarımız ve biz sağlıklı olalım.ALLAH yardımcın olsun canım...

arkadaşım bebişlerin resmine yeni baktım
maşallah onlara
bana hiç prematüre gibi gelmediler
kıyafetlerini tam doldurmuşlar
ay inşallah bizimkiler de bu kadar olurlar
allahım nazarlardan sakınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…