- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.441
Canım hayırlısı olsun, 34. Haftayı doldurmuş gibi oluyorsun inşallah sorun çıkmadan hayırlısı ile kavuşursunuz. Bebeklerinin kiloları nasıl en son bakıldı mı? Dualarımız seninle...
canım dün kontrolün vardı?nst de sancın çıktı mı?
doğum tarihin netleşti mi?
bir de canım bazı hastanelerde nst ücretliymiş, bizim hastanede de ücretli mi?
yarın kontrolüm var da benim de
tahmini bir doğum tarihi vermesini bekliyorum hulusi hocanın
bakalım artık
canım bir de hulusi hoca seni alttan muayene etti mi son zamanlarda
çok soru sordum ama
merkez aynı ve sen de benden önde olunca
seni bulunca kaçırmak istemiyorum
arkadaşım bebişlerin resmine yeni baktım
maşallah onlara
bana hiç prematüre gibi gelmediler
kıyafetlerini tam doldurmuşlar
ay inşallah bizimkiler de bu kadar olurlar
allahım nazarlardan sakınsın
nst ücretli değil canım,bizim hastane bi çok yere göre uygun zaten:)
ben bu sabah nst ye girdim sancı çıkmadı,kalp atımları normal çıktı.
cumartesi tekrar çağırdı gel sularına falan bakalım dedi,sonra da bi doğum planı yapalım dedi.bakalım ALLAH'tan bişey gelmezse önümüzdeki hafta gün verecek ama ne olacak bende bilmiyorum.bana kalsa pazartesi salı bi sorun yoksa alsın,çünkü çatlamak üzereyim.yemek yerken bile yoruluyorum nefes nefese kalıyorum.
beni 26.haftaydı yanılmıyorsam en son o zaman alttan muayene etmişti,bi daha da hiç alttan muayene etmedi.pruluton diye haftada bi iğne oluyodum onuda 34.haftadan itibaren bıraktırdı.canım istediğin kadar soru sorabilirsin bende soruyorum valla her gördüğüme:)
bugün yine ikiz bebek getirmişlerdi hulusi hocaya 2 aylıktı kuzucuklar öyle tatlıydılar ki anlatamam sana,o da 35+3 te doğum yapmış ikiside kızdı,biri 2800,diğeri de 2500 doğmuş.ALLAH bizede nasip eder inşallah o günleri.şimdi bakalım inşallah cumartesi güzel haberlerle dönerim.
bu arada sanırım sende yarın gidiyosun,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
Arkadaşlar güzel dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize çok teşekkürler. Akşamüstü eve çıktık çok şükür, dün geceden itibaren sürekli NST ile kontrol yapılarak, serum ve ilaçlarla durumum takip edildi. Epey yorucu ve sıkıntılı oldu ama yapacak birşey yok. Öğlene doğru sancı düzeyi düşünce taburcu edildik. Biriniz sormuştu, antibiyotik sancı gidermesi için değil enfeksiyon riskine karşılık yapıldı.
Artık evde tam istirahat olacak, dinlenerek devam edeceğiz ve maksimum zaman kadar duracağız inşallah:)
Benzer durumda olan çok kişiyiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun:)))
Hepimize kolay gelsin arkadaşlar, akşam hastanede 2 bebek doğdu, onların sesleri, ailelerin heyecanı herşeyde değer:) bizim de yerimiz hep ayrı oluyor söyleyeyim ikizler-ikizlerin annesi diye özel ilgi var:) Allah bize de bu müjdeleri yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla...
sağolasın darısı başınıza inş.
ama o kıyafetler prematüre kıyafetleri zaten
gerçi artık küçük geliyor bunlar giydiremiyorum
bugün çektiğim yeni fotoları var yarın onları yükleyeceğim inş.
yarın 1.ayımız doluyor
hem onun şerefine olsun hem de toparlanmışlar mı bi bakın bakalım
ayyyyy ne güzel maşallah
sinem sen dayansan sanırım kuzular tek gebelik gibi büyüyüp gelişecekler
nefes nefese kalma olayı bu hafta bende de var
uzun uzun konuşamıyorum, nefesim kesiliyor
prulotona ben devam ediyorum
bakalım benim iğneye ne diyecek yarın
şu ana öyle yamuk yumuk bir karınla yazıyorum ki
ben zor dayandığımı düşünürken
sen maşallah zoru başarıyorsun sinemcim
inşallah sen de güzel haberlerle dönersin
ben de dönerim
herkes iyi haberlerle dönsün yaa
hatta resimleri anneme de gösterdim
o da aynı benim gibi düşünüyor
maşallahı var yavruların
beninkiler de bu kadar doğsa daha ne isterim ki
tamam yarın yükle de bakalım
yeni fotoğraflarına yavruların
inşallah canım ya,hulusi hoca 32 den beri ha bu haftaöbür hafta bi hafta daha dayan diye diye çok şükür getirdi beni bugünlere,inşallah sende göreceksin bu haftaları.
resimlerde biraz daha kilolu çıkıyorlar
zaten biri 2350 biri 2600 doğmuştu
yalnız son yüklediklerim var onlar yakın zamanda eklendi onlar tabiki toparlamış halleri..
ilk doğdukları zamanki halleri kızın şapkalı elbisesi ve oğlanın kırmızı elbiseli olan halleri ilk doğdukları zaman ,diğerleri bir hafta önce filan ..
merak etme inş. seninkiler de böyle olur..olmasa bile çok çabuk büyüyorlar emin ol ,bizimkiler 2 haftada birden kilo aldı valla artık o prematüre kıyafetler olmuyor .
darısı başına inş.
Kizlar dua edin bebisleriniz gazsiz ve sutunuz bol olsun
gece oncesi verilen mama ogluma coj geldi sondiremedi butun gece ayaktaydim ....uykusuzluk degil caresizlik zormus... Anne sutu alinca rahatladi kuzum
gozunuz korkmasin ama biraz zor olabiliyormus
sağolasın darısı başınıza inş.
ama o kıyafetler prematüre kıyafetleri zaten
gerçi artık küçük geliyor bunlar giydiremiyorum
bugün çektiğim yeni fotoları var yarın onları yükleyeceğim inş.
yarın 1.ayımız doluyor
hem onun şerefine olsun hem de toparlanmışlar mı bi bakın bakalım
gece oncesi verilen mama ogluma coj geldi sondiremedi butun gece ayaktaydim ....uykusuzluk degil caresizlik zormus... Anne sutu alinca rahatladi kuzum
amin..ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun
sağolasınCanım maşallah Allah nazarlardan saklasın gayet güzel büyümüşler :)
amin inş.Kizlar dua edin bebisleriniz gazsiz ve sutunuz bol olsun
inşallah canım yaa
sağlıklı doğsunlar da bi
gerisinde su akıp yatağını buluyor işte
sizden öğrendiğimiz kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?