2013 ikiz anne adayları buraya

Günaydın,

Bende bulantı yok ama dün çok fena oldum. Aşırı derecede adet sancısı ve bel ağrısı vardı. Akşam acile gittim artık. Serum aldım ama hala belim çok fena. Şimdiden böyle olursam ileride ne olurum Allah bilir. Resmen dökülüyorum...

bende öyle sayılırım, birazda psikolojik sanırım. :) bulantım ve bel ağrım benimde halen devam ediyor maalesef.

günaydın arkadaşlar! bende yarın sabah keseleri görmeye gideceğim sizlerin hikayesini okuyunca duygulanıyorum bende o günlere gelir miyim diye 6 sene sonra oldu benimde ikiz ihtimali varmış

hayırlı cumalar
tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhh
günaydınlarrrrrrrrrr

delikız gördüm bebeklerini, maşallah maşallah maşallah
diyecek başka laf yok canım

bebeklerine hasta oldum allah nazarlardan saklasın,iyice heveslendim. :)

hayırlı cumalar
tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhh
günaydınlarrrrrrrrrr

delikız gördüm bebeklerini, maşallah maşallah maşallah
diyecek başka laf yok canım

ikinize de teşekkürler
mergen sana da

darısı inş. başınıza
daha güzelleri ,şirinleri sizin olsun inş.
ay bazen nazar olur diye resim eklemeye de korkuyorum :18:
RABBİM meleklerimizi korusun inş.

günaydın arkadaşlar! bende yarın sabah keseleri görmeye gideceğim sizlerin hikayesini okuyunca duygulanıyorum bende o günlere gelir miyim diye 6 sene sonra oldu benimde ikiz ihtimali varmış

benim hiç aklıma gelmezken ikiz haberiyle şaşkına döndük ama çok istemiştim bekarken bile çocuğum olursa keşke ikiz olsa diye. ihtimal yok, akrabalarda yok derken allah tek yumurta ikizi verdi.:) inşallah sana da nasip olur canım.

ikinize de teşekkürler
mergen sana da

darısı inş. başınıza
daha güzelleri ,şirinleri sizin olsun inş.
ay bazen nazar olur diye resim eklemeye de korkuyorum :18:
RABBİM meleklerimizi korusun inş.

valla bakarken aklıma geldi sürekli maşallah sen koru allahım dedim, hepimiz anne ve anne adayıyız bişey olmaz inşallah.:)

canım saol cevap yazdığın için formda yeniyim.bana 2 embriyo transfer edildi 12. gündeğerim 584 14. gün 1207 16. gün 2517 çıktı ikiz gibi dediler

rica ederim. evet değerlerin hızlı artmış. hadi bakalım iki tane güzel haber gelir umarım canım :)

teşekkür ederim. yarın sabah 10.30 da doktor randevum var.keselere bakılacak inşallah hayırlı haberlerle dönerim.biraz enfeksiyon çıktı kanda lökosit yüksekmiş birşey olur mu acaba

Merhaba kızlar günaydın.

Hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olması dileğiyle...

bende öyle sayılırım, birazda psikolojik sanırım. :) bulantım ve bel ağrım benimde halen devam ediyor maalesef.

Geçmiş olsun kızlar...

Mümkün olduğunca fazla ayakta kalmayın,yorulmayın,belinizi yastıkla destekleyin...

Tebrik ederim canım...Allah gönlüne göre versin inşallah...

Geçmiş olsun canım yavaş yavaş varlıklarına alıştırıyorlar bizi kuzucuklar

Şu bulantı da en beteri.Umarım yakında biter.3lü test yaptırdın mı?Benim sonuçlarım gelmiş bugün gidip doktora göstericem

Geçmiş olsun kızlar...
Mümkün olduğunca fazla ayakta kalmayın,yorulmayın,belinizi yastıkla destekleyin...
Sağol canım ben zaten günün çoğunu yatarak geçiriyorum.Buna şükür yine de bebekler her şeye değer.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ben ilk keseleri görmeye gittiğimde birini gördük o da sağlıksız olabilir demişti doktorum.Kalp atışı için 7 haftalıkken gidince ikisini de gördük

hayırlısı canımm:) az kalmısş, bebeklerın kısa zaman sonra yanında olacak ınsallah ne guzell

Canım maşallah kiloları gayet dengeli ve güzel, doktorun verdiği tarihe kadar 2 kg yü geçip daha da toparlarlar. Bol protein ye bu son 10 günde. Bebekler ne kadar kalsa o kadar iyi ancak ben anne ve bebeğin durumunu gözeterek en makul zamanın tespit edilmesinden yanayım. Çünkü annedeki rahatsızlıklardan da bebekler strese giriyor. Diğerleri için birşey diyemem ama kabızlık için Dupalac kullanıyor musun ? Gerekirse günde 3 kere bile içebilirsin bitkisel ve zararı yok, düzenli içince işe yarıyor ben onunla idare ediyorum. Herşeyin hayırlısı gerisi için ne desek boş her an herşey değişebiliyor. Ben geçen gün çok iyiydim akşamına bir anda kendimi hastanede buldum yani hiç belli olmuyor ne olacağımız:)

inşallah canım ya,hulusi hoca 32 den beri ha bu hafta öbür hafta bi hafta daha dayan diye diye çok şükür getirdi beni bugünlere,inşallah sende göreceksin bu haftaları.
Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler:) valla Allah yardımcın olsun, kimbilir ne kadar ağırlaştın ve zorlanıyorsun, doktorlarda o gün bu gün derken çok güzel oyalıyorlar taktik hep bu galiba:)) insan doğumdan sonra birden hafifleyince ne yapacağını şaşırıyordum sanırım:) ancak inşallah sen bebeklerin açısından sonrasında rahat edeceksin bu sabrının karşılığı öyle gelsin inşallah:)) dualarımız seninle...
Canım ya binlerce maşallah çok tatlılar, ben sürat ifadelerine, mimiklerine bayıldım bu kadar küçükcükken büyük insan gibi halleri:)) Allah şanslarını açık etsin. Birde çok benzettim birbirlerine bakalım büyüdükçe nasıl olacak. En zor günler geçti bundan sonra her gününüz daha da keyifli olacak, hergün yeni maceraları var onların artık, sırf seyretsen yeter:))

Hepimizde o ruh hâli var galiba Papatya, ben şimdi 34. Haftayı bulma gayretindeyim, zorlanıyorum birçok açıdan ama o zaman hadi dese Dr çok erken diyeceğim:)
2. Trimaster hakikaten hamileliğin en rahat dönemi imiş, benim ilk dönemim de fena geçmemişti, son kısım hele ikiz gebelikte bol heyecan ve aksiyonlu:))

Canım inşallah senin için en hayırlısı olur, güzel haberlerini bizimle paylaşırsın. Çoğumuz büyük mücadeleler ve tedavilerden sonra bu noktaya geldik, senin heyecanını ve stresini o kadar iyi anlıyorum ki. Hala da korkularımız hep bu yüzden çok, inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

canım doktor benden ikili testte üçlü testte istemedi geçen hafta kan ve idrar aldı bu hafta içinde de detaylı ultrason istedi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…