- 17 Eylül 2012
- 1.332
- 292
- 128
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.481
ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz...
kızlar grip oldum burun akıntımve hapşurmam durmuyo, ateşim yok gibi ama sıkıntı, ter geliyo birden acaba ağrım yokya evde geçmesini beklesem acile gitmesem, gribin bebeklere bi zararı olurmu bilmiyorum.....
dun 8:30 da oglum 2190 kizim 2820 dunyaya geldi... Epudral sezryan kolay ama sonrasi cok agrili gecti...bacagin ugustugu icin 24saat kalkamadim
neyseki bugun iyiyim
kizim hizli solunum yaptogi icin aksama kadar kuvezde kaldi oglum 5 saat sonra cikti...
Beslenme olarak sutum geldi ama simdilik az...
2saatte emziriyorum ve arakasindan mama veriliyor
simdilik mamayi ve gaz isini hemsireler hallediyor
kizim emmek istemiyor isim zor
oglumda pek minik
Günaydın herkese. Çok şükür güzel haberlerle geldim. Bu sabah kontrolümüz vardı. Benim uslu kızım kordonundan kurtulmuş teyzeleri.(Maşallah)
Şeker yüklemem de normal (125) çıktı. Şimdi eve geldim dinleniyorum, rahatladım çok şükür. Rabbim hepinize güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
kızlar bende hamileyim 6 seneden sonra çok şükür. tüp bebek benimki ikiz olma ihtimali yüksekmiş 2 şubatta 584 çıktı bhcg değerim 4 şubatta 1207 sizce ikiz mi
Herkese güzel bir Cuma diliyorum:)
Ben bir gece önceki hastane maceralarından ve ilaçlardan bitkin düşüp derin bir şekilde uyumuşum, kendime geldim biraz. Evden çalışıyordum ve günün 5-6 saati bilgisayar başında geçiyordu, artık onu çok azaltıp uzun oturarak veya yatarak devam edicam.
Bekay, Tuğba, Mergen siz iyi misiniz? Bonny çok sevindim canım ya aferin kızın çok becerikli olacak eminim:) kendi başına iş açtı sonra da çözmüş sorunu:)) sen o kadar dingin ve pozitifsin ki eminim bebeklerin de o güzel psikoloji ile gelecekler:)
2. Trimaster de olan arkadaşlar herkesin hamilelik süreci farklı birçok değişik durum olabiliyor ancak daha önünüzde uzun bir yol var ve aslında en rahat dönemlerdesiniz, iyi beslenip kendinize çok dikkat edip keyfini çıkartmaya bakın:)
Hepimizde o ruh hâli var galiba Papatya, ben şimdi 34. Haftayı bulma gayretindeyim, zorlanıyorum birçok açıdan ama o zaman hadi dese Dr çok erken diyeceğim:)
Canım çok sevindim,maşallah prensese
Allah sağlığınızı,iyiliğinizi daim etsin inş.
Bekay, Tuğba, Mergen siz iyi misiniz? Bonny çok sevindim canım ya aferin kızın çok becerikli olacak eminim:) kendi başına iş açtı sonra da çözmüş sorunu:)) sen o kadar dingin ve pozitifsin ki eminim bebeklerin de o güzel psikoloji ile gelecekler:)
sağolasınCanım ya binlerce maşallah çok tatlılar, ben sürat ifadelerine, mimiklerine bayıldım bu kadar küçükcükken büyük insan gibi halleri:)) Allah şanslarını açık etsin. Birde çok benzettim birbirlerine bakalım büyüdükçe nasıl olacak. En zor günler geçti bundan sonra her gününüz daha da keyifli olacak, hergün yeni maceraları var onların artık, sırf seyretsen yeter:))
.
geçmiş olsun ..biraz daha sabret az kaldı inş.Günaydın hanımlar.Herkese sağlıklı bir gün dilerim.Ben uykusuzluğa erken başladım sanırım.Gece belim ağrıyor, Ayağım, kolum uyuşuyor.Midem bulanıyor.Nasıl yatacağımı şaşırıyorum.
valla bakarken aklıma geldi sürekli maşallah sen koru allahım dedim, hepimiz anne ve anne adayıyız bişey olmaz inşallah.:)
Listemizi şöyle bir inceledim de Ankara atağa geçmiş sanırım. Maşallah bütün anneler Ankara'dan...
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. Tabir-i caizse ben yastık içinde yüzüyorum yatarken. Başımda iki tane, kalçamın altına bir tane, bacaklarımın arasına bir tane, belime bir tane. Biri eksik olsa tüm huzurum kaçıyor, iyi destekleyin belinizi arkadaşlar. Umarım faydasını görürsünüz
delikız kırk bir kere maşallah bebişlerine, Rabbim hep güzel günlerini göstersin inşallah...
Listemizi şöyle bir inceledim de Ankara atağa geçmiş sanırım. Maşallah bütün anneler Ankara'dan...
Hil-burcum kabızlık sorunu olan sendin sanırım. Hamileliğimin 2. ayından itibaren hoşafı eksik etmedim, daha sonrasında da kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür. Belki senin bünyene de iyi gelir, bir dene istersen.
kızlar hamile uyku yastığı alan var mı? ben bacaklarımın arasına yorganı alıp yatıyorum şimdilik ama çok sağlıklı olmuyor.sabah uyandığımda kendimi yorgun hissediyorum,bacaklarım ağrıyor.hamileyastığım.com da Cuddly Dreams diye bir yastık buldum.emzirme ve bebek oyun yastığı olarak da kullanılıyormuş.bu yastığı kullanan ya da başka tavsiyesi olan var mı?
Hoşgeldin canım
Evet annişlerimiz Ankara'dan...
Benim 1.trimester dönemnde ciddi bir kabızlık prob. vardı,ilaçlarla,meyvelerle,hoşafla vs. düzene girdi,2.trimester rahat geçti şükür...Ama buara yine hortladı ve ne yapsam fayda etmiyor,beni çok zorluyor...İşin en kötü yanı ağrıların bağırsaktanmı kaynaklandığını yoksa başka birseydenmi olduğuna emin olamıyorsun ve bu çok tedirgin ediyor.[/QU
evet bende 3gündür çıkamayınca duphalac verdi doktor..hoşaf falan işe yaramıyor artık nede kayısı falan...çok şükür rahatladım...eğer sıkıntın varsa ara doktorunuda sor bi gerçi tamamen bitkiselmiş ama yinede sor.valla ihmal etme o sıkıntıyı çekmektense acaip rahatlıyor insan.en azından sancıyla gaz sancısını daha rahat ayırt ederim artık.benim sıkıntımın en büyük kısmı böbreğime baskı yapması bebeklerin ve orada ki şiddetli ağrı...ona çare yok tabi o ağrı başlayınca ağlamadan geçmiyor...
Hoşgeldin canım
Evet annişlerimiz Ankara'dan...
Benim 1.trimester dönemnde ciddi bir kabızlık prob. vardı,ilaçlarla,meyvelerle,hoşafla vs. düzene girdi,2.trimester rahat geçti şükür...Ama buara yine hortladı ve ne yapsam fayda etmiyor,beni çok zorluyor...İşin en kötü yanı ağrıların bağırsaktanmı kaynaklandığını yoksa başka birseydenmi olduğuna emin olamıyorsun ve bu çok tedirgin ediyor.
ay yoruldum ,evi temizledim ,sütümü sağdım ,oğlan mızırdanmaya başladı
biraz meme vereyim bakalım ne olacak biraz ayık tutayım hem daha ii olur
onları halledince de kahvemi alır oturur dinlenirim biraz
evet bende 3gündür çıkamayınca duphalac verdi doktor..hoşaf falan işe yaramıyor artık nede kayısı falan...çok şükür rahatladım...eğer sıkıntın varsa ara doktorunuda sor bi gerçi tamamen bitkiselmiş ama yinede sor.valla ihmal etme o sıkıntıyı çekmektense acaip rahatlıyor insan.en azından sancıyla gaz sancısını daha rahat ayırt ederim artık.benim sıkıntımın en büyük kısmı böbreğime baskı yapması bebeklerin ve orada ki şiddetli ağrı...ona çare yok tabi o ağrı başlayınca ağlamadan geçmiyor...
Hoş buldum canım.
Evet o belirsizlik insanı çok yıpratıyor. Bu günlerde ağrı saplanıp duruyor ara ara. "Gaz mı, sancı mı, karnım büyüyor ondan mı, vücudum beni doğuma mı hazırlıyor? Riskli mi, değil mi? Üzerinde durmalı mıyım, önemsememeli miyim?"... Sorular bitmiyor. En kötüsü de bir cevabının olmaması...
Bende de meyveyi çok yerim gerçekten, hoşafın yanında onun da faydası olmuştur eminim.
Bir de bünyemizde iki can taşıyoruz, ister istemez metabolizmamızı etkiliyor. Rabbim sabır versin hepimize, çektiğimiz sıkıntıların sayılı gün olması rahatlatıcı en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?