- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.501
Slm kizlar
ewet yazamadim hem cepten hem agridan hem bebislerden
dun 8:30 da oglum 2190 kizim 2820 dunyaya geldi... Epudral sezryan kolay ama sonrasi cok agrili gecti...bacagin ugustugu icin 24saat kalkamadim
neyseki bugun iyiyim
kizim hizli solunum yaptogi icin aksama kadar kuvezde kaldi oglum 5 saat sonra cikti...
Beslenme olarak sutum geldi ama simdilik az...
2saatte emziriyorum ve arakasindan mama veriliyor
simdilik mamayi ve gaz isini hemsireler hallediyor
kizim emmek istemiyor isim zor
oglumda pek minik
Eve gecince yazarim ins.
Sorun olmazsa ins yarin tsburcuyuz
hepinizin iyi dilekleri icinn cooook tesekkur ederim
Kizlar dua edin bebisleriniz gazsiz ve sutunuz bol olsun
gece oncesi verilen mama ogluma coj geldi sondiremedi butun gece ayaktaydim ....uykusuzluk degil caresizlik zormus... Anne sutu alinca rahatladi kuzum
gozunuz korkmasin ama biraz zor olabiliyormus
ay hakikaten herkes ankaradan
hiç dikkat etmemiştim ..
e bir gün buluşalım o vakit ne bekliyoruz
hatta hamiş olanlar bana gelin sizi misafir edeyim bebişleri de görürsünüz ..
maş. yastıkların da pek çokmuş ama ii olmuş dikkat edin son dönemde kendinize ,yorulmayın ..
sağolasın darısı başına inş.
inş. darıs başınamaşallah ikisinede.bayıldım ya çok güzeller zaman çabucak geçsin benim kızlarımda gelsin artık iyice sabırsızlandım:) rabbim bahtlarınıda kendileri kadar güzel yazar inşallah
yokya öyle gözünüzü korkutmayın ,ii düşünürseniz ii olur ,ben üstesinden gelirim diye düşünün ALLAH güç kuvvet verir inş.,Maşallah,süpersin canım ya
Demek 1 ayda temizlik vs. yapılabiliyor...
Nedense bana özellikle 2 ay kuzucukların başından 1 sn bile ayrılmaması gerekiyor gibi geliyor...Çevrenin yorumlarından kaynaklı olsa gerek...
"Saçını tarayacak durumun olmayacak" ,"Bir çorba yapabilirsen ne ala"," Duşunu bile max. 5 dk da alacaksın" vb. öyle çok duyuyoru ki
arkadaş değilmyiz ondan göremiyorsundurbebeklerinin fotolarını ben göremiyorum:26:
ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun
Hoşgeldin canım
Evet annişlerimiz Ankara'dan...
Benim 1.trimester dönemnde ciddi bir kabızlık prob. vardı,ilaçlarla,meyvelerle,hoşafla vs. düzene girdi,2.trimester rahat geçti şükür...Ama buara yine hortladı ve ne yapsam fayda etmiyor,beni çok zorluyor...İşin en kötü yanı ağrıların bağırsaktanmı kaynaklandığını yoksa başka birseydenmi olduğuna emin olamıyorsun ve bu çok tedirgin ediyor.
kızlar hamile uyku yastığı alan var mı? ben bacaklarımın arasına yorganı alıp yatıyorum şimdilik ama çok sağlıklı olmuyor.sabah uyandığımda kendimi yorgun hissediyorum,bacaklarım ağrıyor.hamileyastığım.com da Cuddly Dreams diye bir yastık buldum.emzirme ve bebek oyun yastığı olarak da kullanılıyormuş.bu yastığı kullanan ya da başka tavsiyesi olan var mı?
detaylı için erken değilmi? canım? ben 20 4 gıdecegımcanım doktor benden ikili testte üçlü testte istemedi geçen hafta kan ve idrar aldı bu hafta içinde de detaylı ultrason istedi o kadar.
zaman cabu gecsın istiyorum yaa sabırsızlaıyorum gıttıkce ne zor beklemek
yınede a zkalmıs siizn ama haklısın zaman yaklaştıkça dahada zorlaşır hayırlı doğumla rolsün..heyecan dahada artıyor sanırım ..evet hemde çok çok zor.vakit yaklaştıkça günler daha da uzuyor sanki
millet aklıma bişey geldi söyleyeyim dedim
bebeklere uyurken klasik müzik dinletin ..
biz öyle yapıyoruz ..çok faydası oluyor ,sakinleşiyorlar ,ağlarken birden susuyorlar..
bizde çok etkili oldu haberiniz olsun
Sizler zaten artık her an hazır olmak zorundasınız.Bu kadar iyi bile durdun.Hem bak prof. da söylemiş artık tehlikeli bir durum yokmuş.Sen strese girmemeye çalış bence şu an en önemlisi bu.Tabi insan şu gün doğumum var diye bilmek istiyor.Ama bizler için öyle olmuyor ne yazık kimerhaba kızlar. bugün doktor kontolümüz vardı. 5 saat süren muayeneler ardından nihayet evime geldim.
kendi doktoruma göründüm önce. malesef kiloları 2 hafta öncekiyle aynı idi. 2 haftadır büyümüyorlar. sonra birinin kan akışını, doplerini tehlikeli buldu. ve suyu az dedi. seni prof. yönlendireceğim, ondan görüş alalım dedi. eğer o da yaptığı ölçümlerde aynı şeyi söylerse 1-2 gün ya da 1-2 hafta içinde bebekleri alırız dedi. doktorum aynı zamanda hocası olan prof ile telefonda görüştü. 2 saat içinde durum acil olduğu için randevu aldık. 1 saatlik yorucu ultrasonun ardından prof bebeklerin doplerinde, kalp atımlarında, damar akışların problem görmediğini ve beklenmesi gerektiğini söyledi. ama bebeklerin kilosunun düşük olduğu konusunda o da hem fikir. 2 haftadır aynı kiloyla duruyorlar. 1300 ve 1900 gr bebekler. aralarındaki farkın fazla olduğunu söyledi. şu an doğsalar bile tehlikeli bir durumun olmadığını sadece küvezde kalacaklarını söyledi. suyu azaldığı ve dopleri bozulduğu an 1-2 saat içinde bebekleri almak gerekirmiş. 3 günde bir kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi. prof. den sonra kendi doktoruma göründüm yine, bekleyeceğiz o zaman dedi. kilo almasalar bile 36. haftaya kadar anne karnında olmaları daha güvenli dedi.
benden haberler böyle. bir iki gün içinde doğuma tamamen hazırlanacağım. evimi de tam olarak düzenleyeceğim. çantam hazır sayılır zaten. bakmışsınız kontrole gittiğim bir gün 1-2 saat içinde anne olabilirim. içim rahat. sonuçta yaşaayacaklarını biliyorum.bir korkum da yok. artık her an hazırlıklı olacağız.
benden haberler böyle.
detaylı için erken değilmi? canım? ben 20 4 gıdecegım
merhaba kızlar. bugün doktor kontolümüz vardı. 5 saat süren muayeneler ardından nihayet evime geldim.
kendi doktoruma göründüm önce. malesef kiloları 2 hafta öncekiyle aynı idi. 2 haftadır büyümüyorlar. sonra birinin kan akışını, doplerini tehlikeli buldu. ve suyu az dedi. seni prof. yönlendireceğim, ondan görüş alalım dedi. eğer o da yaptığı ölçümlerde aynı şeyi söylerse 1-2 gün ya da 1-2 hafta içinde bebekleri alırız dedi. doktorum aynı zamanda hocası olan prof ile telefonda görüştü. 2 saat içinde durum acil olduğu için randevu aldık. 1 saatlik yorucu ultrasonun ardından prof bebeklerin doplerinde, kalp atımlarında, damar akışların problem görmediğini ve beklenmesi gerektiğini söyledi. ama bebeklerin kilosunun düşük olduğu konusunda o da hem fikir. 2 haftadır aynı kiloyla duruyorlar. 1300 ve 1900 gr bebekler. aralarındaki farkın fazla olduğunu söyledi. şu an doğsalar bile tehlikeli bir durumun olmadığını sadece küvezde kalacaklarını söyledi. suyu azaldığı ve dopleri bozulduğu an 1-2 saat içinde bebekleri almak gerekirmiş. 3 günde bir kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi. prof. den sonra kendi doktoruma göründüm yine, bekleyeceğiz o zaman dedi. kilo almasalar bile 36. haftaya kadar anne karnında olmaları daha güvenli dedi.
benden haberler böyle. bir iki gün içinde doğuma tamamen hazırlanacağım. evimi de tam olarak düzenleyeceğim. çantam hazır sayılır zaten. bakmışsınız kontrole gittiğim bir gün 1-2 saat içinde anne olabilirim. içim rahat. sonuçta yaşaayacaklarını biliyorum.bir korkum da yok. artık her an hazırlıklı olacağız.
benden haberler böyle.
kızlar hamile uyku yastığı alan var mı? ben bacaklarımın arasına yorganı alıp yatıyorum şimdilik ama çok sağlıklı olmuyor.sabah uyandığımda kendimi yorgun hissediyorum,bacaklarım ağrıyor.hamileyastığım.com da Cuddly Dreams diye bir yastık buldum.emzirme ve bebek oyun yastığı olarak da kullanılıyormuş.bu yastığı kullanan ya da başka tavsiyesi olan var mı?
merhaba kızlar. bugün doktor kontolümüz vardı. 5 saat süren muayeneler ardından nihayet evime geldim.
benden haberler böyle.
herkese merhaba daha once 1kere yazmistim pek yazmiyorim ama iyi bi okuyucuyum:)))bugun dr ye gittim iki kizim olacak ins. kilolari iyi yaklasik 1500 gr biro digeri 1400 gibi.arada kasilmalar oluyor lorkuyorum hayirlisi...
benden haberler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?