2013 ikiz anne adayları buraya

tatlım benimde küvezde kalan oğlum ilk başta emmek istemedi,bir gün sonra yavaş yavaş alıştı, şimdi canavar gibi saldırıyor memeye o yüzden canını sıkma alışır, mamalar benim oğlana da gaz yaptı, çişini yapamıyor bağırıyordu, bende onu yastığın üstüne ters çevirip sırtına masaj yaparak rahatlatıyordum, dairesel hareketlerle aşağı yukarı masaj yap göreceksin iyi gelecek, verdiğimiz mamalar gaz yapıyor, anne sütüne geçince rahatlıyor kuzular, çok şükür şimdi pek sorunumuz kalmadı, benim sütüm 4. gün doğru düzgün gelmeye başladı, sonra yetene kadar mama takviyesi yapıyordum, çok şükür 2-3 gündür yetiyor da mamayı pek vermiyorum, inşallah seninkiler de düzene girer canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben de ankaradayım kızlar benide listeye ekler misiniz yaş 32 5 haftalık hamişim

maşallah ikisinede.bayıldım ya çok güzeller zaman çabucak geçsin benim kızlarımda gelsin artık iyice sabırsızlandım:) rabbim bahtlarınıda kendileri kadar güzel yazar inşallah
inş. darıs başına

yokya öyle gözünüzü korkutmayın ,ii düşünürseniz ii olur ,ben üstesinden gelirim diye düşünün ALLAH güç kuvvet verir inş.,
elaleme de takılmayın herkesin bebeği bir değil ,inş. sizinkiler uslu olur da rahat edersiniz
5 dakikalık vaktin olmayacak falan onlar doğru değil korkmayın o kadar
RABBİM herşeyin yolunu da sabrını da veriyor
yeterki siz kendinize güvenin inanın ,herşey inanmakla başlar unutmayın
karamsar değil güzel önerileri dikkate alın
bebeler uyuyunca vaktiniz olacak elbet ,kimi vakitte uyursunuz kimisin de işinizi görürsünüz
sürekli ayakta olacak halleri yokya ..

bebeklerinin fotolarını ben göremiyorum:26:
arkadaş değilmyiz ondan göremiyorsundur

Meraba yasin okunmasini isteyen bir arkadas vardi senmiydin tam hatirlayamadim. Telden baktigim icin eski mesajlari gorwmiyorum. Ben yeni dogum yaptigim icin okuyamiyorum ama sana yasine ilave olarak 41 meryem okumani tavsiye ederim. Mümkünsede kendin oku derim. Allah dualarimizi kabul etsin

Bence kabızlığa en iyi çözüm kefir. Ben bunu 30. haftadan sonra keşfettim. Hala içiyorum, sütüde artırıyor gibi geliyor.

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyrm. Benim de ihtiyacım var.

millet aklıma bişey geldi söyleyeyim dedim
bebeklere uyurken klasik müzik dinletin ..
biz öyle yapıyoruz ..çok faydası oluyor ,sakinleşiyorlar ,ağlarken birden susuyorlar..
bizde çok etkili oldu haberiniz olsun

merhaba kızlar. bugün doktor kontolümüz vardı. 5 saat süren muayeneler ardından nihayet evime geldim.
kendi doktoruma göründüm önce. malesef kiloları 2 hafta öncekiyle aynı idi. 2 haftadır büyümüyorlar. sonra birinin kan akışını, doplerini tehlikeli buldu. ve suyu az dedi. seni prof. yönlendireceğim, ondan görüş alalım dedi. eğer o da yaptığı ölçümlerde aynı şeyi söylerse 1-2 gün ya da 1-2 hafta içinde bebekleri alırız dedi. doktorum aynı zamanda hocası olan prof ile telefonda görüştü. 2 saat içinde durum acil olduğu için randevu aldık. 1 saatlik yorucu ultrasonun ardından prof bebeklerin doplerinde, kalp atımlarında, damar akışların problem görmediğini ve beklenmesi gerektiğini söyledi. ama bebeklerin kilosunun düşük olduğu konusunda o da hem fikir. 2 haftadır aynı kiloyla duruyorlar. 1300 ve 1900 gr bebekler. aralarındaki farkın fazla olduğunu söyledi. şu an doğsalar bile tehlikeli bir durumun olmadığını sadece küvezde kalacaklarını söyledi. suyu azaldığı ve dopleri bozulduğu an 1-2 saat içinde bebekleri almak gerekirmiş. 3 günde bir kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi. prof. den sonra kendi doktoruma göründüm yine, bekleyeceğiz o zaman dedi. kilo almasalar bile 36. haftaya kadar anne karnında olmaları daha güvenli dedi.
benden haberler böyle. bir iki gün içinde doğuma tamamen hazırlanacağım. evimi de tam olarak düzenleyeceğim. çantam hazır sayılır zaten. bakmışsınız kontrole gittiğim bir gün 1-2 saat içinde anne olabilirim. içim rahat. sonuçta yaşaayacaklarını biliyorum.bir korkum da yok. artık her an hazırlıklı olacağız.
benden haberler böyle.

herkese merhaba daha once 1kere yazmistim pek yazmiyorim ama iyi bi okuyucuyum:)))bugun dr ye gittim iki kizim olacak ins. kilolari iyi yaklasik 1500 gr biro digeri 1400 gibi.arada kasilmalar oluyor lorkuyorum hayirlisi...

Sizler zaten artık her an hazır olmak zorundasınız.Bu kadar iyi bile durdun.Hem bak prof. da söylemiş artık tehlikeli bir durum yokmuş.Sen strese girmemeye çalış bence şu an en önemlisi bu.Tabi insan şu gün doğumum var diye bilmek istiyor.Ama bizler için öyle olmuyor ne yazık ki

hayırlısı olsun, sağlıklı olduklarını ve yaşama şanslarının olduğunu bilmek en güzeli tabiki. inşallah mümkün olduğunca beklerler minikler.

Canım ben öyle el büyük yastık almadım ancak başından beri hamile karın destek yastığı kullanıyorum, çok çok memnunum önsün ne yapardım bilmem. Hem çok ucuz hem çok pratik, yuvarlak kaşlar peynir dilimi gibi birşey. Tavsiye ederim. Bunun dışında Bonny gibi başımda artık 3 yastık, sırtımda sırt destekleyen bir yastık, dizlerimde bir tane:)) her geçen gün sayı artıyor.

Tuğba çok geçmiş olsun, endişelenmişsindir ne olduğunu anlayana kadar. Şu an beslenmelerini sağlamak için yapabileceğin birşey var mıymış? Bebeklerin büyümesinde bazen yavaşlama olduğunu duymuştum. Acaba önceki ölçümlerinde bir sorun mu olmuştu veya şimdikinde.. İnşallah önümüzdeki günlerde sağlıkla büyürler minik kızında hızlıca diğerine yetişir.
Artık hepimiz herşeyi hazırlayıp her an beklemede olmak zorundayız, en hayırlısı ne zamansa öyle olsun diyeceğiz ne yapalım. İstirahat et kendini fazla yorma, yemeklerden sonra sol tarafına yat bebeklere hızlı gidiyormuş besinler böylece ve en önemlisi moralini yüksek tut canını sıkmamaya çalış.

herkese merhaba daha once 1kere yazmistim pek yazmiyorim ama iyi bi okuyucuyum:)))bugun dr ye gittim iki kizim olacak ins. kilolari iyi yaklasik 1500 gr biro digeri 1400 gibi.arada kasilmalar oluyor lorkuyorum hayirlisi...

merhana arkadaşım...bizim durumları okuyorsundur.sendede sıkıntılı haftalar başlar artık.31 ekadar kelebek gibiymişim.şimdi devekuşuna döndüm desem yeridir:) 16 şubatta alıcaklar galiba benim bebişlerimi 33+5 oluyoruz daha ama ben dayanamıyorum...yarın kontrolümüz var yine bakalım bi değişiklik olmaz inşallah yani daha erken gelmeleri anlamında en azından 1 hafta daha benle kalsınlar istiyorum...

tuğba bizim bebeklerde bizim onları özlediğimiz kadar bizi özlemiş ikimizinkilerde acele ediyor canım sakin ol nasip...bak banada artık korkma yaşar bebekleirn dedi doktor bende rahatladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…